Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak co..ako to vidime? Podari sa postupit z JV divizie viac ako jednemu tymu? Ktory to bude? Podari sa Caroline odcinit zakopnutie zo zaveru sezony? Ako sa zohraju hraci Bolts a ako zapracuje nie prilis skusena obrana? Spomenie si Theo na svoje lepsie roky, alebo bude pokracovat v dalsom pade a stiahne so sebou aj cely tym Caps? Ozivme to, uz sa neviem dockat novej sezony a zaujimaju ma vase nazory..
Myslím, že o první místo v divizi si to rozdá Tampa s Caps a Carolinou. Nakonec myslím, že do play-off postoupí pouze dva týmy z JV. A myslím že to bude Tampa, která svou divizi vyhraje
a Caps, kteří skončí těsně za nimi. Canes se do play-off nakonec tak tak nedostanou a Atlanta s Floridou se budou bít o to, aby neskončili na posledním místě v konferenci.
Nakoniec to este moze byt tak, ze jednotkou bude nasa dlhorocna dvojka, lebo Theo odchytal zatial v priprave 1 tretinu aj to dostal zo 7 striel 2 goly. Nechapem ale, naco ho za tie peniaze brali, mohli si ponechat Ollieho, co by bola vynikajuca dvojka k Johnsonovi. A mozno by sa Ollie predviedol v dobrom svetle, podla mna ma stale na jednotku. Johnson dnes dostal prve 2 goly v priprave co vobec nieje zly pocin..

inak sme si zaknihovali prvu prehru

inak sme si zaknihovali prvu prehru
V Columbuse hral taktiež pri zranení našich obrancov v obrane a bol naším najlepśím obrancom. Dokonca si dovolím tvrdiť, že je momentálne lepší obranca ako útočník. A ak by hral v obrannej dvojici s Greenom, Mike by sa mohol kľudne zabudnúť vpredu, Sergej by to ubránil, keďźe má fantastický prehľad.XruC píše:Tak Boudrou nam experimentuje s Fedorovom na pozicii obrancu..mne sa to vobec nepozdava, viem ze Fed hral obrancu aj v Det, ale to bolo pri velkej marodke obrancov, myslim si, ze je pre tym prinosom v predu a nie v zadu, aj ked mu to tam nejde vylozene zle..
Tak a je to tu..
Washington Forwards
8-Ovechkin, 19-Backstrom, 25-V. Kozlov
21-Laich, 91-Fedorov, 28-Semin
14-Fleischmann, 92-Nylander, 17-Clark
87-Brashear, 39-Steckel, 10-Bradley
Utok je zlozeni rovnako, ako by som ho poskladal ja, takze velka spokojnost
Navyse konecne mame 3 nebezpecne utoky, z ktorych kazdy moze pri nevydarenom zapase zvysnych dvoch rozhodnut zapas, superi budu mat o dost narocnejsiu ulohu, uz to nebude len o Ovce a prvom utoku, ked sa budu nanho sustredit najviac, otovria sa tym dvere pre zvysne 2 formacie, prave od nich ocakavam zvysenie produktivity.
Washington Defensemen
26-Morrisonn, 52-Green
3-Poti, 4-Erskine
23-Jurcina, 55-Schultz
V prvom rade som zvedavy, ci dokaze Green zopakovat minulorocnu sezonu. Dalej treba priznat, ze defenziva nebude patrit medzi nase najsilnejsie zbrane, velky talent Alzner zostal na farme (kvoli bonusom nanho nezvysilo miesto pod stropom), ale aj dalsi nadejni obrancovia zostali na farme, ako Goodfrey, Lepisto, vela ocakavam aj od tohtorocnej 27 Johna Carlsona. Caps maju v obrane velku buducnost, len bude este chvilu trvat, kym naberu potrebne skusenosti, dovtedy by to chcelo posilnit o nejakeho spolahliveho zadaka, lebo Erskin a Jurcina nepatria zrovna k tomu najlepsiemu.
Goaltenders
1-Johnson, 60-Theodore
Co k tomu dodat? Johnson jednotkou? Nieje to nerealne, kazdopadne v brake Caps nedisponuju bohvie akou istotou. Odchod Kolziga bol podla mna velmi zly tah a manazment to moze este velmi mrziet.
Zaver
Aj napriek nie uplne najlepsej obrane a neistom brankarskom poste by mali Caps postupit do PO, kedze ani nasi divizni superi nemaju kader bez problemov, po posilneni obrany pred uzavierkou by sme v PO mohli este vodu pekne nanutit. Kazdopadne si myslim, ze za par rokov az dospeju nase talenty v obrane a na brankrskom poste budu Caps velmi nebezpecni. Utok uz je silny teraz, treba uz len pockat na Alznera, Goodfreyho (zevraj druhy Green) a Carlsona a v branke na Varlamova a Neuwirta a snad sa uz dockam konecne aj toho SC :frajer2:
Washington Forwards
8-Ovechkin, 19-Backstrom, 25-V. Kozlov
21-Laich, 91-Fedorov, 28-Semin
14-Fleischmann, 92-Nylander, 17-Clark
87-Brashear, 39-Steckel, 10-Bradley
Utok je zlozeni rovnako, ako by som ho poskladal ja, takze velka spokojnost
Washington Defensemen
26-Morrisonn, 52-Green
3-Poti, 4-Erskine
23-Jurcina, 55-Schultz
V prvom rade som zvedavy, ci dokaze Green zopakovat minulorocnu sezonu. Dalej treba priznat, ze defenziva nebude patrit medzi nase najsilnejsie zbrane, velky talent Alzner zostal na farme (kvoli bonusom nanho nezvysilo miesto pod stropom), ale aj dalsi nadejni obrancovia zostali na farme, ako Goodfrey, Lepisto, vela ocakavam aj od tohtorocnej 27 Johna Carlsona. Caps maju v obrane velku buducnost, len bude este chvilu trvat, kym naberu potrebne skusenosti, dovtedy by to chcelo posilnit o nejakeho spolahliveho zadaka, lebo Erskin a Jurcina nepatria zrovna k tomu najlepsiemu.
Goaltenders
1-Johnson, 60-Theodore
Co k tomu dodat? Johnson jednotkou? Nieje to nerealne, kazdopadne v brake Caps nedisponuju bohvie akou istotou. Odchod Kolziga bol podla mna velmi zly tah a manazment to moze este velmi mrziet.
Zaver
Aj napriek nie uplne najlepsej obrane a neistom brankarskom poste by mali Caps postupit do PO, kedze ani nasi divizni superi nemaju kader bez problemov, po posilneni obrany pred uzavierkou by sme v PO mohli este vodu pekne nanutit. Kazdopadne si myslim, ze za par rokov az dospeju nase talenty v obrane a na brankrskom poste budu Caps velmi nebezpecni. Utok uz je silny teraz, treba uz len pockat na Alznera, Goodfreyho (zevraj druhy Green) a Carlsona a v branke na Varlamova a Neuwirta a snad sa uz dockam konecne aj toho SC :frajer2:
Tak..konecne sme toho kkta pri.e.aneho vymenili, lebo dostat 4 g zo 17 striel je na mna moc vela. Dufam, ze sa uz nikdy, ale vobec nikdy za tie zvysne dva roky do branky nepostavy a tiez dufam, ze je GM spokojny, akeho super brankara ziskal. OMFG..ja som to dobre vedel, ako to cele dopadne.
To ked som vcera hovoril, ze nas caka nieco podobne ako Col proti Bruins, tak som netusil, aku budem mat pravdu. To bola vazne sila, co sme dostavali za goly, ale tak nam treba, chlapcov mi je luto, lebo sa snazili, ale s dierou v branke sa to skratka neda, GM a vedenie si to zasluzili, lebo pustili Hueta a Kolziga, pricom odchod Kolziga bola obrovska chyba, Huet mozno chcel dlhorocny kontrakt, ktory sme mu odmietli dat, ale Olliemu by stacil jednorocny, radsej sme postavili tym na vyhasnutej troske bez buducnosti, smutne je na tom to, ze hraci ako Oveckin, Semin, Backstrom, Green pridu o 2 sezony v ktorych sa mohli o nieco pokusit. Este je sice len zaciatok sezony, ale uz tento jeden zapas naznacil, co to mame v branke a bez kvalitneho brankara sa vyhravat skratka neda a mozme mat v utoku aj Oveckina s Crosbym a Malkinom. PO bude maly zazrak.
Keďže topic o Thrashers záhadne zmizol tak musím písať sem.
Neviem, ale až na tretí gól Littla, Theodore nemal príliš veľa šancí chytiť tie góly. Johnson to isté. Naopak Lehtonen čaroval a hlavne jeho zásluhou sme vyhrali.
Ale už sme mali na mále, keď Caps vyrovnali z 1:3 a 2:4 na 4:4 a potom mal aj Ovečkin nájazd. Keby ho premenil, tak je zle. A to veľmi. Našťastie nám to vyšlo a teraz už s určitosťou môžem povedať, že minuloročný začiatok sa nezopakuje
.
Neviem, ale až na tretí gól Littla, Theodore nemal príliš veľa šancí chytiť tie góly. Johnson to isté. Naopak Lehtonen čaroval a hlavne jeho zásluhou sme vyhrali.
Ale už sme mali na mále, keď Caps vyrovnali z 1:3 a 2:4 na 4:4 a potom mal aj Ovečkin nájazd. Keby ho premenil, tak je zle. A to veľmi. Našťastie nám to vyšlo a teraz už s určitosťou môžem povedať, že minuloročný začiatok sa nezopakuje
No ja co som videl tak posledne 5 a 6 gol mohol Johnson kludne chytit, rovnako tak ako Theo 3 a 4, Lehtonenovi sa pravidelne proti nam dari, pamatujem si, ze sme Thrashers prestrielali (presne uz neviem, je to tu aj v topicu) okolo 35:14 a prehrali 0:2. Skoda je, ze Ovca nedal ten najazd, kazdopadne mam z tohto zapasu velmi, velmi zle pocity.
Tretí a piaty to súhlasím. I keď pri tom piatom góle by sa dalo polemizovať, ale určite to bolo chytateľné. Štvrtý gól ak sa nemýlim bola Kozlovova strela zápästím. Tam v prvom rade Theodore nebol pripravený na jeho strelu, čakal skôr prihrávku a podľa toho to vyzeralo. Šiesty gól si nepamätám, ale ak by to bol nejaký blbý gól, tka by som si to pamätal
.
Třetí a čtvrtý gól se určitě dal chytit. Proti Kozlovovi nešel Theodore ani do rozkleku, ale myslím si, že zas tak skvělá střela to nebyla. To samé, co si pamatuji, se dá říct i o střelách Littla. Ale zas tak černě bych to Xruci neviděl. Brankáři v nějakém zápase určitě zachytají a jakmile se tak stane, máte se svým útokem 90 procentní šanci na výhru. PO by váme nemělo uniknout.
XruC podobne sa veru citili hraci Colorada s nasimi mackami..makas, bojujues, dotahujes a prd platne...ale! po 1 nevydarenom zapase, by som brankarov Caps rozhodne neodpisoval, to ani nahodou! ak by sme to rozoberali dajme tomu po 10-20 zapasoch paci sa..je absolutne zbytocne v tejto chvili plakat nad rozliatym mliekom, resp. Kolzigom, no najmä Huetom..to nikomu nepomôze, stalo sa co sa stalo, treba dvihnut hlavu a bojovat dalej..PO budete mat v suchu o tom nepochybujem, len sa modlit, aby sa Theo spamätal, aj ked byt tetkom v jeho kozi..XruC píše:Tak..konecne sme toho kkta pri.e.aneho vymenili, lebo dostat 4 g zo 17 striel je na mna moc vela. Dufam, ze sa uz nikdy, ale vobec nikdy za tie zvysne dva roky do branky nepostavy a tiez dufam, ze je GM spokojny, akeho super brankara ziskal. OMFG..ja som to dobre vedel, ako to cele dopadne.
Jose Theodore (17/13)

Brent Johnson (od 29:30 - 14/11)

Kým nový tréner Atlanty John Anderson mohol byť spokojný, jeho náprotivok Bruce Boudreau označil prehru za neprijateľnú: "Priveľa hráčov si neplnilo svoju prácu." Spokojný nebol ani s Jose Theodorom, novou brankárskou jednotkou tímu, ktorý pred sezónou prišiel z Colorada - kde prepustil prvé miesto Petrovi Budajovi. "Posledná vec, ktorú chcete urobiť, je vymeniť brankára v otváracom zápase," povedal Boudreau, podľa ktorého padol štvrtý gól po Theodorovej chybe.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé