Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sice na trhu ještě byli imo lepší beci za rozumné peníze (okolo 1M), ale tak snad to nebude tak hrozné. Jako v nejhorším bude dělat healthy scratch nebo bude hrát na farmě a po roce půjde. Peníze bude mít určitě hluboko pod 1M.
Plus možná ještě "SFY is not done with Tampa's blue line" :-)
"Randy is a skilled defenseman, capable of playing in all situations on both the right and left side," Yzerman said in a statement. "His addition gives us some needed depth on the blue line."

Tak to bude čistokrevnej one-way deal...
V Kings začal Jones po příchodu z Flyers výborně, připomínal o rok starší angažmá Quinceye, kterého si Kings stáhli z waiver listiny, kam ho tehdy umístil Detroit. Přesná čísla neřeknu, ale určitě měl v prvních 10 zápasech kolem 10 bodů, především hodně posílil ofenzivu. Potom se ale začala ukazovat horší tvář Randy Jonese, a to bránění. A tahle stránka nakonec převážila všechno, postupně přestal být i přínosný pro ofenzivu, měl i nějaké zranění, které ho už definitivně vyhodilo ze sedla. Srdce fans Kings si definitivně '"získal", když v prodloužení prvního zápasu v playoff proti Vancouveru předvedl ukázkový a pro něj stále častěji typičtější turnaround, který znamenal vítezný gól Nucks...
Pravda, každý to bere za SFYho první chybu. I když je to one-way, neviděl bych to tak zle. Určitě se zraní a odehraje cca 40-50 zápasů a kdyby ne, tak se podle mě bude pravidelně střídat s Lashoffem. SFY ho možná podepsal, aby na Lashoffa nebyl ze začátku vyvýjen takový tlak. Takže bych se vubec nedivil, kdyby si sezonu rozdělil na půl s Jonesem.
Je třeba dodat,že ve Flyers se na Jonese dívali jako na hráče,který bere 3 M a proto na něj byl logicky vyvíjen velký tlak.
U Kings dostával zbytečně velký ice-time (průměrně 18:10) což mohlo vést k snížení jeho schopností.
Jako 6.bek - s průměrným ice-timem okolo 12 minut nemusí být špatný.Jak píše mountain,počkáme si na jeho výkony v dresu Tampy.První dojem z podpisu je ovšem stále silně negativní.
Takže je to one-way deal/ 1 M !!! :roll:

Jen na ukázku něco z umění Randy Jonese:

1:15

Kód: Vybrat vše

Kings in the 2010 playoffs:

With Jones 0-4

Without Jones 2-0

because unlike Jones, MAB is actually useful at one time in the game, the PP. Jones is completely useless.

Dear Tampa Bay:

Thank you.

-Los Angeles

In my 22 years of watching Kings hockey, there was nobody worse than Randy Jones. I'm seriously not joking Tampa fans. Hopefully he's in the press box most of the games.

My grandmother > Jones

Fact

As a Canucks fan, Randy Jones was my favourite King during the playoffs. It was like we had 6 players whenever he was on the ice.
A jedna perla na závěr:

What a steal!! Randy Jones? Guy could totally turn his career around! Yzerman just keeps making the best moves ever seen. With Yzerman's leadership and teaching skills, Randy Jones will be an allstar this year.
Zajimavé je, že na českých a slovenských stránkách považují Jonese za jeden z nejlepších tahů Yzermana a na zamořských stránkách je naopak kritizován jako nejhorší podpis příchozího tragéda.

Tak zle bych to neviděl, mě přijde Jones něco jako Foster 2.0 :D
PainKiller píše:Zajimavé je, že na českých a slovenských stránkách považují Jonese za jeden z nejlepších tahů Yzermana a na zamořských stránkách je naopak kritizován jako nejhorší podpis příchozího tragéda.

Tak zle bych to neviděl, mě přijde Jones něco jako Foster 2.0 :D
Na nhlpro a slovaknhl píšou experti,kteří akorát zmapují stats a následně vynesou verdikt.Hmm 21 bodů ve 48 zápasech,to bude dobrý bek :D

Jones je bohužel daleko slabší než Foster a to snad po všech stránkách.Rozhodně nemá tak kvalitní střelu a ani tak ''dobře'' nebrání - Foster je imho oproti Jonesovi hotový Pronger.
Bergeron má zase parádní one-timer a je použitelný jako útočník.Jones je úplně k ničemu! Jako 6.bek je lepší i Smaby,ten aspon může hrát oslabení...
Foster byl taky prakticky k ničemu. Bránit neuměl a posouvat puky Stamkosovi na one-timer by uměla 3/4 hráčů v týmu. Střelu měl super, to je fakt, jenomže díky tomu, že se PP hrála na Stamkose, tak ji vůbec nepoužíval. Jenom zkraje rozbil pár plexiskel, ale jak se přišlo na to, že Stamkosova střela taky není až tak špatná, tak se to hrálo jenom na něho.
Za to ovšem mohl vynikající trenér, když tu jeho krásnou PP střelu takhle zakázal a zazdil. Kdyby ho dal do druhé PP unit, tak tam mohl střílet jedna radost. Pousouvat to Stamkosovi mohl klidně Hedman.
Já myslím,že na Fosterovo bránění budeme ještě pozitivně vzpomínat :D nedá se říct,že by Foster dělal vyložené hrubky,které by nás stály zápas.Akorát byl slabší ve vlastním pásmu.Jones k tomu navíc přidává i pravidelné zakládání soupeřova útoku - viz to video.

Kromě toho je to hráč,který nemůže hrát PO - je to typ ala Mike Green,akorát že ani z poloviny tak produktivní.Když o něco jde,tak je ve sra*kách.Z mého pohledu ten podpis nedává absolutně žádný smysl.Veterán to není,bránit neumí,Play-off neumí...mohl bych pokračovat.Snad JEDINĚ,že Boucherův systém mu sedne tak geniálně,že veškeré jeho negativní věci budou převyšovat ty kladné.Já téhle variantě příliš nevěřím,spíš to vidím na waiver po 10 odehraných zápasech.
Nezbývá než doufat, že se mu u nás začne dařit podobně jako skoro všem, co odešli od nás jinam.
Osobně se mi takoví beci jak Foster třeba moc nelíbí. Pokud neumí bránit, tak na co je takový obránce. Jasně, může hrát jak on ve 4.útoku a PP, ale to kostrbaté a zbytečně zabírá místo v sestavě všestranějším. Existuje hodně beků, kteří umí bránit i hrát PP, tak proč to řešit takhle divně. Z podobného důvodu nemám rád čisté bitkaře - hráče, kteří sotva stojí na bruslích, se štěstím chytnou hokejku za správný konec a umí se jenom rvát. Takové silné zaměření na jednu činnost a propadání ve všech ostatních je na nic. Třeba Konopka loni uměl aspoň buly, byl to dobrý "locker room guy", takže ten měl mimo těch bitek i jiné přínosy.
Přesně.
Všechny podpisy co SFY do včerejšího dne zrealizoval dávaly nějaký smysl.Mám pocit,jako kdyby Jonese podepsal Lawton.Ten měl takové všestranné obránce rád.Hale,Malík,Welch... :D
Já už tému Jones uzavírám,akorát se vždycky rozčílím.Možná ještě safa přidá svůj vlastní pohled na věc.
No, tak to sa máte sa na čo tešiť. :lol:

Aj keď možno, keby sa k nemu dal nejaký naozaj defenzívny obranca, mohlo by to fungovať. Vpredu mu to aj celkom išlo, hlavne zo začiatku to u nás dosť oživil. Ale fakt by pri sebe, vlastne za sebou, musel mať niekoho kto bude zachraňovať jeho "výtvory".
Hmm takže můj nejoblíbenější hráč Lashoff vyměněn do Toronta za 2 celoživotní farmáře.Pěkně Steve, jen tak dál.Co bude následovat příště? Začínáš to pěkně srát!
Zajimavý :hmm: Celou dobu naprosto skvělý podpisy a pak najednou nesmyslný blbosti. Za Lashoffa sme získali dva útočníky, co jsou podprůměr AHL! Pro mě je ta výměna naprosto nesmyslná. No tak, SFY, co se děje :/
Nesmyslný, naprosto nesmyslný trejd pro nás. Na co potřebujeme dva doživotní farmáře, když už tak máme útočníků docela dost? A proč se kvůli takové protihodnotě musíme zbavovat prospecta, který ještě mohl ukázat, že v něm něco je. S Boucherovým systémem tím tuplem.
Smysl to dává akorát pro Toronto, které se takhle hezky zbavilo dvou pro ně už zřejmě neperspektivních hráčů. Na oplátku dostali beka, který se pravděpodobně do NHL u nich nikdy nepodívá (prosazovat se v nejlepší obraně NHL není jen tak). Ale jim je to jedno bych řekl, pro ně je pointa toho trejdu ve zbavení se těch dvou.
Škoda no, je to sice jenom na úrovni AHL, ale i tak. Nevidím v tom trejdu žádný smysl a užitek pro nás.
Dobrý hráč =/= dobrý GM.... Bolože to radosti keď k vám prišiel (nechcem byť krutý a hľadať príspevky)...ale tak ruku na srdce, zlatý team by som z kanadských chlapcov poskladal aj ja, horšie to bude v NHL.
Jako i přes tady tenhle trejd jsem pořád s Yzermanem spokojený. Tohle byl sice imo nevydařený trejd, ale pořád je to jenom na úrovni AHL. A podepsání Jonese, na kterého i když slyším jenom ty nejhorší reference, tak nemusí být až tak špatné (1y smlouva).
Suma sumárum pořád o dost převládají ty kladné věci. Jsem pořád rád, že je tady. V porovnání s tím, na co jsme byli zvyklí pod Lawtonem, je tohle NIC.
Já nerozumím tomu,proč chtěl Burke Lashoffa.V té konkurenci nemá nárok (to by museli odejít 2 beci,minimálně) a i při pobytu na farmě mu bude platit plnou gáži,tj 575k.To není moc výhodné.
Lashoff má další sezonu one-way smlouvu, což znamená, že pokud ho Leafs pošklou na farmu, pujde přes waiver... byl by to dobrej tah, kdyby ho SFY okamžitě stáhnul :)
PainKiller píše:Lashoff má další sezonu one-way smlouvu, což znamená, že pokud ho Leafs pošklou na farmu, pujde přes waiver...
No tohle na to nemá úplně vliv... je konec Lashoffových dnů v Tampě.Kdyby ho Yzerman chtěl,tak ho nemění za takový garbage! Bohužel.
No a co s těma dvouma útočníkama potom?
....tůůůt, dialing: Holmgren, Philadelphia Flyers
:D
Já mám dobrou paměť na jména, jmenovitě poznám hromadu hráčů, o kterých většina lidí v životě neslyšela... Ale kdo to ksakru je Berry a Giliati? Prohledávám harddisk........lup...lup.....lup.......Rick Berry - to není on..... Error....... Tito dva hráči neexistují...

Řekl bych, že Yzerman šel s Lawtonem na pivo a aby zabili čas, dohodli společně trade :D Lashoffa je za ty dvě sra*ky škoda :verysad:

EDIT: Na oficiálních stránkách jsme prý získali dva prospekty...... :lol: Pro Norfolk to možná prospekti jsou, i když ne moc perspektivní
Mam takovej pocit ze tohle je zatim jen prvni pulka dealu. Treba si Wiserman dela prostor pro nekoho za 4.25M a pristi tyden se dozvime treba ze jistej ceskej obrance rad a dobrovolne zrusil svoji NoTrade ve prospech TBL. Takovy maly kanadsky "ja na Burkeho a Burke na mne". Fakt ale je ze nez Lashoffa bych radsi videl jako salary dump treba Smabyho, ale co nadelam.

A nebo snad jeste nepravdepodobnejsi moznost ze se Ranger konecne rozhodl vratit na led namisto do skoly.

/Edit: oprava jmena hrace
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES