Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mimochodem, jaká myslíš že je šance, že se nepodepíše žádná dvojka, nahoru půjde už teď Murray a místo něj bude jednička na farmě Jarry?
Vader píše:Mimochodem, jaká myslíš že je šance, že se nepodepíše žádná dvojka, nahoru půjde už teď Murray a místo něj bude jednička na farmě Jarry?
Tak ono Murray je tam neskutecne dominantni, jednoznacne uz AHL prerusta.. Vykonnost nebude problem. Ale tady jde o to jestli pro jeho vyvoj je delat backup to nejlepsi, fakt nevim jak se rozhodnou. Ja ale myslim ze Murray jako backup je realna moznost, velmi realna. Kazdopadne po dlouhe dobe je u nas brankarska otazka ten uplne nejmensi problem. Fleury se konecne stabilizoval a mladi napreduji vic nez by se cekalo, takze i kdyz Fleurymu skonci kontrakt, tak mame vystarano, pripadne se jeden z golmanu (Jarry) muze zajimave vymenit.
A čo hovoríte na hru Niskanena s Orpikom? Celkom im to ide. Hlavne Orpik asi potreboval zmenu prostredia. Ja len lutujem, že sme tak dobru obranu, ktorú sme mali dlhé roky, nepretavili ešte aspoň do jedného pohára
slavo píše:A čo hovoríte na hru Niskanena s Orpikom? Celkom im to ide. Hlavne Orpik asi potreboval zmenu prostredia. Ja len lutujem, že sme tak dobru obranu, ktorú sme mali dlhé roky, nepretavili ešte aspoň do jedného pohára
Trotz vs Bylsma... Tim je receno vse, hlavne pokud jde o Orpika. Jemu Bylsmuv styl nesedel (zalozen na dlouhych pasech beku a rychlem prechodu z obrany do utoku) a Trotzuv system je mu sitej na miru. A asi Washingtonu pomaha i Reirden (ted asistent Caps, predtim asistent u nas - mel na starost oslabovky a prave on mel nejvetsi zasluhu na renesanci Niskanena a v zasade ho zachranil, sam Nisky to priznava a v podstate ho zboznuje). Nastesti furt mame v obrane talent, jen uz se to chce zbavit Scuderiho (jakkoliv).
:arrow: http://novy.nhl.cz/petr-adler-malkin-a- ... ji/5005583" onclick="window.open(this.href);return false; zaujimave citanie
XruC píše:zaujimave citanie
S kupou pravopisných chyb a naivních tvrzení.. :jn:
Guddy.44 píše:
XruC píše:zaujimave citanie
S kupou pravopisných chyb a naivních tvrzení.. :jn:
touché
pravopis neriesim, ide mi o obsah clanku. A tie argumenty mali hlavu aj patu. Ale tak vi dvaja to viete asi ovela lepsie
Ja uz jsem ten clanek cetl asi pred tydnem v anglictine.. Je tam veta o tom jak nam zbyva 13.5 mega na 9 hracu. Takze backup Murray (20 let, nejlepsi golman v AHL), jeden bek z farmy do acka (Pouliot/Dumoulin.. oba jsou ready) + Kapanen a Sundqvist (2 nejlepsi prospekty do utoku, planuje se jim dat seriozni sance).

Razem je poresen jak vekovy prumer, tak platovy strop. Zustalo by nam cca. 11 mega na 5 hracu.. coz je uplna pohoda a jeste zustane i rezerva na posily.

Malkin nemusi nikam nutne odejit (tim nerikam jaky je muj nazor na jeho trejd, jen ze to jde i bez toho).

Da se to resit jednoduse pres Kunitze a Scuderiho, to by jsme hned meli 21M volnych..
http://www.hockeybuzz.com/blog/Eklund/L ... GM/1/68422" onclick="window.open(this.href);return false;
Hehe.. Sance vytrejdovat Scuderiho? A Adams mozna jeste nemusi ukoncit karieru? Kunitz for 1st? :sarcasm:
http://novy.nhl.cz/hrdinove-play-off-4- ... ou/5005621" onclick="window.open(this.href);return false;
krasne spomienky
No, keď som si pozrel tie zostrihy, tak som si uvedomil, aký otrasný hokej poslednú dobu hráme.
Obrázek

:rofl: "mlčať zlato..."
:lol2: Jen jsem cekal na to kdo to sem da... Kazdopadne, well played by Discovery channel.
Obrázek
Obrázek
Kredit pro Malkina.. Ve finale jako jeden z mala sel na 100% a zachoval se fair. Neprekvapuje me to, ja vim ze on tyhle zakladni hodnoty ma. Ovsem i jeho trpelivost ma meze, proto je nejvyssi cas dbat o jeho spokojenost. Kriticke leto z tohodle pohledu.
Radšej mi niečo rozumné, dlhšie a k veci povedz o Hynesovi.

Okrem toho, že bol s farmou úspešný. :roll: Vďaka. :wink2:

(napríklad možno aj to, prečo dostal prednosť Johnston)
Do prdele.. neberte nam ho :? Ja myslim ze je NHL ready. Podle mnohych referenci je to velmi inteligentni trener, doufal jsem ze mu dame job asistenta na 2 sezony a pak pripadne vic. Ale uz je potvrzeno ze ho blokovat nebudeme :hroza:

Zas tolik ho ale neznam, ale vim ze je pod nim disciplina, propracovany defenzivni system s durazem na rychlost, pricemz veri mladym. V zivote jsem na jeho adresu nezaregistroval kritiku.

To proc dostal prednost Johnston bych taky rad vedel, Hynes se zdal skoro jako hotova vec.. Sorry, vic nevim, k interviews farmy pristup nemam a zapas WBS vidim tak jednou za dva mesice. To kdy pujde do NHL byla otazka casu, rozhodne by se to jevilo jako solidni volba.
Tak Rutherford se vyjadril, ze by chtel podepsat nekoho z Evropy pripadne z univerzit. Dale pak ze se bude snazit trejdovat pro letosni 1st rounder. Tak to jsem zvedav co z toho naplni a jakym zpusobem. Po tom prisernem trejdu Desprese abych trnul pred kazdym manevrem co jdeme udelat, fakt hnusnej pocit.
Atlantik píše:ze se bude snazit trejdovat pro letosni 1st rounder. Tak to jsem zvedav co z toho naplni a jakym zpusobem.
Tady vidím šanci jedině snad přes Malkina.

Crosbyho, Letanga, Määttu, Fleuryho ani Pouliota IMO nepustíte.
To je ten Perron no.. To byl taky dobrej trejd..
Rono píše:
Atlantik píše:ze se bude snazit trejdovat pro letosni 1st rounder. Tak to jsem zvedav co z toho naplni a jakym zpusobem.
Tady vidím šanci jedině snad přes Malkina.

Crosbyho, Letanga, Määttu, Fleuryho ani Pouliota IMO nepustíte.
No tak Buffalo ma treba 3 picky v prvnim kole a prospektu plnou prdel.. Jejich 21st overall napr. za Suttera neni uplne mimo misu, oni uz potrebuji plnohodnotni hrace vic nez drafty. To jen jako priklad. Dalsi moznost package nas 46th overall + Bennett za posun vys v draftu. Jen uvadim jiny moznosti nez Malkina, ktery imo nikam nepujde.
Lemiux sa na to nemoze pozerat ze to chce predat alebo o co ide?
Asi.. Ale jako, pokud nebude relokace tak je to celkem jedno. Co si budeme rikat, majitele do toho zasahuji a dost blbym zpusobem. Maj na svedomi trejd Desprese a privedeni tech ExPenguinu, volbu treneru atd.. Proste uz je asi i frustrovanej sam ze sebe a chce svuj podil vyplatit (nebo jeho cast), pricemz zrejme v organizaci v nejake funkci furt zustane.
Neviem, nebyt neho tak uz snad neexistujete (aspon nie v pitt). Roky suckujuci club na dne s tisic rocnou halou a behom par rokov ste mali novu halu, SC a teraz niekolko PO ucasti v rade.
Aj ked ok, co si budeme hovorit, suckovanim chytil top generacne talenty na drafte......

Tak ci tak pre ten klub urobil ohromne vela a my mu hlavne dakujeme za halu kde mozme vyhravat
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO