Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Ja v tom mám jasno :-D .
Zbeznym pohledem vidim, ze je to dneska masakr.. panbu asi je. :sorry:
No nic, dnesek byl nejakej cinklej, vedeni jsme udrzeli (diky vam), tak zase zaberem... :cinka:
Obrázek
Doufam, ze za to dnesni padani do strel dostanu nejaky bonus!
Tak mladezi, zacina se lamat chleba! Naskok jsme promrali... Za 3 dny taky muzem bejt 3. od konce :andy:
Citim unavu, zitra za me naskoci bud pan Kostka, nebo pan Stastny..
dalo sa cakat, na zaciatku si to riadne prepalil, ty si uz musis lepsie rozlozit sily :giggle:
WildCelt píše:dalo sa cakat, na zaciatku si to riadne prepalil, ty si uz musis lepsie rozlozit sily :giggle:
No hlavne jsem posledni dobou uz moc padal do strel...
AndyF píše:
WildCelt píše:dalo sa cakat, na zaciatku si to riadne prepalil, ty si uz musis lepsie rozlozit sily :giggle:
No hlavne jsem posledni dobou uz moc padal do strel...
pises to, akoby si do nich padal zamerne, pritom sa ti len podlamuju tvoje druhohorne nohy :-P
arek píše:pises to, akoby si do nich padal zamerne, pritom sa ti len podlamuju tvoje druhohorne nohy
Rika pan s poradovym cislem 65. :hehe:
AndyF píše:
arek píše:pises to, akoby si do nich padal zamerne, pritom sa ti len podlamuju tvoje druhohorne nohy
Rika pan s poradovym cislem 65. :hehe:
ja vacsinou len vykryvam tipy :evil:
danchez píše:.
No vidis , chlape! Ja vedel, ze to v tobe je! :andy:
AndyF píše: No vidis , chlape! Ja vedel, ze to v tobe je! :andy:
Obrázek
:jn:
:ciga:

Už to musíme niekde na vrchole udržať. Úroveň KTL išla v tejto sezóne neskutočným spôsobom hore. Veď ako inak si mám vysvetliť to, že nás súperi behom pár dní dobehli a ešte sa aj trasieme o umiestnenie. :neviem:

Každopádne bojujeme čo nám sily stačia a to sa mi páči :good: .
Dneska to profesorsky odhakujeme a zitra, posledni den se rozhodne.. Svolavam poradu hracskych odboru na zitrejsi vecer..
Jak rikam, profesorsky :cool:
A dnes??
Obrázek
Tak to zacina hezky :giggle:
Strasna bida, pokud me cisla neklamou, muzeme bejt radi za 2. flek..
Nakonec asi rozhodly ty kratky 2 dny :giggle:
Trocha smoly na vasej strane ale 2 miesto je tiez pekny vysledok gratulujem :thumbsup:
andy pekne si sa zosmykol v tabulke :-D
Obetoval jsem se pro tym
Škoda no, takhle projet ten nástup. Nakonec buďme ještě rádi za druhý flek a těch šancí na první bude ještě víc než dost :ciga:
Tak sem rano zapnul telefon, koukam minuta do konce LA, tak sem prekontroloval tipy a myslel ze jsme na 0.
Ted jsem juknul na vysledky a musim Kopitarovi a Hudlerovi poslat puget! :lol2:
Napeti do posledni minuty posledniho zapasu..
Ale 4 body z dvojzapasu se silnymi Tygry je famozni.
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS