Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

kajo píše:Viedensky sa mi pacil z nasich utocnikov asi najviac a on ho da ako 13teho...Svojou hrou mi pripominal mladsieho a rychlejsieho Handzusa :neviem:
To sú iba Vladove ťahy uvidíš, dnes ešte Viedeň rozhodne :-D
Vůjtek von.
Dresy máme dobré, ale nechápem prečo nám dali tak tmavomodrú nepeknú farbu, keď fanúšikovská verzia je oveľa lepšia s tou našou klasickou modrou, ktorú máme aj na vlajke. To už by sme mali potom bezkonkurenčne najkrajšie dresy a aj by sme sa líšili od USA niečím iným ako len predvedenou hrou :-D
Tieto sú úplne geniálne Obrázek
Ešte z terajších to logo SZĽH odstrániť tak ako na ZOH, alebo aspoň orámovať modrou farbou keď je na bielom podklade a bolo by to super. Po prípade ho urobiť v tvare kruhu ako to má väčšina.....aaa vôbec trebalo by vymyslieť nové, dodnes neviem čo tie čmarbanice tam znamenajú, to je akože "S" či čo to je vie niekto?
Co ten Chara? Ja dufam, ze nepride...
kajo píše:Co ten Chara? Ja dufam, ze nepride...
preco?
No ocividne ma toho dost (z toho co som videl v noci), nestiha ani na uzsom klzisku a co bude robit na tom letisku? Navyse, uz si viem predstavit ako by ho vsetci pasovali za nasu spasu a Vujtek by mu nakladal 30minut na zapas...
Jasné, že nepríde. Veď Miro je v tíme. :dudo:
takze definitivne nepride. Vraj utrpel v 4. zapase serie otvorenu zlomeninu prsta a caka ho chirurgicky zakrok.
Takze cakame na Gabbyho? :dudo:
arek píše:takze definitivne nepride. Vraj utrpel v 4. zapase serie otvorenu zlomeninu prsta a caka ho chirurgicky zakrok.
Byla to sekera tusim od Gallaghera. Sel okamzite do satny, byl tam asi 10 minut, pak se vratil a hral houby. Mozna klic serie.
kajo píše:Takze cakame na Gabbyho? :dudo:
S radosťou príde :giggle:
tak Mihalik na supiske takze uz nikto nedojde
inak ten rozpis mame celkom dobry..nekontroloval som ci to len my ale tak hrame uz treti krat za sebou proti superovi ktory den pred hral
hmm tak dnes bez trojice utocnikov Hascak Marcinko Hrivik a mozno aj obranca Svarny..snad sa to neprenesie aj na dalsich hracov ako je to u cechov (neviem ci maju rovnake problemy ale zrejme ano)
No neviem, ja sa kvoli tomuto viac bojim zajtrajsieho “must win game” s talianmi… dnes by sme to nejako na tie 3 utoky mohli uhrat, mozno dokonca este lepsie ako so 4 utokmi, hraci budu v tempe atd… ale negativny dopad by to mohlo mat zajtra, najma ak nedajboze este 1-2 utocnici odpadnu :nervozny: bude to predsa len B2B, navyse 6 zapas za 9 dni, po dlhej sezone… zostava len dufat ze dobre zregeneruju :pray:
Tak uz ak nemame vyhrat s Talianmi, nech nas preradia rovno do becka (no offense). Viem, viem porazili Franzucov a potrapili Cechov a :blabla:

Ja prave pocitam, ze dnes by z toho mohol byt bod(y). To by dost pomohlo ak este mame stvrtfinalove ambicie.
pre nas je klucove aby vitaz zajtrajsieho zapasu NOR-FRA uz viac nebodoval... :giggle:
preto by asi bolo lepsie ak by vyhrali nori (este maju zapasy s CZE a CAN) ako francuzi (DEN a CZE). najidealnejsia by bola vyhra NOR po najazdoch :giggle:
v kazdom pripade potrebujeme okrem nasich vitazstiev s ITA a DEN aj pomoc od bratov cechov aby tymto timom nedarovali ani bod. no a pripadny nas bod/body proti svedom by pre nas boli zlate...
ak by sme vyhrali vsetky 3 zpasy tak by sme v QF mali byt no matter what
tak Taliani mali s Kanadou snad uz 5 tutoviek..na sance v podstate vyrovnany zapas takze to nebude vobec lahke..dost sa bojim ze ak dnes nebodujeme tak to nedame
no a z nasou sancou na postup to nevyzera ruzovo..Nori viedli 2:0 z FRA a potom behom 1 minuty 2:3 :cry: neviem ci sa z toho Nori dostanu
Ono idealne by bolo keby Nori vyrovnali a potom vyhrali po predlzeni/na najazdy. Ale ak aj nie, Frantici by si ten postup za predvedene vykony zasluzili :thumbsup:

edit: a stale je tu moznost, ze ked aj FRA vyhraju, mozu prehrat s Danmi. Len to by museli po 60 min...
Uz si to prizanjme, jednoducho na stvrtfinale to tento rok nevyzera vobec dobre.... ba az nerealne....pricom este nie sme uplne ani zachraneni.....som velky fanusik, verim, ale som aj realista...
tak nerealne je trochu silne slovo...nam sa zatial na turnaji nepodaril hlavne zapas z Francuzmi..s ostatnymi je to cca tak jak sa cakalo aj herne aj vysledkovo a tak je este skoro hodnotit
Ty dristas zas ako s tymi medvedmi...NEREALNE? Momentalne je FRA-NOR 4:4 a pri predpoklade, ze vyhrame zapas s Talianmi a Danmi v riadnej hracej dobe a Nori vyhraju v predlzeni, sanca tam je dost REALNA. Nie naopak :hroza: V podstate je mi to aj fuk, lebo Rusi si z nas urobia srandu a ti Francuzi by ich mohli prekvapit ako minuly rok :petrik:

edit: Anty ma viac-menej predbehol
tak vytuzena remiza..teraz nam moze byt teoreticky jedno kto vyhra nie? ak by sme vyhrali obe zapasy tak ak nebude prekvapenie tak to mame tak ci tak
Anty píše:tak vytuzena remiza..teraz nam moze byt teoreticky jedno kto vyhra nie? ak by sme vyhrali obe zapasy tak ak nebude prekvapenie tak to mame tak ci tak
ee, nori by mali vyhrat... ak sa francuzi dostanu na 7b tak im staci porazit danov za 3b a uz ich nepredbehneme...
1038 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES