Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chcete rict, ze jsme pres 60 zapasu pred koncem, 5 bodu od PO???? :-O

A to je jako panika???? :hroza:
Detailněji, 66 zápasů před koncem. :jn:
Obrázek
Tahle fotka mluví za vše. Jinak G hrál jako pravý kapitán opravdu hrál skvěle. Mohl dát i hattrick :oslava:
Konecne se za poslednich 7 zapasu ukazuje, ze je Giroux na urovni Crosbyho :cool:
Mne sa na vcerajsom zapase najviac pacilo ako po Girouxovom gole prisiel ku striedacke aj Mason, aby si s nim tlapol. Nielen na Claudovi bolo vidiet, ze z neho tym golom nieco padlo. Trebars ta reakcia Streita ako ho "hitoval" na to plexi hovori za vsetko :giggle:

Bol to jeden z lepsich zapasov, ale nezabudajme, ze superom bol Edmonton.
Flyers, čo by ste povedali na trejd Hartnell - Franzen ? :hmm: Kus za kus, obaja potrebujú impulz a zmenu ? :)
Nevim, kdo je Franzen, ale beru....
No neviem, uz Hartnellova zmluva je dost pruser a to ma Franzen este o rok dlhsiu a je o dva roky starsi ako Hartnell :scare:
Mr. Vezina dnes v brane..
V bráně Sens už Anderson. :hmm:
Tak u nás Mason začíná. A Downie nastoupí vypadá to na 3.brázdu :cool:
Válec! :ciga:
Teraz neviem ci mam zacat znova pozerat alebo nie, aby sa to zas nevratilo do starych kolaji :hmm:
Ottawa bola uplne mizerna, nic im nevychadzalo, Karlsson ako obranca hori ako fakla, Anderson sa snazil co to islo (vid megasave na Girouxa) ale tie polena pred nim mu to vobec neulahcili. Tolko individualnych chyb v obrane som snad nevidel ani v "najlepsich" Lavyho casoch :hroza:

Konecne ma Mason SO, ten chlap si to zasluzil. Bolo vidno, ze aj tim sa v poslednych minutach snazil, aby ten jeden gol neinkasoval a vlastne sa aj Ottawa o to snazila :hmm: Giroux v tomto zapase dominoval, len ta koncovka je stale hrozna. Pacil sa mi aj novovytvoreny utok Read-Couts-Downie, ktory vymazal Spezzov utok. Ak Berube nasadi este niekedy Mesza miesto Gusta, tak ma asi yebne. Vyhru ale neprecenujem, Ottawa hrala fakt zle.
kajo píše:Vyhru ale neprecenujem, Ottawa hrala fakt zle.
Ja to taky neprecenuju, na druhou stranu, Ottawa nejsou zadny nazdarci a MacLean neni zadnej jouda a koucink zvlada asi dobre, vzhledem k tomu, co loni dokazal.
Uz sem rikal Ronovi, prijde mi, ze vcera pouzili Lavyho system z konce sezony, tj napadani utocniky, ale beci uz riziko nehrajou.
Tezko clovek pozna, jestli souper hraje tak spatne, nebo my tak dobre, ale ja mel ze zapasu dobry pocit.
Dneska se uvidi!
A co je hlavne, hrali disciplinovane. Len jedno Streitovo vylucenie v prvej tretine :klobuk: Ako to prebral Berube, je to smerom dozadu jednoduchsie a efektivnejsie. O to viac serie to, ze Lavyho nevysupli uz po sezone. Berube by mal cely kemp...co uz.
Každej vždycky hraje to, co mu soupeř dovolí. :jn:

Že by to Ottawa nějak odflákla se mi nezdálo ani náhodou. Z našeho výkonu jsem byl příjemně překvapený a snad na to dneska navážeme. :box:
Dnes v kase Emery... Mason ma pry mizerny B2B zapasy.
:lol2: a to som chcel povodne vstat o druhej a pozerat to...
Emery zatím letos nějak nehořel. Tak proč kvůli němu nevstávat? :noway:
Akoze nehorel? Si nepozeral zapasy s wings, habs a caps? Jeho highlight sezony je zatial bitka s Holtbym :psst:
Nakoniec asi vstanem, ale nevrav mi potom, ze som nevaroval :noway:
V suchém triku. :ciga: Emery skvělej zápas.
První třetinu jsem neviděl, takže tu hodnotit nebudu. Do druhé tř. jsme pak vstoupili jako rozhodně lepší tým, měli tam několik úseků, kdy jsme Pens zavřeli v jejich pásmu, ale pak přišel naprosto zbytečný faul od Rosehilla, jehož tam, tuším, pak po dalších dvou minutách následoval Streit, čehož Pens nejen využili ke srovnání, ale i hra se pak celkově při 5-on-5 srovnala.

Svoje PPs jsme dostali i my, jednu neprávem, Giroux tomu seknutí tam přidal, ale tak co, Cindy to tam zas celej zápas zkoušel na rozhodčí svými pády... Jednu PP jsme naštěstí využili.

A třetí třetina? Klasika. Vedem po druhý třetině, tak na co budem dál útočit. Jenom jsme bránili ve svém pásmu a vyhazovali, náznaků na útok za těch 20 minut bylo jenom minimum. A Pens šance na srovnání rozhodně měli, tento přístup je k hovnu, včera/dneska se to sice vyplatilo, ale to bránění jednogólového náskoku tímto způsobem vyjde tak 2x z deseti... :neviem:
• Každopádně :klobuk: před Emerym.
• Při hře 5-on-5 jsme nedostali gól už dva zápasy v řadě! :shock:
• Pro mě za mě, když bude B. Schenn pravidelně střílet góly proti Penguins i Rangers, tak ať u nás zůstane klidně do konce kariéry. :petrik: :jn:

No, každopádně nejdůležitější jsou dva body, na (první!!!) Pens ztrácíme jen sedm bodů, na play-off pak jen tři(!). V pátek snad na vítěznou šňůru navážeme i ve Winnipegu.
:klobuk: Ten kurz 4.10 neslo nezkusit
Redy píše::klobuk: Ten kurz 4.10 neslo nezkusit
Teď mě naopak sere, že jsem to tam dal jen za dvacku. :hroza: :D A to jsem chytl kurz 4,35.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS