Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak aspon budeme fandit pens
Obrázek
:lol2:
Obrázek

Dnes v brane Emery
Teda to ze NJ jsou tragedi uz se vi nakou dobu, ale krucinal co jsme predvadeli my ? To byla mega extra tragedie prvni tridy.Naprosta hruza hlavne cokoliv co se tyce utoku.Ty hraci si bez prdele nedaj prihravku na metr.

Teda rikal jsem si ze mame docela naslapanou soupisku podle jmen ale tohle co predvadej to je proste utrpeni.
Zakonceni zapasu bylo symbolicke a dobre vystihlo to co se tam delo. Takovou tragedii jako dnes predvadel Meszaros jsem snad v zivote v NHL nevidel, vsechny 3 goly jsou primo na neho. Jinak kdyz mate strilet, tak nestrilite, nahravku dat je taky neresitelnej problem a uplne nejtezsi je trefit branku z dobre pozice(dnes napr. Giroux, Couturier, Voracek, Rinaldo atd).. Brutal.
Meszároš si definitivně řekl o tribunu. :good:

Hokej? Myslím, že mluví za všechno to, když jsem o přestávce zapnul NBA a pak po 2. minutách druhý třetiny se na NBA vrátil, hokej vypl, a pak jsem šel po hodince spát, i když ve Philly ještě nebyl ani konec. Je to fakt hnus, nebaví mě to. :scare:
Svym zpusobem je to zajimave studium.
Bek se dostane k puku za brankovou carou, celkem nikym primo neobtezovan.
Na kruhu (na druhou stranu od brany) ma najizdejiciho hrace, kterej je volnej uplne.
Nekde na jeho urovni, na druhem kruhu je hrac a dela takovej ten klasickej obloucek od hrace s pukem k hraci c.2
Pravdepodobnost, ze by souper zachytil prihravku je tak 5% a to jeste v pripade, ze se mu fakt hrube nepovede. Presto se bek radeji rozhodne vyhodit na icing..
http://www.didgirouxscoreyet.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Toho mesza by som pomaly praskol aj na waiver :D aj tak by si ho asi nikto nezval po tych vykonoch :D
Finch182 píše:Toho mesza by som pomaly praskol aj na waiver :D aj tak by si ho asi nikto nezval po tych vykonoch :D
A co by si tim ziskal?
hral by v ahl, nikdy nevies, mozno sa tam po pol roku chyti :D nemusel by to byt cestou toho ze bude pol roka suckovat v A alebo sediet na tribune
Aj ked realne je asi uplne done......skoda, zrovna sa blizi olympiada a v Meszaros v plnej forme by sa nam velmi hodil....ale v aktualnej nech tam radsej ani nejde
Aby som pravdu povedal, uz som nieco podobne aj cakal :D
Finch182 píše:hral by v ahl, nikdy nevies, mozno sa tam po pol roku chyti :D nemusel by to byt cestou toho ze bude pol roka suckovat v A alebo sediet na tribune
Aj ked realne je asi uplne done......skoda, zrovna sa blizi olympiada a v Meszaros v plnej forme by sa nam velmi hodil....ale v aktualnej nech tam radsej ani nejde
Change of scenery uz urobila s hracmi aj vacsie zazraky…
Ak ho este niekto v NHL podpise, tak by ma vobec neprekvapila bounce-back season (ak teda vydrzi zdravy, co je unho velke AK)
petrik píše:
Aby som pravdu povedal, uz som nieco podobne aj cakal :D
Gomez byl kvalitneji proveden..
@tpanotchCSN: Flyers say Giroux left. Wont talk tonite
@tpanotchCSN: When team captain fails to address media after lengthy team meeting and walks out leaving others to face music that is a problem
Nemuzu si pomoct, stale vic me vsechno utvrzuje v tom, ze Berube neni zadna odpoved... Je to jen figurka...
Stavet najednou na led Hartnella a Simmondse, to chce fakt hlavu..
To som vedel uz hned ako bol postaveny do tej pozicie. Pre mna najvacsi homerov fail spolu s tou komediou okolo lavyho
Cela ta fraska s lavim vyzerala strasne zbrklo… akoby ho najprv z momentalneho popudu vyhodil a az potom zacal rozmyslat kym by ho mohol nahradit… a ked mu nic lepsie nenapadlo tak tam supol dovtedajsieho asistenta ktory mal na tej mizerii za ktoru padol lavi tiez svoj podiel viny… :slap:
Sak ked uz chce pocas sezony vyhadzovat trenera (je jedno ci po 3 alebo 73 zapasoch) tak by aspon mal mat vopred pripraveneho nastupcu, aby to prebehlo co najplynulejsie a najbezbolestnejsie – aj za cenu ze to samotne odvolanie prebehne o 1-2 zapasy neskor…
toto mi pripadalo ako: “kua prehrali sme aj treti zapas! You are fired!” a o pol hodinku ked uz trochu klesol adrenalin: “a kua! Now what?”

mozno to berube este otoci ako minulu sezonu oates, zatial to tak ale nevyzera… ak nie, budem zvedavy ci to Holmgren ustoji, lebo zrejme nielen mne to pride ze jeho menovanim polozil hlavu na klat. A este cakam kedy si slahne svojho povestneho matrosu, stlaci “panic mode button” a v snahe “zachranit co sa da” vymeni girouxa s vorackom za yakupova + rnh alebo nieco podobne :giggle:
No to se asi otoci, pri vsi ucte, tohle prece nejsou hraci, kteri by neumeli znicehonic hrat hokej, ale ta deka je na nich videt a treba posadit Schenna, to je taky napad.. Tam jsou opravdu jiny adepti na sezeni a jak rikam, asi to v kabine taky nedela dobre..
Moje teorie je, ze za tim vezi Timonen, ale je to jen pocit u zaludku. Ani ne v hlave..
Ta herna mizeria uz trva ale tak dlho, ze budem prekvapeny ak sa to este stihne otocit aj tuto sezonu. Ale ano s nazorom ze ti hraci hrat vedia suhlasim. Len si nemyslim ze momentalne je tam vsetko potrebne k tomu aby sa to otocilo (homer, berube). Aj 2-3 sezony som uz mal vyhrady k urcitym hernym situaciam ktore sa dokola opakovali a uz vtedy som chcel aby lavy letel. Ale utok bol vtedy vo velkej pohode a dokozali si vysledky vystrielat. 2 sezony dozadu mali napr permanentne spatnych prvych 15 min zapasu kde bola cista tutovka ze do 5 minuty presierame v 15 minute aj 0-3 s prehladom a potom zacal valec a drvivu vacsinu matchov otocili. Situaciu od minulej sezony je ale taka, ze jakmile v zapasu inkasujeme, je jedno ci ako prví alebo je to znizujuci gol alebo vyrovnavajuci, je na 95% po zapase. Oni sa okamzite po gole zoseru. Nulova mentalita a psychicka odolnost. Okamzite je to pre nich zabaleny match a nie je tam ziadna chut ani sila ani viera ze by to mohlo dopadnut inak a to ma na tom vytaca.
Ja som v lete tajne dufal, ze Homer skoci po volnom Tortorellovi :jn: Ten by s tou bandou vedel urobit poriadok :petrik: A ak aj nie, mohli by sme sa tesit na pozapasove tlacovky.

Pozeram kazdy jeden zapas a povedal by som, ze ked je Grossmannnnn pravidelne najlepsi obranca, niekde musi byt chyba. S prihliadnutim na to, ze obrana vlastne ani nie je hlavny problem :scare:
Lutujem Masona, kazdy zapas sa doslova postavi na hlavu a zatial v kazdom zapase nas len on drzal v hre a ako sa mu ta banda odvdaci? :butt:

No a este suhlas s Atlantikom. Meszaros s tym co predvadzal by mal problem zahrat si aj v nasej extralige :hroza:
Finch182 píše:Oni sa okamzite po gole zoseru. Nulova mentalita a psychicka odolnost. Okamzite je to pre nich zabaleny match a nie je tam ziadna chut ani sila ani viera ze by to mohlo dopadnut inak
No a to je prave to co ja rikam je vec mezi hraci.. Jakmile se ti do mozku dostane neco ve smyslu: "Podivej na toho X-Y, ja se tady muzu predrit, von se na to vysere a nakonec jeste ja za to pudu sedet, protoze sem byl zrovna u toho, kdyz padl gol." Ten vykon okamzite padne na 70% a je to poznat.
kajo píše:No a este suhlas s Atlantikom. Meszaros s tym co predvadzal by mal problem zahrat si aj v nasej extralige
Ja v tomhle nesouhlasim, respektive nemam uplne stejny nazor. Hra obrance je komplexni zalezitost (nakonec čí ne) a chybu muze udelat kazdy.. I dve. Dulezitejsi je celkova herni cinnost. Pokud i tam se zda, ze je to na pendrek, pak spanembohem at sedi...
Minulu sezonu to bolo ale takisto a nikto za tie vysledky v pressboxe nesedel, to je veci co sa proste taha a teraz je to len zhorsene na maximum
No prave ze minule za to nikdo nesedel, ale letos je to jeste horsi, sedi nekdo, kdo by nemel..
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE