iste a preto sa nikto nesnazi vyhrat sc, ale snazi sa vsetkych vymenit za drafty hned po tom ako ich podpise, zaplati im za celu neuspesnu sezonu miliony, aby ich na konci sezony vymenil za pofiderne drafty a skoncil sezonu neuspesne v strate, skodil znacke klubu, prisiel o divakov- presne to robia dobri obchodniciNo tak ty by si potom nebol dobrý obchodník. Aspoň z niekoho musíme niečo vyťažiť.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Severson byl od draftu povazovan za nevybrouseny diamant, je az s podivem z jake pozice jsme ho brali a hned po draftu si vedeni tento pick nemohlo vynachvalit. Cekalo se ze bude dobry, ale nevim jestli se to cekalo tak brzo a tak hodne.Guddy.44 píše:Ten Severson je utajený talent vaší organizace, nebo se o jeho potenciálu dobře vědělo a já bych si jej měl nastudovat? zatím válí teda jak drak..
Obaja vieme, že aj hokej je biznis a preto tieto dva faktory skĺbiť čo najlepšie k úspechu:)dunim píše:
iste a preto sa nikto nesnazi vyhrat sc, ale snazi sa vsetkych vymenit za drafty hned po tom ako ich podpise, zaplati im za celu neuspesnu sezonu miliony, aby ich na konci sezony vymenil za pofiderne drafty a skoncil sezonu neuspesne v strate, skodil znacke klubu, prisiel o divakov- presne to robia dobri obchodnici
To Schneider jako planuje odchytat 82 zapasu?? Pri takovem backupu by me seriozne neprekvapilo 75+ (backup na Buffalo a to bude asi vsechno). Jako Cory je dobrej, o tom zadna, ale ta porce bude brutalni a je otazka jak to chce vydrzet. Zatim taky dostal na muj vkus az prilis mnoho soft golu, ale o duvodech nebudu zatim polemizovat.. Konec-koncu dnes me muze paradne umlcet a neprekvapilo by me to..
Softies tam par bylo, ale je otazka casu kdy je eliminuje. PDB mluvil od zacatku o tom, ze by chtel, aby cislovka u zapasu, ktere Cory zacne, byla kolem sedmdesati. Rozvrh zapasu tomu chtel, ze asi prvnich dvanact zapasu odchyta on. Pak by se melo dostat i na back-up. Kdo a jak dlouho to bude, neni podle me tak uplne jisty.
na dnesek jeden z tech vydarenejscih zapasu.
ted vazne. Kdo by mohl realne vystridat PdB? Bylsma? chcem ho? Carboneu, nebo jak se to pise? Barr? byla by to dostatecna zmena? nevim, ale myslim, ze ani Louovi se na tohle dobre nediva. Protoze na me to pusobi tak, ze pdB ztraci kabinu, neb kolapsy jsou to nevidane.
ted vazne. Kdo by mohl realne vystridat PdB? Bylsma? chcem ho? Carboneu, nebo jak se to pise? Barr? byla by to dostatecna zmena? nevim, ale myslim, ze ani Louovi se na tohle dobre nediva. Protoze na me to pusobi tak, ze pdB ztraci kabinu, neb kolapsy jsou to nevidane.
Ešte je len začiatok sezóny a už to začína: "do konca je ďaleko", "sezóna sa ešte len začala", "nie sme ani v polovičke", "ešte zostáva xy zápasov"...
Potom tak v polovičke sezóne prejdeme na: "druhá polovica bude lepšia", "stále je dosť času", "všetko máme vo svojich rukách", "aj iné tímy ešte stratia"...
Na konci to už bude: "nádej umiera posledná", "šanca ešte žije", "nesmieme zaváhať", "pokiaľ existuje čo i len teoretická šanca, stále budeme veriť"...
Jak tú PO nedáme, tak zasa pekne do kolečka: "tento tím má na playoff", "o rok tam nebudeme chýbať", "playoff je priorita", "sme silnejší" a "dôverujeme trénerovi"
Potom tak v polovičke sezóne prejdeme na: "druhá polovica bude lepšia", "stále je dosť času", "všetko máme vo svojich rukách", "aj iné tímy ešte stratia"...
Na konci to už bude: "nádej umiera posledná", "šanca ešte žije", "nesmieme zaváhať", "pokiaľ existuje čo i len teoretická šanca, stále budeme veriť"...
Jak tú PO nedáme, tak zasa pekne do kolečka: "tento tím má na playoff", "o rok tam nebudeme chýbať", "playoff je priorita", "sme silnejší" a "dôverujeme trénerovi"
si to jinxol
Moje ideálne formácie bez trade-ov.
Cammalleri-Henrique-Jágr
Eliáš-Zajac-Brunner
Clowe-Josefson-Ryder
Zubrus-Gomez-Gionta
Greene-Severson
Gelinas-Larsson
Merrill-Židlický
Schneider
Kinkaid
Zajac 1. centrom už nebude resp. ani ním nikdy nebol, Eliáš je na C hlavne čo sa týka vhadzovaní priam hrôzostrašný. Obrana tam je to jasné, hlavne aby nehral Salvador (ktorý ani dnes už tradične nesklamal, -1, IT 12min - ešte menej ako Larsson
a v poslednej tretine odohral len 2 striedania
to je líder jak má byť, captain fantastic )
Cammalleri-Henrique-Jágr
Eliáš-Zajac-Brunner
Clowe-Josefson-Ryder
Zubrus-Gomez-Gionta
Greene-Severson
Gelinas-Larsson
Merrill-Židlický
Schneider
Kinkaid
Zajac 1. centrom už nebude resp. ani ním nikdy nebol, Eliáš je na C hlavne čo sa týka vhadzovaní priam hrôzostrašný. Obrana tam je to jasné, hlavne aby nehral Salvador (ktorý ani dnes už tradične nesklamal, -1, IT 12min - ešte menej ako Larsson
Farma v Albany si to zatiaľ celkom slušne valcuje a Kinkaid si hlasno pýta miesto v NJ. Mohli by sme sa pochlapiť aj my už konečne, a dať šancu mladému talentu. Jasné, že ako 2ke. Veď už má aj tak 25, dokedy chceme čakať? Dúfam, že neskončí tak ako Frazee.
Cez schneidsa to nepôjde ešte pekných pár rokov, ale aspoň ako dvojky ich musíme skúšať. Spolu s Wedgewoodom a dúfam, že onedlho aj J. Brodeurom, ktorého snáď draftujeme, kedže je to údajne väčší talent jak Anthony. Možno, že motyka vystrelí a naša budúca 1ka bude niekto z nich
Cez schneidsa to nepôjde ešte pekných pár rokov, ale aspoň ako dvojky ich musíme skúšať. Spolu s Wedgewoodom a dúfam, že onedlho aj J. Brodeurom, ktorého snáď draftujeme, kedže je to údajne väčší talent jak Anthony. Možno, že motyka vystrelí a naša budúca 1ka bude niekto z nich
moje dosavadni poznatky:
Vypada to ze nastoupil jen jeden tym, co ma zajem zapas vyhrat (hint- ti cerveni to nejsou)
Clowe bude pristi scape goat, mozna i zaslouzene
Zajac by opravdu mel vytahnout hlavu ze zadku a zacit neco hrat, nebo se zaradi vedle Clowa
Nasim nejproduktivnejsim hracem je vedle 3rd line centra, novacek v obrane. O cem to vypovida?
PK je asi prokleta.
Zacinam byt cim dal vice otravenejsi, vcera jsem koukal na DRW x LAK a to byl jinej hokej
To jako mame problemy s tymem co hral vcera, prohral 4 zapasy po sobe a hraje s pulkou tymu z AHL a jejich golman hraje prvni zapas, celkove asi patej za morem?
JMac je asi tak dobrej komentator jako byl trener. Prazdny tlachani jak u elektronicky tuzky.
Vypada to ze nastoupil jen jeden tym, co ma zajem zapas vyhrat (hint- ti cerveni to nejsou)
Clowe bude pristi scape goat, mozna i zaslouzene
Zajac by opravdu mel vytahnout hlavu ze zadku a zacit neco hrat, nebo se zaradi vedle Clowa
Nasim nejproduktivnejsim hracem je vedle 3rd line centra, novacek v obrane. O cem to vypovida?
PK je asi prokleta.
Zacinam byt cim dal vice otravenejsi, vcera jsem koukal na DRW x LAK a to byl jinej hokej
To jako mame problemy s tymem co hral vcera, prohral 4 zapasy po sobe a hraje s pulkou tymu z AHL a jejich golman hraje prvni zapas, celkove asi patej za morem?
JMac je asi tak dobrej komentator jako byl trener. Prazdny tlachani jak u elektronicky tuzky.
Ako Salvador je tragikomický s každým v páre, ale so židlom z toho je smrteľná kombinácia, čo sa potvrdilo pre istotu hneď v prvom striedaní. Toho chlapa začína neznášať už celý Newark nieže len my tu
Dnes 2 body zariadili Adam s Adamom, moji dvaja najobľúbenejší hráči zo súčasného kádra devs a ja pôjdem spať 3. tretinu
lebo tak ako napísal megaton, my keď už so zraneniami zdecimovaným Columbusom nevieme vyhrať s prehľadom tak potom neviem
Larsson potrebuje hrať tvrdšie, ale inak odohral výborný zápas. Tak isto Josefson si asi povedal, že už nemá čo stratiť a bojuje ako lev o miesto. Ale pokiaľ nebude dávať hattrick zápas čo zápas tak u PDB po návrate zranených (hlavne 22) nemá šancu
Čo sa týka Clowea, tak od začiatku som vedel, že mu dedo nemal dávať takú dlhú zmluvu a ešte k tomu necelých 5 mega
to je asi jeho úchylka podpisovať takých hráčov čo majú ustavične problémy so zraneniami a povedzme si pravdu lepší už nikdy nebudú. Sa čudujem, že Havlátovi dal iba 1-ročný kontrakt. Aj s cammom to prehnal čo sa týka dĺžky, hoci som ho tu veľmi chcel, ale mal mu dať kratšiu zmluvu.
Bouchera takým spôsobom odrovná PDB tak isto jak Larssona odrovnáva. To nech radšej chlapec hraje AHL.
Minule som kritizoval Eliáša, že bol slabý na buly, tak včera pre zmenu bol najlepší so 70%
A ešte Henrique tým gólom pripomenul gól vo finále konferencie s rags
btw nás prestrieľa aj Buffalo
Dnes 2 body zariadili Adam s Adamom, moji dvaja najobľúbenejší hráči zo súčasného kádra devs a ja pôjdem spať 3. tretinu
Larsson potrebuje hrať tvrdšie, ale inak odohral výborný zápas. Tak isto Josefson si asi povedal, že už nemá čo stratiť a bojuje ako lev o miesto. Ale pokiaľ nebude dávať hattrick zápas čo zápas tak u PDB po návrate zranených (hlavne 22) nemá šancu
Čo sa týka Clowea, tak od začiatku som vedel, že mu dedo nemal dávať takú dlhú zmluvu a ešte k tomu necelých 5 mega
Bouchera takým spôsobom odrovná PDB tak isto jak Larssona odrovnáva. To nech radšej chlapec hraje AHL.
Minule som kritizoval Eliáša, že bol slabý na buly, tak včera pre zmenu bol najlepší so 70%
A ešte Henrique tým gólom pripomenul gól vo finále konferencie s rags
btw nás prestrieľa aj Buffalo
Nemá tam byť on the ice?Vader píše:Tom Gulitti @TGfireandice
Both Larsson and Gelinas are already off the ice. It appears possible Devils will go with 7 D tonight.
Ináč LL si prečítal moju správu a Kinkaid už je povolaný z Albany! Dúfam, že takto to zostane min. do konca sezóny
Však čim pozdějc ti jde hráč z ledu, tim spíš NEBUDE hrát. To samý máš s golmanama, kdy ten, co chytá, se zpravidla na tréninku zdržuje ze všech nejkrátš.Davvy píše:Nemá tam byť on the ice?Vader píše:Tom Gulitti @TGfireandice
Both Larsson and Gelinas are already off the ice. It appears possible Devils will go with 7 D tonight.
Tohle si nemuzu odpustit, sorry..
http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=769" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=769" onclick="window.open(this.href);return false;
Henrique out. To mame pulku top 6 v coudu. a co mi na to? Brunner jde na off wing a tadaaa Bernier do tretiho utoku. takze lajny asi takhle
Ryane Clowe-Travis Zajac-Jaromir Jagr;
Dainius Zubrus-Patrik Elias-Michael Ryder;
Damien Brunner-Jacob Josefson-Steve Bernier;
Tuomo Ruutu-Stephen Gionta-Mike Sislo
Clowe co na 1st LW nedokazal naprosto nic, ted jiste zrychli hru cele trojice. Berneir mel asi vyborny trenink (ktery btw nebyl, pac asi nemame co trenovat), ze naskakuje v top9. Ruutu, ktery vedle Zajace s Jagrem docela usel je stale ve 4. b2b SHO
Ryane Clowe-Travis Zajac-Jaromir Jagr;
Dainius Zubrus-Patrik Elias-Michael Ryder;
Damien Brunner-Jacob Josefson-Steve Bernier;
Tuomo Ruutu-Stephen Gionta-Mike Sislo
Clowe co na 1st LW nedokazal naprosto nic, ted jiste zrychli hru cele trojice. Berneir mel asi vyborny trenink (ktery btw nebyl, pac asi nemame co trenovat), ze naskakuje v top9. Ruutu, ktery vedle Zajace s Jagrem docela usel je stale ve 4. b2b SHO
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé