Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja radšej končím so stimulovaním takýchto predstáv. Neviem si anilen predstaviť tú sumu, čo by som musel vysoliť za to všetko a som si istý, že tá letenka a lístok na zápas, by fakt ako ivan píšeš, boli najmenšie výdavky. Radšej sa vrátim späť na zem, k mojej matematike, robote ... :?
Ty by si Majo ani nespoznal ten zimák v PP teraz :D, Po Steelke aj keď s ňou je to ťažké porovnávať, najlepší štadión. PP a KE majú pekné stánky, rozdiel je "trošičku" v tom hokeji a vedení atď ... ale to sa tu nehodí.
Mimochodom, celkom by ma zaujímal Tvoj názor na Mata Walkera, dobrá posila?
Co sa tyka Walkera,hmmmm,robi obrovske chyby vo svojom pasme,aj ked sa nam darilo,vela krat kixoval,moj nazor je,ze GM potreboval a aj potrebuje DD,takze preto ma miesto v nasom time,podla mna v poslednych zapasoch najhorsi obranca na lade,este aj ten z farmy Hjalmarsson sa mi zda lepsi,ma lepsie videnie na lade,dobre korculuje,dokaze podrzat puk...Je to len moj nazor,Campbell bol na tom podobne,ale uz sa dostal na uroven zo zaciatku sezony a dufam,ze to bude este lepsie...
Až tak? Ako chalan nikdy neboj nejaký extra spoľahlivý, aj som sa dosť čudoval že si ho CHI zobralo. Jedno čo vedel, je robiť si poriadok, pôsobil tak podrypovačne ... sem-tam sa pobil.
Bluesman píše:Až tak? Ako chalan nikdy neboj nejaký extra spoľahlivý, aj som sa dosť čudoval že si ho CHI zobralo. Jedno čo vedel, je robiť si poriadok, pôsobil tak podrypovačne ... sem-tam sa pobil.
Straca puky,alebo prihra neviem komu,vcera zase zapricinil gol,pred tym to bol Campbell a Walker,teraz to je Walker,ono to mozno je aj tim,ze neveria nasim brankarom a boja sa kazdej strely na nasu branu a chcu byt vsade,ale to sa neda a potom najslabsi link robi najviac chyb,vidno to prave v takychto zapasoch pod tlakom,kde sa oddeli zito od pliev...Jedno s plus je to,ze sa neboji zrutit rukavice,co potrebujeme tiez ako sol,okrem neho mame este Eagera..
my máme teraz pri tých zraneniach troška slabšiu obranu, v tomto smere sa mi veľmi pozdáva váš Duncan Keith, toho by som k nám hneď bral... :smile03:
Tak D.Keith podava super vykony od zaciatku,podla mna je buduci hall of famer,jeho ice time patri medzi prvych 5 v NHL a v poslednych sezonach patri tiez medzi top v +/-,v sezone 2007/08 mal + 30 a vtejto zatial + 27,ked si zoberieme jeho ice time,kde stravi skoro polovicu zapasu na lade,je to fantasticke...
Já mám Keitha také hodně rád , myslím že by ho uvítal ve svém týmu každý trenér :) určitě by se měl Keith objevit alespon v nominaci o Vezinovku !!! Takový bek se jen tak nevidí :good:
máš prehľad o tom koľko zarába tento hráč..? Celkom ma to zaujíma.
kisin píše:Já mám Keitha také hodně rád , myslím že by ho uvítal ve svém týmu každý trenér :) určitě by se měl Keith objevit alespon v nominaci o Vezinovku !!! Takový bek se jen tak nevidí :good:
Ano presne,uz minuleho roku sa mal objavit,ale jeho cas pride,tomu verim,z uspechom Hawks sa uprie zrak aj na neho.
ivan23 píše:máš prehľad o tom koľko zarába tento hráč..? Celkom ma to zaujíma.
Ak sa nemylim,teraz zaraba okolo 2 mil na sezonu/tejto/,takze ho musia podpisat cim skor,na druhu sezonu je RFA,ale som si isty,ze sa mu zvysi plat na 3-nasobok a ostane u nas,nasi ho nepustia,je to jeden z hlavnych pilierov nasho timu ....
CHIC má hodne silný a dobre vyskladaný team a v budúcej sezóne sa prejaví aj väčšia zohratosť a skúsenosti tých dnes ešte mladých hráčov omnoho viac, ako v tejto sezóne. Dozrievajú zo zápasu na zápas a osobne ich vidím v budúcej sezóne dosť vysoko. Veľmi budem zvedavý na ich hru v tohtoročnom PO.
Chicago hlavne veľa vyťažilo z tých dvoch mladíkov Toewsa a Kanea. Mali skrátka šťastnú ruku, nebýva zvykom, že sa dvojka takto rýchlo vypracuje na skvelých hráčov a zapadne do NHL prakticky ihneď. Okolo takýchto schopných mladíkov sa potom dá poskladať veľmi slušný tím a CHI to teraz aj ukazujú výsledkovo. :yes:
Obrázek
inak vseobecne Ivane tu najdes vsetko podstatne o platoch a tak :)
:arrow: http://www.nhlnumbers.com/overview.php? ... eason=0809

no i cepi je zvedavy, ako si budu jastrabi mladici pocinat v PO..tak ako nam, i Vam Majo ponekud dochadza dych, v PO to bude o inom, tam verim, ze sa karta obrati, uz pôjde do tuheho, vsetc bude makat na 123% a som ozaj zvedavy, akym spôsobom to Vasi mladici zvladnu :ja_neviem: samozrejme, budeme drzat palecky :smile03:
cepi píše:
Obrázek

no i cepi je zvedavy, ako si budu jastrabi mladici pocinat v PO..tak ako nam, i Vam Majo ponekud dochadza dych, v PO to bude o inom, tam verim, ze sa karta obrati, uz pôjde do tuheho, vsetc bude makat na 123% a som ozaj zvedavy, akym spôsobom to Vasi mladici zvladnu :ja_neviem: samozrejme, budeme drzat palecky :smile03:
Vdaka Cepi,napodobne,asi sa nasi aj vasi uspokojili a dali dole nohu z plynu,nasi boli na 4-tom mieste western conference od decembra,alebo januara a potom sa uspokojili a teraz sa nemozu dostat do tempa,odskakujuce puky,nervozita,frustracia bola jasne viditelna vo vcerajsom zapase.Co sa tyka PO ufff,cakaju nas vsetko tazky superi teraz,az do konca sezony a hlavne bude sa dostat do formy este pred PO,potom to bude srdci a skusenostiach..,obrovskym uspechom bude prejst prvym kolom a co sa tyka mackov,nemam o vas strach,podla mna ste favoritom na SC.
cepi píše:
Obrázek

dík cepi, toto presne som hľadal už dlhšie, super... :good:
tak sa to podarilo, ako sme predpokladali, víťazstvo 4:1 nad LAK je fajn a dáva dobré výhliadky našim do súboja s nimi. Gratulácia do Chicaga Mário :good:
BLACKHAWKS...4LA KINGS...1

BLACKHAWKS...6SJ SHARKS...5SO/F

BLACKHAWKS...3NJ DEVILS ..2 OT/F

To je presne to,co sme potrebovali po zbabranych zapasoch a konecne sme sa dostali cez hranicu 90 bodov.V nedelu nas caka VAN,bude to dalsi PO zapas...BRING IT ON!!!!!!!

ObrázekObrázekObrázek

Obrázek
Obrázek

Eat this!!!!
Obrázek
Obrázek

:clap: :good:
tak jste nám vrátili porážku...co sem viděl highlihty tak havlát dal pěkný gol a celkově mi přišel že hraje tedka v pohodě
Martin #27 píše:tak jste nám vrátili porážku...co sem viděl highlihty tak havlát dal pěkný gol a celkově mi přišel že hraje tedka v pohodě
Vratili,ak sa nemylim,tak sme prehrali tiez 2-3.Havlat je jednoznacne najlepsi hrac u nas,v druhej polovici sezony je z neho superstar NHL,pozerat na jeho hru je balzam na dusu hokejoveho fanusika... :good:
jj já to myslel jako že minulý zápass jsme vyhráli my a ted vy....jj jde z něj cítit opradova herní pohoda ...
MAREC

HAWKS..4LA KINGS..2
HAWKS..3Anaheim Ducks..2
HAWKS..3BOSTON..5
HAWKS..1COLORADO..5
HAWKS..3CAROLINA..2
HAWKS..3COLUMBUS..5
HAWKS..3NY ISLANDERS..4
HAWKS..2NJ DEVILS..3
HAWKS..3COLUMBUS..4OT/F
HAWKS..4EDMONTOM..5OT/F
HAWKS..4LA KINGS..1
HAWKS..6SJ SHARKS..5
HAWKS..3NJ DEVILS..2
HAWKS..0VANCOUVER..4 :!:
HAWKS..1MONTREAL..4

BLACKHAWKS..3STL BLUES..1
11:45, Jonathan Toews 31 (Martin Havlat, Patrick Kane)
Obrázek
15:52, Samuel Pahlsson 6 (Andrew Ladd, Dustin Byfuglien)
Obrázek
15:29, Colin Fraser 6 (shorthanded) (Patrick Sharp, Niklas Hjalmarsson)
Obrázek

Tato vyhra samozrejme tesi,ved po tych 2 poslednych zapasoch,zacinala byt uz mansia panika.Nas agresivny forchecking nam vyhral tento zapas,rozbijali sme sa rodiace akcie,prechod cez stredne pasmo,takze STL si dokazalo vypracovat malo sanci,hrali sme presne to,co na nas hraju bluesmani,zodpovedny v obrane a cakat na prilezitost.Vyhravali sme osobne suboje pri mantineloch a dokazali sme si vytvorit ovela viac sanci,ako super.Najlepsi hrac STL bol podla mna obranca Weaver,zachranil par golovych sanci,z nasich musim pochvalit Bakera,ktory 2x zachranil sance STL v breakoch,ked puk vypichol superom.Kane sa uz konecne prebudil a ten Toewsov gol nemal chybu :good: .Nasi sa stale este ucia,ziskavaju skusenosti a vcera to len potvrdili,proti tazkemu superovi.STL je skuseny tim,ktory dokaze menit tempo hry,system, velmi rychlo a nasi mladnaci maju casto problem to zachytit , potom zacinaju robit chyby,za ktore platime golom v nasej sieti,ale o tom je to zbieranie skusenosti,je to vec,ktora sa da naucit,opravit ,este pred PO.Sam som bol prekvapeny vykonom STL,cakal som vacsie nasadenie,mozno sme naozaj hrali tak dobre,alebo sa setrili na zapas proti Detriot? ,nemyslim,STL potrebuje vyhrat v kazdom zapase,resp.bodovat.Najviac ma stve,za nasi su nevyspytatelny v poslednej dobe,nikdy clovek nevie ,ako zahraju..

Jedna velmi zaujimava statistyka ,muzstvo ma 79%-nu sancu,ked da prvy gol,ze vyhra,alebo aspon boduje v zapase.

Anybody home??? :lol2:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tu je cennik listkov na PO,ktory by mali zaujem :-P

Rd 1 Advance Rd 1 Game Day Rd 2 Advance Rd 2 Game Day

Glass $390 $400 $400 $425..celkom dole,pri lade.

100 Prime $175 $180 $190 $195
100 Level $140 $150 $165 $175

200 Prime $115 $125 $135 $145
200 Level $100 $110 $125 $135

300 Tier 1 $75 $85 $85 $90
300 Tier 2 $60 $70 $75 $80
300 Tier 3 $50 $60 $60 $65....celkom hore,pod strechou.

Obrázek
BLACKHAWKS..3..NASHVILE PREDATORS..1
Obrázek

Dalsie vitazstvo proti diviznemu rivalovi,ktore nam zarucilo postu do PO..

Po siedmich rokoch sme zase v Play Off :!: :!: :!: :groupwave: :ejha: :pivo3: :poklona2: :pivo3: :prines_pivo:

Obrázek
Obrázek
Týmto víťazstvom ste ma potešili. :good:
To ti verim,dnes budu Nashvile poriadne hryzt ..Tento zapas si dnes nenecham ujst :wink:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES