Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Looch 2+0 a vyrovnany fight s Proutom :wave:

Mrzi ma, ze uz vobec nemam prehlad o hre Bruins. Uz som mesiac nevidel ani zapas.
Obrázek

Finálne štádium. :antry:
Pár dní voľna nám teraz prišlo vhod... Adam si obnovil zranenie a Krug je tiež day-to-day s 'utajeným' zranením. Kevan Miller tak možno opäť nastúpi na zápas vo štvrtok... opäť bol povolaný cez emergency recall čiastočne aj z obavy že po riadnom povolaní bude musieť ísť cez waiver a určite sa nájde pár tímov ktorým sa zíde 6.-7. obranca.
http://www.bostonglobe.com/sports/2013/ ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odporúčam tento článok o Carlovi... od začiatku mi bol sympatický ako človek i hráč a mal moje uznanie že hrá napriek zraneniu ľavého oka ale nevedel som že na ľavé oko v podstate vôbec nevidí a preto nemôže hrať na pravej strane a
Klobuk dole pred chalaniskom...pocula som niekde, ze ma problem s okom, ale ze je to az take :-O to som entusila, klobuk dole. :klobuk:

auuuu, chudak Johny....

Kowy, nemas nahodou cerstvejsei info? Predsa si blizsie k pramenom....
Podľa toho čo som čítal tak JB55 mňa zranenie v krížovej oblasti, zajtra by malo byť známe aké vážne to je.... ale môj odhad je že to nebude až tak zlé keďže hneď po zápase mohol letieť s timom do Bostonu... každý kto už zažil bolesť v krížoch vie že ak je človek schopný sedieť v lietadle či aute tak to nie je až také zlé... uvidíme zajtra... ale do týždňa, maximálne 2 by som to takto naslepo odhadol ja.
JBho len tak nieco nezlozi, nebol to prijemny pohlad, kolko 10-15 minut trvalo, kym Johnyho dostali na nosidla
to ze nemusel zostat v MTL spitali bolo :thumbsup: spravou
vyzera to na Millerov navrat do zostavy, kedze start McQ v bliziacom sa 2 zapase je ?
Johnny by mal do max. 10 dni byt 100% ok, dnes uz trocha trenoval na stacionarnom bike... Adam je urcite mimo na tento vikend ale obaja pocestuju s timom na trip na zapad.

Dufam ze dnes to uhrame... zapas s Habs sme prehrali vdaka totalnemu vypadku v 2. tretine a famoznemu Priceovi v 3. tretine... Habs boli radi ked puk vyhodili z pasma ale nas tlak nepriniesol gol.... inak Tuukka ma s Habs otrasne statistiky a ten 2. gol z uhlu ide na jeho ucet... taketo goly sa v zapase o 1. miesto nemozu pustat.

Osobne si myslim ze ho 'pretazujeme' a potom ma slabsie chvilky.
Obrázek
Seguin za 62 sekund 2+1, a zatial ma 3+1 po druhej tretine. :verysad:

Vyzera to tak, ze Stars z vymeny vytazili viac.
powerforward píše:Seguin za 62 sekund 2+1, a zatial ma 3+1 po druhej tretine. :verysad:

Vyzera to tak, ze Stars z vymeny vytazili viac.
Já bych počkal s hodnocením na play-off. Tam se až ukáže. Já Louimu pořád věřím. Sice to zatím není jako tehdá v Dallasu s Richardsem, ale kvality rozhodně má, což prokázal na minulém MS se Sediny. Jen je asi podobný jak Hemský, nesedne si s každým. :)
Uff tak dnesny zapas, pozeram az tretiu tretinu...

Neviem ako sme hrali doteraz, ale v tretej tretine nas zjavne svojou hrou pens zaskocili, nakolko nam nedovolovali rozohrat nejake akcie, vsade boli o krok dva skor, velmi ucinne nas branili a nenechali nas hrat svoj hokej, coho dosledkom bola nepresnost prihravok na nasich hokejkach, a plno nedorozumeni. Najprv spalil obrovsku tutovku Smith, pocas nasej presilovky, ktoru sme z prvej casi odohrali velmi dobre, no nas cykling nebol natalkovy ale skor prihravkovy.....potom sme na dlhsiu dobu nevedeli najst svoju tvar, strely ktore ohrozili Kvetinku, neboli nicim ebezpecne,,,,a to aj Rask poslal pozdrav Fleurymu.....nasledne mal Chara paradnu tutovku no nepremenil, potom sme prepadli v obrane i utoku a Crosby zavahal a pak prisiel moment Krejciho a islo sa na empty net....

Nasa powerplay netrvala dlho.... Bergyho vyhrate vhadzovanie nasledna Charova superbomba od modrej a my vyhravame :sok: ojlalaaa a to pred vhadzovanim davali moment z minuleho zapasu, kde Crosby rozhdool v poslednej sekunde. Pens sa pokusili odvolat brankara, ale to sme uz zvladli.

Este sa vratim k tomu Thornonovmu incidentu:
Nebudem tuzbytocne rypat, lebo sa najde mnoho jednotlivcov ktori to tubudu dostatocne rozpitvavat, ale jednoznacne to bolo od neho nechutne a muselo mu prepnut, hoci je jasne ze to bola pomsta, za to jak do Marchanda neviem to narazil korculou, ked lezal na lade. Ak sa chcel pomstit, je mnoho sposobov ako sa to da spravit, bez toho aby urobil likvidacny zakrok na supera, urcite nedostal pochvalu od Juliena, a tusim, ze dostatne nejaky distanc od ligy.....hrac musi ovladat svoje emocie na unosnej hranici......mal ho radsej vyzvat na fairovy suboj a nie ta, ze zozadu napadne shcmetne na lad a busi do neho hlava nehlava, az hraca beru nositka :slap:
Co je zase s Erikssonem? 21 vteřin ice-time.. Další zranění?

EDIT: Loui Eriksson suffered a concussion Saturday night.
Cathy: k Orpikovi- nevidela si úvodnu tretinu kde Orpik odstavil Eriksona ktorý má druhý otras mozgu za pár týždňov... hit to bol v podstate čistý ale zakerny... ako som to niekde čítal Pens by sa tiež nepáčil taký hit od Zdena na Crosbyho... po tomto hite Shawn vyzval Orpika na bitku, ten odmietol a Shawn dostal 2 min za hrubost počas ktorých sme dostali gól... Nealova zákerná rana kolenom na hlavu Marchanda bola žiaľ príčinou skratu kde Shawn opäť chcel bitku s Orpikom (hrdina Neal sa stiahol hneď na striedačku) no ten opäť hral mŕtveho chrobáka a nešťastný výsledok každý videl... trest bude prísny, možno 7-8 zápasov ale som zvedavý na posúdenie zákerneho kolena do hlavy... lebo vraj Neal sa "nestihol vyhnúť ležiacemu hráčovi"
A ešte som zabudol dodať že Kelly je tiež zranený a zajtra nebude k dispozícii... nejaký 'hrdina' ho sekol... dúfam že to nie je žiadna zlomenina alebo niečo vážne...

čiže na Toronto nám chýbajú: Boychuck, McQ, Kelly, Erikson a Thorton

do útoku preto nastúpia: Caron, Spooner a Fraser
Kower » Ned Dec 08, 2013 10:15 am píše: Shawn opäť chcel bitku s Orpikom (hrdina Neal sa stiahol hneď na striedačku) no ten opäť hral mŕtveho chrobáka a nešťastný výsledok každý videl
Chcel bitku s Orpikom? Však ho hneď je*ol na ľad a potom udieral, čo to len šlo. Tam nebola žiadna výzva ani hranie sa na mŕtveho chrobáka (snáď si demen* 20 zápasov postojí)
Thornton dobre. Uplakane reci o treste su smiesne.
Joe S. píše:
Kower » Ned Dec 08, 2013 10:15 am píše: Shawn opäť chcel bitku s Orpikom (hrdina Neal sa stiahol hneď na striedačku) no ten opäť hral mŕtveho chrobáka a nešťastný výsledok každý videl
Chcel bitku s Orpikom? Však ho hneď je*ol na ľad a potom udieral, čo to len šlo. Tam nebola žiadna výzva ani hranie sa na mŕtveho chrobáka (snáď si demen* 20 zápasov postojí)
Souhlasím, tady to je minimálně na 20 zápasů. Je úplně jedno, co tomu předcházelo. Já když to viděl, tak se mi hned vzpomněl na Bertuzziho a jeho zkrat.
Kower píše:Neal sa "nestihol vyhnúť ležiacemu hráčovi"
Ten je nejak neohrabanej. Nedokaze se nikdy vyhnout..
chalani aby sa to nemuselo riesit rozoberat v 2,3 topicoch vznikol jeden :arrow: http://www.hokejforum.com/incident-thor ... t8453.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mitch píše:Thornton dobre. Uplakane reci o treste su smiesne.
Přesně a navíc je to na východě a tam se hraje přece trapnej hokej. A Calgary by si navšech týmech smlso.
Ok, tak sis užil pravidelnou dávku trolismu. Jseš borec.
:lol2: ako niekto (samozrejme nemyslím mitcha) môže obhajovať, čo Thornton urobil?
AndyF píše:
Kower píše:Neal sa "nestihol vyhnúť ležiacemu hráčovi"
Ten je nejak neohrabanej. Nedokaze se nikdy vyhnout..
Všetci si stále pamätáme ako sa Lučič "nestihol vyhnúť" Millerovi? :giggle:
Kelly má zlomený kotnik po seknuti od Dupuisa... takéto zakernosti by tiež mali dostať 5-6 dni suspendaciu!
Och...dajak sa nam to kopi....takze to je mimo minimalne na ten mesiac - mesiac a pol...

Inac este sa vratim k nasej vcerajsej hre.... v orbannom pasme som obcas mala pocit ze mame neuveritelny chaos v preberani hracov...chybalo mi lepsie dostupovanie k hracom a minimalizovanie nepresnych prihravok....castokrat sme si sami sposobili problemy....a hrozne zlozito zakladame utoky, chce to jedna dve prihravky pasmo a uzavriet to....chyba mi nas typicky cykling, ale zas nemozem to cakat stale...len mam pocoit ze mame zapasy ked sa neveime na viac ako 20 sekund udrzat v pasme, a dusit supera, mozno je to tym ze nevidim kazdy zapas....
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS