Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mitch píše:Krasny hit v podani Phaneufa. Vyborne len tak dalej. Koniec zapasu som nevidel , bola to dobra prestrelka.

http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 42&catid=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Paráda. :slintac:
Dion sice nebodoval ale stravil na lade 26min s +3 ale hlavne bol vsade kde sa dialo nieco dolezite. Vysledky toronta maju asi taku vypovedaciu hodnotu ako minulorocne 4 vitazstva v prvych 4 zapasoch. Reimer vypada zatial solidne.
Grabovski a Kessel idú ako píli :cinka: :cinka:
dalsie 2 asistencie? najvecsi icetime? preco nie.
Toronto - Boston 0:7... Svět se začíná vracet do normálu? :sarcasm: ...každý hráč Leafs byl dnes minimálně -1.
kisin píše:Toronto - Boston 0:7... Svět se začíná vracet do normálu? :sarcasm: ...každý hráč Leafs byl dnes minimálně -1.
To samý sem si včera řikal i já :D Phaneuf -3. Maple Leafs nemůžu přijít na chut, takže snad se jejich výkony vrátí do starých kolejí a tím i místo po postupovou čárou :-P
kisin píše:Toronto - Boston 0:7... Svět se začíná vracet do normálu? :sarcasm: ...každý hráč Leafs byl dnes minimálně -1.
Toronto je tento rok zdá sa obľúbeným súperom medveďov...2 zápasy a skóre 13:2 :roll: Nuž, nemôže sa dariť stále, ale verím, že Leafs už tento rok konečne do vyraďovačky postúpia, zaslúžia si to hlavne ich fans, ktorí pravidelne vypredávajú ACC :yes:

Lashoff :gitara:

Pěkný hlas má. Nyní je zraněný, takže má dostatek času na vymyšlení nové skladby... :D .. Už by konečně někde mohl udělat áčko. Zaslouží si to.
:D

Frattin. :thumbsup: Krásne vypracoval oba.
:wave:
Danoss píše:Tak není to zas tak špatný tým ale já ho zas tak moc nemusím.
Si tu regnutý ani nie deň a aj ja ťa začínam nemusieť :scare:

Milujem Kulemina. :fnuk: Keby sme nemali toľko LW. :nervy2:
Myslím, že to začíná zas... 2 zápasy proti Isles bez jednoho jediného vyloučení Toronta! Viděl jsem to jen útržkovitě, ale že tam toho udajně bylo... No a hlavně vítězný gól MacArthura v OT padl po naprosto jasném faulu, není divu že se jdou fans Isles jeden do jednoho rozkrájet od zlosti. Toronto, typical Toronto... Přitom ten jejich hokej se mi sám o sobě tak líbí, ale holt za normálních okolností by asi nestačil. Jestli to bude stačit za těchhle okolností? This time I guess, yes :eek2: NHL to prostě potřebuje, to je všem jasné.
Ten Burke je ale čaroděj.. Těch spekulací, co se ohledně Toronta vyrojilo.. Khabibulin, Parise, Gagner, JVR, Hemsky, Moen .. to je síla. Jsou to sice jen spekulace ale na to, jaký tým máte a jak vám "šlape" bych do něj moc nezasahoval.. Ale budiž :jn:
Gagner.89 píše:Ten Burke je ale čaroděj.. Těch spekulací, co se ohledně Toronta vyrojilo.. Khabibulin, Parise, Gagner, JVR, Hemsky, Moen .. to je síla. Jsou to sice jen spekulace ale na to, jaký tým máte a jak vám "šlape" bych do něj moc nezasahoval.. Ale budiž :jn:
No tak doufám, že Moen do Toronta nikdy nezamíří - to už by bylo trochu moc na mě letos... :?
habs píše:
Gagner.89 píše:Ten Burke je ale čaroděj.. Těch spekulací, co se ohledně Toronta vyrojilo.. Khabibulin, Parise, Gagner, JVR, Hemsky, Moen .. to je síla. Jsou to sice jen spekulace ale na to, jaký tým máte a jak vám "šlape" bych do něj moc nezasahoval.. Ale budiž :jn:
No tak doufám, že Moen do Toronta nikdy nezamíří - to už by bylo trochu moc na mě letos... :?
Nevím, jak moc spolehlivý je to zrdoj, ale nakonec jsem našel vyvracující informaci :arrow: http://www.thefourthperiod.com/news/mtl120113.html" onclick="window.open(this.href);return false; , uvidíme :)

Až teraz som si uvedomil, že sa trochu podobá na Višňu. :sok:
Dnes derby, hodně důležitý zápas jak pro vás, tak pro nás, takže čekám boj.
Carey vás vychytá, tipuju 4:2 pro Habs :wink:

Parádne interview so Sundinom. Radšej sem ako do video galérie, ktorú málokto prezerá. Nikdy som nebol fanúšikom, ale bol to pán hráč. :klobuk_dole:
5:0, takže jsem měl pravdu, Carey vás opravdu vychytal, jen jsem mu křivdil těmi dvěma góly v mojem tipu.
Měli jste šance a nějaké tyčky, ale druhá třetina rozhodla a bylo po zápase... A naše góly :klobuk_dole:

Tak vysoká prehra na retirement night, ešte proti odvekému rivalovi. :hroza: Hanba.

Jeho žena... not bad. :jn:
Tak jooo Randy do Toronta.... Ale hosani to neznamena ze stejny stuff = stanley cup... ALe snaha se ceni :giggle:
Velká chyba vedení Toronta. Nemyslím jako jmenování Carlyla, ale odvolání Rona Wilsona, jednoho z nejlepších a nejzklušenějších koučů NHL. Je to škoda. Doufám, že Ron brzy najde nové angažmá v NHL. Ale spíše asi až po této sezoně. Volno by mohlo být v Montrealu, Islanders, Columbusu, Minnesotě, Edmontonu... Přeji Ronovi jen vše dobré :klobuk_dole:
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS