Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak dnes podvecer sa zacne napinava detektivka :waa: uz sa tesim na to, aj ked asi to bude so smutnym koncom pre nas :cry:
mne je toho crosbyho normálne lúto
New York Rangers it is :? Tak jeste si zahrajeme 4-5 zapasu.. Ale aspon je to na ukor Bruins. Kdyby jsme postoupili pres Rangers, byl bych v sedmem nebi ale nedokazu si to vubec predstavit. Bez Letanga a Maattaho na ne nemame nejmensi narok, navic Malkin a Ehrhoff urcite nebudou 100%, pravdepodobne not even close. Bude to jen utrpeni, necekam vubec nic ale lepsi nez se divat na Bruins a trpet jestli Oilers nevyhrajou loterii z picku za Perrona...
Co máš pořád s tím pickem za Perrona? :hroza: 14. pick by loterii určitě nevyhrál..
Leo píše:Co máš pořád s tím pickem za Perrona? :hroza: 14. pick by loterii určitě nevyhrál..
Ta sezona by pri nepostupu byla takova nocni mura, ze bych mel strach i z toho.. A nemuzes rict "urcite" kdyz tam je procentualni sance.
Ja teda neviem, či to takto vyzeralo už dlhšie, ale včera to bola dosť hrôza. Miestami si ani prihrať nevedeli.
Škoda, že Sid to nedal. Ale myslím si, že na to, s kým hrá, tak top tri je super. :good: A čo to tam na konci bolo? :-D Ja som už ledva vnímala. Niekto mu mohol nahrať, ale vystrelil sám a netrafil prázdnu bránu?
U mňa sú Rangers jedným z tipov na výhru, ale budem fandiť okrem nám Red Wings a Black Hawks...možno aj Flames...
A ktovie, možno prekvapíme, aj keď to vyzerá nereálne. Veď už viacerým tímom sa to podarilo, že ledva prešli a potom sa diali zázraky.
Nojo, Rags... Třeba nás ze začátku podceněj(i když to by u současných Pens asi znamenalo nastoupit ve 3 hráčích a i to by na nás možná stačilo), nějakou tu výhru uhaluzíme skrz Fleuryho a možná to místy bude i napínavý a né tak jednostranný.(PROSÍM!)

Taky by někdo od nás mohl v PO vyletět s formou nahoru, při absenci Letanga třeba polomrtvej Ehrhoff, kterej by mohl nějak hvězdit směrem dopředu. :oops: Pak třeba Comeau a načasovat streak na PO by mohl Perron.

Nevím no, snad to nebude sweep, všechno ostatní pro mě bude úspěch. :bee:
Tady je mi to celkem fuk, v dalsim kole budu v kazdem pripade fandit proti.
Paradoxne asi vic budu prat Picburgu. Ale vyhrajou Rangers. I kdyz si myslim, ze to nebude tak jednoznacny..
Muj tip je, ze vyhori Lunddira.
AndyF píše:Muj tip je, ze vyhori Lunddira.
a to ho ma ohrozit ofenzivna sila pens? :D
Ta seria moze co sa tyka skore vypadat ako ich posledna s ruins
Matt Murray, 20-lety golman WBS a 3rd rounder 2012, je momentalne nejlepsim golmanem AHL. 39 zapasu, 1.51 prumer, 94,3%.. Wow. Myslim ze na dalsi rok nemusime hledat nahradu za Greisse. Aspon nejake pozitivum.
Malkin rekl, ze ma nekolik mensich zraneni, ale vaznejsi zraneni tam neni. Tak to me s prominutim pos*r, kdyz to je pravda.. Nechci tu polemizovat o tom, jestli mu na tom teamu nezalezi, nebo trucoval kvuli trejdu Neala nebo co to melo byt, ale takhle to dal asi nejde. Trejd je asi nerealny(i kdyz by mi popravde v pripade lukrativni protihodnoty nevadil). Pak je tu moznost podepsat nejakeho Rusa. Na FA marketu nic moc neni, ale prej Panarin nebo Tikhonov by mohli jit do NHL. V takovem pripade neni na co cekat. S Malkinem se musi neco udelat, potrebuje impuls, jinak to muze byt jeste horsi.. Perron je dalsi kapitola.

Do nove sezony uz neni na co cekat, zakomponovat Pouliota, dikybohu se vrati Maatta, Cole je dobrej, k tomu Dumoulin/Chorney pusobili hodne nadejne, Kapanen v AHL udajne vybornej (2 kusy v game 1), pak Sundqvist, Wilson, golman Murray. To je spousta mladych hracu a levnych kontraktu a zbytek nejak rozumne doplnit na FA. Jo a uvidi se co Dupuis, ten tomu teamu proste taky chybel..

Bye bye Martin, Ehrhoff, Downie, Greiss a asi i Winnik. Na prodlouzeni bych uvazoval Lapierra a Comeaua. Trade Kunitz, dump Scuderi. Lovejoy do pressboxu, achboze ten trejd je trn v oku. Byl u 8 z 11 golu NYR, navic je cas na novou koncepci a on se nam do toho vubec nehodi.

Furt se s tim teamem jeste da neco delat, jen je potreba uz byt fakt precizni a najit tu spravnou cestu. Mimochodem Johnston zustava jako trener, za playoffs ma plus, ale ta hra v zakladni casti to bylo spatny.. Problemem muze byt se do PO i dostat, jak jsme nakonec videli i letos.
Atlantik píše:Problemem muze byt se do PO i dostat, jak jsme nakonec videli i letos.
THIS. Myslím, že to bude v dalších sezónách ještě horší. Hlavně teď mluvím o Columbusu, který si, myslím, příští rok zase zahraje play-off a o nás za dva, tři roky, co už nebudeme mít v obraně jen samý kužely...
Rono píše:THIS. Myslím, že to bude v dalších sezónách ještě horší. Hlavně teď mluvím o Columbusu, který si, myslím, příští rok zase zahraje play-off a o nás za dva, tři roky, co už nebudeme mít v obraně jen samý kužely...
To mi je jasny, ta divize bude masakr az na Jersey a Canes. Nicmene u nas to bude dost i o tom jak se vyhneme zranenim, pri komplet kadru je to furt s prehledem playoffs material. Par Maatta-Letang by mel byt do pristi sezony dynamit, to je fakt tezky hrat bez prvniho paru. A kdyz uz nic, tak s timhle Fleurym tam nejak prolezeme. Asi. Samozrejme ted mnoho naznaci summer, musime hlavne resit Malkinuv utok, pak samozrejme jeste jednoho beka 2.paru (Martina a Ehrhoffa neprodluzovat, stari a soft) a dat vetsi prostor mladym. Nemyslim ze jsme done, staci trosku rozumu a pak nemit takovou smulu jak letos. Bylo neuveritelne co jsme dokazali zahodit v zapasech a pak kolik zraneni jsme meli, vse proti nam proste. To nebude tak furt, snad.

Jo a jeste Bennett.. ten si myslim ze bude vytrejdovan a pristi sezonu u nas nezacne, ale to ted tak trochu strilim.
Ani neříkám, že byste byli done. To ani tým, kde je Crosby-Malkin nemůže bejt i kdyby tam měl obranu jakou máme my teďka. Já teda právě doufám ještě, že za tři, čtyři roky odpadnou Rangers. Ale Blue Jackets, Islanders, my, Capitals i vy, tam to vidím na pravidelnější účast play-off. A když vezmu, že ještě teď jsou k tomu i Rangers.

No, myslím, že naši divizi fakt čekají zajímavé časy.
Atlantik píše:Malkin rekl, ze ma nekolik mensich zraneni, ale vaznejsi zraneni tam neni. Tak to me s prominutim pos*r, kdyz to je pravda..
A to je jako málo? :-D Já nevim, mně tam od Malkina teda nějaký zaujetí pro hru nechybí, teď s těma zraněníma v PO to prostě nebyl on, ale na druhou stranu s tim materiálem, co má v lajně, by toho moc nepředvedl asi ani tak... I když na první pohled je 0+0 hodně zarážející.
Vader píše: A to je jako málo? :-D Já nevim, mně tam od Malkina teda nějaký zaujetí pro hru nechybí, teď s těma zraněníma v PO to prostě nebyl on, ale na druhou stranu s tim materiálem, co má v lajně, by toho moc nepředvedl asi ani tak... I když na první pohled je 0+0 hodně zarážející.
Tak nevim, mne prijde ze Malkinovi chybi lehkost, nekdy makne 2-3 stridani, nebo jednu tretinu, ale to tempo neudrzi cely zapas. Nekdy je pak zapas kde nepredvede skoro nic. Na presilovce je uplne neskodnej a to nehraje jen s lemplama.

Tohle nebylo jen playoffs, on nebodoval v 10 poslednich zapasech sezony(10 zapasu, 0+0 !!!) a gol nedal v poslednich 15 zapasech. Rekl ze mohl hrat na 90% s mensim zranenim a pokud tohle ma byt 90%-ni Malkin, tak to no thanks. V rozhovoru po playoffs se pak omluvil fans a spoluhracum, on to dobre vi...

S Perronem to nepujde, urcite ne v pripade ze Perron bude primarni winger 2.lajny. Dokud nenajdeme kridlo k Malkinovi, tak to bude jen horsi. Tim nerikam ze to musi byt nutne hvezda, u Malkina je to hodne o typologii hrace, proste se k nemu musi stylove hodit a hlavne Malkin mu musi verit. On kdyz nerespektuje sve wingery, tak to stoji vsechno za ho*no.
Najhorsie na tom je, ze vy ste toho wingera pre Malkina mali, prave citam o jeho fajnom gole v drese NSH.
a pak ho po jednom nezdarilem PO kopli do prdele jako PO chockera, ale ja jsem ten posledni, kdo by si stezoval, ze Neala 2x za rok.
Podľa mňa by sa nám tých krídel hodilo aj viac...
Crosby na MS :wave:
megaton píše:a pak ho po jednom nezdarilem PO kopli do prdele jako PO chockera, ale ja jsem ten posledni, kdo by si stezoval, ze Neala 2x za rok.
Za hornqvista, ktery byl vynikajici.. Takze lateralni vymena, problem furt byl a problem furt zustava. Ale tu vymenu bych udelal opet a zas.

Co se tyce Crosbyho a MS, je to fajn. Sam rekl, ze tak zdravy jako je letos se necitil ani nepamatuje. At jim to tam vsem ukaze... A at si trosku spravi chut, to musela byt neskutecnaa frustrace ty posledni 2 mesice. Pritom on hral dobre, ale nikdo jiny krom Sida a Horna nebyl schopny niceho.
Skoda, ze nejsem 20tilety student, nechal bych si Crosbyho podepsat na dres LeClaira :|
AndyF píše:Skoda, ze nejsem 20tilety student, nechal bych si Crosbyho podepsat na dres LeClaira :|
Crosby a Giroux v jednom teamu poprve vubec?? Pokud se nemylim. Clovece ja ty MS nakonec fakt budu sledovat, fakt se potrebuju trosku odreagovat od toho clutching, grabbing dead puck era hokeje s jedinym golem na zapas..
No, tak ta Kanada bude fakt nadupaná, na tohle MS se těším, hnedka po nás to budu přát Kanadě a myslím, že to i vyhraje..:) Už se těším, na Crosbyho, to jsem ani nedoufal, že ho uvidím a na Kanadu mám lístky na 2 zápasy paráda...)
V podstate bude Crosby vo flyers kabine :lol2:

Moc som na to zvedavy

Inak Metropolitan tu zas kyda na Malkina a posiela ho do horucich pekiel za nejakych poslednych par zapasov co chytil nejaky cold streak lebo je to bohuzial iba bezny smrtelnik a predtym to bol v sezone MVP muzstva a lepsi nez crosby
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING