Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak kdyby Jarda mel za sebou jednu dobrou sezonu a bylo mu 25 a dostal by 7 let za 5.5 tak reknu ze je to silenost :) Ale myslim ze si svoje prachy zaslouzi kdyz byl o vlak nejproduktivnejsi hrac a navic vas asi space cap moc nestve.Takze si myslim ze zadnej problem.

NJ by melo vic pracovat s mladyma protoze porad mam pocit ze nemaj kym nahradit tyhle veterany :) ale PDB no to asi vi vsichni.

Môj známy z Oshawy si na Draft Combine pokecal s Contem. :wink:
Jsem zvedavej koho budeme volit. hadat koho vybereme na 30. miste asi nema smysl. Jen doufam ze pokud pujdou politikou BPA, pak BPA mezi utocniky.
Taky tak trochu doufam, ze spolecne s Lou az skonci, skonci i Conte.
Zid is back. No nevim, jako dobry, jeden z mala co trefil branu, ale zas o jedno misto min. podle me to znamena bud odchod Fayna (snad ne) nebo vykoupeni jednoho z dvojice Salvador, a-train (snad ano) a nebo oboji.
u mna spokojnost. zidlicky bol s greeneom nas naj obranca(jeho ofenziva je pre nas nenahraditelna)a 4m za rok su fajn.
teraz je na rade fayne, dufam ze podpise za dakych 3,5 rocne u nas. jeho strata by nas radikalne oslabila, myslim ze na trhu napriek tomu ze je nenapadny by sa nanho okamzite vrhli timy ako sharks ci red wings.
nevidim to nijak inak ako na odchod salvadora akymkolvek sposobom (a vymenu mladeho obrancu- najlepsie gelinas) :neviem: faynea musime udrzat.
Tak ako vravíte. Najlepšie vykúpiť aj Salvadora aj Volchenkova, ale ak vymeniť nejaké mladého obrancu tak jednoznačne Larssona. Hoci ho mám akokoľvek rád, želám si jeho odchod lebo ho PDB zničí úplne. Už som to tu písal sto-krát ale pôvodne sme draftovali naj-pripravenejšieho hráča naskočiť hneď do NHL, s obrovským potenciálom, už trošku s nadsázkou sa skloňovalo spojenie nový Lidstrom a pozrite sa ako sme úspešne devalvovali jeho hodnotu!! Z potenciálneho top beka NHL a draftovej jednotky spomedzi obrancov sa pomaly, ale isto stáva obyčajný hnojár z farmy........(furt a furt si ho viem predstaviť najmä v DET, kde by z neho urobili to načo fakt má, a poslali by nám zaň Tatara :slintac: , dream)
presna ukazka bust or boom, v nasem pripade bust a hned dalsi po Bergforsovi, toho jsme se jeste vyhodne zbavili. No ono zadnej div, kdyz Conte otevrene rika, ze advanced stats nesleduje. Nezalozilo prave SJS na tom svou uspesnost draftu? Nekde jsem cetl, ze byli jedni z prvnich kdo to zacal sledovat u prospektu. Sere to o to vic ze v te dobe jsme meli brat Carlsona. Obrana Carlson, Greene, Merril, Larsson, Gelinas, Fayne. Cela home grown one can dream.
No s Martym sme si krajšiu rozlúčku priať fakt nemohli :hroza: mohli by sme ako dvojku vyskúšať Kinkaida, poprípade Wedgewooda :)
Of the dozen teams in on Jiri Sekac, New Jersey appears to be the frontrunner

Ja bych byl pro. Navic by se hned zaradil mezi top 3 prospekty mezi utocniky. (coz take o necem vypovida)
tiez by som bol za. po sezone som chcel sice top lw, ale mozno sekac plus napriklad top center by bolo praktickejsie a hlavne realnejsie, podla toho aka je ponuka. mnozstvo timov potrebuje top six kridla, mnozstvo timov ma x mladych obrancov na vymenu, lebo pre nich nemaju miesto.
na ufa pre nas nie je nic a k mání vymenou su kto? niekto z jets a marchand? nestazoval by som sa, ale trn nam z paty nevytrhnu. mozno to otocit a urobit z minulorocnej prvej lajny druhu sekac?/clowe/ruutu-zajac-jagr a do prvej medzi eliasa a henriquea splasit centra. moc toho nukat nemozme ale buducorocny prvy draft ma svoju cenu, k tomu pribalit gelinasa s brunnerom a nieco by z toho mohlo byt. spezza neviem ci by sa oplatil risknut s konciacou zmluvou a na podpisaneho nemame. ale taky mike richards(co aj citam na forach- aj ked ten hrac je snad vsetko co neznasam na sportovcoch pristupom) by k nam zapadol. deboer ho pozna, styl by mu sedel a dokonca verim ze by dokazal byt produktivny.. ale to su len take sny.

Prachy na top hraca mame, miesta menej. momentalne mame na buducu sezonu napodpisovanych 57,8m (neviem ako sa tam budu ratat jagrove minulorocne bonusy). chyba nam podpisat dvojku(kinkaid to pod milion zvladne a ked nie tak mame wedgewooda), podpisat treba faynea(ratam 3,5 za rok) a larssona(kludne 2), pripadny sekac(to neviem aku zmluvu moze podpisat) a center(richards 5,75). k tomu josefsona a 4ty utok s nahradnikmi.

to uz by financne nevychadzalo, ale to treba salvadora vyplatit(+3,1) a vymenit rydera s brunnerom pre ktorych v time nevidim miesto.(na floridu, to citam ze nemaju kridla) :D, to by spravilo dalsich +6m. ak ma byt strop okolo 71 m tak by nam to v pohode spravilo 22m na podpisy. ostalo by na vsetkych spomenutych aj na pridanie od dalsej sezony pre schneidera a greenea upne v pohode. tuto offseason ocakam od loua ze postavi vitazny fungujuci tím. o tom nepochybujem.
myslim, ze dulezity bude uz draft, kde by se mohlo uskutecnit par vymen. Poslani rydera a/nebo brunnera pryc je realne, prichod spezzy uz podle me moc ne. Myslim, ze muze v ramci NTC dat 10 tymu, kam by nesouhlasil s vymenou a nedivil bych se kdyby tam bylo i NJD. odchod tech dvou bych videl tak za treti kola draftu max, nebo jineho underachievera, nebo jako soucast baliku, pokud by prisel nekdo do Top 6 (Eberle, E. Kane) Realnejsi je ale podle me (pokud se udela prostor v sestave) prichod nekoho z UFA. Podle me to bude nekdo z hracu jako je Camalleri, Vrbata, Michalek a nedivil bych se ani prichodu Heatlyho nebo Havlata.
I kdybychom totiz Sekace podepsali, neni asi realne ocekavat, ze z nej bude LW do top 6 v prvnim roce, leda ze by hodne zaril na farme, kde podle me, by sezonu zacal.
Uplne to vidim :) Havlat 4M na 4 sezony a Heatley 5M 5 sezon :) Rolston revival.

I kdyz u Heatleyho bych veril ze se za dobrych podminek trochu probere.
Heatlyho tu nespomínajte ani zo žartu prosím vás. Z dvojice Ryder/Brunner by som sa radšej vzdal Rydera, potom ešte sa nejakým (hocijakým) spôsobom zbaviť Salvadora/Volchenkova (najlepšie oboch) a budem spokojný. Čo by som ja dal E. Kanea :pray: A ešte zabúdate na Šťastného! To by bol top center ako hrom sakra. Ale to nie je veľmi reálne :cry:
napsal jsem tyhle hrace hlavne proto, ze si myslim, ze nejsme top destinace pro top hrace. Radeji bych Moulsna, Stastneho, Vaneka, Iginlu snad i Gaborika, ale myslim, ze se k nam zrovna nepohrnou. Nemyslim, ze by Heatly nebo Havlat dostali mega smlouvy na 5 let. Spis bych to videl na nejake 2 roky po 3 mega. neco jako dostal Ryder. Ale kdo vi. Mozna privedem jen B. Giontu a Sekace a bude to.

Myslim, ze to tu nepadlo, ale vedle odchodu Tedenbyho, jsou na odchodu Urbom a Pesonen. Ani u jednoho me to neprekvapuje.
Práva na Tedenbyho trejdnuté z Atlantu do Prahy, kam chcel ísť už v polovici sezóny. Už sa naň teším.

Takže výmena :antry: za Sekáča? :giggle: Nebránil by som sa.
Sekac a Kovy a zbavit se Salvadora a mame off season jak z partesu :lol2:
To jak spomínal Getzo, podpísať kovyho deň po drafte :rofl: to ešte len potom by nám naparili také pokuty, že by sme sa nespamätali :D sranda by bola! Ale podľa mňa sú to len kachny, jeho návrat je nereálny...
Švédský obránce Adam Larsson zvažuje návrat do domácí nejvyšší soutěže. Larsson dosud působil v New Jersey, kde během uplynulé sezóny sehrál pouze 23 utkání NHL. 1. července se stane volným hráčem s omezením, pokud se nedohodne s Devils na nové smlouvě, je prý Larsson podle deníku Expressen připraven posílit mistrovský švédský tým ze Skelleftea.
:tada:
to jako Larssona nechcu? Hlavne že zase po Kovalčukovi slintaju :slap: :slap: :slap: .
tohle je blabol. Pokud se nedohodnou tak pujde do svedska. Pokud se nedohodnou. POKUD SE NEDOHODNOU. POKUD SE NEDOHODNOU. Ostatne nam odchazi hraci i kdyz se dohodnou :-D
Už nemám silu :bitka3: toto sa môže stať iba v NJ. Aj keď sa dohodnú tak ho PDB úplne pochová takže to je jedno. :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:
Since a few weeks back Adam is back home in Skellefteå, and the question many are asking is where he plays hockey in the fall.

- I had a great talk with the Devils before I left and they’d come back to me in a few weeks.

What are you hoping for when they do come back to you?

- Obviously it’s a one-way deal I want, that’s my goal.

What do you say about the SHL and a possible comeback in Skellefteå AIK?

- Well, that’d been a lot of fun, I’m not closing any doors at all, says Adam Larsson and continues:

- But I’m not going to decide anything until the Devils come back to me. After that we’ll see what happens.

Has SAIK been in touch with you?

- Yeah I’ve been to their office and spoken to them but not more than that.

v tomto som absolutne bez paniky.. larsson podpise.. a bude hrat top 4 minuty, deboer nedeboer( ak ho nevytrejdujeme).. zvasty jak s kovalchukom.
nekazte chudakovi chlapcovi karieru a trejdnite nam ho... ;) dame vam PAPa
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS