Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Adam Larsson has no intention of playing for any team other than the Devils next season, his agent J.P. Barry said today.
http://blogs.northjersey.com/blogs/fire ... ed_to_khl/" onclick="window.open(this.href);return false;
petrik píše:nekazte chudakovi chlapcovi karieru a trejdnite nam ho... ;) dame vam PAPa
dajte nám RORa a :oslava: si nato :roll:
Obrázek

to im trvalo :hroza:
Getzo5 píše:Obrázek

to im trvalo :hroza:
jsou to buzny. to to nemohli udelat o dva roky driv...

jinak Lou se vyjadril, ze nehodla vyuzit posledni CBO, tedy papa Fayne, papa Playoff, welcome McDavid :D
tak špatní bohužiaľ nebudeme... ale taký Barzal by sa nám ujsť mal. :paperbag:

no ale teraz vážne, Lou jednu vec hovorí a druhú robí, takže aj keď nič nečakám, závery nerobím.
Jets sú ochotný vymeniť Kaneho a my aspoň podľa toho čo som čítal nie sme medzi tímami, ktoré kontaktovali WPG. :hroza: Volcha nevykúpime, Salvi zostane a do útoku splaší dedo nejakého starca, ktorého preplatí a dá mu dlhodobý kontrakt :x toto bude jedno super prestupové leto, ešte aj Fayneho odpalkujeme :good:
Ryan Rishaug ‏@TSNRyanRishaug 8m
Oilers to meet with Mark Fayne camp thursday. 27yrs 6-3 rh shut down guy. 6 -7 teams interested. Likely wants 4-5 yr deal.

:bye2:
Odchod Fayna byl/je ocekavany, odchod nechteny vsemi, snad krome Loua ale vsemi ocekavany. Lou ztraci dech. Idealni scenar by byl Marty v hracskem duchodu, rok skoleni od strycka Loua a pak novy GM Marty. podle jeho vyjadreni, si nemyslim, ze by byl spatny (nebal by se vyjednavat v prubehu sezony, podpis UFA jako priorita, winning mentality atd)
Na druhou stranu Fayne asi neni hoden 4+ mega. Je fajn, ale zas tak fajn asi ne. Pokud nekde podepise blizko ke trem, budu nastvany. je totiz zapotrebi vzit v potaz faktor UFA. Pokud to chce hrac vyzkouset a nekde mu nabidnou na rok o milion vic, nez mu nebizi jinde, byl by blazen to nevzit.
Ďakujeme za všetko, ale už sa nato vy*er dedo! Bude to lepšie aj preňho aj pre jersey :hroza: :hroza: :hroza:
No čo koho tipujete na draft? Alebo sa azda dočkáme nejakej super výmeny? (ekane) :pray: môj tip je že vezmeme Goldobina aj keď prianie je aby sa Pastrňák prepadol na 30. miesto čo sa nestane, reálnejší je potom Vrana, ale toho tu nechcem lebo jeden Vrana u nas už neuspel :-D
Goldobin síce nevyšiel ale Quenneville je taktický výber kedže nás bude jeho strýko či čo mu je Joel onedlho trénovať :lol2: V druhom kole si veľmi prajem Lemieuxa, ale mám obavy, že nám ho vyfúknu :nervozny: ak to však výjde tak u mňa absolútna spokojnosť
Obrázek

:lol2: známemu to favoritol? Fakt sympaťák.
jako dobry, ale ve tretim kole "bitkare"? :-O kdyz tam byl jeste Point :slap:
Mám chuť zvracať. V Auguste Conteho priviažem o stoličku, cez hlavu mu prehodím uterák, naberiem kýbel vody a vyskúšam taktiku Black Ops na Al Káidu.
tento draft se da jednoduse shrnout: Grit over skill :slap:

Dedove se zblaznili. Posledni finale jsme hrali za pomoci skillu, nikoliv ze bychom se tam promlatili. to uz pamet slouzi az takhle spatne?
Volchenkov je v prdeli :yahoo: zajtra ešte vymeniť Salvadora hoci za 7. kolo draftu v roku 2050, ale konečne dobrá správa :clap: e.kane :pray:
Getzo5 píše:Mám chuť zvracať. V Auguste Conteho priviažem o stoličku, cez hlavu mu prehodím uterák, naberiem kýbel vody a vyskúšam taktiku Black Ops na Al Káidu.
Nechápu proč jste nebrali toho Lemieuxe :hroza: Koho by jsi draftoval ty? (první 2-3 výběry)
Tak vám tiše závidím toho Havláta a Cammalleriho. My za ty prachy máme Bollanda a Jokinena. Dokonce i Derek Mackanzie bere víc jak Havlát. Teď už jen chci vidět další sezónu, jak si u vás povedou. Obzvlášť pak na Martina jsem zvědav..
S Mikeom spokojnosť aj keď to nemuselo byť až 5 rokov a čo sa týka Havláta tak ešte že to je len na jeden rok :slap:
Havlat je Low risk, za ty prachy nebude vadit když se zrani a odehraje 40 zapasu.

Cam za 5 na 5 je o rok vic nez by bylo zdravo, ale budiz. Musime preplacet, nikdo se k nam moc nehrne.

Fayne pryc, 3,6 bylo dorovnatelny, ale chápu, ze jsme ho nechali jit. V Edmontonu dostane co si zaslouzi, jak prostor tak peníze. Zatím jakz takz spokojenost.
Mne nevadí ani tá suma u Cammyho. Tak akurát. Ja som zatiaľ nadmieru spokojný (a tým aj prekvapený).

Práve sme na two-way priviedli späť Clemmera. To ma samo o sebe neteší ale dáva to šancu aj Kinkaidovi, takže z toho pohľadu OK, lebo nejakú si zaslúži aj on. Ak nie teraz tak nikdy.
Leo píše:
Getzo5 píše:Mám chuť zvracať. V Auguste Conteho priviažem o stoličku, cez hlavu mu prehodím uterák, naberiem kýbel vody a vyskúšam taktiku Black Ops na Al Káidu.
Nechápu proč jste nebrali toho Lemieuxe :hroza: Koho by jsi draftoval ty? (první 2-3 výběry)
Dvoch útočníkov v prvom rade. Ale to čo som napísal vôbec nebola výčitka k prvým dvom kolám. Quenneville aj Jacobs sú veľmi solídne (a pre nás typicky úspešné) picky. Ten Lemieux ma mrzel pravda, keď som s ním aj o tom hovoril minulé leto, ale nedá sa nič robiť. Rozhodli sa hádam správne. Ja u Brendana tiež vidím chybičky krásy, každopádne v Buffale mu fandiť budem. On sa hádam chytí lepšie ako Foligno (u ktorého ešte dúfam v zlepšenie). A v treťom kole? Turgeon (DET) pri trade up, Amadio (LAK) a Karlsson (ARZ), možno aj ďalší Winterhawk Iverson (NYR), ktorý mi pripomína Smith-Pellyho. U Chathama (najlepšia meraná fyzická sila na drafte) dúfam v čosi ako Zubrusa, iné mi nezostáva. A aj v ďalších kolách sme brali grind > upside a to naštve, keď si potom hráči ako Watson spadnú Kings na koniec draftu. Dudek má samozrejme všetko pred sebou, je to stredoškolák ale Baddock a Reffill sú len hráči do štvrtej lajny/tretieho páru. Slabší draft nie je ospravedlnenie, taký Audette (aj keď je mrňavý), Bunting či Kulda (obaja ARZ) padli hlboko. Ten posledný bol síce overager, ale najväčšie zlepšenie minulého ročníka, MVP Mem Cupu, najväčší sympaťák navyše a available aj v 6. kole. Hádam to aspoň Conte napraví pozvánkami do kempu. Nejakú musí dostať Eller z Oil Kings (mladší brat Larsa, fyzicky hrajúce krídlo), Papirny (brankár, spoluhráč Quennevillea z Wheat Kings) či Aho z Európy.
Co se týče pohybu v týmu jsem zatím ač bych to nečekal nadmíru spokojen. Vyplacení Volchieho bylo nevyhnutelné. Obránce který bere 4,25 a je HS ? Vyplacení bych očekával ještě dřív než nakonec bylo oznámeno. Odchod Fayna se dal očekávat ale bolet by nás to nemělo naopak očekávám Larssona, Gelinase a Merrilla stabilně v A týmu! Jsem nadmíru spokojen že Lou něco udělal s potencí střílet branky. Vítám jak Cammalleriho tak Havláta ( Patty měl možná nějaké slovo ), Očekával jsem příchod Havláta nebo Heatlyho. Taky se mi jevil jako reálný příchod Vokouna k české partě ale tuto variantu dnes smetl podpis starého znamého Clemmera ( two way-- nebyl bych překvapen Kinkaidem v roli dvojky už letos ). U mě zatím maximalní spokojenost až mě Lou svoji aktivitou poměrně překvapil
megaton píše:Na druhou stranu Fayne asi neni hoden 4+ mega. Je fajn, ale zas tak fajn asi ne. Pokud nekde podepise blizko ke trem, budu nastvany. je totiz zapotrebi vzit v potaz faktor UFA. Pokud to chce hrac vyzkouset a nekde mu nabidnou na rok o milion vic, nez mu nebizi jinde, byl by blazen to nevzit.
:jn:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS