od zmazany_uzivatel » čtv 02. dub 2009 16:52
MAREC
HAWKS..4LA KINGS..2
HAWKS..3Anaheim Ducks..2
HAWKS..3BOSTON..5
HAWKS..1COLORADO..5
HAWKS..3CAROLINA..2
HAWKS..3COLUMBUS..5
HAWKS..3NY ISLANDERS..4
HAWKS..2NJ DEVILS..3
HAWKS..3COLUMBUS..4OT/F
HAWKS..4EDMONTOM..5OT/F
HAWKS..4LA KINGS..1
HAWKS..6SJ SHARKS..5
HAWKS..3NJ DEVILS..2
HAWKS..0VANCOUVER..4
HAWKS..1MONTREAL..4
BLACKHAWKS..3STL BLUES..1
11:45, Jonathan Toews 31 (Martin Havlat, Patrick Kane)
15:52, Samuel Pahlsson 6 (Andrew Ladd, Dustin Byfuglien)
15:29, Colin Fraser 6 (shorthanded) (Patrick Sharp, Niklas Hjalmarsson)
Tato vyhra samozrejme tesi,ved po tych 2 poslednych zapasoch,zacinala byt uz mansia panika.Nas agresivny forchecking nam vyhral tento zapas,rozbijali sme sa rodiace akcie,prechod cez stredne pasmo,takze STL si dokazalo vypracovat malo sanci,hrali sme presne to,co na nas hraju bluesmani,zodpovedny v obrane a cakat na prilezitost.Vyhravali sme osobne suboje pri mantineloch a dokazali sme si vytvorit ovela viac sanci,ako super.Najlepsi hrac STL bol podla mna obranca Weaver,zachranil par golovych sanci,z nasich musim pochvalit Bakera,ktory 2x zachranil sance STL v breakoch,ked puk vypichol superom.Kane sa uz konecne prebudil a ten Toewsov gol nemal chybu

.Nasi sa stale este ucia,ziskavaju skusenosti a vcera to len potvrdili,proti tazkemu superovi.STL je skuseny tim,ktory dokaze menit tempo hry,system, velmi rychlo a nasi mladnaci maju casto problem to zachytit , potom zacinaju robit chyby,za ktore platime golom v nasej sieti,ale o tom je to zbieranie skusenosti,je to vec,ktora sa da naucit,opravit ,este pred PO.Sam som bol prekvapeny vykonom STL,cakal som vacsie nasadenie,mozno sme naozaj hrali tak dobre,alebo sa setrili na zapas proti Detriot? ,nemyslim,STL potrebuje vyhrat v kazdom zapase,resp.bodovat.Najviac ma stve,za nasi su nevyspytatelny v poslednej dobe,nikdy clovek nevie ,ako zahraju..
Jedna velmi zaujimava statistyka ,muzstvo ma 79%-nu sancu,ked da prvy gol,ze vyhra,alebo aspon boduje v zapase.
Anybody home???