- židla&jágr, tak tým želám ešte úspešnejšiu sezónu ako vlani, lebo by sme za nich mohli dostať aspoň čo to
Takze si vlastne prajes sezonu kde budeme na tdl jasne mimo bojov o play off?

okej
tak po vikende mame 3 body s cim mozme byt spokojny.(po predvedenych vykonoch nadseny ze mame az 3 body).
s dallasom ma zapas bavil. stars boli proste lepsi(aj ked oba goly sme inkasovali z nicoho, po greeneovej katastrofe za branou a opäť deravemu schneiderovi pri strele z praveho kruhu). stastne sme vyrovnali (neregulernym golom). najazdy klasika, hraci nic, schneider nic, vybavene. dost ma nastvalo vyjadrenie deboera ze sme uhrali bod so stastim.sice to je absolutna pravda ale povedat to po 4tej prehre po sebe a tretej na domacom lade je pre mna silna kava. asi ako vyjadrenie ze larsson nehral v 3 tretine proti rangers, lebo boli rychly ( vieme o jeho korculovani). a pritom zapas sme prehrali v predlzeni s rychlikmi cloweom a zubrusom na lade..pete je pete.na par faciek.
zapas s ottawou sme vyhrali podla mna stastne. nejak vobec nemavame ranne rozkorculovania poslednu dobu. potom to je 10-2 na strely kym zistime ze sme vobec v zapase a idu nam nohy.(zas deboerovo vyjadrenie ze nam chvilu trvalo0, kym nam zacali ist nohy

).v zavere som tam uz videl otocenie zapasu. musim uznat dnes bol schneider fantasticky. dnes si odpustil lacny gol konecne a viac menej len jemu mozme dakovat za body.
seversonov gol bol lahodka. vyborne to chlapec zahral

prvemu utoku sa absolutne nedarilo, nakoniec to jagr rozhodol. pacil sa mi konecne po par zapasoch ryder( 2 tycky) aj clowe. greene ma tazky zaciatok sezony.
2 presilovkove goly strelene, ale presilovky boli priserne, snad v 2 sme ani nevystrelili.
oslabovkyklasika, 2 inkasovane goly kazdy zapas(hlavne ze deboer vidi zlepsenie). ja vidim len mensi pocet nasich faulov a stale priserne oslabovky. tazko sa bude vyhravat ak zacneme kazdy zapas s mankom 0:2 za oslabovky. 5 na 5 je ine. nedokazeme spomalit supera a obmedzit pocet striel supera(vzdy sme prestrielany), na druhej strane neobmedzime nasu ofenzivu ako v minulosti. istecasti zapasovsme dobry, ale jeto malo. podla mna sme ako ovce a to hlavne vo vlastnej tretine. nedostupujeme a nechavame superovi strasne vela miesta. superovi staci, brzda, klucka a moze si vybrat, ci nahravolnemu spoluhracovi, alebo bude korculovat druhym smerom do volneho priestoru. to treba zlepsit. zakladanie utokov a prechod strednym pasmom nam moc nejde(narozdiel od zaciatku sezony, kde to bola parada prve 2 zapasy).
este k salvadorovi. dost ma stvu, na forach tie keci. nadavky nanho po kazdom jednom zapase. sediet ma po kazdom jednom zapase. larsson ma miesto neho hrat kazdy jeden zapas.nemal byt kapitan. najhorsi kapitan, bla bla. vidim aky je to hrac. viem ze nestiha. ale vidim co pre nas urobil a snazi sa robit. vidim jeho zmluvu a viem ze to je jeho posledna sezona. o rok tu uz nebude. zasluzil by si viac ucty. ako keby bol jediny. kazdy druhy tim ma svojho salvadora. vselijaki orpik,scuderi, schenn, kindl atd atd. ked sa to tak vezme, oproti ostatnym timom to nie jeziadna slabina

a po sezone skonci, co je dokonca plus.