Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

ty bláho to je výživný topic :wave: zapalte pyžamo :lol:
podme do ulic :!: strajkujme :!: dokym nedosiahneme spravodlivost :!: :rtfm:
martin83 píše:ty bláho to je výživný topic :wave: zapalte pyžamo :lol:
jj :lol: ..Nevies na koho tu cely cas nadavaju? :dudo: To musi byt velmi,lae velmi zly clovek :neviem:
Dalsi tesna prohra 7-8 s Dragons. Konecne jsme mi hraci rozbehli bodove, ale zas zacali stavkovat brankari. Rinne ochytal 3 zapasy s prumerem pres 4 goly a to nemohlo stacit, Lindback pro jistotu nechytal vubec. Takze jsem brankoviste (snad) posilil Enrothem z Buffala.
Z hracu nikdo extra nebodoval, nejvic V dobre forme hrajici Getzlaf 1+4, pridal FW, hity, atd, Backes 1+2, 18hit a rad bych jeste pripomnel Palmieriho hattrick a Josiho 2+2 vcetne vitezneho golu v OT proti Dallasu.

Ted nas ceka vychodnarske derby s druhym ceposlavem :cepi: takze se ocekava poklidny prubeh zapasu se stalym prisunem tekutych dobrot :oslava:
Vidim ze golmani pokracuji ve skvelych vykonech :lol: :x
Este ze som zo srandy postavil na zapas Hanzala, pri ktorom stale veselo svieti IR. 8 SOG, 13 FW a 5 HIT :jupi:
Wanic píše:Zdarec... jestli stále očekáváš jeho návrat... nějaký poslední novinky....
Schlemko (shoulder) participated in battle drills and took contact for first time today. "Hopefully he's not too far away," Tippett said.
:good:
Hodnotenie posledneho tyzdna radsej vynecham,zbytocne by to vyvolalo vlnu negativnych emocii voci mojej osobe a mojim hracom. :ninja:

Haters gonna hate :!:
Ohlund píše:
Po tom trejde s Ronom sa mi na niekolko dní zranili aj Weiss aj Callahan, teraz sa ale karta obrátila a Karlsson je asi out na zbytok sezony :-O .

Kód: Vybrat vše

Weiss done for season, wrist surgery 
a ste si 1:1 :ciga:
omg, vy dvaja uz nikdy nerobte spolu trejdy..teda pokial v nich nebude figurovat Crosby ci Malkin :jn:
cepi píše:aaale skusil som siahnut po farmarovi CAR Petersovi, kedze Ward bude out 6-8 tyzdnov, taakze :wink: ale to este ani vôbec netusim, ci Peters bude povolany :sarcasm: total risk
[/size]
Vôbec nič si netušil :antry: a už dnes chytá Peters, kua som myslel že aspoň teraz ked je Ward zranený nebudem mať problem vdaka Ellisovi nahrať GS, ale Ellis zrazu ochorel a aj Weiss je out dokonca sezony, asi viem odkial vietor fúka :hmm: .
Joe S. píše:
a ste si 1:1 :ciga:
To hej ale Karlsson mal nábeh na dalšiu super sezonu zatial čo ja stratu Weissa ani nepocítim :slap: , 4 bodíky v 17 zápasoch a -13 :hroza: , je to oblúbenec, zato som ho aj získal ale pri takýchto výkonoch to už vyzeralo aj na drop :?
Normálne ľutujem, že som sa tento rok nezapojil do Yahoo. KeĎ vidím ten Potratčan hatred :lol2:
pokracujem v dobrom minulom tyzdni konecne sa pridali aj brankari..snad mi to bude stacit viac ako na 6 bodov
Ve zkratce a se zpožděním doplním krátké hodnocení minulého zápasu... Tragédie :slap: ... věděl jsem, že nás s Denver Blizzards čeká opravdu ostrý test... a musím tým pochválit, že u kázal charakter, když jsme ještě v sobotu vedli 8:6 ... bohužel v neděli jsme dokázali ztratit nadějný náskok a je z toho další prohra, tentokrát 4:8... 5 statistik skončilo remízou a další 4 dělil od remízy pouhý bod (resp. dva) ... :thumbsdown: Naše neschopnost zvládat vyrovnané zápasy nás zatím stojí víc, než by bylo únosné. :scare:

Podle rozpisu nás už do konce sezóny čekají pouze zápasy s týmy ze spodních pater tabulky.. což sice není špatné, zároveň to ale znamená, že nás čekají už jen boje s týmama v play off race... zkrátka žádný zápas už nebude jednoduchý a každý gól, asistence, hit může rozhodovat :box:
cepi, cepi ty lumpe, ty uz zacinas pouzivat popvodnikovy tahy co :D V zapase NJD-BUF by ti jeste pred 2 tydny chytali oba golmani, ale ted nenastoupil ani jeden tak si to zaridil tak, ze Miller naskocil na OT misto Enrotha aby si vychytal lehke vitezstvi :scare: Nastesti jista spravedlnost existuje a Savle to projely.

PS: jinak ty mas kamo golmanu jak cikanka deti :lol:

moje produktivita: 2G+12A z toho Getzlaf 2+4 :slap:
:nurses: číslo 10 Patrick Sharp
dejf píše::nurses: číslo 10 Patrick Sharp

stálo ti to z to, už druhú sezónu bojovať proti podvodníkovi? teraz žneš úspechy tvojho boja :psst:
dejf píše: :nurses: číslo 10 Patrick Sharp
:nurses: the club also placed goaltender Darcy Kuemper on IR, číslo 11 :lol2:
megaton píše:Clemmer for SHO :povzbudzovanie:

edit. Kua vymente mi nekdo golmana, tohle neni fer :plac:
škoda, že je po TDL, mám 5 brankárov :lol2:
:nurses: číslo 11 Darcy Kuemper
dejf píše::nurses: číslo 11 Darcy Kuemper
Na toto sa uz nemozem pozerat,co to s nimi robis :!: hram to par rokov,ale toto som v zivote nevidel,navrhujem dat tvoj tim Martinovi,verim,ze sa dokaze lepsie postarat o hracov.
Hahahahahahaha zranili sa mi Dubnyk a Benn..najprv som nechapal, ale ked som sa pozrel s kym mam tento tyzden matchup, bolo mi to jasne :!: :nechutne:
Treti tesny zapas v rade, tentokrat konecne vitezny v pomeru 9-7. Je o to cennejsi, ze jsem ziskal skalp 2.tymu tabulky pod vedenim cepiho :cool: Cekal jsem ze posledni den cepi jeste nejakou kategorii otoci a pripise si vyhru, nastesti se tak nestalo. V tomhle matchi mi vysel tah s Enrothem, kdy odchytal 1 zapas na ukor Millera a pokud by dostal sanci tak v kazdem 4-5 zapase byl bych spokojen.
Brankari ac nemeli nijak oslnive statistiky mi pripsali krasnych 11 bodu :good: Rinne zacal desive, kdy v LA dostal ze 13ti strel 5 golu, pak to ale vylepsil vychytanym SO, Lindback dostal sanci 2x a jednou dokazal vyhrat.
V hracskych kategoriich jsem musel trhnout rekord v golech, protoze nastradat za tyden 4 kousky to je umeni :lol2: A to dal 3 Getzlaf, z toho jeden v SH :good: Takze to je jediny utocnik, ktereho kze pochvalit, 3+4 a prospesny ve vsech kategoriich. Ten ctvry pridal Talbot, taky v SH. Z obrancu zminim Phaneufa, ktery je sice expert na minusky, ale mel 5A a 21hitu. Zbytek hracu totalni provar, Hartnell, Backes, Heatley, Selanne 0+2 dohromady a k tomu krasnych -10 :hehe: :bitka3:

V dalsim kole me ceka opet souper z cela tabulky a to Redyho Denver.

PS: jak se tak na to divam, pripada mi ze tam neni zapocitana nedele, ale vsadil bych se ze dopoledne uz zapocitana byla :neviem: Mnno tak aby to ten cepi nakonec jeste fakt neotocil :lost: :doh: :nervozny:
Na stattrackeru to už bylo započítené, ale na tý hlavní stránce jim to dnes nějak trvá.
dejf píše:Na stattrackeru to už bylo započítené, ale na tý hlavní stránce jim to dnes nějak trvá.
popo asi prehral tak to zablokoval :nervozny:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING