Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A vosvojom druhom starte v tejto sezone Josh Harding podal výborný výkon
a i vdaka nemu divosi vyhrali a velmi dôlezitý bol aj gol E.Belangera ktory je v neskutocnej forme ked 11 sekund do konca druhej tretiny potesil a upokojil trenera a spoluhracov a nakoniec Burns v tretej tretine poistil nasu výhru. :frajer2:
ned 21. říj 2007 16:49
Zatial herne sa mi viac paci lajna Belanger,Roloston a Bouchard ako Demitrova,ale to je len preto,lebo Marian sa este nerozstrielal....,ale inac hraju velmo dobre...
..
PS: A dneska mame dalsie 3 body...dufam,ze bude v branke Theodor...
PRE Minnesota1.. Zijes v Minnesote? ...chcem tam ist na nejake zapasy....ozvy sa..Dakujem.
PRE Minnesota1.. Zijes v Minnesote? ...chcem tam ist na nejake zapasy....ozvy sa..Dakujem.
Ake 3 body?ked uz tak 2 body budeme matPopradcan píše:
A nezijem v Minnesote ale velmi rad by som tam bol a chcel zit,ale zatial som primlady ale v buducnosti tam hádam budem
Asi budeme pokracovat v domacej neporazitelnosti,ked zatial vedieme 2:0 a goly dal Parrish(Gaborik,Demitra) a Rolston(Foster,Demitra) V branke chytaju Backstrom a Budaj,och nie prave predchvilou padol gol na 2:1
UZ je 2:2
Zas ale Backstrom chytil strelu a potom dve dorazky a od Svatosa ked dorazal druhy krat tak to bol fakt dobry zakrok
Parrisha zranili
Uz asi nedohra zapas a ktovie ci bude hrat i nabuduce zapasy a mimichodom za Avs dali Arnason a bývalý nás Brunette
,Po druhej tretine 2:2
Nastastie Mark Parrish pokracuje,bolo to mensie zranenie a tretia tretina je zatial vyrovnana.A dneska sa mi nepaci ako hra K.Johnsson ktory uz urobil v obrane dve vacsie chyby
Dokonca v oslabeni isiel Demitre a Gaborik najazd na Budaja ale zanimi bol tesne jeden obranca,Demitra prihral a Gaborik zahodil vylozenu sancu
,ale oslabenie bolo dobre zahraté 
Vauu a Bouchard dobre zahral predchvilou,dobre vie podrzat puk a doslova si tam robil co chcel v utoku a zalozil dobru sancu pre spoluhraca,vyzera to tak ze bude predlzenie
Gooooooooool Gooooooool
3:2 anooooooooooo Mikko Koivu dava gol uz to vyzeralo ze obide branu ale isiel hned zpredu a strelil a preslo to za Budaja
3min dokonca
A hned mal aj najazd Rolston na Budaja ale nepremenil a Avs sa snazili zufalo vyrovnat ale nic ztoho
UZ je 2:2
Parrisha zranili
Nastastie Mark Parrish pokracuje,bolo to mensie zranenie a tretia tretina je zatial vyrovnana.A dneska sa mi nepaci ako hra K.Johnsson ktory uz urobil v obrane dve vacsie chyby
Dokonca v oslabeni isiel Demitre a Gaborik najazd na Budaja ale zanimi bol tesne jeden obranca,Demitra prihral a Gaborik zahodil vylozenu sancu
Vauu a Bouchard dobre zahral predchvilou,dobre vie podrzat puk a doslova si tam robil co chcel v utoku a zalozil dobru sancu pre spoluhraca,vyzera to tak ze bude predlzenie
Gooooooooool Gooooooool
A hned mal aj najazd Rolston na Budaja ale nepremenil a Avs sa snazili zufalo vyrovnat ale nic ztoho
hmm v prvej tretine dominovali branankari nadherne zakroky predviedli ako aj budaj tak aj Backstrom...aj ten prvý gol čo padol z hokejky Parrisha to bol gol za ktorý Budaj nemohol...Parrish sa ocitol sam pred branou o5 toi bola chyba obrany Colorada Parrish si pekne vyčkal kým si položí budaja a lahko skoroval...další gol v Budajovej siete..to bola situacia asik taka že budaj ani nevidel puk pred branou to bolo dosť huste a rolston svojou delovkou paradnou prestrelil šecko...prvý gool v branker Minnesoty to bola motanica pred branou a tiež nie som si istý či toho Backstrom vela videl bo iba zufalo sa hodil na brucgho aby roztiahol beton a pokril spodok no strela bola presna a ten druhý gol no to bolo šťastie pre colorado smola pre Backstroma...puk by nemal len tak lahko preniknuť cez brankovisko bola to zčasti jeho chyba ale lahko sa nam to hovorí..po tom vladli zapasu brankari Backstrom ako aj Budaj predviedli paradny výkon...Backstrom mal šťastie kedže mu padla raz tyčka..až prišli posledne minuty...Obrana avs sa zase" činila" traja obrancovia neubranili prenikajuceho Koivuho a ten už nemal problem dať gol...dobrý dojem v tomto zapase mohol zanechať Budaj ktorý si vylepšil skore v boji proti theovi o post jednotky...činili sa takisto aj naši slovaci Demitra aj Gaborik s dvoma asistenciami a dokonca s asistenciou aj Svatoš čo som už davno nevidel rozhodne potešili...len tak dalej už sa to rozbieha
Jakze uz mame prvu prehru s Los Angeles ale to si mozno neratal zato ze to bolo po samostatnych najazdoch.A stredu s CGY bude tazky zapas ale ani by mi moc neprekazalo keby prehrame ved volakedy musí prist i prvá prehra v hracom case,ale dufam ze doma potiahneme co nakdlksiu seriu bez prehry ked zatial mame 4zapasy a 4vyhry doma.Divosi su proste pred svojimi fanusikmi takmer neporazitelnídebil píše:Dufal som ze Minnesota konecne klepne. Ale nic sa neda robit prva prehra sa odklada na stredu.
Divosi svojim fanusikom, mna nevynimajuc
, robia v uvode sezony obrovsku radost
Vitazstva uz pomaly zacinam brat ako samozrejmost :frajer2: . Ale nie, samozrejme, ze kazde vitazstvo velmi potesi, hlavne ked sa ine veci nedaria, to vzdy velmi potesi
Posledny zapas s Coloradom bol mozno najlepsim v sezone, skoda, ze som on prisiel
Hraci Wild ho zvladli aj napriek tomu, ze mali za sebou dost tazky zapas v St. Louis pred ani nie 24 hodinami + cestovanie. Ale doma je doma a kedze boli doma iba ne skok, na jeden zapas, divaci im to zrejme dali jasne najavo a vytvorili skvelu atmosferu, ako tradicne a vyburcovali ich ku kvalitnemu vykonu odmenenemu vitazstvom
Rozhodol az v samom zavere Mikko Koivu a konecne sa dostavam k tomu, co som vlastne chcel
Divosi vyzeraju tuto sezonu zatial naozaj velmi nebezpecne
a veria si. Proste to chcelo cas. Dokazu rozhodovat nerozhodne zapasy v zaveroch zapasov
Trebars v prvej sezone po vyluke nebolo nic nezvykle ked divosi prehravali zapasy v poslednych minutach a niekedy dokonca v poslednych sekundach
V minulej sezone to uz bolo o nieco lepsie, sam to trosku ironicky okomentoval GM Risebrough. Zapasy dokazali aspon doviest do predlzeni. Tuto sezonu vsak dokazu rozhodovat v zavere riadnej hracej doby, resp. otacat ci rozhodovat zapasy v poslednej tretine, s Coloradom to nebolo poprvykrat a verim, ze ani nie naposledy
Takze som velmi zvedavy ako to pojde dalej, ci potvrdia, to co tu pisem
Urcite dojde aj k situaciam, ked budu prehravat o gol v samom zavere, tak som zvedavy, kolko takych situacii v sezone zvladnu. Mam taky pocit, ze v minulej sezone sa im ani raz nepodarilo vyrovnat pri zaverecnej powerplay. Tak uvidime, ci naozaj su tuto sezonu psychicky odolnejsi a silnejsi, co zatial naznacuju, ze by mohli byt :thumbsup2:
A uvidime debile
ako dopadne zapas u vas. Zrejme to bude zapas ako vsetky doterajsie, ktore Wild hrali. Zrejme moc golov nepadne, ale brankari si asi zachytaju a skor budeme v highlightoch sledovat ich zakroky ako goly
Ale zapas to bude zrejme dost kvalitny, skoda, ze aj o tento zase pridem
Posledny zapas s Coloradom bol mozno najlepsim v sezone, skoda, ze som on prisiel
Divosi vyzeraju tuto sezonu zatial naozaj velmi nebezpecne
A uvidime debile
Tak nebudu říkat, že to jak Wild hrají pro mě není překvapení, ale není zase až tak velké... bratia Slováky jistě potěší když napíšu, že Gáborík je skvělý velmi rychlý hráč, který se strašně hodí do bránícího týmu + něco podobného je Miko Koivu, navíc díky Demitrovi a Rolstonovi tam nejsou jediní 2 dobří útočníci. Brankáři jsou víc než skvělý a obrana je dominanta týmu, ale radost z toho až takovou nemám - jejich hra mi trochu připomíná to bránění a hraní na výsledek před výlukou a na Stanley cup bych to taky ještě neviděl, přece začátek sezóny - i když mi to hodně připomíná Carolinu a Anaheim.
Tak a je to tu aj som si myslel že to príde že vyhlasia Best Wild Week Ever.Síce neviem podla mna sa to nevyrovna tomu minulemu roku ked sme mali až 6 zapasov a 6 výhier a v tejto sezone sme mali 6 zapasov-5 výhier a 1 prehra,ale v minulej sezone sme mali tiez 7W a 1L ako aj teraz. Je to diskutabilné či to je alebo neni najlepší "týžden" Wild. In fact, we dare say it was the Best Wild Week Ever.--"Trúfam si povedat ze to bol najlepsi týzden Wild"Toto povedal hokejovy znalec.
Minnesota povolala prvého hraca v tejto sezone z Houstonu Aeros a tím hráčom je
Cal Clutterbuck pre mnohích mozno neznámi,ale si pametam ked v predsezónnom turnaji sa mu dost darilo a aj Trener Houstone hovoril ze odvádza najlepsiu robotu zatial v klube.Z 5 zápasov dal 2 góly.Tak good luck Cal Clutterbuck.
Cal Clutterbuck pre mnohích mozno neznámi,ale si pametam ked v predsezónnom turnaji sa mu dost darilo a aj Trener Houstone hovoril ze odvádza najlepsiu robotu zatial v klube.Z 5 zápasov dal 2 góly.Tak good luck Cal Clutterbuck.
No a je to tu.Po prvej tretine by som si pomyslel že za stavu 0:3 a v sučasnej forme brankarov Divosi udržia stav v náš prospech ale nestalo sa.Je to zaroven prva prehra v hracom čase v sezone
A aspon pevne verím ze Dneska s Oilers budú bodíky.It was Wild's first loss in franchise history when leading by three goals.Si myslím ze to netreba prekladat
Zatial hráme s Edmontonom vyrovnaní hokej,ale prva tretina sa nám nevyderla.Ale som rád ze sa pomaly uz rozbieha James Sheppard,ktorý mal minule asistenciu a teraz uz aj jeho prvý gól.A opet boduju i hraci z 2.utoku Bouchard-Belanger-Rolston.Ale minuly zapas dostal Backstrom vela golov a teraz chyta Harding,ktory po dvoch zapasoch dostal len 1 gol a teraz hned 4,ale hlavne nech sú body !!! zatial je 4:4. 
Chuuuuuu ja to počuvam a komentator uz zakričal ze je gól ale chvala bohu neni ked asi Harding vytiahol paradny zakrok
Uz to vyzerá na remizu po obrovskom tlaku Oilers z presilovky a uz chýba len 20sekund do predlzenia.A uz je predlženie aspon bod máme uz istý z Kanady ked včera sme prehrali s CGY.
Oou už idu samostatne najazdy :o
Nummelin 0:1
,Gagner 1:1
,M.Koivu nepremenil
,Torres tiez nedal stale 1:1
,Belanger netrafil bránu
,Hemsky dáva gól
1:2
Chuuuuuu ja to počuvam a komentator uz zakričal ze je gól ale chvala bohu neni ked asi Harding vytiahol paradny zakrok
Uz to vyzerá na remizu po obrovskom tlaku Oilers z presilovky a uz chýba len 20sekund do predlzenia.A uz je predlženie aspon bod máme uz istý z Kanady ked včera sme prehrali s CGY.
Oou už idu samostatne najazdy :o
Nummelin 0:1
Oh my god ,Minnesota dneska proti Avs nastúpy bez zraneneho N.Bäckstroma ale taktiež i bez M.Gáboríka a ešte aj stale pretrváva zranenie P.Demitru
cele to je na p
A preto v Colorade nečakam žiadny uspech,ale až by Divosi vyhrali tak by to bola oto väčšia radost.V branke bude teda tiež spolahlivý J.Harding a je povolaný z farmy N.Schaefer(G) .A dneska by si mali s najväčšou pravdepodobnostou zahrat Clutterbuck a Foy.Tak good luck Wild.
chuuuuu ja som si myslel ze sa to bude hrat o 2ej alebo 3ej rano ale uz sa hrá takto skoro, nastastie ze si to napisal aspon si vychutnam tretiu tretinu len skoda že zatial prehravame 2:1 po druhej tretine
A už som videl v ukazke Svatosov gol ked spoza brány mu prihal Smyth a on na druhy krat dorazil puk za Hardinga.Belanger strelil z pomedzi kruhov v presilovej hre a gol a Sakic fakt dobre nasiel toho Smytha,no skoda
Budaj aky zakrok vytiahol :o 4minuty dokonca ked uz lezal a Nummelin strelil ale slabo podvihol puk a Budaj tam dal lapačku kurnikkkk,ale dobry zakrok
A nakoniec sme prehrali 3:1 ked Wolski spečatil výsledok ked opet bola situacia 2 na 1 a Stastny prihral cez obrancu a to Divosi ani neodvolali brankara,pretože j
rozhoda vylučil našho hrača 2minuty a 16 sekund dokonca zapasu,ale bolo vidiet ako sa Divosi i v oslabení pokušali utočit a preto padol i ten tretí gol,lebo sme mali málo hračov v obrane.Už tretia prehra posebe i minulu sezonu sme presne takto isto začali ked brutalny začiatok a potom to islo snami dolu vodou,ale teraz budeme hrat doma zapas proti Pittsburghu ale v Xcel Energy Center sme este neprehrali,tak pevne verím že seriu natiahneme na 5 výtaznych zapasov a budeme pokračovat v domacej neporazitelnosti
A už som videl v ukazke Svatosov gol ked spoza brány mu prihal Smyth a on na druhy krat dorazil puk za Hardinga.Belanger strelil z pomedzi kruhov v presilovej hre a gol a Sakic fakt dobre nasiel toho Smytha,no skoda
Budaj aky zakrok vytiahol :o 4minuty dokonca ked uz lezal a Nummelin strelil ale slabo podvihol puk a Budaj tam dal lapačku kurnikkkk,ale dobry zakrok
A nakoniec sme prehrali 3:1 ked Wolski spečatil výsledok ked opet bola situacia 2 na 1 a Stastny prihral cez obrancu a to Divosi ani neodvolali brankara,pretože j
Minnesota zas prehrala a dokonca aj doma
,ale nie že by som bol z toho smutný..
Len nechápem AKO je možné,že zo začiatku najlepší tím ligy bez Gáboríka alebo Demitru prehrá tušim 4-5 zápasov posebe.Keby sa to stane len raz tak pochopím ale presne takto sa vyvýjala aj minulá sezona,zranl sa Gaborík a tím začal prehrávať a hlavne vonku.
Tento rok im tam chýba aj Backstrom,ale ved Harding je skoro tak isto dobrý.
Doteraz som si myslel že MIN by sa zaobišla aj bez tých 2...
Samozrejme že nám ich zaváhania pomáhajú takže v dalšom zápase GO Blues GO
Len nechápem AKO je možné,že zo začiatku najlepší tím ligy bez Gáboríka alebo Demitru prehrá tušim 4-5 zápasov posebe.Keby sa to stane len raz tak pochopím ale presne takto sa vyvýjala aj minulá sezona,zranl sa Gaborík a tím začal prehrávať a hlavne vonku.
Tento rok im tam chýba aj Backstrom,ale ved Harding je skoro tak isto dobrý.
Doteraz som si myslel že MIN by sa zaobišla aj bez tých 2...
Samozrejme že nám ich zaváhania pomáhajú takže v dalšom zápase GO Blues GO
Som to bral s rezervou tú seriu prehier,že predsa len sme hrali na ladoch súperov a z celkových 4 prehier sme mali aspon dva body i ked nám chýbajú opory,ale som si myslel že doma to opät nastartujeme kde sme boli doteraz neporazitelni.
A čo sa deje s produktívnym utokom Bouchard-Belanger-Rolston ktorý mali začiatok ako z ríše snov a čo teraz?Ved ten utok je produktívnejši ako bol prvý so Slovákmi a so striedajucim Walzom a Koivuom v prvom utoku.Tak nechápem prečo už 4 prehra v rade
,Doteraz som sa zastával i v minulych rokoch že Minnesota neni polovičné muzstvo bez nich ale teraz ked sa to opakuje ako minulý rok tak som na pochybách.
Hádam do pätice nám vyjde zapas a získame dva body,ale proti Bluesmanom sa vrátili Gáborík a Demitre,ktorí mali problemi so slabinami ale uz by to malo byt OK
.Zatial 0:0
Anoooooooo akurat sme dali gol 1:0 a vidiet ze hned Gáborík dáva gol po Demitrovej prihravke
:juchu:
Vauuuuu Minnesota mala teraz za par desiatok sekund dva najazdy 2 na 1 prvy krat isiel Demitra s Veilleuxom a druhy raz Rolston s Belangerom a to v oslabení,ale Lagace vychytal
Zatial je po prvej tretine a vidiet ze ked sa Demo s Gabym uzdravia tak to Wild hned slape ale este neni rozhodnute ! :frajer2:
Och nie predchvilou dal gol Tkachuk a tusim od tyce takze je 1:1
A už hned o 4 minuty prehravame :o
po gole Weighta,Hardingovy sa v poslednych zapasoch nedari 
Goooooooooool Pavol Demitra a prihral mu Gáborík
2:2 A to par sekund dokonca druhej tretiny 
Vidiet prečo sa asi Minnesote nedarilo ale toto je pekný comeback po zraneni obaja 1+1 ale nie v kazdom zapase sa presadí táto dvojica a este bodovali Burns a Schultz
Do p
Uz zasa prehravame a v arene nastalo hromove ticho
2:3 ked dal gol McKee,takze napokon prehrame i takmer v plnej sile a este aj doma
a seria prehier sa natiahne :cry2:
Bozeee
,jak sme ich zatlacili a nic
A uz je tu dalsia prehra,som si predstavoval inak tieto domace zapasy a nie bez bodu a teraz pojdeme opet doma s Flames.Tak teda 2:3
Anoooooooo akurat sme dali gol 1:0 a vidiet ze hned Gáborík dáva gol po Demitrovej prihravke
Vauuuuu Minnesota mala teraz za par desiatok sekund dva najazdy 2 na 1 prvy krat isiel Demitra s Veilleuxom a druhy raz Rolston s Belangerom a to v oslabení,ale Lagace vychytal
Zatial je po prvej tretine a vidiet ze ked sa Demo s Gabym uzdravia tak to Wild hned slape ale este neni rozhodnute ! :frajer2:
Och nie predchvilou dal gol Tkachuk a tusim od tyce takze je 1:1
A už hned o 4 minuty prehravame :o
Goooooooooool Pavol Demitra a prihral mu Gáborík
Vidiet prečo sa asi Minnesote nedarilo ale toto je pekný comeback po zraneni obaja 1+1 ale nie v kazdom zapase sa presadí táto dvojica a este bodovali Burns a Schultz
Do p
Bozeee
A uz je tu dalsia prehra,som si predstavoval inak tieto domace zapasy a nie bez bodu a teraz pojdeme opet doma s Flames.Tak teda 2:3
..raz hore, raz dole..asi take to je kredo divochov pre sezonu 07/08..inak si neviem vysvetlit ich brutalne bodove vykyvy..spoliehar sa na skalopevnu defenzivu poistenu kvalitnym golmanom sa nie vzdy vyplaca..predsa len divosi maju este daleko od cervenych krideliek.treba co to poriesit aj vpredu..v uvode 2-3 goly stacili na vitazstva, ale donekonecna to takto asi ist nemohlo...snad sa Gabby prebudi tak ako to vsetci ocakavaju a môj "znamy" ex_medved Rolston sa snad prebudi do este kvalitnejsich vykonov
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé