Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:
I've seen a couple folks say that Scott wouldn't be a Sabre if it weren't for Lucic's hit on Miller...
Goon lays dirty hit on good player, gets criticized by a guy known for hitting a fan with a shoe & bulling kids.
Just saying..

Hit byl jinak hnusnej...
Tak porovnavat tieto udalosti chce dobru zaslepenost...
Kower píše: Tak porovnavat tieto udalosti chce dobru zaslepenost...
Obrázek

Nestrilejte na postaka!
Rano ma pohlad na vysledok potesil, hlavne Johnsonova vitazna premiera v drese Bruins, Krugove dva goliky :wave:
Mackove se rozjeli...dnes silne San Jose, ale nemame sa coho bat jedeme na plne koule :flyer:
Hrat cca 20 hodin po zapase s Buffalom hned proti silnemu San Jose nie je med lizat.

Bolo vidiet, ze aktivita a nejaky ofenzivny natlak ustupil do pozadia a dost krat pomohol Tuukka svojimi zakrokmi. Druha tretina sa pomaly dostavala ku koncu pod nasu taktovku, ale vytriezvenie prislo v tretej kedy mali Sharks herne navrch.

Uz som sa zacal pripravovat na predlzenie, ale prisiel Krejciho vyborny tec 8! stotin pred koncom zapasu :eek2:

Tieto body treba brat vsetkymi desiatimi, je skvele, ze sme to zvladli. Iginla konecne prvy gol za Bruins, sice so stastim, ale taky byva castokrat vysledok snahy :frajer2:
Zazrakom mame 2 body, nebyt Raska a davky stastia uz po 1.tretine mohlo byt po zapase. Je dobre ze sme napriek totalnej prevahe Sharks stale ostavali v hre a sem-tam vytvorili nejaku tu sancu.
(zapas som nevidela)

ale presne taketo zapasy su dobrym testom pre psychiku a vybornym motivacnym prostriedkom na ziskanie vacsieho sebavedomia. Dva body velmi tesia, popravde, necakala som to :-D
Tak dnes sme dostali priucku ze bez nasadenia a snahy sa v NHL nevyhrava ani nad timom z dna tabulky... snad sa podobny vykon v podani nasich nezopakuje na dlhy cas.
Videla som psolednych pat minut v trhaniciach....no hruuza, takto si pokazit zapas....
Jeden z tych zapasov, kedy si zapas skratka prehrate sami.. :x

A to sme ich drzali pod krkom ked sme viedli 3:1..
Najblizsie nas caka tazsi B2B, nez ten aky sme mali minuly tyden. Nazvala by som ho ZOO BACK TO BACK :lol2: lebo v stredu hrame s tučniakmi z Pittsburgu a vo 4tok s kačickami z Anaheimu.
Podla Juliena, Erikson ktory sa dnes objavil v treningovej hale este minimalne do konca tyzdna nebude vobec korculovat... cize ten moj odhad ze za idealnych okolnosti nam bude chybat 2-3 tyzdne je este mozny... snad nenastanu ziadne komplikacie a od pondelka sa zapoji do individualneho treningu a potom po par dnoch by mohol trenovat naplno.

Co sa tyka nadchadzajucich zapasov- bude to dobra skuska na fyzicku aj psychicku kondiciu nasho timu. Po minulom tyzdni mam mierne obavy... hlavne ta fyzicka stranka v zapase so Sharks ma sklamala... tam sme totalne vyzerali unavene a velakrat uplne pozicne mimo. Myslim ze zapas s Pens bude vybicovany (nemyslim tym fyzicke bitky) a Cindy & Co. sa pokusia oplatit zahanbujuce vyradenie v play offs.

Minule som tu chvalil Soderberga... ale ked uz nema na druhom kridle Marchanda tak to nebolo bohvieco...snad to je len tym ze este jeho clenok nie je 100% fit a 3 zapasy za 4 dni su pre neho novinka... ale zase Caron tiez nepredvadza nic okuzlujuce... nebudem prekvapeny ak by sme zavolali na trip do Pittsburghu Spoonera (najma ak Providence hra az v piatok a potom v nedelu)... trocha konkurencie a tlaku na hracov nezaskodi.

Inak Marchand sa uz ukazule lepsie, najma po boku Bergyho, no stale ma zopar nepochopitelnych chyb najma v obrane resp. strednom pasme.
A este som zabudol pochvalit Hamiltona (ktoreho tu casto kritizujem)... zacina sa viac osmelovat do ofenzivnych vypadov a tiez viac zapaja fyzicke sily v obrane... verim ze mu tento pristup ostane aj nadalej lebo Seidenberg si zasluzi spolahliveho partnera vedla seba.
Skvely zapas. Mal som pocit, ze sledujem Play-off, co sa tyka nasadenia, blokovania striel, emocii, hitovania..

Verim, ze rastie vyborna rivalita, ktoru bude radost sledovat zapas co zapas :)

Treba uznat, ze Pens boli o ten gol lepsi a drzal nas nad vodou hlavne Tuukka. Igyho pecka od modrej po prihravke od inak slabo hrajuceho Loocha (ten aspon zvysil nasadenie v tretej tretine) a jeho dohravanie Crosbyho bolo okulahodiace :bitka3:

Len som nepochopil preco sa Caron pustil do Bortuzza ci jak sa vola.. Isiel do vopred prehraneho boja.

A Crybaby nech do Kruga moc neskace, verim, zeby kapitan plačko tahal za kratky koniec :hehe:

V piatok nas cakaju kacky v dobrom case 0:05 na Novasporte. Bude to tazke, ale ocakavam podobny vykon ako proti Pens.
Videla som uvodnu tretinu, v ktorej nas neskutocne drzal Tukka, vychytal Malkina, Dupuisa, Crosbyho a dalsich, a naozaj sa bolo na co pozerat. Len neveime hrat tak splasene v obrane, trosku upokojit hru, lebo vcera sme nejako prepadavali v prvej tretine, a bolo dost brejkov.

Dnes kacicky o polnoci na Nove :)
Cathy píše: Dnes kacicky o polnoci na Nove :)
och diky, esteze si napisala :)
:dup: tu mi nieco nehra, si zo mna utahujes, lebo si to pisal aj ty :bee:
Cathy píše::dup: tu mi nieco nehra, si zo mna utahujes, lebo si to pisal aj ty :bee:
Ja som napisal, ze v piatok, dnes je stvrtok. :-P
:oops:
Cathy píše: :oops:
Obrázek
:nervy: pochop ma, som pod liekmi, zmagorena tak laskavo pochop tuto okolnost vylucujucu moj navrat do kuchyne :poklona:
:offtopic: :backtotopic:
cepi píše::offtopic: :backtotopic:
Obrázek
Bruins s jednim SOG, z 19. minuty... :eek2:
Z minima sme dokazali vytazit vitazstvo.

Biedny zapas unavenych Bruins s o nic lepsie hrajucimi Ducks. V prvej tretine sme mali jedinu strelu, celkovo bol zapas bez mnozstva presnejsich streleckych pokusov, preto sa nejeden mohol pri TV nudit. V Pittsburghu sme zanechali privela sil a snahy.

Zdeno sa pokusil strhnut muzstvo hned po prvom inkasovanom gole, ale Maroon mal nalozene v gatiach. Potom styri strely od modrej a nakoniec vyrovnal v presilovke a aj vdaka tomu sa mozeme tesit po Iginlovom najazdovom vinkli z dvoch bodov.

Mimochodom Spooner pekne lieta :sok:
Nudny zapas ma aspon ucicikal :lol2:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS