Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

uprime
receno Cory v prohranych zapasech nic moc. Proti Wash mohl chytit o dva
tri goly vice, mozna i vic. Proti SJ snad jen ten od Marleua. Ale
nebojim se o to, ze by se nezlepsil. Co se musi zlepsit jsou nase
special teams a hlaven teda dispciplina. Skoro vsechny PP byly zbytecne.

jinak slusna pi*ovinka za milion dolacu

http://video.devils.nhl.com/videocenter ... 49&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Pete DeBoer's record as a head coach in the NHL:
Florida missed playoffs

Florida missed playoffs

Florida missed playoffs

Devils lost Stanley Cup final (kovy+zach)

Devils missed playoffs

Devils missed playoffs
.
V trénerovi teda problém neni.
http://www.thescore.com/news/608113
Obrázek
nadhera(zapas som videl od 2 tretiny). nech si ide pan trener ,, dajte mi naskok hoci aj 2 golov a aj tak dokazem do 10tich minut prehrat zapas,, trenovat edmonton a buffalá.. tam sa im zide, prehra aj neprehratelne.. 6 zapasov v sezone, goly strielame a ja uz som zas v stadiu ze ho nemozem vystat..
dnes by som ho uplne nevinil z prehry, lebo tam boli veci ako nestastne oslabenie za zdrzovanie hry a luxusna minela zidlickeho(schneider tiez nie je cisty, tomu by sa mala rozohravka alebo snaha co i len pristavit puk za branou dozivotne zakazat). vyhrat sme mohli aj tak keby neni zajac dreveny a 2x pred poloodkrytou branou skroti aspon puk a napali to na branu.alebo elias ide do blafaku pri dorazke a necapne to z pol metra rovno do kralovnej v rozklaku.

napriek tomu tam ma deboer zas kuzelne tahy.. salvador zas 21 minut. oslabenie hra s greeneom ktory je napravo a jednoducho to nefunguje.(strata faynea a volchenkova je v tomto obrovska),ale tak to riesim! preco ich nerozdeli? a naco bol v zostave larsson? som myslel ze kvoli zlepseniu oslabovky aby tam nemusel hrat zidla a podobne. jasne ze nie. odohral 12m.30s v hre 5 na 5 a nic viac. dufam ze dalsi zapas uz bude hrat sh.( to ze si od zaciatku jeho kariery a stale myslim ze henrique je na oslabovku pozicne nevhodny je jedna vec, ale ze tam je furt gionta je nad moje chapanie). samozrejme za stavu 3:3 hrame doma, chceme vyhrat tak giontu co dovtedy odohral 7 minut za zapas(z toho 1m na sh) posle na predposledne striedanie s eliasom... no naco my hracom platime miliony, ked mame klucoveho gia co vsetko zvladne za drobne.. v predlzeni klasika.. minuly rok nam predlzenia prehravalo duo zubrus gio, tentoraz tam boli rychlokorculiari clowe a zubrus. ved v hre 4 na 4 predsa nie je jedna z hlavnych vyhod korculovanie. nas trener to ma rad pri mantineloch, ked je volne ihrisko..
ja neviem kolko idiotizmu v nom je.. x veci spravi spravne, ale zaroven x veci co by mali(mohli) byt samozrejmostou nezvlada na celej ciare.. a devils sa to nevyplaca...
Tak Larsson si zahraaaal :rofl: :rofl: neviem, či sa mám smiať alebo plakať :hroza:
Presne takýmto spôsobom sme si odfajčili playoff minulého roku a zdá sa, že PDB v tom hodlá pokračovať aj teraz, super!
Škoda, že sme vtedy nevzali Hitchkoka. To by bol tréner šitý devils na mieru. Salvador už tradične nesklamal. Najbližší zápas očakávam Larssona na tribúne :scare:
Henrique má 6z a 7b (3+4) a to napriek tomu, že hraje v 3. lajne s elitnými krídelníkmi cloweom a ryderom. Aj keď je pravda, že hraje špeciálne formácie tak by som ho posunul do prvej lajny, aby sme využili jeho potenciál naplno. Takto ho dusíme podľa mňa.
Cammalleri-Henrique-Jágr (potrebuje mať pri sebe poriadnych hráčov a nie clowea...)
alebo
Eliáš/Henrique-Henrique/Eliáš-Brunner (kedže minulú sezónu hral s pattym v lajne na C/LW a nasádzal 25g čím sa stal najlepším strelcom tímu, tak si myslím, že tu by to mohlo tiež klapať v kombinácií s rýchlym Brunnerom)
btw v noci ináč live na fandovi :-P
Davvy píše:Henrique má 6z a 7b (3+4) a to napriek tomu, že hraje v 3. lajne s elitnými krídelníkmi cloweom a ryderom. Aj keď je pravda, že hraje špeciálne formácie tak by som ho posunul do prvej lajny, aby sme využili jeho potenciál naplno. Takto ho dusíme podľa mňa.
Cammalleri-Henrique-Jágr (potrebuje mať pri sebe poriadnych hráčov a nie clowea...)
alebo
Eliáš/Henrique-Henrique/Eliáš-Brunner (kedže minulú sezónu hral s pattym v lajne na C/LW a nasádzal 25g čím sa stal najlepším strelcom tímu, tak si myslím, že tu by to mohlo tiež klapať v kombinácií s rýchlym Brunnerom)
btw v noci ináč live na fandovi :-P
Jagra bych nechal se Zajacem, ale rozhodne bych je nedaval s Zubrusaurusem. Ten by mel bejt nejlepe ve treti, spis ve ctvrty misto Brunera.

Idealne:

Cam - Zajac - Jagr
Havlat - Elias- Brunner
Clowe - Rico - Ryder
Ruttuu - Josefson/Gionta - Zubrus

On Henrique tezi mozna i prave trochu z toho ze nastupuje proti tretim formacim. Ale nevim, advanced stats jsem nesledoval. Kdyz to zatim funguje tak bych to nemenil.
ja zas nemam problem so zubrusom v prvom utoku. cycling jagrovi vyhovuje. minuly rok im to islo kym zubrus nevyhorel, davali si spolu na ranajky prve utoky superov. kym to zubrus nebude kazit ako v druhej polke minulej sezony(ked bol uplne mimo co teraz nie je, tak tam podla mna aj pasuje).

skor by som dal clowea k eliasovi a skusil cama k henriqueovi. pretoze ono je jedno ktory z tych utokov tam je, hraju rovnako, aj ked henrique urcite tazi z toho ze hra na slabsich superov ako pise megaton. cama k nemu by som dal preto, lebo jeho lajna absolutne nedrzi puk, max ho nahana a sem tam vybojuje.mike by to zlepsil, podrzal puk, zaviezol do tretiny a rozohraval to (henrique aj ked ma body nehra nic oslnive). clowe by nahradil zubrusa pri eliasovi a aspon by tam bol niekto kto zahra do tela(proti rangers bol eliasov utok neskodny a fyzicky prevalcovany). a to este mame ruutua ktoreho mozme v pripade potreby postavit do akehokolvek utoku ak sa clowe zrani alebo zubrus zas vykonnostne odpadne.

inak ako citam larsson korculoval s trenermi, takze asi nenastupi. (uvidime). ale ak tak bud ho ideme vymenit alebo stracam zdravy rozum a nerozumiem tomu. pp mame dobru, posledny zapas bez gelinasa sme v nej dali 3 goly. sh mame prisernu, nato by sa nam zisiel larsson, nie gelinas.. takze deboer ide menit to co funguje a este zhorsi to co nefunguje? uz to vidim ako nahodou dostane greene 2+2 a ako nas tam ich pp unit znici (co sa stane aj tak ak bude hrat greene cez ruku so salvadorom a budeme robit hlupe fauly ako zatial robime).
Prakticky v každom tíme je hráč za ktorého by sme teoreticky mohli Larssona streliť + možno nejaký pick. Ale treba pozerať na hráčov, ktorým sa momentálne nedarí (hoci je len začiatok) a tímy, ktorým by sa teoreticky zišiel obranca.
B. Schenn, Yakupov, Eberle (tej to má vraj ešte viac nahnuté ako nail), Tatar, Grandlund&Niderreiter, tiež nič moc. Proste už hocikto, hocijaký útočník len nech Larsson konečne dostane poriadnu šancu.
(hocikoho z vyššie spomenutých by som bral všetkými desiatimi)
Davvy píše:Prakticky v každom tíme je hráč za ktorého by sme teoreticky mohli Larssona streliť + možno nejaký pick. Ale treba pozerať na hráčov, ktorým sa momentálne nedarí (hoci je len začiatok) a tímy, ktorým by sa teoreticky zišiel obranca.
B. Schenn, Yakupov, Eberle (tej to má vraj ešte viac nahnuté ako nail), Tatar, Grandlund&Niderreiter, tiež nič moc. Proste už hocikto, hocijaký útočník len nech Larsson konečne dostane poriadnu šancu.
(hocikoho z vyššie spomenutých by som bral všetkými desiatimi)
Jenomze to jsou vsechno forwardi coz uz neco velmi solidniho dokazali a stabilne hrajou, takze myslim ze tady miris opet prilis vysoko. Ekvivalent pro Larssona by mohlo byt neco jako napr. Baertschi z Calgary, mozna jeste nejaky mensi plus k tomu, ale vic asi ne.. Nebo mozna nekdo z Tampy, tam maj forwardu plnou prdel.
Adam Larsson :arrow: Detroit Red Wings

Andrej Nestrašil, Jakub Kindl :arrow: New Jersey Devils

:serus: :oslava:
Myslim ze za obrance kterej toho v NHL opravdu mnoho nedokazal muzete chtit neco extra nebo nadprumer se vsi uctou.
Larssona nevymenime. Je stále mladej (21!!!), stále ma potencial a stále nemá adekvatni hodnotu. Nemyslim, ze někdo udela blbost a la JvR x Schenn. Leda tak, ze by někdo nad nekym zlomil hul (třeba nad Yakupovem)
Tak DeBoer uvedl veci na pravou miru a vysvetlil jak to je:
DeBoer on why Larsson is sitting: "We're putting the best lineup on the ice to win tonight."
Aspon ze klucinu moralne podpori, kdyz uz ho tedy posadi.. :good:
megaton píše:Larssona nevymenime. Je stále mladej (21!!!), stále ma potencial a stále nemá adekvatni hodnotu. Nemyslim, ze někdo udela blbost a la JvR x Schenn. Leda tak, ze by někdo nad nekym zlomil hul (třeba nad Yakupovem)
Má potenciál a aj na hodnote by nabral, ale proste pokiaľ tu bude PDB tak si ani neťukne. Neťukol si 3 sezóny, a neťukne si ani 4, 5, 6 a ani 10tu. Kým tu bude PDB nemá šancu. Tak ako Tedenby a najnovšie aj Josefson.
Začínam si myslieť, že má niečo osobné proti Švédom, jak mal proti Európanom ten idiot, čo vzal Eliáčovi Céčko.
Už sa o tom píše všade, neverím že Larsson už niečo s agentom resp. LL nepodniká. Veď predsa hrať NHL je snom každého zvlášť mladého hráča. Ale ak by náhodou vážne nič pre výmenu nerobil, tak nie je v poriadku...
:arrow: http://www.hockeybuzz.com/blog.php?post_id=63357

:good: :klobuk: to bol dobrý rozhodca svojho času :ref:
9 či 8 s do konca PP Dallasu a hovorím si, toto už isto ubránime, to by sa musela urobiť nejaká poriadna chyba a práve obranca od ktorého by som to najmenej čakal (greene) urobí takú minelu :hroza: mal to tam napáliť po mantinely a on miesto toho začne vymýšľať debilny
Ale ináč Severson sa mi strašne páči, on hraje úžasne zatiaľ a k tomu všetkému má dobrú strelu, nemá niekto náhodou gif ešte z predošlého zápasu s rags, keď si v OT úžasne prehodil hráča NYR? (potom bol z protiútoku gól :-D )
Nájazdy sme s prehľadom prehrali aj keď rozhodnuté mohlo byť ešte v tretej tretine, tam mal henrique dva dobré šance a tuším, že zvonila aj tyčka.
Inak ak po návrate Havláta alebo dokonca aj Tootooa, ak dá PDB Brunnera HS, tak je normálne retardovaný ten chlap. Včera Damien jeden z našich najlepších hráčov, je veľmi rýchly a šikovný s pukom. Momentálne ak by som mal predĺžiť zmluvu jednému budúcemu UFA z dvojice ryder-brunner tak si vyberám Švajčiara. S Eliášom im to sedí a po návrate Havláta na LW to môže byť ešte lepšie.
Ešte aj JJ odvideol pri prvom góle kus roboty a celkovo sa mi páčil, ale má smolou lebo aj keby dal hattrick tak hrať nebude keď sa vráti tootoo. Top 6 hráč z neho možno nikdy nebude už, ale 3rd center by mohol byť úplne v kľude, to by tu však nesmel byť odborník na prácu s mládežou - výnimočne tou švédskou :klobuk:
Viete, kedy sme naposledy vyhrali štyri zápasy v rade? Pred 120 zápasmi :!:

Viete, koľko krát sme za ten čas vyhrali tri zápasy v rade? DVA :!:

Viete, koľko nájazdov sme za ten čas vyhrali? DVA :!: z osemnástich či koľko.

Ako toto môže niekto akceptovať? :bitka3:
Keď už všetko ostatné je na prd, tak aspoň z našich mladých obrancov som nadšený. :clap:
Ešte je skôr ako skoro, ale ak by si Severson udržal takú formu ide na caldera. Má snáď ešte lepší vstup ako Gelinas min. sezónu a nie je to len tými bodmi, ale on hraje fakt výborne.
(Larsson), Merrill, Gelinas, Severson, toto môže byť o 2-3 roky jedna z najlepších obrán v lige - doplnená o skúseného Greenea. Ešte k tomu máme Santiniho a Jacobsa. Zaujímavé, že všetci mladý až na Larssona pochopiteľne, druhokolové výbery :-O :thumbsup: Za tento spôsob draftu :klobuk:
K zápasu:
- konečne zachytal cory
- henrique sa výrazne zlepšil na buly
- naopak eliáš hrozivých 3 z 13tich
- josefson je lepší center než gionta a vôbec dúfam, že už bude hrať vždy miesto tootooa
- ten nám je platný len na dve veci :hroza:
- židla&jágr, tak tým želám ešte úspešnejšiu sezónu ako vlani, lebo by sme za nich mohli dostať aspoň čo to
- kapitán IT 16 min :slap: strašne som rád, keď si predstavím, že o sezónu už by tu nemal byť a budeme mať poriadneho kapitána :yes:
- židla&jágr, tak tým želám ešte úspešnejšiu sezónu ako vlani, lebo by sme za nich mohli dostať aspoň čo to
Takze si vlastne prajes sezonu kde budeme na tdl jasne mimo bojov o play off? :D okej :good:

tak po vikende mame 3 body s cim mozme byt spokojny.(po predvedenych vykonoch nadseny ze mame az 3 body).

s dallasom ma zapas bavil. stars boli proste lepsi(aj ked oba goly sme inkasovali z nicoho, po greeneovej katastrofe za branou a opäť deravemu schneiderovi pri strele z praveho kruhu). stastne sme vyrovnali (neregulernym golom). najazdy klasika, hraci nic, schneider nic, vybavene. dost ma nastvalo vyjadrenie deboera ze sme uhrali bod so stastim.sice to je absolutna pravda ale povedat to po 4tej prehre po sebe a tretej na domacom lade je pre mna silna kava. asi ako vyjadrenie ze larsson nehral v 3 tretine proti rangers, lebo boli rychly ( vieme o jeho korculovani). a pritom zapas sme prehrali v predlzeni s rychlikmi cloweom a zubrusom na lade..pete je pete.na par faciek.

zapas s ottawou sme vyhrali podla mna stastne. nejak vobec nemavame ranne rozkorculovania poslednu dobu. potom to je 10-2 na strely kym zistime ze sme vobec v zapase a idu nam nohy.(zas deboerovo vyjadrenie ze nam chvilu trvalo0, kym nam zacali ist nohy :slap: ).v zavere som tam uz videl otocenie zapasu. musim uznat dnes bol schneider fantasticky. dnes si odpustil lacny gol konecne a viac menej len jemu mozme dakovat za body.

seversonov gol bol lahodka. vyborne to chlapec zahral :thumbsup: prvemu utoku sa absolutne nedarilo, nakoniec to jagr rozhodol. pacil sa mi konecne po par zapasoch ryder( 2 tycky) aj clowe. greene ma tazky zaciatok sezony.

2 presilovkove goly strelene, ale presilovky boli priserne, snad v 2 sme ani nevystrelili.
oslabovkyklasika, 2 inkasovane goly kazdy zapas(hlavne ze deboer vidi zlepsenie). ja vidim len mensi pocet nasich faulov a stale priserne oslabovky. tazko sa bude vyhravat ak zacneme kazdy zapas s mankom 0:2 za oslabovky. 5 na 5 je ine. nedokazeme spomalit supera a obmedzit pocet striel supera(vzdy sme prestrielany), na druhej strane neobmedzime nasu ofenzivu ako v minulosti. istecasti zapasovsme dobry, ale jeto malo. podla mna sme ako ovce a to hlavne vo vlastnej tretine. nedostupujeme a nechavame superovi strasne vela miesta. superovi staci, brzda, klucka a moze si vybrat, ci nahravolnemu spoluhracovi, alebo bude korculovat druhym smerom do volneho priestoru. to treba zlepsit. zakladanie utokov a prechod strednym pasmom nam moc nejde(narozdiel od zaciatku sezony, kde to bola parada prve 2 zapasy).

este k salvadorovi. dost ma stvu, na forach tie keci. nadavky nanho po kazdom jednom zapase. sediet ma po kazdom jednom zapase. larsson ma miesto neho hrat kazdy jeden zapas.nemal byt kapitan. najhorsi kapitan, bla bla. vidim aky je to hrac. viem ze nestiha. ale vidim co pre nas urobil a snazi sa robit. vidim jeho zmluvu a viem ze to je jeho posledna sezona. o rok tu uz nebude. zasluzil by si viac ucty. ako keby bol jediny. kazdy druhy tim ma svojho salvadora. vselijaki orpik,scuderi, schenn, kindl atd atd. ked sa to tak vezme, oproti ostatnym timom to nie jeziadna slabina :-D a po sezone skonci, co je dokonca plus.
dunim píše:Takze si vlastne prajes sezonu kde budeme na tdl jasne mimo bojov o play off? :D okej :good:
Tak ja len verím PDBovým schopnostiam :roll: Nie, jasne že si to neprajem, ale zasa Jágrov vek tu písať nemusím a židla má 37. Možno sú ešte stále prospešný pre tím, ale my musíme ísť ďalej už bez nich po tejto sezóne. Však možno že aj máme najstarší káder v celej lige kto vie. Treba z nich vytrieskať aspoň nejaký pick, to je jedno proste niečo. Oni tu večne nebudú, že sa na nich budeme spoliehať, hlavne na džegra.
ja radsej vytrieskam PO s nimi ako dva drafty a posratu sezonu bez nich. nic z nich netreba vytrieskavat. jagr prisiel zadarmo, odide zadarmo.( tak ako ryder, brunner a aj ked zidla bol trejdovany, vratil nam to vykonmi a svojimi zmluvami viacnasobne). podpisani su kvoli golom a bodom a vyhram, nie kvoli tomu, aby sme na nich nahanali drafty.
Davvy píše:
dunim píše:Takze si vlastne prajes sezonu kde budeme na tdl jasne mimo bojov o play off? :D okej :good:
Tak ja len verím PDBovým schopnostiam :roll: Nie, jasne že si to neprajem, ale zasa Jágrov vek tu písať nemusím a židla má 37. Možno sú ešte stále prospešný pre tím, ale my musíme ísť ďalej už bez nich po tejto sezóne. Však možno že aj máme najstarší káder v celej lige kto vie. Treba z nich vytrieskať aspoň nejaký pick, to je jedno proste niečo. Oni tu večne nebudú, že sa na nich budeme spoliehať, hlavne na džegra.
Ja ocekavam, ze budeme pri TDL v boji o PO, takze jakoukoliv vymenu nepredpokladam. To spis v prubehu sezony, tak aby se udelal prostor mladym a skillu. ten nam podle me zoufale chybi. Zajac a Zubrus mi prijdou dreveny jako nikdy, pritom obvzlaste Zajace si pamatuju jako relativne sikovnyho, ale nevim, posledni dve sezony mi prijde nejakej levej a nesikovnej. Zubruse jsem taky mel rad, ale ted mi prijde, ze proste zabira misto sikovnejsim a rychlejsim. Rad bych videl vymenu jeho nebo Clowa, ale ani jedno nepripada v uvahu.

z YFL:

Rookie Damon Severson is not only off to a great offensive start, but has also been terrific defensively.

co vic dodat? Severson for Calder :jupi:
Ten Severson je utajený talent vaší organizace, nebo se o jeho potenciálu dobře vědělo a já bych si jej měl nastudovat? zatím válí teda jak drak.. :neviem:
megaton píše:Ja ocekavam, ze budeme pri TDL v boji o PO, takze jakoukoliv vymenu nepredpokladam. To spis v prubehu sezony, tak aby se udelal prostor mladym a skillu. ten nam podle me zoufale chybi. Zajac a Zubrus mi prijdou dreveny jako nikdy, pritom obvzlaste Zajace si pamatuju jako relativne sikovnyho, ale nevim, posledni dve sezony mi prijde nejakej levej a nesikovnej. Zubruse jsem taky mel rad, ale ted mi prijde, ze proste zabira misto sikovnejsim a rychlejsim. Rad bych videl vymenu jeho nebo Clowa, ale ani jedno nepripada v uvahu.
Ja viem, že sa budeme opäť aj tento rok pohybovať na hrane PO, ale verím že nejaká dobrá výmena príde. Musí prísť! S tým skillom inak súhlasím. Vo futbale by som napísal, že máme veľa nosičov vody a málo kvality, tak v hokeji môžem napísať, že máme veľa zberačov pukov :x proste málo kvality do top 6 a naopak tí čo u nás hrajú top6 by inde boli v druhých dvoch formáciách. Zubrusaurusa by som vymenil aj ja okamžite, ale kto by ho chcel? Neviem načo mu dedo dával takú zmluvu v jeho veku, to isté Clowe s tým jeho platom ho nevezme nikto. Naopak dúfam, že Brunnera predĺžime.
dunim píše:ja radsej vytrieskam PO s nimi ako dva drafty a posratu sezonu bez nich. nic z nich netreba vytrieskavat. jagr prisiel zadarmo, odide zadarmo.( tak ako ryder, brunner a aj ked zidla bol trejdovany, vratil nam to vykonmi a svojimi zmluvami viacnasobne). podpisani su kvoli golom a bodom a vyhram, nie kvoli tomu, aby sme na nich nahanali drafty.
No tak ty by si potom nebol dobrý obchodník. Aspoň z niekoho musíme niečo vyťažiť.
Guddy.44 píše:Ten Severson je utajený talent vaší organizace, nebo se o jeho potenciálu dobře vědělo a já bych si jej měl nastudovat? zatím válí teda jak drak.. :neviem:
Samá voda kamo. To všetko je zásluha PDB. On totižto také talenty vyťahuje priam z rukáva a pracuje s nimi takřka dokonale kedykoľvek si nato zmyslí :lol2:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE