Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja uz normalne zacinam pochybovat o co tady jde.. Mozna bude neco na tom, ze Lou uz je tak pekelne strasne starej, ze ty hrace v hokejovem duchodu co verbuje nejen na kemp, ale i do áčka on vlastne vnima tak, ze jsou vlastne v normalnim sportovnim veku :neviem:

Faktem je, ze z originalni, ale presto kdysi velmi respektovane organizace se pomalu stava skvela zabava pro celou hokejovou verejnost (a to at uz se podepise v tom kempu vice nebo mene hracu.. je to dlouhodobejsi zalezitost a trend).
Ja jsem pro pozvani vsech. Nicemu to uskodit nemuze, jedine to zvysuje konkurenci a nuti to hrace byt lepsimi. Pravdepodobnost podpisu nekoho jineho nez Kaberleho a vzhledem k pridelenemu cislu 28 pro Gomeze, mozna i jeho, jsou to vsechno sluzby Loua hracum. Vsichni zavolali, ze by chteli prijit na Tryout a Lou jim vyhovel. Na tom nic neni, naopak je to chvalihodne. A kdyz se chce posmivat nekdo z organizace, ktere umyslne suckovala a podvadela, aby ziskala nejakeho hrace, tak prosim. Necht je ctena libost. My vime, jako nikdo jinej, jak to tehdy bylo...
megaton píše:Ja jsem pro pozvani vsech. Nicemu to uskodit nemuze, jedine to zvysuje konkurenci a nuti to hrace byt lepsimi. Pravdepodobnost podpisu nekoho jineho nez Kaberleho a vzhledem k pridelenemu cislu 28 pro Gomeze, mozna i jeho, jsou to vsechno sluzby Loua hracum. Vsichni zavolali, ze by chteli prijit na Tryout a Lou jim vyhovel. Na tom nic neni, naopak je to chvalihodne. A kdyz se chce posmivat nekdo z organizace, ktere umyslne suckovala a podvadela, aby ziskala nejakeho hrace, tak prosim. Necht je ctena libost. My vime, jako nikdo jinej, jak to tehdy bylo...
Kdyz si najdes tu sestavu Pens z inkriminovany doby, tak zjistis ze vic bodu s tim uhrat neslo, ani kdyby ti borci hrali na 200%. Tehdy jeste nebyly cap floory a pod. a na lepsi ansambl tehdy proste nebyly prostredky a penize, temer to v PIT cely zaniklo.. Takze nevim co na tom bylo umyslny :neviem: Nicmene, to je ted jedno.

Sam jsem rekl, ze usmev na tvari co se tyce "koncepce" Devils je tak trochu dlouhodobejsi zalezitost, bez ohledu na to kolik chlapu z tryoutu ted podepisete.

A Andy dekuje, protoze tam jednak byla narazka na Pens a protoze ti chlapi v kempu jsou v jeho veku, tak je mu to snad sympaticky :jn:

PS: Ja si dokonce umim predstavit, ze se letos prokopete do PO. Otazka je co bude dal, proste neverim ze budoucnost v NJ ma byt s timhle pristupem svetla.. (pokud se neco zasadniho nezmeni, čti DeBoer, LOU, drafty atd). Chtelo by to postupnej rebuild, nemuzu si pomoct. Vlastne uz mel byt davno, ted uz je trochu pozde, ale furt lepsi pozde nez nikdy..
Atlantik píše:A Andy dekuje, protoze tam jednak byla narazka na Pens a protoze ti chlapi v kempu jsou v jeho veku, tak je mu to snad sympaticky
O tom, jak Penguins ziskali Maria byly popsany stohy..
AndyF píše:
Atlantik píše:A Andy dekuje, protoze tam jednak byla narazka na Pens a protoze ti chlapi v kempu jsou v jeho veku, tak je mu to snad sympaticky
O tom, jak Penguins ziskali Maria byly popsany stohy..
To jsem jeste ani nebyl na svete, takze o tom vim ho*no.. Ja spise myslel Crosbyho a Malkina, protoze slava-neslava, Mario-neMario, mezicasem od toho "podvodu" byl ten klub uz i tak na totalnim dnu. Mario byl sice fajn a zafinancoval zachranu Pittsburghu, ale nebyt Crosbyho loterie, tak by to nestacilo. Ale to sem nepatri.
A my sme si takmer Gelinasa nepodpisali :slap: Strieľa jak Pronger ty vole. btw bol by som veľmi rád keby po skončení kempu vzali salvymu Cečko a dali ho Greenovi, ktorý tým kapitánom o rok bude tak či tak, keď ovšem nepredĺžime zmluvu salvymu. Alebo ešte Henrique by mohol byť si myslím.
Kaberle, Komisare, Fedotenko out. Zbyva Gomez a Tootoo. Oba nezustanou.
megaton píše:Kaberle, Komisare, Fedotenko out. Zbyva Gomez a Tootoo. Oba nezustanou.
:yahoo: jo jo jo :jupi: gomez môže zostať to mi je jedno, ešte vysánkovať tootooa a je to :cinka:
Dúfam, že Kinkaid a hlavne Severson urobia prvý tím. Celkovo máme dobrý základ v obrane: larsson, gelinas, merrill, severson + budúci kapitán green a v neposlednom rade santini s jacobsom :good: . Salvyho a židlu už nerátam lebo dúfam, že na ďalšiu sezónu už budeme bez nich. Potom pred TDL to bude chcieť ešte jedného obrancu. btw škoda Faynea.
Obrázek
Devils place Steve Bernier, Peter Harrold and Cam Janssen on waivers.
Tootoo podepsal za nějakou nepodstatnou částku jednocestný kontrakt.
JKL píše:Tootoo podepsal za nějakou nepodstatnou částku jednocestný kontrakt.
550 000, a Gomez dál zůstává s Devils a čeká se, až se uvolní někde místo, aby ho mohli podepsat.
Otazka spis zni kdo bude sedet? Larsson nebo Gelinas? Podle me se budou stridat
Rich Chere ‏@Ledger_NJDevils 9m9 minutes ago
Pete DeBoer wouldn't say if Larsson and/or Brunner will sit out the opener. "We haven't decided on a lineup yet."

Brunner mě celkem překvapuje ale...
Larsson je z nejakyho duvodu PDBem nenaviden, pro Brunnera neni misto v top 9, podle me ale brzo bude, protoze Ryder ani Havlat nepresvedci.

Myslim ze ani Severson dlouho nevydrzi
Kazdopadne Larssona (nebo trenera) vymenit co nejdrive
Larsson talked during camp and preseason about not wanting to sit and watch games again. "And now I'm here doing it again," he said. :bee: :unsure:

Adam Larsson: "This is probably the toughest healthy scratch I'm going through."

“I don’t really want a reason. All that matters for me is if I’m in or I’m out."

Ten už musí bejt fakt slušně nasranej.
Koko*izmus
jakou realnou hodnotu muze mit Larsson?

Jineho "nerozvinuteho" talentu? Jako treba sveho casu Turris?
Na EKaneho som už zabudol, ale tak ako som písal už min. sezónu v Detroite by z neho urobili star ligy, verím tomu. Za Tatara by mi ho ani nebolo ľúto.
Každopádne s ním bude treba niečo robiť, hoci už včera bolo neskoro. Ten cirkus s ním nevidí nikto v celej lige, či ako? Nechápem...To predsa nie je normálne on mal byť v tomto čase už oveľa oveľa inde a nie na pozícií beka č.7 s dodatkom PDB, že jeho čas príde. Nato mu kašlem. Nech ho vymenia pre dobro všetkých. Neviem, čo nič nepodniká s LL. On tu nemal ani zmluvu radšej podpísať chudák....tragikomédia v New Jersey na pokračovanie...
Larsson za Tatara ? A ta ty co chľope ? Si zošalel abo co ? :lol2:
Tatar by asi opravdu nebyl dostacujici. Pokud s Detroitem pak bych chtel Manthu, ale nevim nevim. Spis bych si predstavoval neco ve smyslu JVD x Schenn
Jo Manthu a ještě Nyqa a Hanka + nějaké draftíky k tomu. Na oplátku by jste mohli přibalit Jardu, ten u nás ještě nehrál.
Jirik19 píše:Jo Manthu a ještě Nyqa a Hanka + nějaké draftíky k tomu. Na oplátku by jste mohli přibalit Jardu, ten u nás ještě nehrál.
my vam k tomu prihodime Brunnera. Ale ted vazne. Musis brat v potaz postradatelnost prospektu (utocniku mate dost) a aktualni potrebu (Larsson by se vam hodil) Stejne tak nikdo nepredpokladal trejd Erat x Forsberg, ale proste se to deje. Nerikam, ze k tomu dojde, ale nerealne to není.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS