Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kanter píše:
.:Mike:. píše:tak jsme prohráli i přesto že jsem zápas nesledoval...to je co kanter? :-P
čo chceš?
jen že to není mou vinou :D :-P
inak štastný nový rok :smile03:
Obrázek
Svoju fotku nám ukazovať nemusíš :-P :D
kanter píše:Svoju fotku nám ukazovať nemusíš :-P :D
:lol: :good:
šak je fešák čo chceš :lol2:
ot :)
Freddie92 píše:šak je fešák čo chceš :lol2:
ot :)
a aký :D
kua dnes třetí prohra v řadě a to se mi fakt nelíbí!!! :evil: :thumbsdown: :thumbsdown:
.:Mike:. píše:kua dnes třetí prohra v řadě a to se mi fakt nelíbí!!! :evil: :thumbsdown: :thumbsdown:
Dúfam, že neprehráme aj proti Floride. Záaps vysiela Nova Sport okolo 21:30 (v sobotu 3.1.2009.)
proti floridě by jsme mohli vyhrát!těm se taky moc nedaří už 4 zápasy v řadě prohráli, ale to je u nich normální narozdíl od nás :?
.:Mike:. píše:proti floridě by jsme mohli vyhrát!těm se taky moc nedaří už 4 zápasy v řadě prohráli, ale to je u nich normální narozdíl od nás :?
Ale pomaly to bude aj u nás normálne.
http://www.pitpen.webgarden.cz/aktualit ... ew-33.html

P.S. Therrien trochu zmenil formácie :D
floridu snad dneska zmáknem levou zadní.
GO PENS GO!!
Tak zase tak jednoduché to nebude, naopak Florida si vás docela v pohodě výsledkově dává 5:1 a do poslední třetiny to nevypadá na nějaký velký zvrat
.:Mike:. píše:floridu snad dneska zmáknem levou zadní.
GO PENS GO!!
-tak s tím jsem se teda hodně mýlíl :|

-po 2.třetině to je 5:1 zatím fakt na ho**o hra až na ty dvě bitky tak to je o ničem z naši strany. :thumbsdown: :thumbsdown:

Jinak Crosby mě fakt překvapil jak se pustil do té bitky. :thumbsup:
:clap: :yahoo: Pens dnes fakt válí :ejha:
Ale vážně,co znovu předvedl psychopat iron Sid,to je fakt trapné,on je kluk asi opravdu nemocný
a měl by s tou svou nervovou labilitou něco dělat!!! :evil:
pozeral som len 1.tretinu potom som na to uz kaslal tak isto aj boston hrali dost zle nema ten hokej ani hlavu ani petu mali by sa zmobilizovat lebo dopadnu zle
Tak Crosby se zase předvedl ... přál bych mu, aby mu už někdo dal do držky a pořádně přes hubu. Opět nesportovně napadl protihráče, který ani neshodil ještě rukavice a byl v předklonu!!!

:evil: :bitka3: :bitka3: :bitka3: :nasraty: :nasraty: :nasraty: :nasraty: :nasraty: :nasraty: :nasraty:
Pořádně se koukněte na video, jak to vzniklo, ko*ot jeden zas*atý

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/A3RfDTNM4q8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/A3RfDTNM4q8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Psychopat a srab první třídy :bitka3:
hej lidi no jasně vylívejte si na něm zlost jen tak dále.....to je fakt strašný tady číst ty nadávky na Sidovu adresu :roll2:
tak co neunesl nervy a vyjel po něm ...aspon ten zápas trochu spestřil,když stál pro nás tak zaho*no. :twisted:
Sid by sa mal nad sebou trocha zmysliet. Je rozdiel medzi bitkou a zakernym napadnutim. Moze mu to niekto vysvetlit?
.:Mike:. píše:hej lidi no jasně vylívejte si na něm zlost jen tak dále.....to je fakt strašný tady číst ty nadávky na Sidovu adresu :roll2:
tak co neunesl nervy a vyjel po něm ...aspon ten zápas trochu spestřil,když stál pro nás tak zaho*no. :twisted:
Seš v pohodě? Kdy si ho viděl naposled se čestně rvát? ... Teď tohle (napadne hráče bez důvodu a nečeká, až shodí rukavice a začne se pravá bitka), předtím napadá Valabika do koulí, a tak bych mohl pokračovat. Ať se postaví Boogardovi, počká, až si shodí rukavice a ukáže, co v něm je. By ho Boogard asi zabil, blbečka jednoho :lol:
Do riti zas sme prehrali... :(
Freddie92 píše:Do riti zas sme prehrali... :(
tradícia :D
pozrel som si to zo záznamu na Nova sporte, nakoľko som neveril tomu výsledku. Poviem to veľmi otvorene, tak ods..tý zápas zo strany tučniakov som ešte asi nevidel. Hrôza, ani to nemá význam viac komentovať. Som zvedavý kedy sa mienia zobudiť...
Taky jsem sledoval a :? Tučňáci mohli dostat klidně i větší nakládačku.... :thumbsdown: Moc dobrou formu nemají,ale snad se brzo vzpamatují.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS