Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

majú jednoznačne slabšiu sezónu :thumbsdown:
Päťadvadsať po zadku by to vyriešilo. Crosbyho treba umravniť.
CROSBY tie bitky by si si mohol odpustit ale SI AJ TAK MOJ NAJOBLUBENEJSI V CELEJ NHL kvoli jeho tvorivosti hry :cool:
Crosby je u mě rozmazlenej fracek! Jsem zvědav jestli v těch trapárnách bude pokračovat! Vážně mě svým chováním překvapuje!
čo sa mu mália faninky a chce si získať nové? :?
:clap: Pens mi teďka pravidelně zvedají náladu :clap: Dneska opět suverení výkon !! Pohled na tabulku je překrásný. Do toho dělá Crosby ze sebe labila i debila :clap: Nejvíce by mě zajímalo, co teďka říká Therien, beztak něco ve stylu, že k Pens nemají ostatní týmy úctu, že jim nedovolí dávat goly a chudáček Sid the shit neboduje....

Myslím si, že taková krize vám jen a jen pomůže, protože arogance přímo srší z velké spousty vašich hráčů a tím vám aspoň kohoutek splaskne... a možná si i vedení uvědomí, že se nedá útok stavět na dvou hráčích. Aby jste časem nedopadli jako Senátoři ;)
Leonardo píše:Crosby je u mě rozmazlenej fracek! Jsem zvědav jestli v těch trapárnách bude pokračovat! Vážně mě svým chováním překvapuje!
Ovečkin narazil Hewarda a čo. Tiež by som mohol povedať to isté čo hovoríte o Sidovi.
neis píše::clap: Pens mi teďka pravidelně zvedají náladu :clap: Dneska opět suverení výkon !! Pohled na tabulku je překrásný. Do toho dělá Crosby ze sebe labila i debila :clap: Nejvíce by mě zajímalo, co teďka říká Therien, beztak něco ve stylu, že k Pens nemají ostatní týmy úctu, že jim nedovolí dávat goly a chudáček Sid the shit neboduje....

Myslím si, že taková krize vám jen a jen pomůže, protože arogance přímo srší z velké spousty vašich hráčů a tím vám aspoň kohoutek splaskne... a možná si i vedení uvědomí, že se nedá útok stavět na dvou hráčích. Aby jste časem nedopadli jako Senátoři ;)
Ako Senátori nedopadneme neboj. A ako Philadelphia to isto nie
Lenže Saša do toho nešiel zákerne a po zákroku nemal toľko rečí ako ten pittsburský demen*.
mt-svk píše:Lenže Saša do toho nešiel zákerne a po zákroku nemal toľko rečí ako ten pittsburský demen*.
Ja to chápem, keď je dobrý tak mu závidite :D TO je normálne, ja to poznám
kanter: kolik ti je prosím tě let?
neis píše:kanter: kolik ti je prosím tě let?

88 :D
Ja sa hádať nechcem :D Len som nerád, keď hádžete na Sida všetku "špinu" ako keby boli všetci iní hokejisti anjelikovia. Keď je úspešný tak mu všetci kladú polená pod nohy, to je to isté ako s Lewisom Hamiltonom (F1).
kanter píše:Ja sa hádať nechcem :D Len som nerád, keď hádžete na Sida všetku "špinu" ako keby boli všetci iní hokejisti anjelikovia. Keď je úspešný tak mu všetci kladú polená pod nohy, to je to isté ako s Lewisom Hamiltonom (F1).
Tak to není zrovna dobrý příklad. Hamilton je nejmíň oblíbený mezi jezdci.
a v hokeji je Crosby tiež najneobľúbenejší (u niektorých)
Trocha skromnosti a je miláčkem všech. Lidi jsou alergičtí na "barbinky" i v normálním životě. Stačí si položit otázku. Proč nikdo nerýpe do Malkina, Iginly, Ovečkina, Savarda, Gagneho, Datsjuka, Lecavaliera, Thorntona, Heatlyho, Spezzy atd atd ?
neis píše:Trocha skromnosti a je miláčkem všech. Lidi jsou alergičtí na "barbinky" i v normálním životě. Stačí si položit otázku. Proč nikdo nerýpe do Malkina, Iginly, Ovečkina, Savarda, Gagneho, Datsjuka, Lecavaliera, Thorntona, Heatlyho, Spezzy atd atd ?
odpoveď je:nikto nemá taký vplyv ako Sid :D
neis píše:Trocha skromnosti a je miláčkem všech. Lidi jsou alergičtí na "barbinky" i v normálním životě. Stačí si položit otázku. Proč nikdo nerýpe do Malkina, Iginly, Ovečkina, Savarda, Gagneho, Datsjuka, Lecavaliera, Thorntona, Heatlyho, Spezzy atd atd ?
Protože nezavdali k rýpání příčinu? :roll:
kanter píše:
a v hokeji je Crosby tiež najneobľúbenejší (u niektorých)
Já chápu, že budeš Crosbyho obhajovat, ale tuto soutěž vyhrál někdo jiný...
ked uz tu bol opomenuty Savvy, tak v tejto sezone s nim uz co to Sid riesil... :bitka3:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tNIztZQfsnc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tNIztZQfsnc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
inak v posl.case sa v tomto topicu objavovalo vela spamov na HF vkus, tak poprosim do buducna korigovat :backtotopic: dnes povinne body s Thrashers
ObrázekObrázek
Tak tohle se hezky vyjímá na fóru Rangers. Původně z OTG. Nejde to sem nedat. :wink:

Obrázek
už bylo na čase vyhrát.. :taptap:

Collin: trapný!!! :fucker:
.:Mike:. píše:Collin: trapný!!! :fucker:
Mnohé to jistě pobaví. :good:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA