Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Reeper.89 píše:
Nightwolf píše:musim ta sklamat, s rivalmi neobchodujeme :-P
btw Anderson chytil formu ako hrom, dufam ze to ostane pri Top 4 picku :giggle:
Koukám no.. nečekal jsem, že ještě něco významného uhráte. Ale zas, vyhráváte většinou o gól. Vaše výsledky stojí JEN na něm. :thumbsdown:
Nechytal Anderson.
Nightwolf píše:nas prestalo bavit vkuse prehravat :beee: , pick hore dole, momentalne som aj tak na Strome bandwagone :fucker:
Tak vysoko aj tak nespadnete :giggle: A nebudete trade down, v to neverím, stále je to top4.

Inak Ryan :good:

A k nášmu vzájomnému dvojzápasu sa radšej nevyjadrujem. Je vysoko pravdepodobné, že toto nám pochová sezónu. A čo je to "toto"? Ottawa s hrou, ktorá v niektorých aspektoch bola až príliš podobná tej našej. Porazili ste nás vlastnými zbraňami. Preto ešte nezúfam, iní tak nehrajú. Ale už ani tak neverím. 4 body sú 4 body.

Btw. najlepšie to dokumentovali 4 za sebou nasledujúce turnovery v strednom pásme v 2.tretine. To som sa šúľal :hufi:
Getzo, ted kdyz to uz beres s nadhledem, pises jak vas Ottawa porazila vlastnima zbranema. Ano mas pravdu, dokonce je to classy :yes: Jenomze pres zapas si psal o hnusu ze strany OTT, to konec-koncu taky souhlas z me strany :yes: .

Ale! Ted si spocti kolik je 1+1 (vlastni zbrane + hnus OTT) a co ti z toho vyjde, hmmm? :D Vic diplomaticky to uz vyjadrit neumim... Ale alespon vidis jake to je pro nas ostatni, kdyz nas vy pravidelne mucite svym NJD stylem hry a to sluvko hnus se tam proste kolikrat tisne i nam a vy mate na to nehoraznou alergii...

Ostatni tak nehrajou, to mas i pres male vyjimky celkem pravdu, vzdyt dikybohu.

A OTT se po sezone 95/96 kdyz v poslednim zapase ZC senzacne sestrelila obhajce SC z New Jersey stava opet nocni murou strasidelnych Devilu. Na jedne strane jsem rad a Sens maji za to u me maly (stejne bezvyznamnej :D) plus, na druhe strane je mi Jersey i tak trosku lito. Do playoffs rozhodne patrite, o tom se neni treba vubec bavit a vase pravdepodobna neucast bude ochudobnenim boju v playoffs na Vychode.
Ottawa s hrou, ktorá v niektorých aspektoch bola až príliš podobná tej našej.
Takže dve možnosti:

1) buď nevieš čítať a dať si to do kontextu presne s tým čo som písal do chatu minule a včera...
2) chceš vidieť to, čo tam nie je.

Ja presne viem čo som povedal. :wink2:
hmm, tak ste s andym predlzili zmluvu o 4 roky s cap hitom 3,18 mil... :hmm:
osobne si myslim ze je to od vas dobry tah, andymu verim ze ma na to byt spolahlivou jednotkou, ale nejake to percento risku v tom podpise predsa len je... v kazdom pripade drzim andymu do dalsej kariery palce, bez ohladu na to ako jeho posobenie u nas dopadlo si ho budem pamatat najma vdaka jeho MVP vykonom z minulej sezony :yes:
:yahoo:
ja si myslim ze cap hit je vyborny, da sa diskutovat ci su 4 roky privela, ale Craig ma len 29 rokov, takze som velmi spokojny
ze by sme konecne nasli Franchise brankara, ktory tu vzdy chybal? ja dufam ze ano :good:
Nightwolf píše::yahoo:
ja si myslim ze cap hit je vyborny, da sa diskutovat ci su 4 roky privela, ale Craig ma len 29 rokov, takze som velmi spokojny
ze by sme konecne nasli Franchise brankara, ktory tu vzdy chybal? ja dufam ze ano :good:
to sme si my takto pred rokom tiez mysleli... :P
trosku to tu zapadlo prachom, zislo by sa oprasit temu, vyzabijat tu tie pavuky :giggle:
Senators name MACLEAN new head coach
Paul MacLean is the Ottawa Senators' next head coach, becoming the team's ninth head coach since they re-joined the NHL in 1993.
Osobne som velmi spokojny, MacLean prichadza z vitaznej organizacie a sam ma skusenosti ako hrac ked vyhral SC, pracoval pod Babcockom 6 sezon v DET a predtym zopar (2) v Anaheime, a vzhladom na Murray Babcock connections bolo vysoko pravdepodobne ze pojde k nam
takze nech sa dari, uz to moze byt len lepsie (vzhladom na "uspesnu 10/11 sezonu), nech uz je draft :yahoo:
Nightwolf píše:trosku to tu zapadlo prachom, zislo by sa oprasit temu, vyzabijat tu tie pavuky :giggle:
Senators name MACLEAN new head coach
Paul MacLean is the Ottawa Senators' next head coach, becoming the team's ninth head coach since they re-joined the NHL in 1993.
Osobne som velmi spokojny, MacLean prichadza z vitaznej organizacie a sam ma skusenosti ako hrac ked vyhral SC, pracoval pod Babcockom 6 sezon v DET a predtym zopar (2) v Anaheime, a vzhladom na Murray Babcock connections bolo vysoko pravdepodobne ze pojde k nam
takze nech sa dari, uz to moze byt len lepsie (vzhladom na "uspesnu 10/11 sezonu), nech uz je draft :yahoo:
Pre Red Wings odviedol kvalitnú robotu, nech sa mu u vás darí :thumbsup:
Sem zvědav, jak se u vás chytne Filatov :shock: .. ale nic jste neztratili. :good:
Tak on sa chytí, o tom žiadna... mňa hnevá tá cena... .
Turista Auld je späť :D
mt-svk píše:Tak on sa chytí, o tom žiadna....
zatial je to stale len teoria, sancu v Top 6 urcite dostane, tak nech ukaze co v nom je
Reeper.89 píše:Sem zvědav, jak se u vás chytne Filatov :shock: .. ale nic jste neztratili. :good:
pravda, zatial je stale bust, za 66th pick je ale prakticky zadarmo a po tohtorocnom drafte vyzera depth v utoku velmi slubne aj bez toho 3. kola
OndroNR píše:Turista Auld je späť :D
"He's big, he's bald, he's Alex Auld!" :lol2: 1y/1m, spokojnost :thumbsup:
Anderson tedy jasná jednička? :) Nwm nwm, ale mám takový pocit, že Mu se daří jen v určitých chvílích (sezónách, po přestupu ..)
Radši bych sehnal Vokyho :)
V minulej sezóne mal plno zranení, slabiny /chronické zranenie, ale už je v poriadku/ v Columbuse, krk a otras mozgu vo Falcons. Plus neodohral až tak veľa zápasov v NHL, takže bust nie je správne slovo. U vás dostane väčšiu dôveru a najmä na neho nebude vyíjaný taký tlak ako u nás. Presadí sa, o tom som sa s tebou ochotná staviť.

Čo sa ale zaujímavo risuje je vaša obrana. Predtým ste nemali poriadneho ofenzívneho obrancu, teraz máte hneď dvoch, plus spoľahlivá defenzíva. Ottawa vyzerá veľmi dobre a kroky Murraya sú, na rozdiel od Tallona, systémové.
Reeper.89 píše:Anderson tedy jasná jednička? :) Nwm nwm, ale mám takový pocit, že Mu se daří jen v určitých chvílích (sezónách, po přestupu ..)
Radši bych sehnal Vokyho :)
Čo z toho, že ty ako fanúšik by si ho sehnal, keď Voky by tam nikdy nešiel? :?
mt-svk píše:V minulej sezóne mal plno zranení, slabiny /chronické zranenie, ale už je v poriadku/ v Columbuse, krk a otras mozgu vo Falcons. Plus neodohral až tak veľa zápasov v NHL, takže bust nie je správne slovo. U vás dostane väčšiu dôveru a najmä na neho nebude vyíjaný taký tlak ako u nás. Presadí sa, o tom som sa s tebou ochotná staviť.

Čo sa ale zaujímavo risuje je vaša obrana. Predtým ste nemali poriadneho ofenzívneho obrancu, teraz máte hneď dvoch, plus spoľahlivá defenzíva. Ottawa vyzerá veľmi dobre a kroky Murraya sú, na rozdiel od Tallona, systémové.
Systémovejšie možno, ale omnoho zdĺhavejšie na realizáciu. A pri všetkej úcte, prečo sa vôbec k tomu ozývaš v takomto zmysle? To chceš porovnávať prostredie Ottawy a Floridy? Floridy? Je toto nejaký žart?
Ja chapem podpis Campbella a Jovanovskiho, ale nechapem podpisy takeho mnozstva kridiel. No a o zdlhavosti si dovolim zapochybovat. Na rozdiel od Panthers maju Sens minimalne dvoch kvalitnych centrov, z oho jedneho excelentneho a to neratam Zibanejada, kym Panthers len jedineho. Ak maju taky priestor, mali sa pokusit o Richardsa. Prepac, ale to, co robi Tallon nie je systemovost, ale naplnenie stropu.
mt-svk píše:Ja chapem podpis Campbella a Jovanovskiho, ale nechapem podpisy takeho mnozstva kridiel. No a o zdlhavosti si dovolim zapochybovat. Na rozdiel od Panthers maju Sens minimalne dvoch kvalitnych centrov, z oho jedneho excelentneho a to neratam Zibanejada, kym Panthers len jedineho. Ak maju taky priestor, mali sa pokusit o Richardsa. Prepac, ale to, co robi Tallon nie je systemovost, ale naplnenie stropu.
Oprava: Panthers nemajú žiadneho. Poznámka: Panthers sú Florida Panthers.

To by malo hovoriť samo za seba, je des bes, že to vôbec porovnávaš a nehľadíš na súvislosti. Na žiadne súvislosti. Robotizmus.
Tak mi daj suvislosti. Najprv vravis ako sa takto buduje tim a ze Tallonove kroky su dobrym tahom, takto sa ma budovat uspesny tim... teraz, ze nechapem suvislosti.
mt-svk píše:Tak mi daj suvislosti. Najprv vravis ako sa takto buduje tim a ze Tallonove kroky su dobrym tahom, takto sa ma budovat uspesny tim... teraz, ze nechapem suvislosti.
Dobrým ako dobrým. Nevyhnutným. Nenapísal to snáď begbeee v topicu NHL Cirkus celkom jasne? Florida je market, ktorý musí preplácať, Florida je market, ktorý sa musí dostať nad cap floor a stále pritom pracovať s faktom, že zatiaľ tam žiadna veľká ryba nepríde. Florida musí nazbierať hráčov postupne, aj za cenu preplatenia. Potrebuje čiastkový úspech. Kým nedáva hráčom NTC a NMC a ownership si to môže dovoliť, rýchlejšia cesta neexistuje. Florida nie je na jednej štartovacej lajne s tradičným kanadským, v tomto prípade silným marketom, tobôž ak má už pripravených mladíkov (Lehner, Rundblad) a prvého centra o čom si Panthers s Boothom, Weissom a Markstromom mohli doteraz len snívať. Je pre mňa až neuveriteľné, ako môžeš tak krátkozrako odsúdiť prostý fakt "Tallon prepláca" bez akéhokoľvek zamyslenia sa PREČO prepláca a aký VPLYV to bude mať na budúcnosť klubu. Ak sme už naozaj len pri holej konštatácii, práve Jovocop je risk a Campbell ten článok, čo bude mať s tým dočinenia, nie nejaký Kopecký, Fleischmann či Bergenheim. Schluss.
odkedy je Tallon GM Sens? :eek2: pan a dama :backtotopic:
Ottawa sikovne buduje uspesny tim, to sa musi nechat. Z toho by sa niektori GM, ktori su na rovnakej pozicii ako oni mali poucit. Ale ak dovedu Gaborika, tak ma nastvu, je to nezmysel.
Som zvedava, kto dostane z dvojicky Cowen-Rundblad prilezitost. Cowen ziaril v juniorke, Rundblad vo svedskej lige. Svedska liga je niekolkonasobne kvalitnejsia, plus Rundblad moze podporit ofenzivu, ak sa Gončarovi nebude darit. Je tiez moznost, ze v zaklade nebude ani jeden z dvojice Kuba-Carkner, aj ked u Carknera by to bola mozno skoda.
Ja si myslim, ze skôr Cowen, v AHL playoffs bol impact player a aj vdaka nemu vyhral Binghamton Calder Cup
Rundblad ziaril predovsetkym ofenzivne a myslim si, ze si prejde podobnym programom ako Karlsson
aky mal karlsson? nevedela som, ze hral cowen v ahl, ale aj tak, svedska liga je kvalitnejsia. uvidime, prajem to obom a kubovi pa pa.
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS