Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chudák, co ho to na starý kolena popadlo. :slap:
http://www.blushingbridestudio.com/kina-eric" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi to byla neci sestra.. :neviem:
Atlantik píše:Dost bylo tohodle.. Na jinou notu:
Darren DregerVerified account ‏@DarrenDreger

Oilers offered three 2nd round picks for Braydon Coburn at the Draft and couldn't close the deal. Trades in season are much harder to make.
Jak se na to divate ted? Muj nazor je, ze Coburn je letos mnohem lepsi nez loni, ale i tak nevim posoudit jestli by tahle solidni protihodnota stala za to, i kdyz v tu dobu na draftu se to jevilo jako steal.. Vim, ze tu byli nekteri, co by ho nejradsi videli pryc i za jedinej 2nd rounder..
Aka je pravdepodobnost, ze z tych troch 2nd round pickov by vysiel nejaky hrac, ktory by sa presadil v NHL? A aka, ze by bol lepsi ako je Coburn. A to nehovorim o tom, ze by nam to "splacali" po roku, takze teoreticky impact by ti hraci mali az za 4-5 rokov. Za predpokladu, ze by sme draftovali dobre a aspon jeden z nich by sa presadil. A kto by teraz hral Coburnove minuty? Snad nie polorozpadnuty Mesz :scare: Ja sa priznam, na Braydona mam miernu slabost, kedze je to najdlhsie posobiaci flyer momentalne v time, ale svoje kvality ma a za tym si stojim. Nie je nevymenitelny, ale momentalne je to nas najdolezitejsi obranca, nech si hateri vravia co chcu :bee:
O mne je zase zname ze Coburna nemusim, dva roky suckuje, potom zahra dva mesiace dobre a hned mu ma byt odpustene? Na druhu stranu chapem ze keby teraz odisiel tak by citelne chybal. Ale na druhu stranu 2nd roundy povazujem za garbage, presadi sa iba malo hracov. Dnes su tie scoutingy na inej urovni ako nejake 90te roky napr ked sa presadili aj hraci z piateho kola
Tak co ja si spominam, play off Coburn je vzdy dobry Coburn. A to je dalsie plus. To, ze suckoval v obdobi, ked obrana pod Lavym nevedela co ma robit a bol to cisty chaos, by som mu rad prehliadol :jn: Viem, ze tvoja priorita su teraz Blues ( :fucker2: ) a neviem ci pozeras flyers, ale odvtedy, co trenerske zezlo prebral Berube a obrannu hru ma na starosti John Paddock, je to ina verzia Coburna. Viac si veri v utoku a sem-tam sa objavi aj na PP.

Som si vedomy ale, ze je to streaky hrac a ocakavam tvoju kritiku na jeho adresu v najblizsich dnoch, tyzdnoch :D
Od mojej avizovanej pauzy som pozeral iba predlzene zostrihy a cely som si pozrel az match s pens a tam teda napriek jednemu inkasovanemu golu nemozem povedat ze by som bol nejak z obrany nadseny :D hlavne v prvej tretine, to beriem ako ciste stastie ze tam nic nepadlo.

Ale ano vysledky su rapidne zlepsene, nech len nepicujem :oslava:
Hartnell evidentne musi par zapasu na zacatku sezony delat ze sebe saska, aby pak ta sezona stala za to :cool:
jinak: Scott Hartnell has three goals since cutting his hair.
a aj tu bradu ma divnu...ale k zapasu. Zas som len nasrany, zas jak zarobia aspon jednogolove vedenie tak uz seru na to a len defendie a vyhadzuju puky, nemozem sa na to pozerat a je mi na grc z toho pristupu. Ale koruna zapasu bol Timonen, resp jeho nasadenie na pk a potom na dolezity najazd. Absolutny nonsens
Jo este sem chtel rict, Jets sice tlacili a vyuzivali nasi unavy ze 3. zapasu ve 4 dnech, ale 5 na 5 sme odolavali. Tak uz zoufalci zacali divovat jak vztekly. Stejne jako predvcirem Tucnaci.
Nicmene sumasumarum, tenhle tyden sme gol 5 na 5 nedostali :good:
Vylucenie Downieho pred vyrovnavajucim golom 5 min pred koncom bol riadny joke. Ale v OT sme ich riadne mleli
FLYERS FAN píše: Ale v OT sme ich riadne mleli
To ano, primo neskutecne. Jen Coburn mel 4 golovky v useku 2 minut.. A bylo tam toho vic. Nicmene Jets vas zas mleli celou 3.tretinu a poslednich 5 minut to viselo jen na Masonovi a mohli jste jit bez bodu. Prislo mi ze jste unaveni az na kost a pak najednou to peklo v OT.. Zvlastni, mozna to tedy nebylo ani tak o unave jako spise o psychice, bod uz jste meli, najezdy jste nechteli, tak jste utocili. To byl dukaz ze hrat umite, akorat hodne casto mate blok a jste proste prilis defenzivne nastaveni.
Atlantik píše:To byl dukaz ze hrat umite, akorat hodne casto mate blok a jste proste prilis defenzivne nastaveni.
A vis co ti reknu?? Ve skutecnosti je to presne to, co od nich uz asi 3 roky chci. Ja rikam, mame ku*va sakra talentovanej tym, nepotrebujem nutne utocit ve 4 lidech. Hrajeme ted na jistotu 2-3 lidi vzadu a popravde nejak si nepamatuju tenhle rok, ze by nam jezdili sami hraci na golmana. Samozrejme do toho nepocitam, kdyz nejakej expert namaze zadovkou (ci podobne) rozjetymu hraci soupere.
Andy to je jedna vec, ale urobit si po prvej tretine jednogolovy naskok a potom to uz automaticky do konca zapasu len betonit bez nejakej vacsej snahy dopredu je nezmysel.....nech sakra najdu nieco medzitym
Funguje to porad a jak se rika, If it ain't broke, don't fix it

Obrázek
Prohry Pens se hodí. Koneckonců, že teď na lídra divize ztrácíme "jen" 8 bodů (+ máme zápas k dobru) je pro mě fakt velkej šok. :-O Snad se bude těm týmům z naší divize takto "dařit" i nadále a my budeme body sbírat jako v posledních čtyřech zápasech. :jn:
Inak a to sme plakali pred sezonou ze co zlozili za diviziu, ze to je strasne nespravodlive a z druhej divizie postupia lamky na ukor muzstiev z nasej........a realita je taka ze sme asi najslabsia divizia :D
Dlouho tu o tom nebyla řeč...

• Scott Laughton v 19 zápasech má 17+18. :good:
• Samuel Morin v 16 zápasech má 4+5. :thumbsup: Ale mohlo by to být lepší. :neviem:
"There was one instance this year," goalie Steve Mason recalled, "he made three blocks in a row and I told him afterward, 'I might as well get off the ice, because you don't need me out here.' " o Grossmannovi

edit: dobry clanok o Ghostovi
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=6920 ... l:topheads" onclick="window.open(this.href);return false;

Novy Krug? :hmm:
• Grossmann (#3 goalie imo) :poklona:
• Z toho co jsem viděl, tak se mi zdálo, co se týče Kimma, že koukám snad na loňskou sezónu...
• Coburn-Kimmo; ti dva fakt patří k sobě, sedí jim to a je to na ledě vidět.
• Čtvrtý zápas jsme po sobě nedostali gól při even strength!! Good job.

Naše výkony, přijde mi, jsou čím dál lepší a pokud to tak bude pokračovat, tak o play-off, v té naší divizi, bychom neměli mít strach. LET'S GO FLYERS!
Koukam, ze sme 3x dali puk pres plexi... To snad musi bejt nejakej rekord...
Faktem je, ze co se tyce kvality souperu, tak se u vas zacne pritvrzovat predevsim ve druhe polovine sezony nebo kdyz uz, tak alespon od prosince.. Zatim jste to meli relativne dobre a ted prave jeste nekolik prijatelnych zapasu hrajete.

Jinak s Ottawou to dnes bylo mozna az prekvapive hodne otevrene, nahoru-dolu a spousta sanci na obou stranach. Ottawa ale zahodila i to nejcistejsi (Spezza tyc, Turris 2x -PS+save Grossman-, Ryan 2x a ted uz nevim koho to opet excelentni Mason vychytal v zaveru 2.tretiny), naopak Lehner to seredne po*ral u 2.golu..
:lolo:
cepi píše: :lolo:
Sileny homeri.. Myslel jsem, ze v Kanade to tak nebejva.
Mozna by nekdo mel panackum vysvetlit, ze puk se odrazil do vysky, takze to samozrejme neni jasny, i kdyz videj prostor mezi carou a pukem.
Tam jsem byl hlavne prekvapenej, ze se to tak rychle rozhodlo, protoze bylo okamzite evidentni ze jde o milimetry.. Jinak ale bohuzel vic toho rict nemuzu, call on the ice byl "no goal" coz naprosto chapu a pak proste potrebuji 100% dukaz na to, aby to mohli zmenit.. A to tohle proste nebyl. Co z toho ze ma Grossmann brusli za carou, kdyz ten puk byl jednak ve vzduchu a navic samozrejme taky ma svuj objem a na tu brusli narazil zepredu.

Bylo to samozrejme z pekla stesti a haluz(nakolik Grossmann puvodne ani nevedel ze puk mu trefil levou brusli), ktera navic byla klicova pro vysledek zapasu, ale vic s tim nenadelaj..
Jinak ja jsem si asi 99% jistej, ze gol to byl, ale o to nejde :jn:

Obrázek
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS