Jj, môžem len súhlasiť. Najprv, keď k nám prišiel, tak som ani nevedel, čo to je zač a teraz ukazuje svoje kvality po hernej, či bitkárskej stránke. Najviac sa mi páči, že sa postaví aj takým bitkárom ako je Laraque, Belak, Brashear a pod. Proste sa neriadi podľa sily a väčšinou aj tak víťazí. Dáky gólik už dal a neviem, či raz nie aj víťazný, už sa nepamätám, ale vo Phoenixe určite nie ja na zmar. A je mi sympatickejší, ako dáky Pronger, po prípade Brashear.Wanic píše:Mno já to dneska viděl na živo)) ... dělal to pro Doana a to se cení ještě víc....
)) Bizzy je můj nejoblíbenější bitkař... za 1. se bije podle mě líp jak Carcillo a za 2. Carcillo většinu zápasu proseděl na trestný, Bizzy už nebyl na trestný mimo bitku ani nepamatuju a ještě k tomu umí hrát v poli..... Když jsme v útočnym, cloní před bránou... když má puk ve střednim, zbytečně nic nevymejšlí a hraje jednoduše..... Docela mě mrzí zápasy, když se nedostane na led...... zkrátka spolu s Winnikem a Fiddlerem
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak tak.... Bizzy je supr hráč.... vzhledem k aktuálnímu zranění Winnika se teďkon do sestavy nejspiš podívá častěji i když uvidíme.... z farmy byl povolanej Hoggan a Porter.....
Zatim nás zranění zasahujou opravdu systematicky..... nejdřív TOP 2 beci + Sauer... což prověřilo naší obranu... a uspěli jsme myslim na výbornou.... teďkon naše cheching line.... 3 zápasy teď chyběl Fiddler (dneska už bude hrát - podle jeho slov alespoň...) a teď se zraní Winnik (week-to-week).... Jako by se o žádný zraněný nejednalo a Tippet zkoušel naší farmu
))) ..... no, každopádně v obraně jsme uspěli... jsme zvědavej jak dokážem zaplnit tohle....
teď máme 5 adeptů do naší checking line: Fiddler, Bizzy, Korpikovski, Hoggan, Porter
Tak jsem zvědavej jak se ukážou.... Hoggan je mimochodem taky docela bitkař....
Očekávam, že až se Winnik uzdraví, začnou se zraňovat hráči z prvních dvou lajn
)) ať se ukáže v hlavnim týmu i Turris, MacLean, Spina a podobní
)))
btw. kluci zápas dneska berou vážně... je to myslim pěkný spestření takhle ke konci roku.... Phoenix ještě o prvenství v divizi snad nikdy nehrál....
kua to je dobře, že to takhle berou... doufam, že dneska na jejich výkonu bude vidět nasazení a srdíčko, ať už zápas dopadne jakkoliv....
btw. je to taky minisouboj o post brankářský jedničky na OH... Nabokov vs. Bryzgalov
)) pokud teda už neni dávno jasno....
Zatim nás zranění zasahujou opravdu systematicky..... nejdřív TOP 2 beci + Sauer... což prověřilo naší obranu... a uspěli jsme myslim na výbornou.... teďkon naše cheching line.... 3 zápasy teď chyběl Fiddler (dneska už bude hrát - podle jeho slov alespoň...) a teď se zraní Winnik (week-to-week).... Jako by se o žádný zraněný nejednalo a Tippet zkoušel naší farmu
teď máme 5 adeptů do naší checking line: Fiddler, Bizzy, Korpikovski, Hoggan, Porter
Tak jsem zvědavej jak se ukážou.... Hoggan je mimochodem taky docela bitkař....
Očekávam, že až se Winnik uzdraví, začnou se zraňovat hráči z prvních dvou lajn
btw. kluci zápas dneska berou vážně... je to myslim pěkný spestření takhle ke konci roku.... Phoenix ještě o prvenství v divizi snad nikdy nehrál....
"Je to jediný soupeř, který je právě teď v naší divizi nad náma a my to víme..." řekl obránce Kojotů Adrian Aucoin po sobotním tréningu. "Jsme jenom pár bodů za nima, takže pro nás je to asi největší zápas roku"They are the only team in our division above us right now and we know that,” Coyotes defenseman Adrian Aucoin said after Sunday’s practice. “We’re just a few points behind them, so for us it’s probably the biggest game of the year.”
kua to je dobře, že to takhle berou... doufam, že dneska na jejich výkonu bude vidět nasazení a srdíčko, ať už zápas dopadne jakkoliv....
btw. je to taky minisouboj o post brankářský jedničky na OH... Nabokov vs. Bryzgalov
S tými zraneniami z prvých dvoch lajen si to myslel dúfam tak, že tréner tých hráčov nechá odpočinúť, aby odskúšali iných, ale nezrania sa, že?
Dnes hráme proti San Jose vonku a vidím to v našu prehru. Bude to síce vyrovnaný súboj, no rovnako ako mi proti LA aj oni musia skresať tú ich škaredú zápasovú bilanciu. Nechcem to privolávať, no u nich doma sme hrali a tam sme aj prehrali a myslím si, že aj v noci znovu prehráme. Aj keď káder na výhru samozrejme máme. Keďže máš narodediny, tak by ťa mohli potešiť výhrou, aj keď som dával na San Jose
. Všetko dobré som ti prial v inom topicu, to nájdeš
Dnes hráme proti San Jose vonku a vidím to v našu prehru. Bude to síce vyrovnaný súboj, no rovnako ako mi proti LA aj oni musia skresať tú ich škaredú zápasovú bilanciu. Nechcem to privolávať, no u nich doma sme hrali a tam sme aj prehrali a myslím si, že aj v noci znovu prehráme. Aj keď káder na výhru samozrejme máme. Keďže máš narodediny, tak by ťa mohli potešiť výhrou, aj keď som dával na San Jose
Mno doufam, že se nezraní to je jasný.. ale nedivil bych se, kdyby se tak stalo... mno kdybysme dokázali nahradit i je.... tak máme skvěle poskládanej tým, kterej nerozhodí žádný zranění (snad kromě golmana).. což by byl famózní úspěch... i když neni třeba zatim jásat, zatim uvidíme, jestli budem vůbec schopní nahradit tu checking line.... Winnik se svýma 10 kladnýma bodama v kolonce +/- bude určitě chybět.....
Nad SJ jsme letos ještě neprohráli... u nich v HP Pavilonu jsme je porazili 1:0 po nájezdech..... a nedávno jsme je doma porazili 2:1.. kluci se na ně umí žvejknout, tak doufam, že se to povede i dneska....
Nad SJ jsme letos ještě neprohráli... u nich v HP Pavilonu jsme je porazili 1:0 po nájezdech..... a nedávno jsme je doma porazili 2:1.. kluci se na ně umí žvejknout, tak doufam, že se to povede i dneska....
Čo k tomu dodať? Nebola to sláva, ani slabota, tak dačo medzi. Bryzgalov nesklamal, tak ako po celú sezónu, zatiaľ. Čaroval ako sa len dalo a podľa mňa sa nedajú tie jeho zákroky nazvať šťastím, ba by som povedal, že pri tom jednom góle, kebyže má šťastie, tak by ho vychytal. Obrana podľa toho čo som videl nič moc, buď dáka chyba, z ktorej hráči Sharks ťažili, no Bryzgalov nás zachránil, alebo pomalosť našej obrany, z ktorej tiež ťažili. Takže hra obrany ma tento zápas neosvietila. Zápas mal asi taký dej, ako proti Anaheimu. Sharks to čo mohli dali, ináč si vylámali zuby na Iljovi. My, na druhej strane, to čo sme mohli dať sme nedali. Nechápem tie strely z uhlov a to ešte 3 v rade a do betónu Nabokova. Hráči strielali ako sprostí, proste ako trafili puk, tak to išlo. Nerozmýšľali pri tom a potom to aj tak vyzeralo. Nabokov vytiahol dáke dva parádne zákroky, hlavne tá lapačka v predĺžení sa mi páčila. Podľa nájazdov nesudím nič, to je len lotéria, ako penalty vo futbale. Útok sa mi tiež moc nepozdával, hráči boli lakomí na prihrávky, všetko len strielali. Proste nie klasická, kolektívna a účinná hra Phoenixu, ako som bol zvyknutý. Snáď to bolo len tento zápas. Sharks si aj to víťazstvo asi aj zaslúžili. Nám, ako vždy chýbala štipka šťastia. Po predchádzajúcom zápase, kde sme dali tuším dve tyčky, sme dali aj v tomto zápase jednu a dokonca v predĺžení, ako to býva u nás vo zvyku. Čo k tomu dodať, 1 bod potešil, no hra Phoenixu ma sklamala.
No Sharks byly asi po celej zápas lepší... ale po tom co jsme vyrovnali na 2:2 se hrál nádhernej hokej nahoru dolu .... vyvrcholilo to pěknym prodloužením a nájezdama, ve kterej bohužel štěstí měli Žraloci.... Kua ten závěr zápasu byl ve skvělym tempu... takovýhle koncovky dělaj hokej tak krásným..... nahoru... dolu, šance na obou stranách.... mno škoda jak píšeš tý lapačky.... to už jsem jásal kua....
Mno, nepochopil jsem proč hrál Aucoin s Yandlem.... to byla hrozná obraná dvojce... Aucoin potřebuje hrát s někym hodně defenzivnim, stejně tak jako Yandle... oba dva sice vymejšlí, ale občas i zkazí a když tam neni nikdo spolehlivej hoří to....
jnk. celkově SJ bylo lepší, ale tak to občas bejvá... nemůžeme hrát supr hokej furt kor proti takovýmhle klubům.... SJ je přeci jen SJ a kvalitu má....
Bod dobrej... na divizní prvenství už to letos sice nebude... ale tak sezóna je ještě dlouhá....
))
Dneska Vancouver.. no chtělo by to další dva body.... (už jenom proto, že mam kámoše co jim fandí a jestli prohrajem, tak to uslyšim celej silvestr
) ... )
Jenom proboha doufam, že se do sestavy vrátí Vandermeer... už asi vim o čem mluvil debil tušim... Ten Aucoin bez Vandermeera vedle sebe je špatnej.... a Yandle ten sám o sobě zatim nic moc :/ .....
I když jak sem sledoval fórum Phoenixu, tak v názoru na Yandla se tam lidi hodně liší.... půlka má ráda jeho výpady, půlka ne.... já sem v tý druhý skupině ....
Mno, nepochopil jsem proč hrál Aucoin s Yandlem.... to byla hrozná obraná dvojce... Aucoin potřebuje hrát s někym hodně defenzivnim, stejně tak jako Yandle... oba dva sice vymejšlí, ale občas i zkazí a když tam neni nikdo spolehlivej hoří to....
jnk. celkově SJ bylo lepší, ale tak to občas bejvá... nemůžeme hrát supr hokej furt kor proti takovýmhle klubům.... SJ je přeci jen SJ a kvalitu má....
Bod dobrej... na divizní prvenství už to letos sice nebude... ale tak sezóna je ještě dlouhá....
Dneska Vancouver.. no chtělo by to další dva body.... (už jenom proto, že mam kámoše co jim fandí a jestli prohrajem, tak to uslyšim celej silvestr
Jenom proboha doufam, že se do sestavy vrátí Vandermeer... už asi vim o čem mluvil debil tušim... Ten Aucoin bez Vandermeera vedle sebe je špatnej.... a Yandle ten sám o sobě zatim nic moc :/ .....
I když jak sem sledoval fórum Phoenixu, tak v názoru na Yandla se tam lidi hodně liší.... půlka má ráda jeho výpady, půlka ne.... já sem v tý druhý skupině ....
Proti Vancouveru očakávam dva body a to 1.miesto v divízií by som ešte neodpisoval. Podľa mňa každý tím nevydrží ísť celú sezónu spôsobom štart - cieľ. Raz príde aj útlm u San Jose a my to môžeme využiť. Zdá sa mi, že hernú krízu máme zatiaľ zažehnanú. Pred mesiacom sme podávali výsledky, ktoré nás držali na 7.mieste. Predtým trochu skôr sme mali aj my takú menšiu krízu, kedy sme dokonca neboli ani na postupovej priečke. Avšak to bol taký začiatok. U San Jose som krízu nezaznamenal, tak rad príde aj na nich. Anaheim, Dallas aj my sme ju už mali. Momentálne postihla Los Angeles, čo je vidno na výsledkoch. Žraloci, ste na rade vy :biglol:
Adrian Aucoin o nás ako tíme a našich výsledkoch povedal to, čo sme tu už minule rozoberali. A presne to vystihol:
„Nepotřebuje hvězdy, stačí, když všichni hrají velmi dobře. Nepotřebuje, aby byl někdo skvělý. Stačí, když každý bude dobrý.“
Podle Adriana Aucoina není na vysokém postavení Phoenixu nic překvapujícího.
„Nepotřebuje hvězdy, stačí, když všichni hrají velmi dobře. Nepotřebuje, aby byl někdo skvělý. Stačí, když každý bude dobrý.“
Podle Adriana Aucoina není na vysokém postavení Phoenixu nic překvapujícího.
hh mno řekl to pěkně..... právě proto bych byl hodně obezřetný v případných posilách... když teďkon tým šlape.... ještě před měsícem jsem si byl jistej, že potřebujem hráče co umí dát hodně gólů.... a potřebujem ho asi pořád.... ale když tým funguje, tak proč do něj zasahovat... jsem moc zvědavej na Maloneyho při trade deadline....
jnk. to o tom diviznim titulu jsem psal, že to nestihnem ještě do konce tohodle kalendářního roku
), do konce sezóny je dlouhá doba, můžem bejt první a můžem bejt taky úplně mimo play off.... ta první varianta zní ale líp
))
btw. dneska byl Vancouver lepší se mi zdálo... ale měl už jsem něco v sobě, když jsem na to koukal, takže nemůžu úplně objektivně potvrdit..... ale nájezdy bylo pěkný vyvrcholení... LaBarbera ten poslední chyt ani nevěděl... zaplať pán bůh za to.... ale co se mi dneska líbilo, že LaBarbera předvedl kvalitu... a to je důležitý.. doufam, že teďkon bude Bryzy dostávat víc volna..... 2 body jsou supr... na domácím ledě jsme neprohráli už 10 zápasů!!
Výsledky:
Phoenix - Los Angeles 3:2
Phoenix - San Jose 2:3 sn
Phoenix - Vancouver 3:2sn
těžkej kalendář nám pokračuje.... po těhdle třech těžkých zápasech, ze kterých vezem skvělých 5 bodů, máme znova San Jose, Detroit a pak druhý výlet do Kanady.... :/ chce si to udržet bilanci alespoň 50 % bodů
jnk. to o tom diviznim titulu jsem psal, že to nestihnem ještě do konce tohodle kalendářního roku
btw. dneska byl Vancouver lepší se mi zdálo... ale měl už jsem něco v sobě, když jsem na to koukal, takže nemůžu úplně objektivně potvrdit..... ale nájezdy bylo pěkný vyvrcholení... LaBarbera ten poslední chyt ani nevěděl... zaplať pán bůh za to.... ale co se mi dneska líbilo, že LaBarbera předvedl kvalitu... a to je důležitý.. doufam, že teďkon bude Bryzy dostávat víc volna..... 2 body jsou supr... na domácím ledě jsme neprohráli už 10 zápasů!!
Výsledky:
Phoenix - Los Angeles 3:2
Phoenix - San Jose 2:3 sn
Phoenix - Vancouver 3:2sn
těžkej kalendář nám pokračuje.... po těhdle třech těžkých zápasech, ze kterých vezem skvělých 5 bodů, máme znova San Jose, Detroit a pak druhý výlet do Kanady.... :/ chce si to udržet bilanci alespoň 50 % bodů
Uf, kebyže San Jose prehrá obidva zápasy, tak by sme mohli byť aj 1. No ako tak pozerám, sú zas lepší v skóre. Takže do konca roku to nebude
. Keď tak pozerám na počet inkasovaných gólov, Phoenix má jednu z najlepších obrán v tejto sezóne.
1. New Jersey Devils - inkasovaných 81 gólov
2. Chicago Blackhawks - inkasovaných 84 gólov
3. Buffalo Sabres - inkasovaných 90 gólov
4. Phoenix Coyotes - inkasovaných 92 gólov
5. Boston Bruins - inkasovaných 94 gólov
6. Calgary Flames - inkasovaných 95 gólov
7. Vancouver Canucks - inkasovaných 99 gólov
Ale na druhej strane sme nedali ani moc gólov, no zatiaľ nám to stačí na výhry. Takže
1. New Jersey Devils - inkasovaných 81 gólov
2. Chicago Blackhawks - inkasovaných 84 gólov
3. Buffalo Sabres - inkasovaných 90 gólov
4. Phoenix Coyotes - inkasovaných 92 gólov
5. Boston Bruins - inkasovaných 94 gólov
6. Calgary Flames - inkasovaných 95 gólov
7. Vancouver Canucks - inkasovaných 99 gólov
Ale na druhej strane sme nedali ani moc gólov, no zatiaľ nám to stačí na výhry. Takže
Wejnysko, Happy New Year!
z fanúšikov kojotov to môžem popriať asi len tebe, keďže iného nepoznám a ani tu iný nie je. Takže nech sa v novom roku darí, prajem zas úspechy kojotov a hlavne prebojovanie do Play Off, kde si myslím, že získať SC nebude problém
. A tebe ešte prajem úspechy vo futbale, veľa shutoutov, nejakú holku a plno chlastu. Tak nech sa darí.
z fanúšikov kojotov to môžem popriať asi len tebe, keďže iného nepoznám a ani tu iný nie je. Takže nech sa v novom roku darí, prajem zas úspechy kojotov a hlavne prebojovanie do Play Off, kde si myslím, že získať SC nebude problém
Čo k tomu dodať. Zas budem mať ťažší život tu na fóre v dôsledku toho, že sme prehrali nad SJS a v dôsledku toho, akých fanúšikov majú tuto na fóre
.
Neviem, čím mám začať. Zápas som videl takpovediac len prvú polovicu, druhú som počúval na rádiu, no hlavne tretiu tretinu.
V prvej tretine sme súpera jasne tlačili, moc sme ho nepustili ani k strele. Všetko však zmenila presilovka SJS v prvej tretiny, kedy na nás vyvinuly tlak v posledných 2 minútach, len tak tak sme sa ubránili. Takto skresali tie strely. V 1.tretine im vynikajúco chytal gólman Greiss, kopu šancu sme kvôli nemu nepremenili, no žiadnu.
V druhej tretine to už bolo o niečom inom. Naša obrana prestala fungovať, nepáčilo sa mi to, ako keby zamrzli. Žraloci sa naštartovali a zápas takpovediac trochu naklonili na svoju stranu. Síce sme viedli po skončení 2:1, no druhá tretina bola hlavne v ich úlohe. Dali aj tyčku a Bryzgalov mal konečne aj trocha šťastia. Mne sa zdá, že aj my sme dali tyčku, no neviem či nie jednu v 1.tretine a jednu v 2.tretine. No to nie je až tak podstatné.
Tretiu tretinu som už kvôli silnému sekaniu musel počúvať na rádiu a zápas bol v nej už podľa toho, čo som porozumel veľmi vyrovnaný, na oboch stranách. Hokej sa presúval z jednej pólky na druhú. Podľa komentátora sme mali aj vážne šance, rovnako ako aj SJS. No zdalo sa mi, že pri našich zjapal viac. Samozrejme Upshall, Lombardi a spol, no niekedy postrašil aj Lang a spol. Táto tretina mala asi priebeh ako druhá, kedy sme tlačili my, no gól dalo SJS. V druhej to bolo naopak.
Z toho zišlo predĺženie, v ktorom sme jasne dominovali, zdá sa mi, že aj tam sme dali tyčku a mali zas kopu vážnejších akcií. Tuším asi toľko, ako v tretej tretine. Veľmi mi bilo srdce a komentátor ma dosť často vystrašil. San Jose malo tuším 2 vážne akcie, no toť vše.
Nájazdy rozhodli o všetkom, to som tak neprežíval, no dal ho čo som porozumel len jeden hráč zo SJS.
Takže výsledok: PHX - SJS 2 - 3
Neviem, čím mám začať. Zápas som videl takpovediac len prvú polovicu, druhú som počúval na rádiu, no hlavne tretiu tretinu.
V prvej tretine sme súpera jasne tlačili, moc sme ho nepustili ani k strele. Všetko však zmenila presilovka SJS v prvej tretiny, kedy na nás vyvinuly tlak v posledných 2 minútach, len tak tak sme sa ubránili. Takto skresali tie strely. V 1.tretine im vynikajúco chytal gólman Greiss, kopu šancu sme kvôli nemu nepremenili, no žiadnu.
V druhej tretine to už bolo o niečom inom. Naša obrana prestala fungovať, nepáčilo sa mi to, ako keby zamrzli. Žraloci sa naštartovali a zápas takpovediac trochu naklonili na svoju stranu. Síce sme viedli po skončení 2:1, no druhá tretina bola hlavne v ich úlohe. Dali aj tyčku a Bryzgalov mal konečne aj trocha šťastia. Mne sa zdá, že aj my sme dali tyčku, no neviem či nie jednu v 1.tretine a jednu v 2.tretine. No to nie je až tak podstatné.
Tretiu tretinu som už kvôli silnému sekaniu musel počúvať na rádiu a zápas bol v nej už podľa toho, čo som porozumel veľmi vyrovnaný, na oboch stranách. Hokej sa presúval z jednej pólky na druhú. Podľa komentátora sme mali aj vážne šance, rovnako ako aj SJS. No zdalo sa mi, že pri našich zjapal viac. Samozrejme Upshall, Lombardi a spol, no niekedy postrašil aj Lang a spol. Táto tretina mala asi priebeh ako druhá, kedy sme tlačili my, no gól dalo SJS. V druhej to bolo naopak.
Z toho zišlo predĺženie, v ktorom sme jasne dominovali, zdá sa mi, že aj tam sme dali tyčku a mali zas kopu vážnejších akcií. Tuším asi toľko, ako v tretej tretine. Veľmi mi bilo srdce a komentátor ma dosť často vystrašil. San Jose malo tuším 2 vážne akcie, no toť vše.
Nájazdy rozhodli o všetkom, to som tak neprežíval, no dal ho čo som porozumel len jeden hráč zo SJS.
Takže výsledok: PHX - SJS 2 - 3
Keď tak pozerám na počet inkasovaných gólov, Phoenix má jednu z najlepších obrán v tejto sezóne.
Mno dneska jsem zápas se SJ neviděl.... Mno vlastně už si ani nepamatuju, kde jsem v tu dobu byl....
Když už jsme u těch statistik... tak z posledních 17 zápasů, jsme prohráli jenom 2 v normální hrací době (3 jsme prohráli po nájezdech a 12 jsme vyhráli) .... kua to je bilance....
jnk. dík za blahopřání... tobě taky... jo a:
:biglol: :biglol: No to už pak bude jenom formalitakde si myslím, že získať SC nebude problém
K tým nájazdom, to som aj fanúšikom Sharks spomínal, že to mali už takmer jasne vyhraté. Povedal by som, že 80% zápasov, ktoré ide až do samostatných nájazdov prehráme. A k tomu ešte proti takému súperovi ako oni, čo majú elitných strelcov v lige. No bod je fakt dobrý.
Teraz som si to popozeral. Naša úspešnosť čo sa týka samostatných nájazdov a v nich výhra je nulová! Z tých pár zápasov, ktoré vyvrcholili až k samostatným nájazdom sme každý po nich prehrali. Tak to je zlé.
yzy19 píše: Teraz som si to popozeral. Naša úspešnosť čo sa týka samostatných nájazdov a v nich výhra je nulová! Z tých pár zápasov, ktoré vyvrcholili až k samostatným nájazdom sme každý po nich prehrali. Tak to je zlé.Ale našťastie ich bolo len pár.
Och, už ďalšia chyba z nepozornosti. Máš pravdu, zle som to mrkol.Wanic píše:yzy19 píše: Teraz som si to popozeral. Naša úspešnosť čo sa týka samostatných nájazdov a v nich výhra je nulová! Z tých pár zápasov, ktoré vyvrcholili až k samostatným nájazdom sme každý po nich prehrali. Tak to je zlé.Ale našťastie ich bolo len pár.
teď nevim co myslíš.... Phoenix už vyhrál letos na nájezdy.... dokonce před dvěma dny s Vancouverem.... a celkově máme kladnou bilanci 4:3 tušim... jenom teďkon dvakrát proti San Jose to nevyšlo... a jednou jsme prohráli myslim s LA
Na OH nám jedou 3 hráči
Finsko: Sami Lepisto
Česko: Zbyněk Michálek
Rusko: Ilya Bryzgalov
S pohledu hráčů, pro mě jasné zklamání....
Když se zveřejnili nominace všech manšaftů, byl jsem hodně zklamanej.... Trenéři holt asi ratši sledujou týmy se zvučnějšími názvy než je Phoenix....
U našich českých hráčů (Vrbata, Průcha, Lang) byl asi největší problém, že odmítli MS v minulých letech.... Já jsem pro to složit nejlepší tým za jakoukoliv cenu... bohužel Růža je jinýho názoru, takže nic...
Nenominaci Hanzala
nechápu.....
Shane Doan chybí na OH.... Yzerman byl můj nejoblíbenější hokejista a jistě jeho složení týmu má určité odpodstatnění... ale nevzít Doana...
Do americký nominace se mohl dostat ještě Yandle... ale to že nebyl nominovanej, mě nijak nepřekvapilo, počítal jsem tam s ním jako se 7. bekem a to místo dostal někdo jinej, přecijenom plno dobrý beků i tak zůstalo doma.... a to asi i lepších jak Yandle.... Ballard atp.
Z pohledu Phoenixu radost.... 
Sezóna je dlouhá... od prosince až do února máme strašně moc nabitej kalendář... dvoutýdenní přestávka bude pro kluky doufejme přínosem.... po pauze nás čeká 20 zapasů opět v rychlym sledu, což je ideální doba na to se dostat zpátky do formy na play off...
Nepředpokládam, že Sami Lepisto bude v základní šestici beků Finska, a jestli jo... tak jako 3. řada .... i tak se u nás v základní sestavě často střídá s Ericssonem, takže u něj se o výrazném unavení mluvit nedá.....
Ilya Bryzgalov bude nejspíš dvojka, kdyby chytal 2 zápasy, bylo by to asi ideální... odpočinul by si a zároveň by pořád zůstal v jakémsi vytížení....
Nejhůř na tom bude asi Michálek, kterýho tipuju na TOP4 beka... ale vzhledem k naší soupisce, budem rádi, když postoupime vůbec ze skupiny... takže 3 - 4 zápasy mu snad tolik neudělaj...
Co dodat.... třeba až letos kluci ten Stanley Cup vyhrajou... tak trenéři reprezentací změní názor....
Finsko: Sami Lepisto
Česko: Zbyněk Michálek
Rusko: Ilya Bryzgalov
Když se zveřejnili nominace všech manšaftů, byl jsem hodně zklamanej.... Trenéři holt asi ratši sledujou týmy se zvučnějšími názvy než je Phoenix....
U našich českých hráčů (Vrbata, Průcha, Lang) byl asi největší problém, že odmítli MS v minulých letech.... Já jsem pro to složit nejlepší tým za jakoukoliv cenu... bohužel Růža je jinýho názoru, takže nic...
Nenominaci Hanzala
Shane Doan chybí na OH.... Yzerman byl můj nejoblíbenější hokejista a jistě jeho složení týmu má určité odpodstatnění... ale nevzít Doana...
Do americký nominace se mohl dostat ještě Yandle... ale to že nebyl nominovanej, mě nijak nepřekvapilo, počítal jsem tam s ním jako se 7. bekem a to místo dostal někdo jinej, přecijenom plno dobrý beků i tak zůstalo doma.... a to asi i lepších jak Yandle.... Ballard atp.
Sezóna je dlouhá... od prosince až do února máme strašně moc nabitej kalendář... dvoutýdenní přestávka bude pro kluky doufejme přínosem.... po pauze nás čeká 20 zapasů opět v rychlym sledu, což je ideální doba na to se dostat zpátky do formy na play off...
Nepředpokládam, že Sami Lepisto bude v základní šestici beků Finska, a jestli jo... tak jako 3. řada .... i tak se u nás v základní sestavě často střídá s Ericssonem, takže u něj se o výrazném unavení mluvit nedá.....
Ilya Bryzgalov bude nejspíš dvojka, kdyby chytal 2 zápasy, bylo by to asi ideální... odpočinul by si a zároveň by pořád zůstal v jakémsi vytížení....
Nejhůř na tom bude asi Michálek, kterýho tipuju na TOP4 beka... ale vzhledem k naší soupisce, budem rádi, když postoupime vůbec ze skupiny... takže 3 - 4 zápasy mu snad tolik neudělaj...
Co dodat.... třeba až letos kluci ten Stanley Cup vyhrajou... tak trenéři reprezentací změní názor....
S tým Yzermanom si ma pobavil
, tiež ma sklamal s nomináciou, aj keď bol aj je môj najobľúbenejší hokejista.
No k tým Čechom, tam nie je o čom diskutovať, jedinú vec tam zohralo len to odmietnutie, no je to škoda. Taký Prucha vie rozhodovať zápasy, ako aj Vrbata a Lang, jeho skúsenosti by sa určite hodili.
Najviac ma však mrzí Hanzal, ten by si tam určite zaslúžil byť. Podáva skvelé výkony
Micháleka som tam čakal, páči sa mi najviac, zo všetkých obrancov Phoenixu. Túto sezónu hrá skvelo.
A ten Doan ma sklamal, že nejde, rovnako ako St.Louis a Stamkos. Oni boli ťahúňmii Kanady na MS a Doan ako aj St.Louis sú veľkými srdciarmi. Mali tam byť automaticky.
K Bryzgaloovi si myslím, že bude jednotkou Ruska, čo je nevýhoda, keďže si neoddýchne. Podľa mňa chytá spoľahlivejšie a lepšie ako Nabokov, pokiaľ má formu. Možno vyhorí, ako na MS. No nechajme sa prekvapiť.
Dnes v noci si myslím, že nad Detroitom vyhráme. Máme lepšiu bilanciu, no ich káder trápia zranenia. Myslím si, že tento zápas je vhodný na odskúšanie nejakého hráča, dvoch, či by nepasovali oni do zostavy. Sklamalo ma, že Tippett už proti SJS skúšal dáke zmeny napr. Hoggan, ktorého som si na ľade síce všimol, no moc ma neoslnil a dokonca nám "vybojoval" oslabovku, vďaka ktorej sa SJS aj predudilo v prvej tretine. Takže to ma sklamalo, radšej by som to skúšal na slabších súperoch. Ale bod bol aj tak fajn.
No k tým Čechom, tam nie je o čom diskutovať, jedinú vec tam zohralo len to odmietnutie, no je to škoda. Taký Prucha vie rozhodovať zápasy, ako aj Vrbata a Lang, jeho skúsenosti by sa určite hodili.
Najviac ma však mrzí Hanzal, ten by si tam určite zaslúžil byť. Podáva skvelé výkony
Micháleka som tam čakal, páči sa mi najviac, zo všetkých obrancov Phoenixu. Túto sezónu hrá skvelo.
A ten Doan ma sklamal, že nejde, rovnako ako St.Louis a Stamkos. Oni boli ťahúňmii Kanady na MS a Doan ako aj St.Louis sú veľkými srdciarmi. Mali tam byť automaticky.
K Bryzgaloovi si myslím, že bude jednotkou Ruska, čo je nevýhoda, keďže si neoddýchne. Podľa mňa chytá spoľahlivejšie a lepšie ako Nabokov, pokiaľ má formu. Možno vyhorí, ako na MS. No nechajme sa prekvapiť.
Dnes v noci si myslím, že nad Detroitom vyhráme. Máme lepšiu bilanciu, no ich káder trápia zranenia. Myslím si, že tento zápas je vhodný na odskúšanie nejakého hráča, dvoch, či by nepasovali oni do zostavy. Sklamalo ma, že Tippett už proti SJS skúšal dáke zmeny napr. Hoggan, ktorého som si na ľade síce všimol, no moc ma neoslnil a dokonca nám "vybojoval" oslabovku, vďaka ktorej sa SJS aj predudilo v prvej tretine. Takže to ma sklamalo, radšej by som to skúšal na slabších súperoch. Ale bod bol aj tak fajn.
Hoggan nehrál dobře? ... mrzí mě že jsem ho na ledě neviděl....yzy19 píše: Dnes v noci si myslím, že nad Detroitom vyhráme. Máme lepšiu bilanciu, no ich káder trápia zranenia. Myslím si, že tento zápas je vhodný na odskúšanie nejakého hráča, dvoch, či by nepasovali oni do zostavy. Sklamalo ma, že Tippett už proti SJS skúšal dáke zmeny napr. Hoggan, ktorého som si na ľade síce všimol, no moc ma neoslnil a dokonca nám "vybojoval" oslabovku, vďaka ktorej sa SJS aj predudilo v prvej tretine. Takže to ma sklamalo, radšej by som to skúšal na slabších súperoch. Ale bod bol aj tak fajn.
No dneska už by se měl vrátit Fiddler i Vandermeer .... konečně spolu nebude must hrát Yandle s Aucoinem.... takže podle mě Hoggan a asi i Porter budou zdravý náhradníci... i když uvidíme....
jnk. Detroit bych nepodceňoval... furt je to Detroit.... ale věřim dneska ve 2 body v základní hrací době.....
ještě k tý repre.... Mno bude zajímavý sledovat, jestli Ilya dostane post jedničky.... já bych ho tam rád viděl, letos chytá famózně... ale Nabby chytá famózně už několik let.... mno nevim, Nabokov je pro mě zatim favoritem...
Jj, Hoggan ma neoslnil, teraz som si nahodil aj jeho štatistiky. V tejto sezóne hral jediný zápas proti SJS a svieti mu tam aj mínusový bod, takže bol aj pri góle: http://www.nhl.cz/CZ/hrac/5838/hoggan__jeff.html
S tým Nabbokovom máš pravdu, podáva už roky vyrovnané výkony, no podľa mňa tam bude stáť Ilja, pokiaľ bude chytať tak, ako chytá teraz vo Phoenixe.
S tým Nabbokovom máš pravdu, podáva už roky vyrovnané výkony, no podľa mňa tam bude stáť Ilja, pokiaľ bude chytať tak, ako chytá teraz vo Phoenixe.
Mno, tak dneska jsem se zase tvrdě vrátil nohama na zem... dneska to bylo hrozný... Detroit nás přehrál bohužel skoro po všch stránkách.... Fiddler Winnik a Bissonnette chyběli moc.... (řadu Korpi, Hoggan, Porter jsem na ledě viděl snad jenom jednou... a to dokázali zamknout
)) ), ale chyběl jejich ice time.... jejich bránění scoring lajn.... obrana taky nefunguovala jak měla... ale ta nefunguje od tý doby co se zranil Vandermeer.... Aucoin s Yandlem, to je prostě hrozný....
Bohužel nikdo se do sestavy dneska nevrátil.... Detroit byl dneska lepší.... navíc se nám zranil Upshall (Co jsem psal dřív? už je to tady.... teď přichází na řadu první dvě lajny....)
Mno, je to jenom jeden zápas.... nicméně od doby co se nám zranil Winnik a Fiddler, jsme ještě nevyhráli v normální hrací.... (1 výhra po nájezdech, 2 prohry po nájezdech a jedna prohra v normální... )
Což nejsou úplně nejhorší výsledky (je to furt 50 %).. a to je krásný na to, že s náma cloumaj zranění.... Smutný ale je, že Phoenix má na to hrát líp, už to letos hodněkrát dokázal.... mno holt tohle období nejspíš budeme muset vydržet ...
Mno když jsme měli zraněný beky... 50 % jsme si udrželi... nicméně, když jsme byly plný... hráli jsme daleko líp... daleko nad 50 %.... dokať budem mít zraněnou naší checking line ... nezbejvá než doufat právě v 50 %....
Bohužel nikdo se do sestavy dneska nevrátil.... Detroit byl dneska lepší.... navíc se nám zranil Upshall (Co jsem psal dřív? už je to tady.... teď přichází na řadu první dvě lajny....)
Mno, je to jenom jeden zápas.... nicméně od doby co se nám zranil Winnik a Fiddler, jsme ještě nevyhráli v normální hrací.... (1 výhra po nájezdech, 2 prohry po nájezdech a jedna prohra v normální... )
Což nejsou úplně nejhorší výsledky (je to furt 50 %).. a to je krásný na to, že s náma cloumaj zranění.... Smutný ale je, že Phoenix má na to hrát líp, už to letos hodněkrát dokázal.... mno holt tohle období nejspíš budeme muset vydržet ...
Mno když jsme měli zraněný beky... 50 % jsme si udrželi... nicméně, když jsme byly plný... hráli jsme daleko líp... daleko nad 50 %.... dokať budem mít zraněnou naší checking line ... nezbejvá než doufat právě v 50 %....
Úprimne povedané, po tom, čo som sem včera písal má výsledok s Detroitom skoro dorazil. No asi si treba uvedomiť, že nech majú zraneného kohokoľvek, tak to vždy vedia. Fakt som nečakal našu prehru a k tomu Upshallovi, to som ani nevedel. Ako keby si to privolal Wanic
. No snáď je to len na krátko. Jaj, ako som to prečítal, tak mi veľmi bije srdce. Je to zlé.
Mno teď to bude pravej test ohněm.. jak si dokážeme poradit bez našeho nejlepšího střelce.....
Když se na to kouknu teďkon z odstupem... tak každej dobrej tým musí mít dobré náhradníky.... kluci měli náročnej kalendář a Detorit je dobrej tým.... nedá se pořád vyhrávat... doufam, že se z toho výkonu oklepem... máme dva dny volna a pak nás čeká trip do kanady.....
I když Yandle s Aucoinem podle mě není ideální dvojce... stejně jsme získali 4 body ze 4 zápasů, po dobu kdy hrajou spolu (a to jsme měli 2x SJ, VAN a DET)... což při zranění naší checking line je podle mě docela dobrej úspěch....
Porter, Hoggan dneska moc šancí ukázat co v nich je neměli ... moc ice-timu nedostali... takže se ta prohra na ně nedá svádět.... doufam, že pokud budou hrát, tak dostanou víc příležitostí ukázat, že Fiddlera s Winnikem umí nahradit, protože jestli se nám tyhle dva zraní do play off... bylo by dobré vědět, že neni třeba panikařit.....
kdo nahradí Upshalla v prvnim útoky je mi ale záhadou.....
Tippet konečně našel optimální složení našeho týmu.....
Upshall - Lombardi - Doan
Průcha - Hanzal - Vrbata
Pyatt - Lang - Mueller
Bissonnette - Fiddler - Winnik
kdo ale nahradí mezeru po Upshallovi? Korpikovski? ... mno jsem na to zvědavej....
Když se na to kouknu teďkon z odstupem... tak každej dobrej tým musí mít dobré náhradníky.... kluci měli náročnej kalendář a Detorit je dobrej tým.... nedá se pořád vyhrávat... doufam, že se z toho výkonu oklepem... máme dva dny volna a pak nás čeká trip do kanady.....
I když Yandle s Aucoinem podle mě není ideální dvojce... stejně jsme získali 4 body ze 4 zápasů, po dobu kdy hrajou spolu (a to jsme měli 2x SJ, VAN a DET)... což při zranění naší checking line je podle mě docela dobrej úspěch....
Porter, Hoggan dneska moc šancí ukázat co v nich je neměli ... moc ice-timu nedostali... takže se ta prohra na ně nedá svádět.... doufam, že pokud budou hrát, tak dostanou víc příležitostí ukázat, že Fiddlera s Winnikem umí nahradit, protože jestli se nám tyhle dva zraní do play off... bylo by dobré vědět, že neni třeba panikařit.....
kdo nahradí Upshalla v prvnim útoky je mi ale záhadou.....
Tippet konečně našel optimální složení našeho týmu.....
Upshall - Lombardi - Doan
Průcha - Hanzal - Vrbata
Pyatt - Lang - Mueller
Bissonnette - Fiddler - Winnik
kdo ale nahradí mezeru po Upshallovi? Korpikovski? ... mno jsem na to zvědavej....
A vieš to isto, že je Upshall zranený? Lebo ja som to nikde zatiaľ nenašiel... A kebyže je, tak to vidím na nejakého mladíka... Bodker, Turris...?
Takto by som to ja spravil:
Průcha - Lombardi - Doan
Pyatt - Hanzal - Vrbata
Boedker/Turris - Lang - Mueller
Bissonnette - Porter - Hoggan/Hollweg
Ťažko by sa vyberalo z tých dvojích. Hollwega som vôbec nevidel hrať a Hoggan dostáva zas málo času na to, aby oslnil.
A pri Boedkerovi a Turrisovi, povolal by som obidvoch, no najprv by som skúsil Turrisa.
Takto by som to ja spravil:
Průcha - Lombardi - Doan
Pyatt - Hanzal - Vrbata
Boedker/Turris - Lang - Mueller
Bissonnette - Porter - Hoggan/Hollweg
Ťažko by sa vyberalo z tých dvojích. Hollwega som vôbec nevidel hrať a Hoggan dostáva zas málo času na to, aby oslnil.
A pri Boedkerovi a Turrisovi, povolal by som obidvoch, no najprv by som skúsil Turrisa.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé