Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Haxball

Diskuze o všem možném i nemožném.

:hop: Gratulujem, nech sa dari :)
Grats Anty :klobuk:

Teraz som este radsej, ze moje kulicky uz visia na stene. Bolo by hanebne aktivne posobit v time s reprezentantom :D
kajo píše:Teraz som este radsej, ze moje kulicky uz visia na stene. Bolo by hanebne aktivne posobit v time s reprezentantom :D
:bitka3: s Redym tě očekáváme začátekm příštího týdne v kempu juniorů (tedy naší trojky)... ať na oficiální přípravný kemp (kterej zatim Anty neurčil :scare: ) dojdem v dobrý kondici
Vy ste karlovarska spojka :!: Co by tam robil chlapec z Trstenej? Mozno vas pridem zdrbat, Redyho za hrozne prihravky a teba za zwanenie :klobuk:
Kajo prijde, jen kdyz jako cheer-leader bude Redyho sestra :giggle:
:lol2: :lol2: :lol2:

keby len Redyho, myslim, ze on bude potrebovat aj dejfove sestricky :lol2:
Vy ste zas nejaki mudri :scare:
AndyF píše:cheer-leader
I see what you did there

Dedecku, nie ste hlupy :klobuk:
Gratuluju Anty! :klobuk:

Jestli kajo opravdu konci, tak musime vymyslet jak to vyresit. :-( Bylo by dobre at je do zacatku kempu jasno, at se pripadne Wanic muze co nejdriv sehravat s novym spoluhracem. Mozna bude ale nejlepsi zustat zatim v peti a tocit a-D-W, protoze me uprimne nikdo novy nenapada.
Tak to jsou mi novinky...
Anty v repre? :sok: Kajo končí (=dává si pauzu)? :shock:

:arrow: gratulačka a good luck se sháněním vhodného doplňku k Wanicovi. Ještěže ten zůstal, z koho bych si dělal srandu na TS :jupi: :wave:
ja verim ze nas kajo nezradi a vrati sa..
inak mu dam BAN na HF. :dup:
simrohlav píše: Kajo končí (=dává si pauzu)?
To je jenom plánovej offseason tahák pro diváky... ať maj noviny o čem psát a ať hax zůstane v povědomí našich věrných fanoušků (Andy, Smirohlav :klobuk: ) i během okurkový sezóny :jn:

btw. Anty, jaká je asi šance že se z toho pátýho místa dostanem do druhý ligy? Kdyby nám to náhodou vyšlo, možná by stálo za zmínku popřemýšlet v takovym případě o tom béčku... tohle je krásnej příklad toho, co se může stát v budoucnu... vypadne hráč, a my nemáme absolutně žádnou náhradu...
tazko povedat dost bude zavisiet od toho ktore timy postupia priamo...ak postupia priamo timy co boli pred nami tak sanca je celkom slusna ze postupime...ano nad Bckom rozmyslam par dni a ak postupime je to prva vec co budem chciet riesit
len ci najdeme dost adeptov na B...kedze od kedy nieje chat tak zvysok HF to uz nehrava a asi nas ani nesleduje....ak by sli do toho hraci ako Lukas Ivan Heny a par dalsich tak by to bolo fajn
Do becka by som siel rad ale :kajo: Tam by som zapadol :D

edit: arek co si to dovolujes! :-O
dnes 19.30 hraju glinti s interom druhe kolo. Inter je dako mimo, aj cez genius postupil len o chlp. To by Glinti mohli zvladnut.
jak to dopadlo? btw. my fandíme Interu a Saints :jn:
Wanic píše:jak to dopadlo? btw. my fandíme Interu a Saints :jn:
inter vraj vyhral 3:2pp a 5:1
tak ještě Saints ať to zvládnou a zbytek PO nás zajímat nemusí... pak už bude jenom stačit, aby se jeden (možná dva) týmy z druhý ligy rozpadli a jsme tam, nebo ne? :nervozny:
no tak nejak wanic
1. cislo bulletinu o nasom time:
http://issuu.com/areksvk/docs/phf-times1" onclick="window.open(this.href);return false;

aj na hax24
http://hax24.vherne.cz/index.php?a=liga ... hokejforum" onclick="window.open(this.href);return false;
arek :good: :good: :good:
arek boh :poklona: .... supr počtení...

:poklona: :poklona: :wave: :jupi:
Chlapi.. co kdybysme do příští sezónu zkusili nový dresy? Mě se ty naše alternativní moc nelíbí a naše domácí sada (modro-šedá) je v systému dvou dresů nevyužitelná.. co to teda zredukovat jenom na dvě oficiální sady...

/colors red 45 FFFFFF 03679A
/colors blue 90 FFFFFF CE6C0A (or kdyby si s tim arek nějak vyhrál ať ten přechod vypadá plynule, ale já jsem skor za první variantu): /colors blue 90 FFFFFF FC850C E6780B CE6C0A

koukněte ve hře.. tam to vypadá líp jak v editoru

nebo popřípadě nechat naší modro-bílou kombinaci a přidat nějakej jinej alternate... :jn:

btw. ještě jednou .. arek poklona za to shrnutí :poklona:
arek píše:1. cislo bulletinu o nasom time:
http://issuu.com/areksvk/docs/phf-times1" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosimte, ktera je ta treti stabilni formace?? :matika:
Najlepšie je to okienko ,,Ako sa číta Wanic? " :lol2:
1010 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES