Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

leo píše:
debil píše:Hodgson je zatial velmi velmi horuci talent s nabehom na hviezdu nhl. Hodgson ma zatial v playoff AHL 2 body v 5 zapasoch. Spoluhracom mu je aj slovak Mari Bliznak.
jj vypada to ze z nej bude velka hvezda nhl ja sleduju vse kolem nej od doby co ho kosatky draftovali :) od bliznaka sem cekal trochu vic u giants se mu darilo....
schvalne pisem zatial lebo takych talentov co mali byt zarucene hviezdy uz bolo.
debil píše:
leo píše:
debil píše:Hodgson je zatial velmi velmi horuci talent s nabehom na hviezdu nhl. Hodgson ma zatial v playoff AHL 2 body v 5 zapasoch. Spoluhracom mu je aj slovak Mari Bliznak.
jj vypada to ze z nej bude velka hvezda nhl ja sleduju vse kolem nej od doby co ho kosatky draftovali :) od bliznaka sem cekal trochu vic u giants se mu darilo....
schvalne pisem zatial lebo takych talentov co mali byt zarucene hviezdy uz bolo.
to je pravda snad se cody nezaradi vedle schrempa :!: ja mu drzim palce at naplni svuj potencial a plne predvede svuj talent :super:
Nech sa páči: :)

Přílohy

Rick Rypien prodlouzil smlouvu o 2 roky to je skvela zprava :)
Rypien mi v Play Off pekne žral nervy. Nieje to zrovna môj obľúbený hráč, ale jeho prínos mužstvu je určite viditeľný, takže sa to dalo čakať. Bol som dosť prekvapený z toho, že VAN nemá zmluvne zaistených viacerých dôležitých hráčov, čaká Vás prestavba tímu a to pekne tvrdá. :)
Alebo sa mýlim?
Bluesman píše:Rypien mi v Play Off pekne žral nervy. Nieje to zrovna môj obľúbený hráč, ale jeho prínos mužstvu je určite viditeľný, takže sa to dalo čakať. Bol som dosť prekvapený z toho, že VAN nemá zmluvne zaistených viacerých dôležitých hráčov, čaká Vás prestavba tímu a to pekne tvrdá. :)
Alebo sa mýlim?
rick je borec jak cyp predvadi skvely bitky a bavi fandy pritom by do nej nikdo asi bitkare nerekl pri jeho postave :D zadna prestavba nebude jen vedeni prodlouzi smlouvy....nekolik dulezitejch hracu uz podepsalo ale ti nejdulezitejsi jeste ne :?
leo píše:
Bluesman píše:Rypien mi v Play Off pekne žral nervy. Nieje to zrovna môj obľúbený hráč, ale jeho prínos mužstvu je určite viditeľný, takže sa to dalo čakať. Bol som dosť prekvapený z toho, že VAN nemá zmluvne zaistených viacerých dôležitých hráčov, čaká Vás prestavba tímu a to pekne tvrdá. :)
Alebo sa mýlim?
rick je borec jak cyp predvadi skvely bitky a bavi fandy pritom by do nej nikdo asi bitkare nerekl pri jeho postave :D zadna prestavba nebude jen vedeni prodlouzi smlouvy....nekolik dulezitejch hracu uz podepsalo ale ti nejdulezitejsi jeste ne :?
Nie som odborník, ale možno by trebalo urobiť prestavbu tímu. V play-off ste sa nikam nedostali napriek hráćom ako Sundin, Demitra, bratia Sedinovci, Ohlund, Bieksa atď. Ale opakujem, Vancouver až tak dobre nepoznám, takže sa možno mýlim.
leo píše:Rick Rypien prodlouzil smlouvu o 2 roky to je skvela zprava :)
Rypien je po Bernierovi druhým hráčom, ktorý podpísal kontrakt na nadchádzajúcu sezónu. Bernier podpísal na 2 roky za 4 mil.
kanter píše:
leo píše:Rick Rypien prodlouzil smlouvu o 2 roky to je skvela zprava :)
Rypien je po Bernierovi druhým hráčom, ktorý podpísal kontrakt na nadchádzajúcu sezónu. Bernier podpísal na 2 roky za 4 mil.
vim je dobre ze bernier zustal a jeste k tomu sel s prachama dolu :)
mt-svk píše:
leo píše:
Alebo sa mýlim?
Nie som odborník, ale možno by trebalo urobiť prestavbu tímu. V play-off ste sa nikam nedostali napriek hráćom ako Sundin, Demitra, bratia Sedinovci, Ohlund, Bieksa atď. Ale opakujem, Vancouver až tak dobre nepoznám, takže sa možno mýlim.
prestavba tymu uz tak 2 sezony probiha....do acka se dostavaji mladici nekteri uz se jiste zabydleli....chce to jen prodlouzit kontrakty tym je dost silny a ze sme se nedostali pres chicago nic neznamena pristi rok muzeme klidne zase vyhrat divizi a bojovat o stena....me osobne se soucasna sestava kosatek velice libi az na par vyjimek gillis je pro tym zatim jen prinosem :thumbsup: sundin byl takova zkouska ktera bud vyjde nebo ne
na strance kosatek je videoprohlidka utrob stadionu kdo ma zajem a na canpages.ca zase z venci :wink:
tak na drafte jsou nejzhavejsimi kandidaty Elliott,de Haan a Ferraro....vedeni by ale rado beka takze to vypada na Elliotta a de Haana mozna se pokusi o Ellise nebo Rundblada....Elliott by byl asi nejlepsi moznosti ma slusnou postavu narozdil od Ellise nebo de Haana a u Blades se mu velice darilo....navic je to rodak z Vancouveru a taky pravak kterej by se velice hodil :smile03:
neco malo z codyho umeni <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/t6tlvrINhGs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/t6tlvrINhGs&hl=cs&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] snad bude takhle zarit i v nhl v dresu kosatek :cinka:
Hmm..tak Gaborik si kupil vo Vancouveri dom...co to tak asi bude znamenat? :doh: A uplnou nahodu je tam aj Palo, jeden z jeho najlepsich kamaratov..leo sa bude dnes vytesovat :)
XruC píše:Hmm..tak Gaborik si kupil vo Vancouveri dom...co to tak asi bude znamenat? :doh: A uplnou nahodu je tam aj Palo, jeden z jeho najlepsich kamaratov..leo sa bude dnes vytesovat :)
hej ted sem si to precetl na foru kosatek :lol: to nevypada dobre pro dangera s hankem asi se uz nedohodnou kdyz si gabos kupuje barak ve vancouveru :D no doufam ze je to jen chatka ja bych byl radsi kdyby sedinovci zustali ve vancouveru :yes:
nj ten dum lezi od vancouveru dobrejch 150-200 kilaku tak si to preberte :D
helikopterou to ma za 40 min.. aspon nebude stat v zapchach :12:
XruC píše:helikopterou to ma za 40 min.. aspon nebude stat v zapchach :12:
:lol: stejne bych radsi heatlyho kdyz uz....gabosovi problemy se zdravim by me zabili :D
Kupit dom moze byt v dnesnej dobe investicia, ceny domov padli, nemusi to byt hned na byvanie.
debil píše:Kupit dom moze byt v dnesnej dobe investicia, ceny domov padli, nemusi to byt hned na byvanie.
spis to ma na nakou tu dovolenku v tech mistech je to hodne turisticka oblast....treba pride zitra zprava ze si koupil kousek od centra dum :lol:
Obrázek :D
tak kosatky draftli v 1. kole Schroedera z 22. pozice!lepsi uz to bejt fakt nemohlo ja jsem hodne spokojenej :cool:
Dobré nie??? :eek2:
Obrázek
to ako camma bude centrovat? si prehod cammalleriho na kridlo a giontu na centra. aj ked giontu moc nepoznam asi bude lepsi center ako cammalleri.
Heh, to som nerobil ja :D
Tiez ma Cammalleri na centri šokoval, nie je klasický center i keď ho tak píšu. Gionta je tiež krídlo.
Navyše získať Camm-u, Gabbyho a Giontu naraz je dost velke susto. Navyse ostat so Samim Salom ako najlepsim obrancom.. :eek2: Ale tak mozno doveruju Luongovi :D
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES