Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SLOVENSKO
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
Dresy máme dobré, ale nechápem prečo nám dali tak tmavomodrú nepeknú farbu, keď fanúšikovská verzia je oveľa lepšia s tou našou klasickou modrou, ktorú máme aj na vlajke. To už by sme mali potom bezkonkurenčne najkrajšie dresy a aj by sme sa líšili od USA niečím iným ako len predvedenou hrou
Tieto sú úplne geniálne
Ešte z terajších to logo SZĽH odstrániť tak ako na ZOH, alebo aspoň orámovať modrou farbou keď je na bielom podklade a bolo by to super. Po prípade ho urobiť v tvare kruhu ako to má väčšina.....aaa vôbec trebalo by vymyslieť nové, dodnes neviem čo tie čmarbanice tam znamenajú, to je akože "S" či čo to je vie niekto?
Tieto sú úplne geniálne

Ešte z terajších to logo SZĽH odstrániť tak ako na ZOH, alebo aspoň orámovať modrou farbou keď je na bielom podklade a bolo by to super. Po prípade ho urobiť v tvare kruhu ako to má väčšina.....aaa vôbec trebalo by vymyslieť nové, dodnes neviem čo tie čmarbanice tam znamenajú, to je akože "S" či čo to je vie niekto?
No neviem, ja sa kvoli tomuto viac bojim zajtrajsieho “must win game” s talianmi… dnes by sme to nejako na tie 3 utoky mohli uhrat, mozno dokonca este lepsie ako so 4 utokmi, hraci budu v tempe atd… ale negativny dopad by to mohlo mat zajtra, najma ak nedajboze este 1-2 utocnici odpadnu
bude to predsa len B2B, navyse 6 zapas za 9 dni, po dlhej sezone… zostava len dufat ze dobre zregeneruju
pre nas je klucove aby vitaz zajtrajsieho zapasu NOR-FRA uz viac nebodoval... 
preto by asi bolo lepsie ak by vyhrali nori (este maju zapasy s CZE a CAN) ako francuzi (DEN a CZE). najidealnejsia by bola vyhra NOR po najazdoch
v kazdom pripade potrebujeme okrem nasich vitazstiev s ITA a DEN aj pomoc od bratov cechov aby tymto timom nedarovali ani bod. no a pripadny nas bod/body proti svedom by pre nas boli zlate...
ak by sme vyhrali vsetky 3 zpasy tak by sme v QF mali byt no matter what
preto by asi bolo lepsie ak by vyhrali nori (este maju zapasy s CZE a CAN) ako francuzi (DEN a CZE). najidealnejsia by bola vyhra NOR po najazdoch
v kazdom pripade potrebujeme okrem nasich vitazstiev s ITA a DEN aj pomoc od bratov cechov aby tymto timom nedarovali ani bod. no a pripadny nas bod/body proti svedom by pre nas boli zlate...
ak by sme vyhrali vsetky 3 zpasy tak by sme v QF mali byt no matter what
Ty dristas zas ako s tymi medvedmi...NEREALNE? Momentalne je FRA-NOR 4:4 a pri predpoklade, ze vyhrame zapas s Talianmi a Danmi v riadnej hracej dobe a Nori vyhraju v predlzeni, sanca tam je dost REALNA. Nie naopak
V podstate je mi to aj fuk, lebo Rusi si z nas urobia srandu a ti Francuzi by ich mohli prekvapit ako minuly rok 
edit: Anty ma viac-menej predbehol
edit: Anty ma viac-menej predbehol
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé