Tak toho se leci upřímně vůbec nebojím. Sami hráči jsou rádi, že je Nash kapitánem a je prakticky služebně nejzkušenější hráč Jackets. Céčko si zaslouží a prívem mu patří. Má na to, aby to dotáhl nejmín tak daleko jako Iginla v Calgary.leci píše:Nash je dobrá volba, snad se mu nestane něco jako Lecavalierovi když dostal cečko, to by byla škoda. Nash už je ale přece o něco starší a tak by v tomto nemusel být problém. Jen jestli má NAsh ty právě vůdcovské schopnosti...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
chorche píše:mt-svk: Neurazaj ludi, co sa do hokeja aspon trochu vyznaju. Vidis, Novotny je oki, kym brule a jemu podobni sa stale nevedia zdvihnut z prachu. No, dobry mozno je, ak by hral pravidelne s Lecavalierom a Majom Hossom....
Chorche, ak niekto nazýva vyjadrenie odlišného názoru urážaním
Novotný strávi na ľade v priemere 17:58 min., z útočníkov je to 4. najvyšší čas viď tu. Jeho štatistika celkovo strávených minút na ľade od zač. sezóny jetu. Na presilovkách strávi v priemere 2:34 min., čo je z útočníkov 6. najvyšší priemer, od začiatku sezóny strávil na presilovkách 146:55 minút, čím sa zaradil na štvrté miesto medzi útočníkmi, viď tu. Drvivú väčšinu času hráva s kvalitnými útočníkmi. Myslím si, źe na to je jeho bodové ohodnotenie dosť biedne. Našú najväčšou slabinou nie je obrana, ale útok. Konkrétne počet gólov. Takže si nemyslím, že je Novotný extra posila.chorche píše:mt-svk: Pri vyjadreni nazoru sa snazme vychadzat z OBJEKTIVNEJ REALITY. A ta tvrdi, ze Novotny je na rozdiel od niektorych hracov CBJ velmi dobry.
Čo sa týka Gilberta Brulého a nielen jeho. Hitcha uznávam, ale podľa mňa príliš preferuje niektorých hráčov. Príklad. V zápase Chicago - Columbus 7:2 boli našimi najlepšími hráčmi Derick Brassard a najmä Gilbert Brulé (aj podľa Hitcha). Kým Novotný a Výborný hrali biedne. To sa ale neodzrkadlilo v ice-time, kým Brassarda s Brulém bol 10:53, resp. 10:52, čas Novotného a Výborného bol 15:37, respektíve 15:01. Útok Brulé-Brassard-Fritsche patril medzi naše najlepšie útoky, chalani hrali výborne, čo sa nedalo povedať napríklad o takom Výbornom. Napriek tomu bol Brass poslaný na farmu a Výbornému sa (až na jeden zápas) ice-time prakticky neznížil. Lindstrom hrá výborne v Syrakúzach, keď dostal šancu, tak aj v prvom tíme, napriek tomu nedostane príleźitosť, akú si zaslúži. Pineaulta ani nepovolajú. Toto je systém výchovy a podpory mladých hráčov v Columbuse. Poviem to úprimne, pre Brulého (a nielen pre neho) by bol odchod z Columbusu požehnaním. Bohužiaľ.
mt-svk: S icetime u Hawks a zlozenim formacii je to tiez pekny brajgel, to si Hitch a Savvy mozu podat ruky. Pockaj, to je to, ze ked chalan korculuje akoby ho pohryzla tarantula a je vsade, ale nema vysledky nerobi body. Je to lietanie bez efektu. Omnoho cennejsi su hraci typu "popodfuzik", nehraju zvlast napadne, ale su pritom dobri! A ked sa mam vratit k debate od koho vsetkeho je Novotny lepsi, tak si trufam povedat, ze od prevaznej vacsiny utocnikov CBJ. Inak dnes sa LeClaire velmi nevyznamenal....
chorche píše:Pockaj, to je to, ze ked chalan korculuje akoby ho pohryzla tarantula...
Problémik je, že Novotný nie je typ "podfúzika". Ja ho uznávam ako výborného defenzívneho hráča s dobrým prehľadom na ľade. Jeho defenzíne schopnosti som nikdy nespochybnila. A ak bude na sebe viac pracovať, dovolím si tvrdiť, že môže patriť medzi najlepších defenzívnych hráčov ligy. Ale to je všetko. Na viac podľa mňa nemá. Takže s Phillym celkom súhlasiť nemôžem.
Podľa mňa je najväčším Gilbyho problémom sebadôvera. Niekedy mám pocit, že s ním a Dannym Fritschem zachádzajú ako s onucou. Môj názor je ten, že by ho mohli skúsiť dať do centra ku Rickovi Nashovi. Už nemáme čo stratiť. Okrem toho, Rick bol veľmi produktívny v kanadskej repre v útoku s Doanom a Lombardim ako centrom. A Mathew práve playmaker nie je
Len tak na okraj, Hitch mal mať už na zápas s Chicagom tajnú zbraň. Tak dúfam, že začne fungovať
Ja som nenapísala, že je, ale že má šancu byť. Mimochodom, aj u nás máme lepších, z mladých je to Danny Fritsche, ktorý je kvalitnejší hráč, ako Novotný.Philly-The Scud píše:Nechci být Mt otravný, ale do skvělého defenzivního forwarda má Novotný hodně daleko......![]()
!!!! Toto je alespoň můj názor, v lize je X lepších defence forwards, než-li je on...... !!!!
Celkovo ale hodnotím príchod Novotného ako chybný krok.
Nemůžu si tuto poznámku odpustit. V lize jsou opravdu lepší defenzovní forvardi, alespoň je však v obraně lepší než Briere!!! :beee: :frajer2:Philly-The Scud píše:Nechci být Mt otravný, ale do skvělého defenzivního forwarda má Novotný hodně daleko......![]()
!!!! Toto je alespoň můj názor, v lize je X lepších defence forwards, než-li je on...... !!!!
Ale Maťo, tentokrát sa s chorchem nehádameMartinFC píše:tak už dost!!!každý má prostě jiný názor na Novotného a Bruleho (ty tady furt zmiňujete) co takhle si začít povídat normálně a nehádát se
Len tak na okraj, šanca na PO sa nám zmenšila, i keď ešte stále žije. Čo tak posadiť starších hráčov na tribúnu a dať preistor našej mladi na ich postoch a nie experimentovať?
No řekněme, že šance na PO se nám snížila asi natolik, že bychom museli vyhrát asi všechny zápasy. Ale nic není nemožnémt-svk píše:Ale Maťo, tentokrát sa s chorchem nehádameMartinFC píše:tak už dost!!!každý má prostě jiný názor na Novotného a Bruleho (ty tady furt zmiňujete) co takhle si začít povídat normálně a nehádát se
.
Len tak na okraj, šanca na PO sa nám zmenšila, i keď ešte stále žije. Čo tak posadiť starších hráčov na tribúnu a dať preistor našej mladi na ich postoch a nie experimentovať?
3 
Detroit byl v utkání sice aktivnější, ale Fredrik Norrena chyta skvěle a díky němu jsme tak zvítězili 4:3

Obránce Aaron Rome si v zápase připsal svůj první bod v této sezóně na gól Nikolaje Žerděva.

Fredrik Norrena právě chytá jednu z 46 střel, které na ně šly. Právě on dovedl Columbus k výhře.

Manny Malhotra se svým klasickým srdcařským stylem hry snaží sebrat puk Bradu Stuartovi.

Manny Malhotra se stal hlavní hvězdou zápasu, když zaznamnenal 3 body za 2 góly a asistenci. Nyní můžeme vidět jeho akci pár okamžiků před jeho krásným gólem.
Je to síce pekné, že sme vyhrali, ale... ten počet striel na bránu sa mi vôbec nepáči. A z toho plynie otázka, boli to väčšinou "propagačné" strely? Koľko mal Detroit čistých šancí? Kto kontroloval hru?
Martin, chcem sa ťa spýtať, ako fungovala dvojica Lindstrom-Brulé s Brulém ako centrom. Vidím, že Bru vyhral všetkých 5 vhadzovaní. A keďźe o jeho vhadzovaniach nemám vysokú mienku, som dosť prekvapená
. Popísal by si mi hru Aarona Romeho?
Martin, chcem sa ťa spýtať, ako fungovala dvojica Lindstrom-Brulé s Brulém ako centrom. Vidím, že Bru vyhral všetkých 5 vhadzovaní. A keďźe o jeho vhadzovaniach nemám vysokú mienku, som dosť prekvapená
Manny nie je ofenzívny typ hráča, takýto zápas je skutočne výnimkou. Na druhej strane mám Mannyho veľmi rada, je to veľký srdciar, výborný defenzívny hráč, hrá perfektne telom, má kvalitný forčeking a najmä... skvelý hráč na vhadzovania. Dúfam, že mu na budúci rok Columbus zmluvu predĺži.
Chorche, ak by sme nepostúpili do play-off (čo je už len v rovine teórií), veĺmi by som vám ho priala.
. Bohužiaľ, vy ste na tom rovnako
.
Chorche, ak by sme nepostúpili do play-off (čo je už len v rovine teórií), veĺmi by som vám ho priala.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé