Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Neviem spat, reku zapnem si macikov....a rovno zacala druha tretina...

Pekny svizny hokej, dokonca kamerama nestihal premiestnovat kameru ale budis, sance na oboch strnach, a pak to prislo....vyhodeny puk Leafs a my mame presilovku, kde sme nadherne a dokonale vysachovali obranu Leafs tak, ze Soderberg mal dostatok casu zasunut, lepsie pvoedane uz len prituknut puk dezorientovanemu brankarovi Leafs. O striedanie dalej sa Looch svojou buldocou postavou pretlacil a vynutil si faul a presilovku, kde Krug vsietil svoj osmy gol sezony. Inac nechceme z Kruga aj utocnika? Jeho jeden utocny vypad nevyzeral zle :D

Aj ked to Marchymu nepada, o to sa postaraju vzdy chlapci z obrany Krug uz 8 golov, Chara 7 :D

Ozaj, uz by to mohlo aj Dennisovi padnut...lebo on ako jediny stabilny clen zakaldnej zostavy este nedal gol :D
Tak mame 2 body ale aj mozno minus 2 obrancov- Hamilton- koleno, Miller-zrejme otras mozgu...

Chcel by som pocut dementov v pruhovanom aby mi vysvetlili ako je mozne ze Seidenberg dostal 2 minuty za podla mna cisty hit a Phaneufov zakrok zo zadu na bezmocneho Millera posudili ako cisty... potom sa NHL cuduje ze hraci beru spravodlivost do svojich ruk...

trip na zapad Kanady bude vzhladom k zraneniam tazky ale na druhej strane aspon sa chalani lepsie spoznaju aj mimo ladu.... 4 body budu uspech, zoberiem aj 3 ak sa nasa defenziva nevyzdravi.

EDIT: Hamilton cestuje do Bostonu na diagnostikovanie zranenie kolena a minimalne do konca tyzdna bude mimo... Miller by mal byt v utorok OK a zajtra sa uvidi ci Johny B. bude ready alebo povolame niekoho z Providence.
Ufff toto je uz hitovy lazaret.... Ak by bol boychuk schopny hrat bude to lepsie ak nie dostanu prilezitost dalsi chlapci z farmy nevidaj nozni Chia siahne do juniorky, nemame co stratit....len aby dougie nemal koleno v pinku do konca sezony, ale nemalujme certa na stenu.
4 body z B2B proti PIT+TOR urcite nad ocakavanie
zranenia k hre patria, aspon uvidime v akcii dalsich D adeptov, kazdopadne JBho potrebujeme ako sol
Joe S. píše:
Kower » Ned Dec 08, 2013 10:15 am píše: Shawn opäť chcel bitku s Orpikom (hrdina Neal sa stiahol hneď na striedačku) no ten opäť hral mŕtveho chrobáka a nešťastný výsledok každý videl
Chcel bitku s Orpikom? Však ho hneď je*ol na ľad a potom udieral, čo to len šlo. Tam nebola žiadna výzva ani hranie sa na mŕtveho chrobáka (snáď si demen* 20 zápasov postojí)
Myslel po hite na Eriksena....
Janci_83 » Pon Dec 09, 2013 9:32 pm píše:
Joe S. píše:
Kower » Ned Dec 08, 2013 10:15 am píše: Shawn opäť chcel bitku s Orpikom (hrdina Neal sa stiahol hneď na striedačku) no ten opäť hral mŕtveho chrobáka a nešťastný výsledok každý videl
Chcel bitku s Orpikom? Však ho hneď je*ol na ľad a potom udieral, čo to len šlo. Tam nebola žiadna výzva ani hranie sa na mŕtveho chrobáka (snáď si demen* 20 zápasov postojí)
Myslel po hite na Eriksena....
Problém čítať písaný text? Zjavne áno, pre teba som zvýraznil, lebo myslel po kolene Neala :ahoj:

a inak je vrcholne divné, že fans Bruins nepoznajú mená vlastných hviezd, pre jedného je to Ericsson, pre druhého Eriksen :doh:
Obrázek :clap:
Joe S. píše:a inak je vrcholne divné, že fans Bruins nepoznajú mená vlastných hviezd, pre jedného je to Ericsson, pre druhého Eriksen :doh:
Joe S. píše:Problém čítať písaný text?
jj
Obrázek

sry za ot.
Zajtra to bude zaujímavé... JB po tréningu: "necítil som sa úžasne"... Miller, Chara, Campbell, Johnson dnes netrénovali kvôli chrípke... a napriek tomu sme zatiaľ nikoho nepovolali hoci z Providence do Calgary to je "trocha" ďalej ako len necelé dve hodiny autom do Bostonu
Dnes bol povolaný Nick Johnson. Zrejme je štart niektorého krídelníka otázny. Nick mal vydarený kemp aj prípravné zápasy tak si to zaslúži a možno bude zaujímavým prekvapením... teda ak nastúpi na zápas.
Hamilton out 2-4 weeks, Paille - undisclosed upper body injury... out dnes a ďalej sa uvidí... Nick Johnson je rodák z Calgary kde bude mať premiéru v drese Bruins... teda ak priletí včas aj s batožinou ( na rannom tréningu ešte nebol)
:scare: to cos me pojedli? Kašu zranení a chorôb? Čím ďalej, tým je to horšie, snáď viróza v kabíne pominie, čo najrýchlejšie....snáď im naordinujú dobrú medicínku :fet:
pozitivna sprava - JB nastupi, v 1 lajne po boku Z

no a pre Iggyho to bude iny zapas....
Joe S. píše:
Problém čítať písaný text? Zjavne áno, pre teba som zvýraznil, lebo myslel po kolene Neala :ahoj:

a inak je vrcholne divné, že fans Bruins nepoznajú mená vlastných hviezd, pre jedného je to Ericsson, pre druhého Eriksen :doh:
Tak asi mam,no aspon si mozes do niekoho kopnut a zvysit ego.
Obrázek
Proti Edmontonu to bola povinna jazda...teraz nas caka super z tazsieho rangu, ato je Vancou(r)ver...do branky pojde asi Rask, kedze Chad chytal predchadzajuci zapas...

inac konecne dal Seido gol :yahoo: bolo nacase, ekdze ho predbehol s tym prvenstvom aj Miller a to hra hore iba par zapasov :lol2:
Thorthon suspendovany na 15 zapasov!!!!!

Najskor moze zasiahnut 11 januara, vtedy hrame so Zralokmi...ale moze sa este odvolat

Pride o cca 84 615 USD, ktore sa presunu do hracskeho rezervneho fondu.
Cathy píše:Proti Edmontonu to bola povinna jazda...

inac konecne dal Seido gol :yahoo:
No povinna jazda to mala byt ale zapas bol uplne vyrovnany lebo po 1.tretine sme opat prestali hrat s nasadenim...
Seidenbergov gol bol stastny, ale snad ho nakopne a bude viac produktivny.

Co sa tyka defenzivy tak ked vidim na lade Bartkowskeho vzdy mam obavu... casto robi zbytocne chyby... mal by niekedy zvolit jednoduche nahodenie ci vyhodenie puku ako krkolomne nahravky ci snahu o vykorculovanie s pukom. Krug mal tiez zopar defenzivnych chyb... ale Miller hra presne to co v priprave... velmi polahlivo v zadu a v utoku to zbytocne nekomplikuje... nepoznam naspamat pravidla ale myslim ze coskoro vycerpa maximum zapasov ktore moze hrat cez emergency recall a pri riadnom povolani ho mozme stratit cez waiver...
ouch :?

Obrázek

:sok:
a stale hra :!:

:klobuk: pan hrac
tak dnes sme boli vsade len nie na zapase

Obrázek

a tie Marchyho provokacie :-D
:lol2:
cepi píše:tak dnes sme boli vsade len nie na zapase

Obrázek

a tie Marchyho provokacie :-D
Vždy som sa zamýšľal, prečo to takto hráči neskúšajú častejšie...
Martin #27 píše: :lol2:
No zobudila som sa o siestej, zapla som boston,,,pozeram este predtym na nhl.com skore, ok vacsinou ked zapnem davame goly.....tak zapnem, ale tentokrat mi to ukazalo :fucker: a davali goly oni, hlavne ten stvrty...cisty tec Seidenberga....ach jo potom prisiel piaty z presilovky, a tak som napisala do chatu scarry movie a sla som spat.
Tie Marchyho provokacie a ten Hamhuisov provokacny stisk tusim Iggyho hlavy pod pazuchou ad atd...proste sranda musi byt.

Inac ked sa vratim k Bartkowskemu....stale to zabudam napisat, ale presne to rovnako vidim aj ja, je hrozne neisty, taky nebol ani Krug minule play off ked hral 1x za nas....vzdy zvoli komplikovanejsie rieseie, namiesto vyhodenia nahra, alebo sa pusti do osobneho suboja, ktory vzdy prehra....no..chlapec este asi nedozrel poriadne.

Ale co sa tyka Kruga, vcera v tretej treine taku vypalil na Luonga, ze mu asi preprasil cely vystroj, ten mal co robit aby sa pozbieral, taku dobru minutu to predychaval :D
cepi píše: Obrázek
Čekal jsem tady komentář od Andyho. Ale on vlastně Raska nikdo neporovnával s Bryzem, takže ten prej může.
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS