Ved Islanders ide tiez o vela! Prehra ich odsunie na wild card a od Columbusu tiez nic zadarmo nedostanu. Myslim ze lepsieho supera ako Capitals si do PO nemozu priat... rozhodne nie Rangers ci Montreal ktore dostanu z wild card pozicie.AndyF píše: Vase plus je samozrejme clinch Islanders.. Ale ty jsou dost kvalitni, aby vas dali ve vasem stavu i bez extra motivace. See Panthers..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Osobne jsem z letosniho vychodniho PO uplne zmatenej.. Krome Rangers a Price nevidim zadnou stabilni formu.. BTW kdyz jsme koukal na Rangers se Senators, po prvni tretine bych nevsadil niklak, ze Ottawa vyhraje.
Ale je jasne, ze Rangers nasadi do PO Lundqvista, coz by mohla bejt sance.
Ale je jasne, ze Rangers nasadi do PO Lundqvista, coz by mohla bejt sance.
Ne ne, Isles muzou i prohrat a furt jsou pred nama (kvuli lepsim vzajemnym zapasum pri stejnem poctu ROW, ale museli by jeste zabrat v sobotu, to ano). A nemyslim ze by zrovna po Washingtonu meli prahnout. Stokrat radsi bych chtel Montreal nez Caps.Kower píše: Ved Islanders ide tiez o vela! Prehra ich odsunie na wild card a od Columbusu tiez nic zadarmo nedostanu. Myslim ze lepsieho supera ako Capitals si do PO nemozu priat... rozhodne nie Rangers ci Montreal ktore dostanu z wild card pozicie.
Jenze nam proste vzali opet jasny gol.. Puk za carou, a asi jim stacilo kdyz Halak rukavici zakryl caru.. A pak in your face, za 8 vterin opacnej gol. Letos je to fakt vysmech jakou mame smulu.Qaximo píše:Tak já se raduju, že vedem 1:0 a ono je to naopak, tohle je fakt děsný, ty naše přesilovky jsou trapas...
Jako jo, ale Crosby s monstruoznim stridanim a pasem, ktery ani nevim jestli tak zamyslel. Kazdopadne, furt je to jen o Crosbym a Fleurym (ktery nas zachranil od druheho shortie, to by byl konec).. Potrebujeme to dnes nejak zazrakem vyhrat aby Malkin zitra nemusel hrat, to je trapeni ho sledovat, at se da dohromady aspon o trosku viclubo-86 píše:To trvalo! A ešte Scuderi musí dať gól
Oni to hrajou jako by o nic neslo... Tak to bude zitra prdel. Pokud prohrajou v Buffalu, tak se tomu budu muset smat uz. Ten team je zdecimovany a hrajeme s hendikepem, ale na ten pristup ve druhe polovine zapasu beztak neni vysvetleni. Hraci nizsich utoku prece nemuzou byt vycerpani a hrajou to jakoby nic. Pritom Islanders dnes nehrali nic, ale stacilo jim to.
Nicmene, ja mezi nepostupem do PO a serii s Rangers nevidim rozdil, to tam fakt ani nemusime lozit. Proste potrebujeme ted zavahani Detroitu nebo Ottawy a pri nasi hre bude problem porazit asi i to Buffalo. Pokud nepostup po prohre v Buffalu, tak to si aspon napiseme HISTORII
.
Nicmene, ja mezi nepostupem do PO a serii s Rangers nevidim rozdil, to tam fakt ani nemusime lozit. Proste potrebujeme ted zavahani Detroitu nebo Ottawy a pri nasi hre bude problem porazit asi i to Buffalo. Pokud nepostup po prohre v Buffalu, tak to si aspon napiseme HISTORII
nevidel som dávno hrať buffalo, ale ked som videl dnesny vykon, neviem, neviem. radsej by som sa spoliehal na tampu, ako na nas. aj tak si ale myslím, že v takomto stave prvé kolo neprejdeme, nech proti nám nastúpi hocikto. tak to je otazka - postupit v takomto stave, alebo nie?
Nemame 1st rounder a nechci riskovat ze nas 1st rounder vyhraje loterii pro Oilers, takze urcite je lepsi postoupit.. Nicmene, je to vsechno asi v hajislavo píše:nevidel som dávno hrať buffalo, ale ked som videl dnesny vykon, neviem, neviem. radsej by som sa spoliehal na tampu, ako na nas. aj tak si ale myslím, že v takomto stave prvé kolo neprejdeme, nech proti nám nastúpi hocikto. tak to je otazka - postupit v takomto stave, alebo nie?
Od zraneni Letanga se z nas stal jeden z nejhorsich teamu ligy, uz dost ze chybi Maatta, ze je furt zraneny Ehrhoff a ze Malkin hraje na jedne noze, tohle se jednoduse neda nahradit. Jsme done tak jako tak, je jen otazka casu kdy. Po zprave o konci sezony pro Letanga uz nemam chut to vic rozebirat, proste si pockam na to jak a kdy to skonci. Nightmare sezona.Kris Letang will not play again for the Penguins this season, “even if we make a deep run in the playoffs,” general manager Jim Rutherford told DKonPittsburghSports.com after tonight’s game at Consol Energy Center.
A tohodle komedianta se taky musime rychle zbavit. Samozrejme, vzdycky rekne jak je vsechno fajn. I zitra po prohre v Buffalu by nasel a vypichnul pozitiva, to jsem si jisty.Johnston: "You have to get results, for sure. Again tonight, if you look at the game, I think we were textbook in our game."
Já si také myslím, že s (momentálně) takovou soupiskou (a hrou!!)by to PO bylo trápení. No uvidíme. Jenom se tak bokem zeptám, jsou nějací hráči (vyjma Letanga), co by eventuelně mohli v brzké době nazout brusle a hrát?slavo píše:nevidel som dávno hrať buffalo, ale ked som videl dnesny vykon, neviem, neviem. radsej by som sa spoliehal na tampu, ako na nas. aj tak si ale myslím, že v takomto stave prvé kolo neprejdeme, nech proti nám nastúpi hocikto. tak to je otazka - postupit v takomto stave, alebo nie?
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF