Som videl ten vlastenec v šport. novinách frajer na záver. To bol ozaj taký nešťastný vlastenec chcel to dať von a odrazilo sa to dnu od brankára tuším od betóna-korčuľi. Inač pekný obrat sa podaril Edmontonu.arek píše:aj druhy zapas proti plamenom sme vyhrali![]()
ten Strudwickov vlastenec
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
arecek
nesmut, bodik s medvedmi brat musis
uprimne, ocakaval som od Vas, ze na nas vybehnete hned od uvodu, no nestalo sa tak, aj vdaka nasej hre, aj ked bez debatky niektore Vase sance volali po gole, obzvlast ta par minut pred koncom zapasu, kd uz som videl ako Ales Hemsky dviha ruce nad hlavu..Timmy sa vyznamenal..k Hemskemu, jednoznacne najvyraznejsia postava Oilers, skvely korculiar, vyborny technik, pre mna momentalna ceska 1tka..vyborny vykon podal „odpisovany“ Roloson, ktory sa pravom ziskal ocenenie
hviezda zapasu..na Widemanovu strelu nemal najmensi narok..este k Visnovi, nebolo ho moc vidiet, zopar krat sa pocas presilovky pokusal o strelu, ale ta nenasla golovu odozvu, naopak, 2x som ho zhliadol na
tak, tesim sa na dalsi vzajomny zapas, nakolko proti Vam mame viac ako pozitivnu bilanciu :frajer2:
tak, tesim sa na dalsi vzajomny zapas, nakolko proti Vam mame viac ako pozitivnu bilanciu :frajer2:
dobra skratkamt-svk píše:JDD prekvapil snáď všetkých.
(to jeho priezvisko ma zrejme suvis s nazvom jeho rodiska
"Je to veľký chlapík a nevyráža veľmi z bránky von. Opäť predviedol famózne zákroky, ktoré nám zabezpečili dva body," uviedol na jeho adresu kouč Mactavish
MacTavish ostře kritizoval Pennera a dnes ho opět nepostaví
a na dôvažok sa Edmontonu zranil Pisani, ktorý bude minimálne mesiac mimo hru. Takže som zvedavá, koho povolajú do prvého tímu. Či niekoho z dvojice Gilbert Brulé/Robbie Schremp, alebo Ryana Potulneho, prípadne Vjačeslava Truchna. I keď môže nastať prekvapenie v podobe povolania iného hráča, podobne ako tomu bolo pri povolaní Reddoxa....Málo se snaží a jeho fyzička je nedostačující, takže nevím, proč bych ho měl stavět. Nikdy na tom kondičně nebyl tak, aby nám pomohl,“ řekl trenér Oilers Craig MacTavish pro deník Edmonton Sun. „Podepsali jsme s ním jako s hráčem do prvních dvou útoků a takhle to dopadlo. Naší představou bylo, že s podpisem kontraktu se rozjede, ale on si naopak myslel, že to tím skončilo.“
„Je to jedna věc za druhou. Už se na to nemůžu dívat – určitě ne další dva roky.“...
Tak a dobre vam tak Olejari, nemate nesmyslne preplacet hracemt-svk píše:MacTavish ostře kritizoval Pennera a dnes ho opět nepostaví
a na dôvažok sa Edmontonu zranil Pisani, ktorý bude minimálne mesiac mimo hru. Takže som zvedavá, koho povolajú do prvého tímu. Či niekoho z dvojice Gilbert Brulé/Robbie Schremp, alebo Ryana Potulneho, prípadne Vjačeslava Truchna. I keď môže nastať prekvapenie v podobe povolania iného hráča, podobne ako tomu bolo pri povolaní Reddoxa....Málo se snaží a jeho fyzička je nedostačující, takže nevím, proč bych ho měl stavět. Nikdy na tom kondičně nebyl tak, aby nám pomohl,“ řekl trenér Oilers Craig MacTavish pro deník Edmonton Sun. „Podepsali jsme s ním jako s hráčem do prvních dvou útoků a takhle to dopadlo. Naší představou bylo, že s podpisem kontraktu se rozjede, ale on si naopak myslel, že to tím skončilo.“
„Je to jedna věc za druhou. Už se na to nemůžu dívat – určitě ne další dva roky.“...
Tak, tak Selly, s tým sa nedá nič iné iba súhlasiťSelly8 píše:Tak a dobre vam tak Olejari, nemate nesmyslne preplacet hracemt-svk píše:MacTavish ostře kritizoval Pennera a dnes ho opět nepostaví
„Je to jedna věc za druhou. Už se na to nemůžu dívat – určitě ne další dva roky.“...Skoda ze uz neni Lowe GM aby si to poradne vyzral
Jo,to je pravda,ty jejich kombinace jsou hezké.Taky mám plichtu,tak by mohli Blues zabrat,jenže Roloson vypadá moc dobře a chytá spolehlivě,debil píše:niekedy im vyjdu velmi pekne kombinacie ako naopriklad nahravka Pennera na svrty gol Horcoffa, to bola paradna prihravka.
takže to asi Oilers udrží
Schremp zatim odehral docela dobre utkanimt-svk píše:Arek, povolali vám Schrempa aby nahradil zraneného Nilssona. Som zvedavá, ako bude hrať.
Mimochodom, ako by si ako fanúšik a nestranný pozorovateľ vyhodnotil výkon Schrempa, brulého a Reddoxa v zápase proti SJ?davidoil píše:Schremp zatim odehral docela dobre utkanimt-svk píše:Arek, povolali vám Schrempa aby nahradil zraneného Nilssona. Som zvedavá, ako bude hrať.
kdyz tak vice informaci na webu http://oilers.wgz.cz/
Bohuzel zrovna utkani se Sj jsem nevidel tak ze nemuzu hodnotit!mt-svk píše:Mimochodom, ako by si ako fanúšik a nestranný pozorovateľ vyhodnotil výkon Schrempa, brulého a Reddoxa v zápase proti SJ?davidoil píše:Schremp zatim odehral docela dobre utkanimt-svk píše:Arek, povolali vám Schrempa aby nahradil zraneného Nilssona. Som zvedavá, ako bude hrať.
kdyz tak vice informaci na webu http://oilers.wgz.cz/
Tak ked som mal Oilers na tikete proti FLO, nedokázali vyhrať jednoznačný zápas a dokonca ani streliť gol zo 40 striel, ale zato dnes ked hrajú s nami tak gol dajú už po 50 sekundách
.
Gol strelil Penner o ktorom sa tu nevyjadrujete v najlepšom, podla mna to spravil velmi dobre lahko sa dostal cez našu obranu až k brankárovi a backhandom trafil presne medzi Sanforda a tyčku.
Prvú tretinu ste mali prevahu ale pomohol vám k tomu aj rozhodca darovanými presilovkami, my sme zatial čo sa týka ofenzívy nulový, jediné načo sa dá pozerať sú bitky
, rukavice už stihli zhodiť Hordichuk, Davison aj O'Brien a všetci si viedli velmi dobre.
V druhej tretine sme sa opäť nedokázali vyhnúť vylúčeniam a
je permanentne obsadená, sem tam faulujú aj domáci a tak sa značnú časť tretiny hralo 4 na 4, ale ani to nás nepomohlo dostať do hry, práve naopak po Keslerovej chybe išli olejári 3 na 1 obrancu, Hemský naznačil prihrávku, vystrelil a je to 2:0..
V samom závere tretiny to Souray napálil do Burrowsa a od jeho ruky sa puk odrazil ešte do tváre Bieksu.
Len dúfam že do tretej nastúpia obaja...
Na začiatku tretej tretiny dohrával Edmonton ešte minutu presilovku 5 na 3, hned po nej sme mali velkú šancu po zlej Rolosonovej rozohrávke za bránou sme získali puk a brána bola prázdna, ale Kesler sa to pokúsil prihrať na mordú a už 2x v tomto zápase nahral zle a vysunul tentokrát Nillsona a ani ten sa proti Sanfordovi nemýlil a myslím že už je to
. Po gole sme sa prebrali a konečne začali vytvárať aj neaké šance, dokonca sme dostali aj 2 presilovky ale s výsledkom sme už neupravili a Roloson vychytal svoj 1. shutout v tejto sezone.
Gol strelil Penner o ktorom sa tu nevyjadrujete v najlepšom, podla mna to spravil velmi dobre lahko sa dostal cez našu obranu až k brankárovi a backhandom trafil presne medzi Sanforda a tyčku.
Prvú tretinu ste mali prevahu ale pomohol vám k tomu aj rozhodca darovanými presilovkami, my sme zatial čo sa týka ofenzívy nulový, jediné načo sa dá pozerať sú bitky
V druhej tretine sme sa opäť nedokázali vyhnúť vylúčeniam a
je permanentne obsadená, sem tam faulujú aj domáci a tak sa značnú časť tretiny hralo 4 na 4, ale ani to nás nepomohlo dostať do hry, práve naopak po Keslerovej chybe išli olejári 3 na 1 obrancu, Hemský naznačil prihrávku, vystrelil a je to 2:0.. V samom závere tretiny to Souray napálil do Burrowsa a od jeho ruky sa puk odrazil ešte do tváre Bieksu.
Len dúfam že do tretej nastúpia obaja...
Na začiatku tretej tretiny dohrával Edmonton ešte minutu presilovku 5 na 3, hned po nej sme mali velkú šancu po zlej Rolosonovej rozohrávke za bránou sme získali puk a brána bola prázdna, ale Kesler sa to pokúsil prihrať na mordú a už 2x v tomto zápase nahral zle a vysunul tentokrát Nillsona a ani ten sa proti Sanfordovi nemýlil a myslím že už je to
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé