Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no,ale tym vacsia sranda by bola pre nas :lol: :lol: ale zas ako poznam derryla,mozno,ze by si aj chcel ublizit,tak radsej nech je 1-2 :D

derrylkovi stačia také dve nulky a hneď je tam, kde patrí :twisted: :lol:

kajo píše:no,ale tym vacsia sranda by bola pre nas :lol: :lol: ale zas ako poznam derryla,mozno,ze by si aj chcel ublizit,tak radsej nech je 1-2 :D
len mu nic nedarujte :!: chcem tvrdy ale ferovy boj :D sme nanho traja tak to musime zvladnut 8)

j0man píše:derrylkovi staÄŤia takĂ© dve nulky a hneÄŹ je tam, kde patrĂ­ :twisted: :lol:
vsak sa mozno aj pomyli a natipuje ten isty den dva razy.ale to som uz hnusny,to by mohlo uskodit timu,tak radsej nie.a mozno tie nuly "ziska" aj sam,svojou neschopnostou :D

kajo píše:
j0man píše:derrylkovi staÄŤia takĂ© dve nulky a hneÄŹ je tam, kde patrĂ­ :twisted: :lol:
vsak sa mozno aj pomyli a natipuje ten isty den dva razy.ale to som uz hnusny,to by mohlo uskodit timu,tak radsej nie.a mozno tie nuly "ziska" aj sam,svojou neschopnostou :D
ale ale musime priat kazdemu clenovi timu kedze vykonmi pomaha aj nam takze pre mna aj kazdy den majte vsetci traja plny pocet bodov. ;) a uz sa nenatahujte radsej lebo budem musiet pouzit neprimerane nasilie :D

ale ved to len tak,ja som rad,ked sa derrylovi dari,ale budem radsej,ked sa bude viac darit j0manovi.to by bolo potom zaujimave :D

kajo píše:ale ved to len tak,ja som rad,ked sa derrylovi dari,ale budem radsej,ked sa bude viac darit j0manovi.to by bolo potom zaujimave :D
j0man ma este 19 kol na to takze casu dost a dost len aby sa niekomu vzdy darilo a mne je to jedno komu z vas troch ;)

najlepšie by bolo, keby sa nám darilo všetkĂ˝m :) ako som uĹľ pĂ­sal, pre mĹ

tak je to aj dobre.ved my (j0man a ja) uz mame individualne vitazstvo,takze teraz nam do vitriny chyba titul timovy.takze teraz musite vyhrta vy,bud janik alebo derryl

kajo píše:tak je to aj dobre.ved my (j0man a ja) uz mame individualne vitazstvo,takze teraz nam do vitriny chyba titul timovy.takze teraz musite vyhrta vy,bud janik alebo derryl
no ja som este indiviual nevyhral ale ak vyhrame timovo tak na cele individualne tituly kaslem ale keby ze sa mi podari vyhrat toto kolo tak je jasne ze aj tim by som ta mohol potiahnut takze je aj to ciel , no myslim si ze vy dvaja by ste mali mat rovnaky ciel a nie tak alibisticky tvrdit ze ked vy uz mate titul tak je to na nas.... za FB ste titul nevyhrali takze zatial mate tiez na konte nulu :D

kajo píše:no derryl dnes parada.skoda,ze si to netipol aj v stavkovej :? :D :)
to by bol krasny vysledny kurzik :cool:
hlavne je,ze sme konecne prvi,s naskokom nejakych 8bodov,neviem presne,co ale pri novom hodnoteni takmer nic neznamena.tak len treba ten naskok zveladovat.j0man,nevsimaj si derryla,on sa len citi prilis "pri moci" teraz,ked sa mu dari.ale bola by sranda,ak by si ho predbehol :lol: :lol:
Ty Kajco, ale toto ma cil vaĹľne se*e.
Akurat som nad tym dneska v robote rozmyslal, je fakt pekne ked som podrzal tim a spravili naskok, lenĹľe ja s toho nemam pomaly Ĺľiaden osoh :cry:
Ale zas, na druhej strane, toto sa uĹľ asi tak lahko nezopakuje, aby som uhadol vsetky zapasy.

Derryl píše:Akurat som nad tym dneska v robote rozmyslal, je fakt pekne ked som podrzal tim
ty sa strašne rád počúvaš kamarát :roll: :)

Vidim, že obrovska diskusia sa tu rozbehla, ked som jOmcovi napisal, že je najslabsim clankom v time, ja som samozejme len reagoval, na to ked napisal, neutesuj ma,bolo to slabucke, a kedže to tak važne povedal, tak som ho chcel utešiť, že ma pravdu :D skratka som mu neoponoval, ale cil važne, bolo to srandovne myslene,mam v time skvelych spoluhracov, dokonca ani v DD to nebolo take nabite.
A veru Jomco, stacia mi dve nuly a som na spodu tabulky pri tomto bodovani!

j0man píše:
Derryl píše:Akurat som nad tym dneska v robote rozmyslal, je fakt pekne ked som podrzal tim
ty sa strašne rád počúvaš kamarát :roll: :)
Ale mi chceš povedať, že by ťa to nes*alo, toto na tom neznasam, ked uhadnem vsetky zapasy, ved zas musis rozmyslať aj aby si v skutocnosti niečo uhadol, takže hadam si to pochopil :wink:

vidim ze vladne napata atmosfera v time tak poprosim aby sa ukludnili vasne , nerad by som tu o chvilu riesil nejake problemy, ved pozrite ako pekne nam to spolu ide stale niekto iny zaberie minule sa darilo mne isiel som aj na 1. miesto v individuale a teraz je tam opat derryl a kajco s j0mcom sa tiez natahuju a dufam ze sa vytiahnu aj do desiatky a ze ja konecne zlepsim tie moje otrasne vysledky poslednych dni. dnes by to mohlo byt konecne dobre, sice dopredu sa nic neda povedat a v NHl uz vobec nie ale dnes som sa nemusel trapit so ziadnym zapasom a to je dobre znamenie :) tak vela stastia FireBirds !!!!!

Derryl vidim ze si v time oblubencom...

OpenFire píše:Derryl vidim ze si v time oblubencom...
A ty zas o com tocis, kto sa tu hada podla teba, zas by si konflikty chcel, ako ĹĄa poznam a za ten cas som si spravil nejaku tu mienku o tebe, ale necham si ju pre seba radsej!
Janci: ja o Ĺľiadnej napatej atomosfere neviem, aspon s mojej strany a ja som rad, Ĺľe je jOmco v tomto time. :cool:
A želam kazdemu aby bol co najvyssie a urcite ako napisal Kajco zo srandy :D by som sa nevešal :lol: keby skoncim horsie ako jOmco, Kajco ci ty Janci.

Derryl píše:
OpenFire píše:Derryl vidim ze si v time oblubencom...
A ty zas o com tocis, kto sa tu hada podla teba, zas by si konflikty chcel, ako ĹĄa poznam a za ten cas som si spravil nejaku tu mienku o tebe, ale necham si ju pre seba radsej!
Janci: ja o Ĺľiadnej napatej atomosfere neviem, aspon s mojej strany a ja som rad, Ĺľe je jOmco v tomto time. :cool:
A želam kazdemu aby bol co najvyssie a urcite ako napisal Kajco zo srandy :D by som sa nevešal :lol: keby skoncim horsie ako jOmco, Kajco ci ty Janci.
ale musi byt napata ved bojujeme o titul :D mi nepovedz ze si uplne pokojny, ja som rano nervozny ked kontrolujem vysledky :oops:

my sa len podpichujeme :wink: ja derrylovi (žochárikovi :D) doprajem :)

edit: kto Ĺľe to mal dnes najviac bodov z tĂ­mu? :P :twisted:

j0man píše:my sa len podpichujeme :wink: ja derrylovi (Ĺľochárikovi :D) doprajem :)

edit: kto Ĺľe to mal dnes najviac bodov z tĂ­mu? :P :twisted:
ty j0man nas najvacsi :poklona: :poklona: :D

tak pani toto je zbytocne,je to tema FB,ak chcete riesit podobne spory,tak,prosim vas nejako inak.inak,pamatam si,ako ste si vy dvaja rozumeli,aj tie rozhovory,co ste (sme) riesili cez skype.neviem,co sa stalo,a je mi to aj jedno.tu to proste nepatri

dobre ukoncujem tuto debatu lebo naozaj o nic neslo a len sa podpichovali a nechcem aby tu niekto zacal vyvolavat zlu naladu v time ci uz od nas alebo z inych timov. takze ziadne dalsie prispevku k tomu nechcem vidiet lebo ich aj tak zmazem :!: :!:

tak a teraz spat k normalnym veciam. takze kajo konecne dosahuje vysledky ktore hrac jeho kvalit musi dosahovat aj ked viem ze to moze byt este lepsie. derryl stabilny vykon aj ked dnes aj so mnou si nemozem pomoct ale viac ako priemer to nebol a to iste aj j0man. musime este viac zabrat najma ked sa dnes draci a macky dotiahli o 5 b co pri ich strate este nic neznamena ale musime si dat na nich pozor. EI a BB sme k nicomu opat nepustili takze tam spokojnost.

a ja uz som sa nastval a vyhsalujem moj utok na stupne vytazov lebo posledne dni to bola totalna bieda z mojej strany a som pevne rozhodnuty timu pomoct vacsou mierou. dufam ze s troskou stastia sa to podari.

tak aj vam vela stastia. Fire Birds do TOHOO

Matejko píše:Ja som tu diskusiu cital celu a chapal som ju ako vtip .... neviem, preco z toho vyplynulo Kajovo podozrenie na zlu naladu v time. Ale ok, Janik straz to tu :D
kde som ja pisal o zlej nalade v time?tazko.

jezis chalani uz dost :x nic sa nestalo neviem preco sa to stale riesi. len by som rad zvolal debatu na skype so vsetkymi clenmi timu takze kto ma kedy cas? a aj ty kajco lebo uz davno ta stale otravujem ze nech dojdes a ty nic takze vsetci :!:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING