Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

švolco píše:chalani gratulujem a kaslite na nich, vratte sa do normalnej konferencie, tu sa musite citit nudne ked vsetko vyhravate :)
neviem, ci si vsimol, ale tento rok uz nasa konferencia nezaostava, skor naopak :) A BF by s ich bodovymi ziskami tak isto vyhravali aj u vas.
vsimol som si ze BF to sli k vam skusit a siroko daleko nemaju konkurenta :) kdezto vas dlhodobo najlepsi tim z minulej sezony je u nas niekde v strede :smile03:
jj,zajímavé téma,ale ještě si počkejme na nějaké bilancování,sezona je dlouhá...... :cinka:
pravdou je,že náš tým prodělal dosti zásadní změny a výsledky jsou vidět...(klop,klop :smile03: )
ja som taký šulín chlapi, celý deň sa tu motám, prezerám si jednotlivé topiky, užívam si deň voľna, ale aby som natipoval to nie... :? :hroza: Celý čas som mal pocit, že mám podané a dopadlo to tak, že NIE. Sorry chalani, normálne tomu nerozumiem :ja_neviem: Prišiel som tak aj o kopec bodov do individuálky. Ešte raz sorry :doh:
Walt píše:ja som taký šulín chlapi, celý deň sa tu motám, prezerám si jednotlivé topiky, užívam si deň voľna, ale aby som natipoval to nie... :? :hroza:
To je v pohodě,tím se už netrap,někdy se to bohužel stane(to snad známe všichni z vlastní zkušenosti)
Co je ovšem horší,že se nám vůbec nezadařilo,protože když se něco takového stalo,někdo z týmu zatáhl a bylo to v pohodě. To se ale nikomu nepovedlo a teď máme co dělat,hlavně zabijáci nám totiž dost odskočili....ale my se nikdy nevzdáváme,zabojujeme v dalších dnech na 120% a pokusíme se to dotáhnout! :cinka:
:povzbudzovanie:
:( hm,tak se mi zdá chlapi,že máme momentálně první menší krizi a nedaří se nám vůbec držet krok s čelem tabulky.... :hroza:
Asi si budeme muset v tréninku přidat a věřit,že nás to nakopne a chytíme se... :cinka: :)
Let's Go BF! :povzbudzovanie:
ty kokos, asi som urazil šťastenu alebo čo... :shock: :hroza:

no nič, dnes sa na to troška vážnejšie pozriem a to som teda ráno zvedavý.
Tak dnes Fortune trefil full.... :good: :poklona2:
parádní trefa,dost nám to pomohlo a slušně jsme se dotáhli k našim soupeřům! :juchu:
bohužel já jsem to dnes jistil roletkou ... :oops: :hroza:
no obcas sa aj mne zadari :)

10 bodov minus, ale este je vsetko otvorene :)
pekne, páči sa mi, ako to vždy zatiahne niekto iný a to je dobre, už sme na dohľad tým najlepším v tomto kole, tak skúsme zamakať, myslím, že to pôjde... :yes: :cinka:
no a Fortune, poklona samozrejme, super ti to sadlo :good:
Fortune klobúk dolu dnes fuul :cinka: pomaly ale isto sa šplháme hore,na zabijákov to je stále velká strata,na 2 miesto je to už iná pesnička,,len tak dalej chalani treba zabojovať,je to v našich silách pri troche šťastia otočiť v náš prospech.. :wink: :wave:
výborně chlapi,teď to taháte ve velkém stylu..... :clap:
mi to teď bohužel vůbec nejde :buch: ........... omlouvám se :sad2:
nuž neviem, ja mám pocit že tipujem dobre, to oni na ho.no hrajú... :hroza: :D

dnes sa asi naložím a tak natipujem, doteraz mi to tak celkom vychádzalo... :oslava:
Chalani netrápte sa pohodička,ono sa to zlomí a zase budete valcovať súperov ako po minulé kolá. :oslava: Ste skvelý tipéri a hlavne chalani a pre mňa je veľkou radosťou už to,že tu s vami v jednom teame som,poriadne si to užívam a aj keby sme skončili posledný,nič by to na tom nezmenilo,ďakujem :wink:

Walt skvelý koment,takto nejako by som to povedal aj ja :D :wave:

Pozrite,teamy sú pokope,začina sa prakticky od 0,aj strata na zabijakov sa znižuje,netreba sa trápiť,stále sa dá získať krásne umiestnenie aj z tohto kola,tak hlavy hore bojujeme chalani. :wave: :cinka:
troška sme si to postavenie dnes vylepšili... :smile03:

Prajem vám všetkým chalani krásne vianoce, ja dnes odchádzam k rodičom a ukážem sa až 25.12. na chvíľku a potom zasa cestujem do Prahy. Užite si to v kruhu rodiny v šťastí a zdraví. :yes: :good:
skvělá práce Ivane.... :clap: :oslava: :wave:
Ahojte chalani,prajem vám krásne Vianoce,veľa zdravia,šťastia ,lásky, pohody vám a vašim rodinkám počas Vianoc i do nového roku. :oslava:
zatial sa drzime, vsetko je otvorene, Walt nam to vcera vystrielal :)

a pripajam sa ku zelaniu, hlavne pokojne Vianoce nech mate a nech sa nam dari aj buduci rok :oslava:
Prijemne a pohodove svatky vam preje nejvetsi tiperske zklamani roku :D
Díky kluci,taky vám všem přeji pohodové svátky a bohatého ježíška.... :)
ahoj chlapi,
za par minut odchadzam na silvestrovsku chatu, natipovane mam uz je to len v rukach hokejistov :D

takze vam zelam prijemne stravenie silvestra a velmi sa neopite, tento rok bol pre nas uspesny a zelal by som si aby bol uspesny aj rok 2011.

tak zdar a drzte sa :)

gogo Blue Flyers :clap:
tak sa tiež pripájam, všetkým vám prajem do Nového roka úspešné vkročenie, aby bol pre vás rokom lepším, než tie predošlé, plné pohody, zdravia a úspechov v pracovnom aj osobnom živote... :yes:
No a tu v KTL ale aj celom HF-ku nech zažijeme rok poskladaný z úspechov, na aké tu budú všetci ešte dlho spomínať :smile03: :good:
dík,taky přidávám vše nej do r.2011 :oslava:

jinak už jsem zoufalý,snad se změnou roku přijde i zvrat v mých výkonech.....samé nuly,už nevím,co dělat.... :buch: :oops:
Aj ja vám chalani prajem veselého Silvestra a všetko dobré v novom roku ,nech je úspešnejší než tento starý čo práve končí. :oslava:

Baffy neber si to tak k srdcu,toto kolo je začarované a nedarí sa nikomu z nás,ale netreba prepadať panike,máme to dobre rozohrané a verím,že už v dalšom kole sa karta obráti. :wink:
no nic,tak jsme si to chlapi podělali ten závěr přímo neuvěřitelně..... :cry: :sad2: :? :eek2:
hlavní vinu beru na sebe,protože ten konec roku byl z mé strany katastrofální......sorry :oops:
ale nemělo by nás to nijak ohrozit ani rozhodit,holt není každé kolo posvícení a my to
jistě zase doženeme ... tak pojďme do toho zítřejšího 6.kola pěkně s čistou hlavou a zase naplno :cinka: :wave: :cinka:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES