Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mno Turris půjde do hlavního týmu asi jedině když se zraní nějakej centr... pochybuju že ho dají na křídlo...

Boedker je asi nejpravděpodobnější....

btw. ty tvoje řady dávaj smysl... Průcha hrál s Lombardim dobře minulou sezónu... ale asi bych ratši nechal Czech line hrát spolu.... a do první bych dal Pyatta, Boedkera nebo Korpikovskiho.... mno ale uvidíme...

Zraněnej je... jde o to na jak dlouho... Nedohrál zápas proti Detoritu....

btw. nejnovější zprávy říkaj... že se zranil i Michálek.... ale mělo by to být maximálně na 1 zápas možná ani to ne.... Prej když blokobal střelu tak se mu něco trochu stalo s nohou... ale nemělo by to bejt nic vážnýho....

mno teď máme konečně alespoň dva dny volno, třeba se kluci ještě doléčí...
Fuh, tak to je ťažké. Pyatt by som ja osobne nedával do prvej lajny, aj keď vie rozhodovať zápasy, no tam sa mi hodí Prucha.
Na Korpikoskiho som trochu pozabudol, možno by sme nemuseli zavolať Turrisa či Boedkera. Mne sa zdá, že Lauri podáva teraz fajn výkony a dokáže len a len prekvapiť. Najviac ma dostala tá jeho otočka z dávnejšieho zápasu :biglol: :cool: . Takže asi by som nevolal ani Boedkera či Turrisa, ale zas je ťažké sa rozhodnúť, či do prvej lajny Prucha, alebo Pyatt... Treba to nechať na Tippetta.
No s tým Michálekom, to dúfam, že tiež nie je nič vážne, no ako si spomínal, keď ho trafili zo strely, tak by to malo byť v poho, ešte cez 2 dni voľná. Chýbal by, pretože podáva z obrancov asi najlepšie výsledky. Veľmi som si ho obľúbil.
Wanic, ako je to s tým Upshallom? Vynechal tréning a aj zápas, no na oficiálnej stránke nie je, že je zranený. Najbližšie by mal už nastúpiť?
Mno já o tom taky nic víc nečetl .... takže bůh ví :sad2:

Ale dneska mě rozhodčí tak moc zklamali..... Poprví v sezóně jsme začli hrát přesilovky s hráčem před bránou a nutno říct, že Jovo tam dělal pěknou práci.... ta přesilovka se mi líbila, ale to neuznání gólu doteď nechápu... Homstrem dělá daleko horší věci a gól uznaj.... :cry:

Yandle - Aucoin v zádu.... Doan - Lombardi (Lang) na křídlech a Jovo před bránu.... takhle by se mi líbila přesilovka.. doufam, že to Jovanovskiho neodradí a bude tam furt chodit.....

btw. škoda že Pyatt nevyužije svých parametrů... ten by mohl bejt druhej kdo by chodil před bránou... parametry na to má ... bohužel to neni takovej typ hráče.... ale kdyby tohle dostal do hlavy... nebál se dostat pár hitů, tak pro tým může bejt mnohem platnější
Škoda škoda, to zranenie Upshalla je asi aj cítiť. Prehra 4:0 nad Vancouverom je citeľná. Burrows nás rozobral aj s bratmi Sedinovcami. Ani Bryzgalov nás už nezachránil. Na druhej strane sa uzdravil Winnik, no ešte je na oficiálnej stránke dačo s Numminemom. Asi ide za nás hrať.
YZY tak dnes som mal možnosť vidieť PHX.... :) a som trochu sklamaný. Vancouver bol už od prvých minút lepším tímom,držali viac puk a viacmenej sa hralo len pred Bryzgalovom,no musím uznať že bez večších šancí,čiže to PHX v pohode uhrával.Naozaj dobre bránili...no dopredu to bolo veľmi slabé.Takže bolo už len otázkou času kedy sa to prelomí,čo prišlo už v 12min,ked Burrows z ťažkého uhlu "pohodlne" zakončil do večšej časti odokrytej bránky ponad Bryzgalova. Hra sa dalej odvíjala bez večších skorovacích šancí,viacmenej to boli len čitatelné strely z večších vzdialeností.No druhá tretina sa mi zdala akoby lepšie vyšla už PHX..kedy boli minimálne vyrovnaným tímom,a hralo sa pred Luongom.NO akoby nič nevedeli vymyslieť,dokonca ani Luonga nenechali vyniknúť.Za celú tretinu sa podarilo kosatkám asi len 2krát ujsť do brejku(ich jediné šance tretiny do takej 17min.),čo raz skončilo samostatným nájazdom,ktorý nepremenil Raymond.No vtedy prišiel podľa mňa UPLNY zlom zápasu.Ten nájazd povzbudil domácich a posledné minuty naozaj zabrali,zavarili pred Bryzgalovom,čo vyvrcholilo trochu šťastným golom Samuelssona 4sec pred koncom.A kosatky mali v 2časti len 5!! striel aj to si myslím že len v tej spomínanej poslednej 3minutovke. :| To už nadobro muselo položiť PHX kedže do 3 časti vstúpil,tak že už v 2min znovu prestrelil Bryzgalova svojim 2golom Burrows.ktorý už v 5min dokončil čo začal a uzavrel skore na 4:0 Hattrickom :thumbsup: Pre mna to bol trochu krutý stav pre PHX ,no spoliehať sa stále len na Bryzgalova proste nejde.A chalani by skor mali popracovať na utočnej sile. v 3tretine hrali 4x presilovku no popravde o tom nedali moc vedieť.A tak stále svietila na ukazovateli ich skore 0,ktorá to presne vystihovala.Tu 3 čast skôr sprevádzali len časté prerušenia,nervoznosť hostí a potyčky.Takže na zápas si prišli i takyto fanúšikovia ostrých subojov (2 bitky a jedno hromadné dobiedzanie).Takže zhrnuto a podtrženo Kosatky zaslúžene vyhrali,a hráči PHX veľkou mierou pomohli k Luongovmu 50 shutoutu.
na 3. třetinu už jsem neměl nervy.... po 4. gólu sem to vypnul :? ......

K tomu cos napsal... první třetinu jsme nehráli dopředu nic.... to máš pravdu... nepamatuju, kdybysme se dokázali alespoň udržet v útočnym pásmu :/ .... nicméně po obrané stránce to byla zvládnutý pěkně.... gól byl pro Vancouver zaslouženej.... nicméně v druhý se hra otočila.... nevim jestli jsme byly jenom vyrovnaný soupeř... podle mě jsme je docela jasně přehráli (bohužel, bylo to bez větší šance, kluci byly dneska v útoku bezzubí celej zápas :/) ty dva nájezdy Bryzgalov chyt famózně.... hlavně ten vyloženě samostnatnej... když se pěkně natáh betůnkem a udržel stav 1:0... bohužel ten gól 4 sekundy před koncem byl rozhodující :/ ... kdyby nepřišel, věřim že aspoň bod urvem.....

Mno čekal jsem, že z kanady 4 body neurvem... 2 body jsou hezký.... Teď máme doma šňůru 6 zápasů.... TEĎ musíme nahrabat body.....

Absence Upshalla je znát strašně moc bohužel.... Dnešní zápas mě jenom utvrdil, že potřebujem skórera....

Průcha - Hanzal - Vrbata teď hrají druhou lajnu... kdyby však přišel jeden hráč... můžou hrát až třetí, což je podle mě ideální stav....

Lang s Doanem spolu hráli dlouho (ze začátku sezóny), kdyby k nim přišel např Sharp... máme skvělou první údernou a v druhý by byl Lombardi s Upshallem.... takže by se rozvrhla nebezpečnost našich lajn... takhle bohužel soupeři převážně stačí uhlídat naší první lajnu (která je navíc teďkon bez Upshalla taky velice oslabená) a mají vcelku vyhráno.... přecijen síla Czech line je hlavně v obraně + dokáží sbírat na checking line hodně bodů.... jako druhá lajna mi však úplně nesedí.....

Musíme posílit, jnk. můžem nakonec hezky zaplakat nad výdělkem.... Jak jsem psal po 1/4 sezóny... do ideální sestavy nám chybí 2 hráči.... kdyby přišel alespoň 1... ......
Fuh, no tak by som chcel privítať nového fanúšika menom Sage medzi nami, ktorému som sa ozval, nech sa pripojí do nášho topicu, keď som postrehol jeho podpis. Zápas som nemal šancu vidieť, poslednú dobu mi to mama zakazuje, no na to, že si videl asi 1-krát hrať Phoenix, tak si opísal našu hru fajn. Všimol si si v zápase v podstate to, čo nám chýba, alebo ide v celej sezóne. Našou oporou je Bryzgalov, no na druhej strane, keď dostávame málo gólov, tak ich dosť často aj málo dávame. Posledné zápasy ako Wanic spomenul je cítiť absencia Upshall, bez neho to proste nejde. Tiež si myslí, že česká lajna na to byť druhou nemá, lepšie odvádzajú robotu ako checking. Výborne vedia brániť a z toho hneď spraviť protiútok. Snáď nás tie zranenia minú, lebo Upshalla práve teraz potrebujeme asi najviac.
Včera sme pozerali štatistiky, kto zblokoval najviac striel a bol tam aj Michálek z Phoenixu. Veľmi sa mi páči jeho hra, síce som ho už dávno chválil, no neviem ho vynachváliť. Hádže sa do striel a nejde ho si na ľade nevšimnúť.
Dúfam, že nás problémy rýchlo obídu, lebo máme zarobené na dobrý výsledok v sezóne a na postup do PO.
Mno tak Sageho tu taky vítám ;))) :clap: fanoušku Yots je málo..... :good:

Mno Michálek hraje supr... proti Edmontonu sice udělal chybu po který jsme dostali hned gól... ale je to jedna z mála chyb, které on udělá.... (a takhle viditelná v této sezóně snad první ;))) asistenta kapitána si určitě zaslouží.... hraje srdcem.... a bez něj by byl Phoenix k dnešnímu dni mimo osmičku....

btw. teď jsem si přečetl to o tom Numinenovi... a na starý kolena už se asi k hokeji nevrátí ;))), ale bude povolán do "kruhu slávy" Phoenixu.... V zápase s New York Rangers 30.1. bude slavnostně vyvěšeno jeho číslo (#27) ke stropu Jobing.com arény.... přidá se tak k třem jménům Dale Hawerchuk (#10), Bobby Hull (#9) a Thomas Steen (#25) ....

jnk. s Upshallem to nevypadá dobře.... včera byl umístěn na listine dlouhodbě zraněných....
Fuuuh, ja neviem po anglicky, tak s tým Numminemom som si to preložil len tak amatérsky. No niečo sa mi o ňom marí a asi bol pán hráč.
Winnik na druhej strane bol z tej listiny zranených odstránení, no teraz mi nie je zrovna naj, po tom, čo si napísal o Upshallovi. Ty si to privolal :D :verysad:
yzy19 píše: Ty si to privolal :D :verysad:

:lol2: :lol2:

No však to bylo jasný.... tahle sezóna nás holt otestuje na všech postech.... velkej tým nedělá 20 hráčů.... musíme si s tim umět poradit.... GO DOGS!!!
Kdo by to byl do vás před touhle sezónou řekl, že v polovině zákl. části budete na předních příčkách západní konference?!? Jste milé překvapení tohoto ročníku!!! Snad vám to vydrží a do toho play off se dostanete!!! Držím palce!!! Už jenom proto, že máte v týmu velký zástup českých hráčů!!!
Jirka-IV píše:Kdo by to byl do vás před touhle sezónou řekl, že v polovině zákl. části budete na předních příčkách západní konference?!? Jste milé překvapení tohoto ročníku!!! Snad vám to vydrží a do toho play off se dostanete!!! Držím palce!!! Už jenom proto, že máte v týmu velký zástup českých hráčů!!!
No tuto Wanic to aj celkom říkal :D, že ak pôjde Wayne preč máme na to. No vraveli to viacerí. Snáď nám to vydrží, dík za psychickú podporu :D.
Poslední dva týdny máme bilanci 2-2-2... což by bylo jindy supr, letos je to ale špatný výkon.... neni třeba se ale nějak děsit... co jsem si všiml, tak jsme se dostali do nejtěžší fáze našeho rozpisu...

kromě posledních dvou tejdnů kompletní sezóny (který budou taky docela smrtící) teď máme nejhorší období....

Měli jsme 2x SJ, 2x Vancouver, Detroit a Edmonton.... z těchto zápasů je ona bilance podle mě good....

bohužel náš nabitej kalendář nekončí.... dneska je povinnost zvítězit nad Islanders (btw. dneska by mohl nastoupit LaBarbera), protože potom máme znovu SJ a Devils... ani po těchto dvou zápasech se to moc nezlepší, následující 3 tejdny se nejspíš rozhodne, jestli Phoenix letos postoupí do play off nebo ne.... protože po OH brake už je k nám rozpis milejší a to i přesto, že z 20 zápasů hrajem 12 venku (ale spolíhám na trip do Jihovýchodní divize jako na úspěšný trip...) .....

Mno před dvouma tejdnama nám odstartovala klíčová fáze sezóny, zatim jsme těšně před půlkou.... na to jaká nás provázejí zranění musim bejt zatim spokojenej... keep going guys....
Veru, s tými zraneniami je to pravda. Ja som sa najviac bál, keď sa nám zranil Jovo a ešte jeden obranca, neviem či nie aj Aucoin. Nebola to žiadna sláva, no ani slabota. Vysporiadali sme sa s tým fajn, snáď to bude aj tak pri Upshallovi. Vtedy sme podávali celkom dobré výsledky, tuším mesiac aj pol do zadu, alebo tak dáko.
Jede jede to pomaly dolu. :cry: Popravde som remízu s NYI aj čakal, no nemyslel som, že by sme prehrali. Dúfal som, že vyhráme aspoň v predĺžení. Zatiaľ to ide dolu vodou. Je smutné, že vlastne strata jedného hráča nám vie narobiť takéto problémy. V útoku nemáme 100%-tne postarané o problémy. S obranou to bolo fajn, no do útoku asi fakt potrebujem ešte dákych dvoch strelcov. Ja zápasy nemám šancu vidieť, dostal som zakázané. Mama povedala, že musím narásť :verysad: Je to síce pravda, no určite by som sa rád pozrel aj na dáky match. Asi si ich budem sťahovať. Zatiaľ som sklamaný. Najbližšie nás čaká zápas proti SJS a tam čakám asi len prehru. Nie že by som naším neveril, no San Jose nevieme poraziť ani so zdravým kádrom. Treba im zlikvidovať gólmanov :D . Výhra by ma potešila, no nedávam tomu veľké šance.
Ja zápasy nemám šancu vidieť, dostal som zakázané. Mama povedala, že musím narásť :verysad:
Cože ? Jako že málo rosteš, kvůli NHLku nebo co ?:D Nebo jako výrust z dětska na dospělého, ale to taky nechápu co to má společného s hokejem :D
neis píše:
Ja zápasy nemám šancu vidieť, dostal som zakázané. Mama povedala, že musím narásť :verysad:
Cože ? Jako že málo rosteš, kvůli NHLku nebo co ?:D Nebo jako výrust z dětska na dospělého, ale to taky nechápu co to má společného s hokejem :D
Človek potrebuje dostatok spánku aby narástol. A ja, keď pozerám NHL spím v noci max 4 hodiny. Takto to mám 6 alebo 7 hodín :D
:D :D já to dělám tak že v 9 jdu spát vstanu v 1 na hokej který končí větčinou v 3:30 a v 5 vstávám do práce : a měřím 182 cm : :D :D
Martin #27 píše::D :D já to dělám tak že v 9 jdu spát vstanu v 1 na hokej který končí větčinou v 3:30 a v 5 vstávám do práce : a měřím 182 cm : :D :D
Tebe sa skončilo obdobie rastu pokiaľ sa nemýlim. Ja mám o 4 roky menej. Môžem ísť spať aj o 20:00 no skôr ako o 23:00 nezaspím. Neriešme to, lebo tu spamujeme.
Chlape spánek ti ovlivňuje spooustu věcí a rozhodně je to pro tělo velmi špatné, když nespíš pořádně a nedostáváš se do hlubokého spánku, ale jak vyrosteš máš v genech, takže jestli máš být prcek tak prckem budeš. Růst můžeš spomalit maximálně velkým přeháněním dřepů nebo mrtvého tahu v posilovně špatnou technikou, ale spánkem ? To je taktika mamky, takže ji tak slepě nevěř ;)
neis píše:Chlape spánek ti ovlivňuje spooustu věcí a rozhodně je to pro tělo velmi špatné, když nespíš pořádně a nedostáváš se do hlubokého spánku, ale jak vyrosteš máš v genech, takže jestli máš být prcek tak prckem budeš. Růst můžeš spomalit maximálně velkým přeháněním dřepů nebo mrtvého tahu v posilovně špatnou technikou, ale spánkem ? To je taktika mamky, takže ji tak slepě nevěř ;)
Drepy nerobím :D, kolená ma veľmi bolia :D. A čo je to ten mŕtvy ťah?
Já myslel jako dřepy s velkou zátěží ;) Normální dřepu můžeš dělat miliony ;) No to je jak zvedají vzpěračí činku ze země ke stehnům, nevím jak to jedoduše popsat :D Uplně jsem zapoměl, že jsem na hokejovém foru, kde to bude asi pro většinu velká neznámá :oops:
Upshall is back
- Scotie Upshall by se měl vrátit do sestavy zítra porti San Jose... podle zpráv z šatny Coyotes, Upshall už 3 dny tvrdě bruslí a očekává se jeho comeback do sestavy The Desert Dogs :clap: :clap:

btw. zatim bych to s Phoenixem neviděl tak špatně... všichni nám sice předpovídají že půjdem dolu, ale po polovině sezóny jsme udělali určitě víc bodů, než jsme měli loni a navíc teď sme měli vyloženě vražednej los a k tomu se nám zranil jeden z nejlepších hráčů... s Upshallem zpátky v sestavě se teď s tim losem musíme porvat....

Důležitý bude zvládnout teďkon těch 5 domácích zápasů....

Tady jsem si sestavil minimální počet bodů, jak by se dalo projít do play off (počítam s tim, že 95 bodů bude stačit):
teď - 57 bodů
před OH (17 zápasů) - 16 bodů
{5 domácích - 7 bodů}
{5 těžkejch - 3 body}
{7 před OH - 6 bodů}
po OH (19 zápasů) - 22 bodů
{4 domácí - 6 bodů}
{Trip do Jihovýchodní - 6 bodů}
{lehčích 5 - 6 bodů}
{last 6 - 4 body}
celkem = 95 bodů
Zaujímavý rebríček. S tým Upshallom si ma veľmi potešil. San Jose má teraz menšiu krízu a keďže sa vracia Scottie, tak to pre nich neveští nič dobré. Až dnes ráno, keď som si poriadne poprezeral náš kalendár zápasov a tabuľku, tak som zistil to, čo si avizoval. Nie je to vôbec strašné, ako som písal. Síce sme mohli získať o dáky bodík viac, no po poriadnom prezretí z toho vyplynulo, že sme na tom fantasticky. Asi som mal veľké očakávania, no na 1.miesto v Konferencii a divízií to asi nebude, tak preto som bol presvedčený, že hráme zle. Momentálne nemôžem pozerať zápasy, tak sem píš, ako prebiehali. Ja si po prípade pozrem Highlight, alebo stiahnem.
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG