Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mal by som sa tešiť, že na Larssona si konečne niekto spomenul, že už sa "rozohral" v AHL a je späť v prvom tíme, ale dokiaľ ho bude ten truľo na lavičke tak zanedbávať tak dovtedy to tu budem písať. Larsson IT necelých 11 minút, Gelinas 12 minút :good: :hroza: Takto sa pracuje s budúcnosťou :good:
Guddy.44 píše:takhle se bojuje o PO!
Asi tak, WSH, TOR a CBJ bojujú skôr o to kto dokáže toho prehrať viac :hroza: . Bola by sranda keby to NJ nakoniec ešte dali, miesto toho CBJ ideálne, a ich fans by si užili PDB aj v dalších rokoch :giggle: .
Obrázek
Getzo5 píše:Obrázek
ha ha, mi pripomnelo 1 goal 14 shits:
https://www.youtube.com/watch?v=mu4hHf44YgY" onclick="window.open(this.href);return false;
Anger píše:Jagr asi udela pápá
Can you see yourself coming back to the Devils next season?

"I hope so. I like it here."

Why?

"You know what, Lou [Lamoriello] is probably one of the nicest GMs to play for. He understands the game. He's got a lot of experience. He's been around the team for 25 years, so he knows how players react and what players need. You have to follow some rules, be loyal to the team, the team is No. 1, but when you do it you get anything you want. But you've gotta show up. You've gotta work hard for the team. That should be automatic.

"What I love, and not many people can do it, [Lamoriello] separates the hockey from the personal. Some GMs, when you have a bad week or two or three weeks, when you're not scoring and you're supposed to score, they look at you like you're the worst guy on Earth ever. But you didn't change as a person. You just can't score. That doesn't make you a bad person. That's what I love about Lou, you're a person and that's one thing, and you're a hockey player. If you do something bad as a hockey player he'll let you know, but he'll still love you as a person if you don't mess it up. There's not many people who can separate it because they feel the pressure. They look at you and they put the total package together. It's two different things, the job and the person. Not many guys running a company can handle it, but he does. He's one of the best at it."
Slzy cez smiech :hroza:
No co uz, sezona nam pomaly konci.. cez vikend sa dokopem pozerat zapasy kvoli brodeurovi ak su jeho posledne u nas..

toto bola pre mna najhorsia sezona aku som ako fanusik devils zazil(a uvedomoval si ju, predsalen nepostup do PO po prvom sc som odsledoval ako decko akurat tak z tabuliek v novinach, teletextu a pofidernych casopisoch ako hokej, takze tazko to porovnat).

vsade su teraz clanky ako sme sa zmierili s priemernostou(marty), dalsi ako chvalia trenera(jagr, carter a spol), nastvaty sklamany lou, ze toto nie je akceptovatelne, ci elias ako nevieme skorovat a pod..

Moj nazor je ale jasny. od postupu do finale kritizujem deboera. nijak mi neprisiel na chut a kazdy rok co tu je sme horsi a horsi. to nie je len o hracoch.(iste za to ze sme tam kde sme nemoze len deboer, ale aj hraci, skladba timu-lou, odchody, hlavne rozhodnutia ovplyvnene financnou situaciou v time a pod).. ale ked tim prehra z 12 najazdov 12x, tak to je sila. minuly rok to bolo na konci sezony ze sme bili superov, hrali dobre, ale nepadalo to tam.vtedy chybala kvalita, to sa ospravedlnit da. ale neda sa to ospravedlnit v 82 zapasovej sezone a hlavne ked tie vykony boli priserne.(iste ta kvalita nic moc, ale urcite lepsia ako v zavere minulej sezony a v porovnani s konkurenciou o nic horsia). kazdy treti zapas bol vykon ako vykon pupkatych ozratych starych chlapov co si vybehli zahrat beach volejbal z bufetu na plazi. naozaj chyba strelec v situaciach, ked sa sami vyradime z hry a proti buffalam, floride, islanders, calgary a spol sme opakovane schopni vystrelit za tretinu 2x? za zapas 15x?
treba nam strelit gol v poslednej minute ak vedieme? 3 zapasy po sebe sme dokazali stratit vedenie v poslednej minute. pocas sezony to ani nenaratam. treba nam strielat goly ak 25 minut pred koncom vedieme 3:1 s floridou? alebo ak vedieme 3:0 s edmontonom? a dalsie? iste strelec by nam bodol a ide to na loua ze nepriviedol cez tdl minuly rok niekoho co nas mozno stalo Po, ze nepriviedol nikoho takeho tento tdl. ze to nevyslo s ryderom a hlavne brunnerom. urcite by sme mali viac bodov. ale nech na to pozeram ako pozeram, aj napriek zlemu hokeju a chybajucemu strelcovi sme v Po mohli byt uplne v ,,pohode,,.. body sme stracali inde. ze sa vyrovna v poslednej minute, ze sa strati 2-3golovy naskok, to sa stava.ale nie permanentne s istotou ako sme to robili mi.. rad by som videl statistiky ake su priemery ligy a nas... ved tento tim ma najlepsiu oslabovku, oproti inym rokom aj nadstandardnu presilovku, pusta najmenej striel na branu a golmani tiez neboli problem.. aj tak chyba v play off. ten deboerov ospevovany system je problem. chapem ze ho hrame. s tym co mame je to nevyhnutne. som ochotny sa aj zmierit s veteranmi v zostave a chapat to ze deboerovi slo o krk o Po a robil to comu veril a nasadzoval toho komu veril. lenze tu mame vysledok a zodpovednost si za to nesie deboer.
jagrovi system sedi, je v nom excelentny. nic ine ani hrat nemozme, ale nejaku flexibilitu ktorej deboer nie je schopny proste treba. sedi nam hrat na flyers, pens to svoje, ale su timy kde to zas nesedi. a to ma mat trener zmaknute. tim musi vediet svoj system. ale musi to vediet aj zavriet, taktiez musi na niektore timy a v konkretnych situaciach hrat inak, prisposobit sa. nie jednu a tu istu sablonu, ktora je dokonca pod deboerom rok co rok menej efektivnejsia. kazdy jeden zapas na buffalo som vedel ako to bude vyzerat. vsetci to vedeli a deboer aj tak nic.zas a znovu si siel po katastrofu. o tom cely deboer je. 100x hlavou proti muru a pojde aj 101x ocakavajuc iny vysledok ako 100 predoslych. vracat sa k jeho chybam co tu boli premielane x krat nema zmysel. proste musi ist.. kludne budem rad ak sa prijme novy trener s podobnym systemom, ale trochu flexibilnejsi, taktickejsi a tvrdsi. uz nemienim citat zapas co zapas ako je vsetko ruzove a stale sme v baliku o play off a staci nam chytit snuru.(presne to je ta priemernost o ktorej marty vravel). za to ze sme len v baliku by mali lietat blesky, jar po satni a nie s tym byt spokojny..

k brane ani nic nemam. schneider je sympatak a vyborny golman, nepoznam nikoho co by si ho neoblubil. verim ze bude jednotkou devils na dlhe roky. ma svoje muchy ale stale na sebe pracuje, skvely hrac :good:
marty bol marty. rad by som aby ostal. ku kecom okolo sa tazko vyjadrovat. podla mna by tu mal zakoncit karieru a odchytat si 30 zapasov, uhrat 700 vyhier a zakoncit to ako devil.
do buducna ak odide, tak neviem..o dvojku by sa mohli pobit kinkaid s wedgewoodom(ktory sa zlepsuje podla stats) a ak by sa neosvedcili tak je najmenej splasit niekde lacnu externu dvojku aj pocas sezony.

Obrana no greene opat ukazuje aky je neocenitelny. uz ani neviem kolky rok pisem ze je nas najdolezitejsi obranca, to je borec.
fayne k nemu sedi, podla mna je podcenovany. dufam ze ho podpiseme, lebo kludne si ho moze uchmatnut nejaky top tim a urcite neolutuje. snad mu dake 4 roky za 12-14m dame a vezme to.
volchenkov podla mna odohral u nas najlepsiu sezonu, okrem slabsieho rozbehu mu nemam co vycitat. skoda ze sem tam sedava, lebo hraju vtedy horsi veru.
zidlickeho dufam udrzime. ten bol neskutocny. hral presne to co mal. kolkokrat aj navyse. uhra vela minut. ma svoje muchy ale vsetci o nich vieme, taky je, to sa mu neda vycitat, to k nemu patri..s greeneom(ktory je overall lepsi) by som ho dal vykonmi na spolocne prve miesto medzi nasimi obrancami.
mladici. gelinas vyborne zacal, nie moc dobre skoncil. uvidime buducu sezonu, ale to co predvadzal minuly vikend v obrane(asi proti car sa mi zda, alebo predtym) tak to bol defenzivne jeden s najhorsich vykonov ake som kedy videl. dufam ze z neho nebude nejaky MAB.
merrill- tam spokojnost. robi extremne chyby, prepadava, ale na druhej strane robi vela pozitivneho, niekedy az zasnem.. chcel som ho na farme a hore larssona ale chlapec sa zlepsoval postupne a teraz v zavere je vyborny..a na to ze to je prva profi sezona..do buducna velky prislub a tak nejak od neho ocakavam ze to bude minimalne top 3 bek.
larsson- popisane tu bolo vela. podla mna hral dobre a tie cachre s farmou a podobne nechapem. urcite stabilny nhl obranca, ktory sa zlepsi. dat mu ofenzivnejsie ulohy a pojde to.
salvador- ten nema co na lade robit. proste je slaby. ak sme mohli vyplatit pandolfa ci whitea, tak bryce musi ist. zabera miesto.
harrold- klasika. idealna 7micka. lenze deboer..

greene-fayne, volch-zidla, larsson- merrill, harrold- podla mna pohoda

utok
to bolo cele o jagrovi. tam netreba slova. dufam ze podpise(vyjadrenia su nadejne) a kludne by som mu dal viac a vela bonusov, nech si svoje zasluzene peniaze moze nahrat.
elias-extremne dolezity hrac. skoda ze same zranenia smolna sezona. boli zapasy ked mu neslo ale po olympiade si drzal bod na zapas sa mi zda. prvu polku sezony hral s hracmi ako brunner, trapaci sa ryder a dokonca mal dlhodobo pri sebe berniera a par zapasov aj giontu a to boli jeho najhorsie zapasy. s henriquem im to slo.teda ked deboer asi 4x pochopil ze adam musi hrat na kridle(len na to zasadne aj rychlo zabudne a vrchol bol ked nam vyhravali zapasy,strielali goly a on ich rozdelil, lebo vraj potrebujeme stirelat goly, cim dosiahol ze sme nadavali ani len tie). natrvalo. ten sa prebral, lebo prvu polku sezony mal ako minulu, slabucku.
Zajac- to je vyborny hokejista, akych mam rad, snad mu jagr pomohol a pomoze.. 20 golov, cez 50 bodov moze mat lavou zadnou a pritom ubranit top lajny supera.
clowe,ryder, brunner- nase posily- ryder sa nechytil, brunner sa snazil, mne bol aj sympaticky ako reagoval na posadenia, skill ma, ale jeho hokejove iq vlastne neexistuje. jediny z posil co sa chytil je clowe. ma vyborne ruky, bojovnik, timovy hrac, dobre rozhovory..smola tych otrasov.uvidime buducu sezonu ale tuto sedi kvoli hlave uz 3x? ja len dufam ze to prestane.
zubrus po vybornom zaciatku odpadol bodovo, ale bol to zubrus. za druhu polovicu sezony si kritiku zasluzi ale stale je to dolezity hrac aj do buducna. ruutu sa tu rozoberal pri trejde.
a nasa 4ta lajna? gio je v pohode-lenze opat deboer faktor. je kritizovany za to ze hra tam a vtedy, ked na to nema. odmysliet si to a je to dobry devil do 4 utoku. ja som za podpis. cartera mam rad a z tejto sezony som sklamany. viem ako vie hrat a to co predvadzal po zraneni v bitke asi tak 15 zapasov bola slabota a vtedy by mi ani nevadilo keby odide. v zavere sa zdvihol, tak snad si to udrzi aj do buducna v nasej 4 brazde. berniera by som nechal ist. deboer ho precenoval, on sa nechytil. min rok by som veril ze moze hrat 3 utok, po tomto som presvedceny ze ani nahodou a 4ty uz ani u nas. nehituje, nema strelu, ani techniku, uz ani rychlost, nevie branit. nic nam neprinasa. rozlucil by som sa s nim.
Josefson. pre mna zahada, kedykolvek hral tak vzdy boli v tom zapase u nas aspon 3-4 utocnici horsi od neho, napriek tomu sedel vzdy on. opat deboer. vie potiahnut puk, aj branit, ma aj rychlost, trufa si do klucky. pre mna nas buducosezonny 3. center.ak podpise, lebo by som sa mu nedivil.
do buducej sezony potrebujeme top hraca na lw prveho utoku. dufam ze lou sa do toho oprie. kludne moze obetovat jedneho z nasich mladych obrancov, draft a pribalit jedneho z dvojice ryder, brunner..iste hviezdu za to neziska, ja by som bol spokojny aj s wheelerom(laddom) a podobne. ale ak by pritlacil, nestazoval by som sa.
utok: novy hrac-zajac-jagr, clowe-elias-henrique, ruutu-josefson-zubrus, carter-gio-matteau-/ sislo,boucher,zajac- o tom ak niekto vie viac by mohol poskytnut info, lebo statisticky sa chytil v ahl velmi dobre a sancu by mohol dostat a predviest sa v kempe na poziciu 4 centra..
ryder, brunner zakomponovat do vymeny jedneho, druheho na drafte poslat niekam za 6.kolo.. nic proti nim nemam, jednoducho to nevyslo,dokonca si myslim ze ryder bude mat buducu sezonu dobru, len mu to nesadlo. hracov co by nanho robili nemame a 3 utoku nie je dobry ani sa nehodi do systemu. toť vše.
S tím Brunnerem to bylo na pováženou. Góly vloni měl s Wings, ale upřímně, krom toho, že je šikovný, nemá moc co navíc nabídnout (ne za ty prachy, co chtěl). Ten tanec okolo smlouvy z loňska dostává po jeho letošní sezoně dost absurdní epitaf.
dunim píše:No co uz, sezona nam pomaly konci.. cez vikend sa dokopem pozerat zapasy kvoli brodeurovi ak su jeho posledne u nas..

toto bola pre mna najhorsia sezona aku som ako fanusik devils zazil(a uvedomoval si ju, predsalen nepostup do PO po prvom sc som odsledoval ako decko akurat tak z tabuliek v novinach, teletextu a pofidernych casopisoch ako hokej, takze tazko to porovnat)...
Obrázek
A do tretice. Chere si na záver sezóny u mňa šplhol a vlastne aj Potvin, ktorého ako komentátora fakt nemusím.

:arrow: LINK

Už len nech to niekto Martymu prečíta NAHLAS :!:

Upozornenie: upravil som ti ten link.a.

Devils close to re-signing DeBoer. More here.
Dobrá zpráva. :moj:
Rono píše:
What? :sok: Ved Devils s DeBoerom si nas daju s prstom v nose kedy chcu...
:rofl:
Mozte sa ist obesit chlapci :lol:
kajo píše:What? :sok: Ved Devils s DeBoerom si nas daju s prstom v nose kedy chcu...
Co na tom sejde, když se v play-off nestřetneme? :matika:
Rono píše:
Tak a ted se bude cela nhl trast :) cekam sc do dvou let :)
Dufam ze nevytiahneme vyber ala M. Corrente
Ešte na margo toho, že PDB zostáva :hroza: :-D by som chcel dodať, že Larsson by sa mohol začať venovať štúdiu alebo nejakej zmysluplnejšej aktivite lebo u nás má pod PDB v nasledujúcej sezóne definitívne po kariére.................................................ako rád by som sa mýlil
Děkuji za shrnutí, od dunima, ktere bylo velice trefne. letos se nebudu vyjadrovat ke vsem hracum, jelikoz, jak jiz psal prave dunim a ja to mam stejne, tolik nedokokukanych prenosu a nedoctenych, nebo vubec necetlych clanku, nazoru a vseho kolem devs jsem, co to aktivne sleduji, zatim nezazil.

tym si postup do PO nezaslouzil, mit jen jednu snuru tri vyher je proste zalostne malo. prohrat vsechny najezdy je ostudne a nedat gol v deseti nebo kolika zapasech je neomluvitelne.

na koho to svalit? ja bych mel jednoho az dva vyniky a nekolik spolupachatelu. za 1) Kovalsuck a za 2) Traitorse. (btw Davvy, zmen si konecne ten podpis, uz ti tam chybi jen Gomez :D)

to ze odesel -7arise je trestuhodne, to ze odesel pan Nikdy-nic-nevyhraju (MS se nepocita, to je vylepsena eurohockey tour) je hanebne a ze je nikdo nenahradil je neomluvitelne. Chapu finance a tak, ale pokud letos v sezone neprijde nekdo jako Moulson, Stastny nebo jini, nebo oba, pak je potreba to odpiskat a rict si, ze nadesel cas prestavby a to totalni a pripravit se na obdobi, kterym si prosli napr Stars (tedy par let bez PO).

Pokud se pristi rok neudela PO a marty skonci (tedy bude mit moznost byt nasim novym GM), je cas podekovat, smeknout, udelat sochu, prejmenovat ulici a vyprovodit strycka Loua do zaslouzene penze.

Vedle bodujich hracu je priorita pro offseason jasna a sice Cory. Casto s Jagrem nas nejlepsi hrac, ktery se zrejme po olympiade potykal s motivaci, ale to byl jen kratkodoby vypadek, jinak chytal vskutku vyborne a navic se mi libi jeho osobnost.

Co se tyce UFA tak jsem na vazkach, chtel bych aby se podepsal Zidle a Fayne, ale to zas budou zabirat misto mladym, ale na druhou stranu, nevim jestli by je prave mladi plnohodnostne nahradili. Gelinas ma potencial bodove nahradit Zidlickeho a Merrill muze pridat ke slusne defenzive vic bodu nez Fayne, ale to jsou je ocekavani, ktera se nemusi naplnit.

Dvojice Salvador, Volchie je taky k diskuzi, chapu a v mnohem souhlasim v kritice techto dvou, ale a tim jsem si jist, bez nich bychom nebyli 1. v PK. Kazdopadne myslim a doufam, ze jeden z nich odejde (BO, trade, duchod - je mi to jedno)

UFA v utoku - rikal jsem to nekolikrat, CBGB uz ztratili kouzlo a neni tezke si predstavit budoucnost bez nich, zejmena pak bez Berniera, kteroho doufam nahradi Sislo, nebo kdokoliv jiny. OK Bernier cloni a hituje, ale to muze delat i CamJan (delam si srandu, toho ne) lil Gio, je asi podepsanihodny, snazi se, brusli, brani (nekdy az moc - viz dunim) a hraje PK. Carter je napovazenou, zda se, ze ho PdB ma v oblibe a tak asi taky zustane a me by asi ani nevadilo, i kdyz je to podle me velice snadno nahraditelny hrac i z vlastnich zdroju, treba Motteauem.

Dvojice Ryder, Brunner - podle me jeden z nich odejde a nevadilo by mi kdyby to byli oba. Ryder pro me obrovske zklamani, vedel jsem ze je streaky, ale v druhe pulce sezony dal jen snad jeden gol a to dostaval sance v PP. Chvilemi vypadal, ze ho hokej nebavi, ale kdyz vevodil nasim strelcum v pulce sezony a mel nekolik peknych golu byl fajn, bohuzel to trvalo kratce a myslim, ze nenaplnil ocekavani nikoho z nas.

Brunner se snazil (vetsinou) a myslim ze nebyt te podivne formy kolem olympiady (asi 1000 zapasu bez golu navic casto HS), docela bych byl spokojen, protoze, uprime receno ja vic neocekaval.

Chudak Clowe - trochu se bojim, ze bude Prongerizovan a uz ho nespatrime. Coz je skoda, protoze kdyz hral byl dobrej, hitoval, byl vudcem a prijemne me prekvapili jeho playmaking skills. Navic bude potreba ho nahradit a tak bych se nedivil, kdybychom v budoucnu uvitali Clarkiho zpet po pripadnem BO.

Henrique doufejme nasel po olympiade sve stare ja, ve ktere jsme vsichni verili a do budoucna z nej bude kvalitni univerzal co nasbira pravidelne pres 50 bodu. Myslim, ze nikdo netrefil tolik tyci a nenechal tolikrat vyniknout golmana jako prave on a do budoucna bych se nedivil kdyby se dostal nekam k 30+20

Zajac se hledal az se vedle Jagra nasel a myslim, ze spolecne by pristi rok mohli zopakovat sezonu, akorat s vetsim bodovym prispevkem, pokud dostanou kvalitni LW a ne zubieho, kterej byl typickej Zubie. Nic nezkazil, ale taky nic nepredvedl, ideal do treti lajny, kam asi patri.

Patty je standard, netreba hodnotit, stejne tak ostatni co nedostali prostor z ruznych duvodu (byli svedi, mladi, nebo oboje)
Roman Jedlicka @jedli · 4m
Jaromir Jagr said after practice w/ national team he will continue in #njdevils team. He said he already has agreement with the club. :jupi:

Obrázek
One year deal for Jaromir Jagr with the Devils. Value is between 5 and 6 million dollars depending on bonuses. #tvasports
:hmm: Takže okolo 5,5 mega z toho nakonec může být? Jo, to by mu jinde asi nenabídli. :neviem:
Rono píše:
One year deal for Jaromir Jagr with the Devils. Value is between 5 and 6 million dollars depending on bonuses. #tvasports
:hmm: Takže okolo 5,5 mega z toho nakonec může být? Jo, to by mu jinde asi nenabídli. :neviem:
to asi ne a nikde jinde neni tolik treba jeho pritomnosti jako u nas. Navic to ma trochu rukopis Loua, kdy smlouvama odmenuje hrace zpetne.
Jagr's newest contract with the Devils is worth 1-year, $5.5M.
Wau.
Jestli zopakuje ty letosni vykony, tak fajn. Devils nakonec nemaj na vyber. Ale je to solidní pálka..
Už to začína. Dúfam, že mať bude aspoň z 3/4 takú dobrú sezónu akú mal teraz a pred TDL ho fukneme za nejaké to kolo ako to urobil Dallas. Musíme z toho vyťažiť, čo najviac lebo do 50ky hrať určite nebude. Plus neviem, čo chcel Jarda naznačiť tými rečičkami o PDB :giggle:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING