Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Halák a Price bojujú o jedno brankárske miesto. Jeden z nich ostane dvojkou v Montreale a druhý bude jednotkou v Hamiltone. Teraz to nie je rozhodnuté. Obaja chytajú veľmi dobre a boj pokračuje," povedal GM Canadiens Bob Gainey.
"zial" (z pohladu sk fanusika) je to tak..môj nazor, ak uz pred zaciatkom tohto rocnika "tlacia" Pricea do A timu, bude len otazkou velmi blizkej buducnosti, kedy sa Price natrvalo usadi v A time..ak sa tak nestane ihned z uvodu, v priebehu sezony tej, ci nasledujucej je to 101% iste a Jaro ako farmarik, tak to nie!..v tomto priade teda dufam, ze klapne pocas sezony nejaky zaujimavy trade, ktory Jarovi zaruci stabilny post v niektorom z A timov!
no jo montry, tie vysledky su take vselijake, ale tak ani my zatial nemame dôvod vyskakovat, je to tak na hojdacke, ale tak, tak to v priprave po väcsinou chodi, takze by ma to nejako nerozrusovalo..a co dnes?..no predsa dame si odvetu
v tom poslednom zapase sa veruze nehralo v rukavickach, ale ved, v subojoch MTL vs. BOS to ani inak nejde :frajer2:
"zial" (z pohladu sk fanusika) je to tak..môj nazor, ak uz pred zaciatkom tohto rocnika "tlacia" Pricea do A timu, bude len otazkou velmi blizkej buducnosti, kedy sa Price natrvalo usadi v A time..ak sa tak nestane ihned z uvodu, v priebehu sezony tej, ci nasledujucej je to 101% iste a Jaro ako farmarik, tak to nie!..v tomto priade teda dufam, ze klapne pocas sezony nejaky zaujimavy trade, ktory Jarovi zaruci stabilny post v niektorom z A timov!
no jo montry, tie vysledky su take vselijake, ale tak ani my zatial nemame dôvod vyskakovat, je to tak na hojdacke, ale tak, tak to v priprave po väcsinou chodi, takze by ma to nejako nerozrusovalo..a co dnes?..no predsa dame si odvetu
nich ostane dvojkou v Montreale a druhý bude jednotkou v Hamiltone. Teraz to nie je rozhodnuté. Obaja chytajú veľmi dobre a boj pokračuje,"[/i] povedal GM Canadiens Bob Gainey.
v tom poslednom zapase sa veruze nehralo v rukavickach, ale ved, v subojoch MTL vs. BOS to ani inak nejde :frajer2:
p.s. Jaroslav Halak
p.s. Jaroslav Halak
psst montry, presunul som to sem, kedze v tej galerke sa prispevk riesit moc nebudu...a samozrejme, som rad, ze som Ta tak potesilmontreal píše:Cepi ty jsi vážně borec.Nádherný foto.Udělal jsi mi radost
![]()
![]()
no a tu je prva cistka:
Goaltenders
Cédrick Desjardins
Loic Lacasse
Yann Danis
Defensemen
Jon Gleed
Andrew Archer (injured)
Mathieu Biron (injured)
Pavel Valentenko
Jamie Rivers
Marvin Degon
Mathieu Carle (injured)
Jean-Philippe Côté
Forwards
Mathieu Aubin
Eric Manlow
Duncan Milroy
Gregory Stewart
Matt D’Agostini
Sergei Kostitsyn
Cory Urquhart
Jimmy Bonneau
Francis Lemieux
Jonathan Ferland
Ajay Baines (injured)
Janne Lahti
Corey Locke
Ryan Russell
David Desharnais
Thomas Beauregard
prekvapil ma matt dagostini ten by si zasluzil sa tam dostat sergei kostitsyn este cas ma ..bude si este rmusiet rok pockat aby sa stretol hadam v jednom utoku zo svojim starsim bratom..
Goaltenders
Cédrick Desjardins
Loic Lacasse
Yann Danis
Defensemen
Jon Gleed
Andrew Archer (injured)
Mathieu Biron (injured)
Pavel Valentenko
Jamie Rivers
Marvin Degon
Mathieu Carle (injured)
Jean-Philippe Côté
Forwards
Mathieu Aubin
Eric Manlow
Duncan Milroy
Gregory Stewart
Matt D’Agostini
Sergei Kostitsyn
Cory Urquhart
Jimmy Bonneau
Francis Lemieux
Jonathan Ferland
Ajay Baines (injured)
Janne Lahti
Corey Locke
Ryan Russell
David Desharnais
Thomas Beauregard
prekvapil ma matt dagostini ten by si zasluzil sa tam dostat sergei kostitsyn este cas ma ..bude si este rmusiet rok pockat aby sa stretol hadam v jednom utoku zo svojim starsim bratom..
No aj ked jaro halak je dobry brankar a urcite by som bol rad keby stabilne chytal v nhl, vysledky muzstva su vsak prvorade. A tak dufajme ze trener nebude musiet vystriedat brankarov a zetito budu skveli..Aj tak si ale myslim ze Halak sancu urcite pocas sezony skor ci neskor dostane.
TAk poprajme brankarskemu tandemu Huet-Price nech sa im dari a nech vychytaju SC do centra Quebecu...
Dost ale ma prekvapilo vyradenie Maxima Laperriereho , ktory uz bol v minulej sezone stabilnym hracom zakladnej zostavy habs.Avsak ma na druhej strane tesi ze Grabovski dostane konecne sancu ukazat co je v nom a stane sa druhym a lepsim Samsonovom.
TAk poprajme brankarskemu tandemu Huet-Price nech sa im dari a nech vychytaju SC do centra Quebecu...
Dost ale ma prekvapilo vyradenie Maxima Laperriereho , ktory uz bol v minulej sezone stabilnym hracom zakladnej zostavy habs.Avsak ma na druhej strane tesi ze Grabovski dostane konecne sancu ukazat co je v nom a stane sa druhym a lepsim Samsonovom.
Co k tomu dodat?Cory Price je zkrátka talent a kanaďan k tomu.Vůči Jardovi Halákovi je to kruté,na webu HABS neopomenuli připomenout,že za odehraných 89 minut přípravy měl průměr 3,37 obdrženého golu.No nevim,to se mě samotnému moc nezdá,navíc je třeba také brát v úvahu soupeře a hru vlastních obránců a hráčů v poli před golmanem.Spíš mi to připadá,že z dvojice vyrovnaných golmanů si Černého Petra vytáhl Jarda Halák.Cory Price v přípravě přeci nezářil.Alespoň nemám takové informace.Na dvě místa,tři golmani,někdo musel vypadnout.Huet byl předem jasný bez debat,tak tedy Price nebo Halák.Bohužel volba byla Halák,což mě mrzí vzhledem k loňskému roku,kdy nám tak pomohl.Ovšem Price musí potvrdit svou oprávněnou nominaci a pokud se chytne/což reálně lze předpokládat/tak bude mít Halák starosti se do prvního týmu dostat.Musel by čekat na něčí klopýtnutí.To by k jeho dosavadní karieře,bylo opravdu nespravedlivé a kruté.Doufám,že se nevzdá, nezatrpkne a v Hamiltonu jim ukáže,že na to má a do prvního týmu patří.Mě zklamalo i vyřazení O´Byrneho.V přípravě na webu HABS pěli ódy spokojenosti a nakonec ho pošlou na farmu.Carbonnou sází zřejmě na jistotu.Bojí se aby mu vyšel začátek NHL a aby mu vedení,spolu s veřejností nevyčítalo případné prohry tím,že zariskoval mládím.Je inteligentní,ale málo zkušený a dost pod vlivem GM Gaineye.Poněkud se bojí zariskovat.Domnívám se,že být u vesla zkušenější trener,tak O´Byrne hraje od prvního zápasu.Nebude to dlouho trvat a v prvním týmu se oběví.O tom jsem přesvědčen.Na NHL má,to prokázal v přípravě.O Laperrierem moc nevím.O tom se během přípravy moc nepsalo.Je ale mladý,takže by neměl být problém pro něho se za čas, do prvního mužstva vrátit.Soupiska je celkem dobrá.Co mě ale štve,že je tam zase ten Garth Murray.Loni hrál houbelec.Pár minut za zápas a nebyl takřka vidět.Nechápu proč ho Guy stále nominuje.Pokud má plnit roli bitkaře,tak jsme si mohli vybrat určitě někoho lepšího!!!!
Zial Jaro Halak tomu vsetkemu dopomohol sam este v maji, ked namiesto toho aby ostal bojovat v AHL odisiel vysedavat na lavicku v reprezentacii... Prave cez AHL Play off zaziaril Price a to ze hokej je business a kanadsky talent je 100-nasobne vacsim lakadlom netreba ani pripominat.... V Montreale si nekanadsky brankar tak skoro nezachyta preto dufam, ze Jaro pojde cim skor do ineho timu kde mu daju sancu.
No a je to tu.. prvy zapas sezony je vzdy dolezity preto sa tymto zapasom dava velky vyznam..dnes budu na si chlapci bojovat o body na lade caroliny..
Tazko tipovat takto na zaciatku sezony kto je favoritom tohto zapasu ., ale dalo by sa povedat ze je nim carolina ako domaci tim. Verim ze habs zacnu dobre ..ze cristobal sa chyti a ze dame aj nejake tie goliky..tak nezabudnite dnes v noci 01.00..
Tazko tipovat takto na zaciatku sezony kto je favoritom tohto zapasu ., ale dalo by sa povedat ze je nim carolina ako domaci tim. Verim ze habs zacnu dobre ..ze cristobal sa chyti a ze dame aj nejake tie goliky..tak nezabudnite dnes v noci 01.00..
Saku Koivu (2+0) dal najlepsiu odpoved svojim kritikom, ktory mu mali za zle, ako sa vyjadril na adresu nadeji Habs v novom rocniku..povedal len pravdu, so SC môze MTL v tejto sezone sotva pocitat , prvorada je ucast v PO 
brankarka dvojicka Habs v "novom vydani"
Cristobal Huet

Carey Price
brankarka dvojicka Habs v "novom vydani"
Cristobal Huet

Carey Price
Higgins-Koivu-Ryder, Kasticyn-Grabovskij-Kovaljov, Latendresse-Plekanec-Kostopoulos, Smolinski-Begin-Dandenault ; Markov-Komisarek, Hamrlík-Brisebois, Streit-Bouillon ; Huet.
První pětka hrála jako loni.Zato druhá pětka tvořila ruskou laine a měla nového centra,jímž byl Grabovskij.Carbonnou zřejmě dospěl k názoru,že by si rusové měli popovídat na ledě rusky a dal je k sobě.Doufám,že se sehrají a v zápasech jim to půjde i nadále.Grabovskij je sice šikovný centr,ale raději bych na jeho místě viděl Plekyho.Můj oblíbenec Tomáš Plekanec záhadně spadl do třetí checking line,což je pro mne trochu záhadou.V přípravě si přitom počínal výborně.Dokonce nastřílel hatrick.Nerozumim tomu.
To sa ale mylis. O tom kolka je to lajna nerozhoduje to co je niekde na papieri napisane ale cas straveny na lade. A ak sa pozries na statistiky toho zapasu Pleks ma najvecsi icetime zo vsetkych utocnikov!!! Dokonca viac ako Koivu. Takze urcite figuruje minimalne v hlavnej presilovkovej formacii a podla icetimu hral aj oslabenia.
Aby som to doplnil, pretoze som si vsimol ze su tam presne cisla, tak ma 2 minuty cisteho casu v presilovkach (Koivu cca 5 minut) ale zato jasne najviac 5 minut v oslabeni a takisto najviac z utocnikov vo vyrovnanom pocte hracov.
Aby som to doplnil, pretoze som si vsimol ze su tam presne cisla, tak ma 2 minuty cisteho casu v presilovkach (Koivu cca 5 minut) ale zato jasne najviac 5 minut v oslabeni a takisto najviac z utocnikov vo vyrovnanom pocte hracov.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF