Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cathy píše:Celkovo Florida ako team nehra dobre, cize to su spojene nadoby...
Tak to pozor. Ten tým hraje dobře. Proti Buffalu 45 střel, ale Enroth zachytal (+ 3 tyčky). 6!!!! zápasů jsme prohráli o gól (Například proti Bostonu s Chicagem, což jsou top ligy!). Vyjma zápasů s Blues a Tampou (1. zápas) hrajeme dobře. (teď nepočítám 6 minut výpadek z minulého zápasu, po kterém jsme to senzačně dotáhli). Takže to zas pozor.

Kopecký je v tom namočený s Gocem. Minulý rok hráli spolu (+Fleischmann) nejlíp z celého týmu. Letos? Bída bída. Kopecký ztrácí puky, je terčem hitů, chybně rozehrává, střílí nad, dokonce jej nevidím před brankou! Prostě popravdě, Weaver, Goc a Kopecký letos hrají tragicky a s přihlédnutím na to, jak dobře hraje Bjugstad (C/RW) bych se nebál výměny.
:klobuk: Gratuluji kluci, donutili jste mě letos podruhé vypnout zápas proti Blues. WTF! NHL kurv* není veřejné bruslení! To co dnes předvedli (až do time-outu, po kterém začali hrát), to je už vrchol ubohosti. Markstrom nechytne ani flašku s pitím, natož puk. Ten gól Stewarta, to jel kam doprde*e.. Tohle že je brankářský talent? Letos ještě nezachytal jediný zápas (možná proti Flyers, ale ti jsou letos v produktivitě mizerní, se nepočítá tedy). Dorážky si nepokrývá, je pomalý, zmatený, úplně mimo. Ani v AHL by s tímhle neobstál. NUTNĚ potřebujeme brankářskou jedničku dokuď (bůhví jestli) Markstrom nedoroste. Dále.. zbavit se veřejných bruslařů, to jest: Versteeg (co to ku*va dělal u Steenova gólu?), Fleischmann (trefí se někdy mezi tři tyče?), Upshall (spr*tek zas*anej, přeplacenej..), Weaver, Campbell (chlapec asi neví, že obránce je od toho, aby bránil), Gomez a možná dalších..

Fakt už mě to sere. Na tohle se nedá koukat. 4 zápasy odehrajeme parádně ale prohrajeme o gól, popřípadě na nájezdy. A pak? Prostě si zajdeme sem tam jednou za 4 zápasy na veřejné bruslení a dostaneme kýbl od Tampy a 2x od Blues. Nechápu, proč to dělají, za ty nehorázný prachy, co si NIKDO z nich nezaslouží. Všichni s jednocestnou smlouvou jsou přeplacení! (Možná Kulikov s Winchesterem ne..a když už jsme u nich, dnes hrají jako jediní dobře..). Další věc.. změnil bych i trenéra. Ta ťukačka alá Barcelona je otřesná. Ještě sem nikoho neviděl hrát stylem. Přihrávka-ťuk na jednoho, na druhého a!!! oh wait, ťuk zachytil soupeř. Prostě normálně přihrávat a dostávat se do pásma postupně.A né takhle zbrkle a s miliony ztrátami puků a nepřesnostmi. Přesilovky (ta naše druhá přesilovka se tedy dobře povedla a Blues jsme zavřeli snad na minutu) bída! Kde jsou ty časy Jasona Garrisona?! Oslabení je lepší ale .. pořád špatné. Chce to se vrátit do sezóny 2011/12 a hrát stylem defenzivním. Na ofenzivní nemáme hráče a pokud se bude dál prohrávat, fanoušci nepřijdou i kdyby se přihrávky na jeden dotek dařily. Škoda že jsem pouze fanoušek, protože vyjma tohoto brečení, vztekání a já nevím čeho ještě nic nezmůžu a budu to muset trpět dál.

Na závěr ještě takové okénko Jonathan Huberdeau. Chlapec mi začíná připomínat zákeřného a provokativního Upshalla. Nenápadné popichování, prasácké napadání, občas nehezké seknutí. Tohle rád nemám. Chlapec hraje tužku a tak provokuje. Samozřejmě je také na vině frustrace z proher, i tak ale jako profesionál by se měl umět ovládat.. Dneska ten zákrok na Jackmana.. No kéž by mu Reaves naložil! :yes:

A ještě jedna věc: Komentátoři Panthers snad nemají ani vztah ke kubu. Tým dostává na prdel a oni tam říkají vtipy a smějí se, hokej nekomentují. Snad se ráno probudím a přečtu si, jak se věci kolem klubu mění. (že já sem pořád tak naivní!). Dobrou noc všem.. :?
CatsFan píše: :klobuk:
Tak pod fandit nam :wink2:
Ja som si ten zápas tiež chcel pozrieť ale musel som to takisto vypnúť, na zápas ma navnadil práve Markstrom silnými rečami .

“We have been playing in some tight games, but no one is happy with the results,” Markstrom said after Wednesday’s morning practice in Coral Springs.

We’re going to start winning games here. I always have to be ready because stuff happens. I prepare every day as if I’m going to be playing. Nothing much has changed. I have confidence in this group, in this team. We’re looking forward. This is a big weekend coming up.”

V tej prvej tretine bolo aj pár svetlých momentov ale druhá bola totálna katastrofa a podobalo sa to na ten prvý vzájomný zápas sezony, to mi stačilo a vypínal som... Ja mám Cats rád a bol som štastný ked ich Tallon dostal do PO a myslel som že už to bude len lepšie a lepšie, ale tento tím je na úrovni ECHL :-/
AndyF píše:
CatsFan píše: :klobuk:
Tak pod fandit nam :wink2:
Nwm jestli to mám brát narážku na to, jak jsem před 3 lety vyměnil Oilers za Panthers (z určitých důvodů, nikoliv však skrze úspěchy), nebo jen vtípek, protože jsme na tom vlastně úplně stejně. :) Je to frustrující vstávat v 1h ráno na zápasy a dívat se, jak tamti hráči jen tak bruslí. Ten pocit, že my u televizních obrazovek s tím prostě NIC neuděláme. Stejně jako ty, i já čekám na nějaké větší změny, bohužel, ani jeden jsme se zatím nedočkali. No na změnu týmu nemám ani trochu pomyšlení, není důvod.

Ale pomalu ale jistě začínám chápat Getza a jeho obrázky, protože teď se to fakt hodí.. Kdo by totiž chodil a PLATIL! za to, aby se díval na hráče svého týmu, jak si bruslí.. To už je vážně lepší si lehnout na pláž a vykašlat se na tenhle hokej. (A nebo si zajít na Stamkose a spol. k sousedům).
Ohlund píše:Ja som si ten zápas tiež chcel pozrieť ale musel som to takisto vypnúť, na zápas ma navnadil práve Markstrom silnými rečami .

“We have ....
Jedno je mi opravdu zvláštní. Když chytá Thomas, tým hraje dobře. Snaží se, ale jakmile tam vleze Markstrom, jako by to odpískali.. Podle mě to je nedůvěra v brankáře. Tým mu nevěří jenže díky zranění Thomase tam prostě nikdo jiný jít chytat nemůže. Už několikrát jsem viděl v sezóně Boyese, Kulikova, Gudbransona a jiné sekat hokejkami za brankou rozčílením, když Markstrom pustil laciný gól. Taky by mě to po čase nebavilo. Když si vezmu, že já tam lítám po ledě 22 minut a pak můj brankář pustí "nahození", popřípadě střelu z úhlu, na kterou vidím..
Dneska jim dám ještě šanci. Říkám si !NAIVNĚ! .. Prohráli, dostali nakládačku, tak teď budou chtít dokázat, že umějí hrát a překvapí a vyhrají. :eek2: (Sám tomu nevěřím, ano).

Nuže.. pár (smutných!) informací..

V brance bude Scott Clemmensen (jeho první start v sezóně, vrací se po zranění/operaci).. :|
Vrací se i Scottie Upshall :thumbsdown:

Jo a přidám vyjádření Dineena:

"We probably had three competitive guys," Dineen said, mentioning Shawn Matthias, Jesse Winchester and Mike Weaver. "That's not enough to drag the whole group along. "If we can't get everyone to compete harder than we did [Friday], we'll just stumble along and get our wins here and there. ... They have to understand they're playing in the best league in the world. It's an absolute privilege to play in this league. There is no entitlement."

pak taky pozitivní zpráva:

"Ed Jovanovski (hip) is expected to practice on Thursday."

Už aby byl zpět a pořádně všechny seřval! :evil:
Washington Capitals - Florida Panthers 3:2 SN

1. Třetina: Totální nasazení!! Nečekané se stalo skutečností a Capitals jsme se zakousli do řitě hned od začátku. Hity, bruslení, střelba, chození před branku, to je to, co jsem tak moc vyhlížel. V první třetině toho bylo opravdu hodně. Největší šanci mě asi Bjugstad, jenže osamocen před brankou puk trestuhodně netrefil. :| Měli jsme také 3 přesilové hry, nicméně, Campbell pálil, ale mimo (nechápu.. minulou sezónu střílel parádně, letos ne a ne trefit se mezi tři tyče). Další takový, Kopecký! Opravdu nevím, co ten dělá na PP. Ztrácí puky, snaží se přehnaně kombinovat, střílí mimo.. Opravdu bych byl rád, kdyby jej přeřadili do 4. lajny/nehrál PP a nechali jej se uklidnit a najít ztracené sebevědomí a hlavně jistotu na své holi. Kulikov to párkrát dobře poslal na branku, ale Neuvirth dobře vychytal. Velice slibnou šanci pak měl i Fleischmann, ale Neuvirth vytáhl senzační zákrok lapačkou. No PP se samozřejmě nepodařilo využít a co hůř, nakonec jsme i inkasovali. Od brusle Winchestera se puk odrazil k Backstromovi a ten to trefil velice dobře. Na střely 11:4 pro nás, skóre 0:1 .. Nelámu hůl, protože hrajeme opravdu dobře. Škoda že to tam ne a ne padnout. :|

2.třetina: Pořád stejné nasazení. Několik slibných akcí na začátku a v půlce třetiny nakonec tolik očekávaný gól. Winchester se dostal po pasu Upshalla do brejku a prostřelil Neuvirtha. Winchester zatím hraje senzačně.. Dlužím mu omluvu za to, jak sem jej po jeho odpisu odepsal dřív, než měl vůbec šanci mi ukázat, jaký pracant a srdcař to je. Bohužel, již za 36 vteřin bylo srovnáno díky Carlsonovi (100. bod v NHL). Obrovskou šanci měl o chvíli později Matthias, ale byl zahákován.No přesilovka katastrofa (mohl bych zmínit velice slibnou šanci Boyese, ale ten to tak v zakončení po*ebal.. ) a navíc hned po ní mohl do odkryté branky zvyšovat skóre utkání Erat, ale naštěstí minul.. V závěru Caps dostali ještě PP, která pokračovala až do 3. třetiny. Ještě se sluší zmínit, že před začátkem 3. třetiny Caps zblokovali 17! střel.. :wink2:

3.třetina: Ve znamení slovních potyček a šrámů. Nejprve zasáhl puk Matthiase do obličeje, poté Barchova hokejka zasáhla obličej Johanssona. V přesilové hře pak Capitals 2x nastřelili tyč. Nejprve Fehr napodobil Ovečkina a střelou z první zasáhl (nejspíš) spojnici. Poté trefil tyč Green dělovkou od modré. Násedně jsme pak asi 2 minuty po PP zůstali uvězněni ve vlastním pásmu. V závěru jsme měli PP 4 na 3 a konečně se zadařilo! Za brankou jsme vybojovali puk a následně jej poslali na Fleischmanna jež zaskočil Neuvirtha. Poté měl OBROVSKOU šanci Kopecký ale promáchl a následně mířil zle (ZATRACENĚ s tebou!!!). I tak ale mohli Caps děkovat, že se dostali do prodloužení. Velká chvála pak patří Neuvirthovi.

OTT:V tom měli jasně navrch Caps, i díky PP. Obrovské šance nezužitkovali Fehr a Carlson. Na naší straně vyslal dvě přesné pumelenice Campbell. No gól nepadl a tak se šlo na nájezdy..

Shootout: Barkov a Grabovski nádherně provedené nájezdy, Huberdeau trapný...

Prohra po nájezdech, bod dobrej.. Vlastně ne, protože jsme byli po většinu zápasu lepším týmem + už jsem z těch proher frustrovaný. Takže si dávám pauzu, protože ta je někdy třeba.. Dobrou noc
Tak prej to má převzít Laviolette. Good luck.
Rono píše:Tak prej to má převzít Laviolette. Good luck.
Ja čítal že to má prebrať doterajší tréner Rampage....Ale ak tam fakt dajú Laioletta :smutok:
:| Laviolette.. No horší to už snad být nemůže a změnu to prostě chce. Ale problém vidím spíš v hráčích jak v trenérovi. Chybí tu střelec a tvůrce hry na vyšší úrovni. Brankář katastrofa (Tim ještě snese měřítka ale zbytek..). Co mě ale zaráží.. Obrana. Papírově vypadá dobře ale.. Všichni hrají za očekáváním (vyjma Campbella, který letos sice není tak produktivní ale je jistota jak nikdy..). Já bych prostě trenéra neměnil, spíš hráče v poli.
San Antonio Rampage Head Coach Peter Horachek has been named Interim Head Coach of the Florida Panthers.

Original Panthers Captain Brian Skrudland and Stanley Cup Winner John Madden will join the Panthers staff as assistant coaches.

panthers.com
"Je snadnější vyhodit trenéra než 23 hráčů“.. :)

Každopádně, Ryan Whitney na Waiveru, což je pro mě dobrá zpráva. Doufám, že šanci v prvním týmu dostane Colby Robak (ve třetí obrané dvojce by se mohl ukázat, má tvrdou střelu, dobrý přehled o hře a mohl by nám dodat jistotu vzadu). Další, kdo by mohli být brzy pryč jsou Boyes (toho bych nerad ztratil, nezdá se mi, že hraje zas tak zle) a Versteeg (katastrofa!). Hodně se spekuluje i o budoucnosti Kulikova (jak jsem již jednou řekl, nerad bych jej pustil). No Tallon hodlá pozměnit soupisku dřív, než nám PO ujede (podle mě na něj ale stejně mít nebudeme), tak jsem zvědav, co se uděje v nejbližších dnech.
Ottawa Senators - Florida Panthers 3:2

1. třetina: Tak dnes poprvé na lavičce s novým (dočasným) koučem, Peterem Horachekem a s Ryanem Whitneym na waiver listu. Začátek byl z našeho pohledu ve znamení jednoho turnoveru za druhým.. Nejrpve namazal Gilroy Turrisovi. Nedlouho poté doslova debilní nahrávkou namazal Kulikov Zibanejadovi (ten vstřelil gól od brusle bránícího Gudbransona). 2:0 pro Senators. Za tohle trenér nemůže, ale hráči, říkám to stále, problém je u hráčů. Gilroy a Gudbranson hrají otřesně. Nedlouho poté Gubranson propadl v obraném pásmu a nebýt famózního zásahu hokejkou Kulikova, mohlo být domalováno. Naštěstí, docela rychle se podařilo skóre korigovat zásluhou Nicka Bjugstada (more ice-time for this guy! PLEASE). Následně ještě mohl Versteeg po přihrávce skórovat do odkryté klece ale trestuhodně minul. Na druhé straně v podobné situaci minul Karlssson. V závěru první třetiny měl ještě dobrou šanci Bjugstad, ale jeho střela mířila nad.

2. třetina: Na začátku jsme se Ottawě zakousli pěkně pod kůži. Po dobré přihrávce Fleischmnanna se ocitl ve velmi výhodné pozici Bjugstad, ale na Lehnera nevyzrál. Vzápětí ještě tvrdou ránou od modré pokoušel štěstí Kulikov. Na druhé straně se dostal do šance Spezza, ale Thomas s jeho střelou problém neměl. Senators následně šli do početní výhody. V té se nám však podařilo dostat do dobré šance díky vypíchnutí Goce. Ten samý hráč pak také střílel. Lehner si však jeho střelu pohlídal. Jenže vzápětí si dobrý tlak vytvořila Ottawa a vyhození Gudbransona skončilo na tribuně. V pp 5 na 3 nás Ottawa totálně zavřela a střelou z první se prosadil MacArthur. Poté si přesilovku zahráli i Panteři. Jenže byla stejně ubohá jak ty všechny ostatní.. ( ani jsme nevystřelili). V závěru druhé třetiny jsme pak měli dvě dobré šance. U obou pak figuroval Barkov. Nejprve nahazoval puk zpoza branky a k dorážce se dostal Bergenhaim. Ale nedal. Poté našel krásnou přihrávkou Fleischmanna, ten však minul.

3. třetina: No naše snaha o upravení výsledku. Na začátku pálil tvrdě Karlsson, ale Thomas dobře vyrazil. Následně střílel z otočky Fleischmann, ale nic z toho nebylo. Pak to zkoušel Versteeg. Měli jsme mírnou převahu ale žádné velké šance z toho nebyly. No Marcel Goc střelou od mantinelu snížil na 3:2 a dal nám šanci. Na konci třetiny když šlo o vše jsme měli přesilovku 5 na 3. (nechápu, proč jsme nevzali time-out...). No katastrofa. Pomalu jsme ani nevystřelili. Pak následovalo 2x PP 5 na 4. První byla úplně ubohá, Ottawa se při ní dokonce dostala po chybě (ZASE) Gudbransona do brejku ale Smith Thomase nepřekonal. Druhá nebyla o nic lepší. Minutu před koncem jsme to zkoušeli bez brankáře, ale Gudbranson se nechal vyloučit. Přecijen se nám na konci i tak podařio docela zavařit. Kulikov se obtočil kolem branky a zakončil, dorážel pak ještě Kopecký. No ani bod to nepřineslo.

Premiéra Petera Horacheka tedy skončila prohrou, výkon (obrany) byl otřesný! Tolik turnoverů jsem ještě neviděl. Gudbransonovi dnes přišili na dres Ačko a on se odvděčil nejhorším výkonem kariéry. Z něj opravdu nic nebude. Otřesné vedení puku, ještě horší zpracování. Nemotornej, neobratnej, pomalej.. Fyzická hra je sice parádní a v zápase udělal hodně hitů, ale těch chyb při rozehrávce, ztrát puku bylo až příliš a definitivně nad ním lámu hůl. Thomas za góly nemohl, chytal nadmíru dobře a byl naším nejlepším hráčem bez pochyby. Je potřeba opravdu obměnit kádr a dát šanci našim mladým a doplnit je o zkušené hráče, co něco hrají (Goc, Upshall, Campbell atd.). Rád bych posadil na tribunu Gudbransona. Vyhodil jej z PP a místo něj do hry pustil Robaka. Příští zápas už to musíme trhnout.. Je to fakt strašné sledovat jen prohry, ale je třeba to přečkat. Nic netrvá věčně. :|
Tak a je to tady. :arrow: With the return to action of Tim Thomas Saturday, the Panthers are expected to send Jacob Markstrom to the AHL.

Dalo se to čekat, Jacob chytá naprosto strašně a jen podtrhuje naši mizérii. Clemmensen byť nechytá nijak zázračně je pořád lepší náhradník. Markstrom má teď na farmě jasný úkol, nalézt ztracené sebevědomí a začít chytat tak, jako kdysi ve Švédsku. Popravdě mě letos nesmírně zklamal. Čekal jsem, že po minulé sezóně se zhostí role týmového lídra a spolu s Huberdeauem nás zvednou o pár stupínků vejš. No rozhodně tomu tak nebylo a naopak nás v mnoha zápasech hodně potápěl. Tým pak (alespoň z mého pohledu) zápasy dohrával až příliš lacně a Markstrom sám pak zřejmě viděl, že nemá podporu od spoluhráčů. Markstrom je pořád mladý, není třeba panikařit, nicméně je třeba začít opravdu na sobě tvrdě makat. Je to pouze na něm, naše brankoviště by stále mělo v budoucnu patřit jemu, pokud se ovšem nezlepší, bude třeba najít náhradu a nechat tenhle švédský diamant jít.

Každé prase má svého řezníka.. A tohle prase si odneslo to, co si už dlouho zaslouží.
Tomas Kopecky
:?: Pamätáte si, kedy ste v NHL čakali tak dlho na prvú asistenciu alebo gól?
:arrow: Nepamätám a dúfam, že sa to čoskoro skončí, lebo sa trápim ja aj mužstvo. Nie je to nič príjemné. Viem, že každý hráč si tým prejde a je len na ňom, ako rýchlo sa z toho dostane. Ja sa snažím pridať v tréningoch i zápasoch. Pochopiteľne, že človek musí mať aj trochu šťastíčka. Ale nebudem sa vyhovárať, musím hrať lepšie.

:?: Ste najčastejšie strieľajúcim hráčom, ktorý ešte neskóroval. Ako sa s tým vyrovnávate?
:arrow: Už ani neviem, koľko šancí som mal a nedal som gól. Musím byť v koncovke dôraznejší, tlačiť sa pred bránkou, odkiaľ sa dávajú góly. To miesto pred bránkou milujem, ale keď sa ku mne puky neodrazia, je ťažké skórovať.

:?: Skúšali ste niečo zmeniť? Hokejku, rituály…
:arrow: Ani nie. Hádam ešte tie rituály som trochu obmenil. Samozrejme, že človeka to psychicky ubíja, keď nemôže pomôcť tímu. Je to frustrujúce, ale ako som povedal, musím byť trpezlivý. Čím viac budem strieľať, tým mám väčšiu možnosť skórovať.

:?: Na rozdiel od minulej sezóny chodíte menej na presilovky a častejšie na oslabenia. Zmenila sa vaša úloha v tíme?
:arrow: Je pravda, že v presilovkách má hráč väčšiu šancu zbierať body, lebo veľa gólov padá v NHL práve v početnej výhode. Snažím sa v presilovke odviesť maximum a dúfam, že to tréner ocení.

:?: Zlé výsledky mužstva si odniesol tréner Dineen aj s asistentmi, vedenie ich minulý týždeň vyhodilo. Čo sa zmenilo?
:arrow: Za súčasný stav sú zodpovední všetci hráči, nielen tréner. Aj v zápase proti Rangers sme inkasovali po našich chybách. Takéto chvíľkové zlyhania nás stáli dobrý výsledok. Musíme sa ich vyvarovať.

:?: Na striedačke Floridy je teraz tréner s československy znejúcim menom Peter Horachek. Zistovali ste jeho pôvod?
:arrow: Spomenuli sme to medzi rečou. Hovoril nám, že mal predkov z Čiech, ale jazyk neovláda.

:?: V kabíne patríte medzi lídrov. Mali ste nejaký spoločný miting, na ktorom ste riešili nelichotivú situáciu?
:arrow: Mali sme ich niekoľko. Dôležité je eliminovať chyby, ktoré robíme, aby sme súperom sami nenúkali šancu skórovať. Nesmieme zbytočne strácať puky vo vlastnej tretine, ale ani v súperovej, lebo každý tím ovláda dobre protiútoky.

:?: Myslíte už trochu aj na olympijský hokejový turnaj, ktorý sa začne o pár mesiacov sa v Soči?
:arrow: Ak mám pravdu povedať, mám dosť starostí s vlastným štýlom hry a situáciou tímu. Vôbec som sa nezamýšľam nad tým, čo bude. Keď to príde, tak príde. Už teraz mám v hlave najbližší domáci zápas, ktorý hráme v utorok. Sústredím sa na svoje výkony a dúfam, že sa mi to podarí otočiť. (pravdask)
Jééé výhra! :)
Výměna:
Kris Versteeg a Philipp Lefebvre :arrow: Chicago Blackhawks

Dylan Olsen a Jimmy Hayes :arrow: Florida Panthers

Zajímavý trejd a z mého pohledu výhra pro nás. Versteeg hrál poslední dva roky (i díky zranění) totální kulové. Letos bylo jeho nasazení s jistotou nejhorší z celého týmu. Šance co spaloval se ani nedají spočítat na prstech. Navíc, jeho plat není ani úměrný jeho výkonům. No ztráta to pro nás rozhodně není, protože jej můžeme snadno nahradit někým z farmy, kdo bude o místo v áčku bojovat. (Versteeg letos proseděl i dva zápasy na tribuně).

Na druhou stranu jsme za něj získali perspektivního, urostlého útočníka, který by nám mohl pomoci s naší mizernou přesilovou hrou (nikdo se u nás netlačí před bránu, Hayes je urostlý a mohl by mít podobnou roli jako má Shaw v Chicagu). K tomu to není ani kdovíjaké dřevo. Olsen je pro mě jméno neznámé. Takže tady si odhadovat cenu netroufnu. No z celkového hlediska ten trejd vidím lépe pro nás. Samozřejmě s výhledem do budoucna. Pokud se však Versteeg rozpomene (což je klidně možné, je to náladový hráč) na své výkony z dřívějších let, mohlo by Chicago získat kvalitní posilu. Každopádně, jsem rád, že Tallon začal něco dělat, bylo načase. Teď se jen zbavit dalších podobných kašpárků v sestavě a můžeme se posunout o pár schůdků výše.

Kris Versteeg se po třech letech vrací do Chicaga. Jestřábi, kteří potřebují v sestavě zacelit díru po zraněném Michalu Handzušovi, získali svého bývalého hráče z Floridy spolu s útočníkem Philippem Lefebvrem výměnou za obránce Dylana Olsena a útočníka Jimmyho Hayese.
Panters budu az do konca zmluvy platit 50% versteegovho platu. Cize este dalsie 2 sezony po 2,2 mil$. Vyzera ze sa ho chceli naozaj veeelmi zbavit :giggle:
Versteeg byl u nás nespokojen, což dával znát i výsledky a předvedenou hrou. V zápasech pouze bruslil, nenapadal, nehitoval.. že by bojoval o kotouč? Vůbec ne.. údajně požádal sám o výměnu (a asi se ozvalo Chicago?). To s tím splácením, díky novému vlastníku nás peníze netrápí. Popravdě jsem rád, že je pryč, asi to nebylo pozitivum v kabině.
CatsFan píše: Popravdě jsem rád, že je pryč, asi to nebylo pozitivum v kabině.
Nas pripravil o :cup: v 2011-tem. Celou sezonu sme to valcovali, pak sme ho stahli za drafty, vsichni uz nas videli zvedat pohar, ale od te doby to s nama slo od 10 k 5 a PO byla ostuda s Bruins.
Tak tak Andy. Abych trošku rozvířil tyhle informace. Pročetl jsem si historii našich spekulací a našel jsem, že po trejdu Stephana Weisse a spekulacích o odchodu Fleischmanna i on chtěl změnit dres. Jenže kvůli zranění, ze kterého se dostával a vysokému cap-hitu o něj nebyl zájem (nikdo nevěřil, že se do začátku sezóny dá do kupy, natož že stihne přípravný kemp). No v kempu Versteeg zazářil (svezl se s formou vynikajícího Trochecka a Upshalla) a tak začal od začátku sezóny na soupisce. Jenže už od prvního zápasu to byla bída! Nwm jestli se po zranění bál riskovat, ale nechodil do soubojů podél mantinelu, nehitoval, jeho pracovní morálka se nelíbila ani Dineenovi, který jej nechal sedět (po utkání se St. Louis, kdy při góle Steena jen koukal co se děje aniž by jej jak měl správně pokryl. Následně pak ještě praštil hokejkou a díval se na spoluhráče s výrazem, jak jsou neschopní). Po jednozápasovém prosezení na tribuně se vrátil do sestavy, ale hrál 3.-4. lajnu, nehrál přesilovky no a v té době už bylo jasné, že něco nebude v pořádku. Opravdu jsem rád, že je pryč. Ze začátku se mi hodně líbil (lajna Fleisch-Weiss-Steeg byla první sezónu co hrála spolu parádní), postupem času sem jej zatracoval.
On byl pry tenkrat take zraneny, a trosku se to na to svalovalo, jenze nakonec kterej hokejista neni nejak zraneny!
Me nejvic iritovalo, jak si hraje s chranicem zubu jako Kane (dela to porad?). Je to takova pitomost, ale fakt mi to na nem vadilo nejvic. Jako by si myslel, ze kdyz bude delat to samy, tak bude taky tak dobrej.
jj dělá to pořád. Opře se o mantinel a hraje si s chráničem.. No a docela často držkuje na rozhodčího. Když byl někdo vyloučený ze spouhráčů, měl připomínky (možná proto mu odebrali A z dresu a dali jej Gudbransonovi)
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS