Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Manželom Novotným sa v piatok narodil syn Jiří. :good: GRATULUJEM :taptap:
V zápase proti Edmontonu musíme hrať výborne korčuľovať, perfektne forčekovať, hrať na krátke prihrávky a nič nekomplikovať a musíme mať dobrú defenzívu, výborne blokovať strely a hrať tvrdo, až na maximálnu mieru únosnosti. Edmonton nemá veĺa tvrdých hráčov, kým Columbus áno.

predpokladaná zsotava:

Nash -- Peca -- Brulé
Chimera -- Malhotra -- Žerdev
Murray -- Fritsche -- Boll
Modin -- McKenzie -- Výborný
mt-svk píše:Manželom Novotným sa v piatok narodil syn Jiří. :good: GRATULUJEM :taptap:
Něco takového jsem si teď taky přečetl na blogu. Takže gratuluji i já!!! :clap:
dneska hrrr na Edmonton, stále ještě nejsme ze hry o play-off úplně venku
:arrow: Edmonton :bitka3:
MartinFC píše:Řekni mi proč? :D Už vám stejně o nic nejde.
ale co by. Staci nejaka seria dobrych vysledkov a mame o co hrat. Skoda, ze nam teraz nemozu pomoct nasi lidri, ktori su zraneni. Ale napriek tomu mame dobre vysledky. A s Blue Jackets doma prehrat nemozeme.
Tak bodík z Edmontonu beru všemi deseti. :yes: Zvlášť když se utkání vyvíjelo takovým způsobem. Dick Tärnström se poprvé vrátil do Edmontonu jako hráč Jackets a hned vstřelil vyrovnávací gól :clap:
Prohráli jsme co se dá dělat. Calgary nás utrápilo svou defenzivní hrou, ale takovej tým už to prostě je. Pazzy nám dával v celým zápase šance na vítězství, on jako jediný předvedl vynikající výkon. :good:
CBJ patri k prekvapeniam sezony, ako mozu s takym slabym muzstvom, navyse bez Fiodorova, tak dlho odolavat? Ved mali byt s 20-bodovou stratou na L.A. posledni!
Ty mě asi nikdy nepřestaneš bavit svými špičkovými vtipy chorche :bitka3: :lol2:
Tak podle toho co jsme viděl napsaného, tak Andrew Murray zůstane v Columbusu další tři roky, což je velmi dobrá zpráva, zvlášť u takového hráče, který je velmi dobře urostlý a také rychlý. Finanční podmínky zatím nejsou známé. Jinak dnes nás čeká zápas proti Edmontonu a já budu při tom :frajer2:
Myslím si, že zmena zostavy by nezaškodila. Čím ďalej tým viac je pre mňa záhadou, prečo:
- je Výborný stále v základe,
- hrá Brulé krídlo,
- k Nashovi nepresunú kvalitnejšieho centra, ako sú Novotný, alebo Malhotra,

moja zostava:
Nash--Brassard--Fritsche
Chimera--Brulé--Žerdev
Murray--Malhotra--Lindstrom
Novotný--McKenzie--Boll

samozrejme, rátam so zranenými Pecou a Modinom, v prípade ich návratu:
Nash--Brassard--Modin
Lindstrom--Brulé--Žerdev
Chimera--Malhotra--Fritsche
Novotný--Murray--Boll
Blizi sa vzajomny zapas, Jastrebi vedia, kde je sever, tak ho tym *** ukazu!
chorche píše:Blizi sa vzajomny zapas, Jastrebi vedia, kde je sever, tak ho tym *** ukazu!
nemá cenu se k tomu vyjadřovat. Jinak zítra tu něco napíšu o našem dnešním supr vítězství proti Tampě Bay :yahoo: :frajer2:
Ze mantaci vyhrali? Ale ved to uz vsetci vieme!
Martin, na chorcheho ani nereaguj, sám vidíš, že to nemá zmysel... :D .

Ak sa ti bude chcieť, opíš mi, ako hrali:

- Jared Boll
- Gilbert Brulé
- Dany Fritsche
- Derek McKenzie
- Jiří Novotný
- Aaron Rhome
- David Výborný

Díky.
mt-svk píše:Martin, na chorcheho ani nereaguj, sám vidíš, že to nemá zmysel... :D .

Ak sa ti bude chcieť, opíš mi, ako hrali:

- Jared Boll
- Gilbert Brulé
- Dany Fritsche
- Derek McKenzie
- Jiří Novotný
- Aaron Rhome
- David Výborný

Díky.
Dobře, musím Tě ale upozornit, že jsem zápas viděl zhruba od 15. minuty druhé třetiny. Ale zkusím tyto hráče zhodnotit.

-Jared Boll- odehrál toho v zápase málo, ale jako vždy byl velmi agresivní, výborně napadal.
-Gilbert Brule- Svým výborným pohybem dělal obráncům Tampy problémy. Připsal si asistenci, ale podobný případ jako Boll- málo času na ledě.
-Dan Fritsche- V posledních zápasech má velmi dobrou formu. Dnes však odehrál pouhých 5 a půl minuty, takže na nějaké hodnocení. Každopádně mu to stačilo na jednu asistenci.
-Jiří Novotný- má vynikající techniku a jeho hlavní zbraní byla včera obranná práce, ale také několikrát zahrozil svou šancí, nakonec také dokázal dát gól. A nutno říct, že si ho konečně zasloužil.
-David Výborný- v přesilovce našel mezírku v Smithovým postoji a dokázal toho využít k šestému gólu v sezóně, jednou tajké nebezpečně vystřelil. Hodně se snažil a odehrál tedy na ledě mnohem víc času než proti Edmontonu.
Derena MacKenzieho a Aarona Roma hodnotit nebudu, protože jsem je příliš neviděl v akci. Právě MacKenzie však vstřelil po Smithově chybě svůj první gól v NHL.
:yahoo: Obrázek 3 :box: 5 Obrázek :yahoo:

Obrázek
Dan Fritsche bojuje o puk s Craigem MacDonaldem.

Obrázek
Andrew Murray správě složil na zem Dana Boyla z Tampy.

Obrázek
Pascal Leclaire kryje puk před dotírajícím Vincentem Lecavalierem.

Obrázek
A opět Andrew Murray v souboji s Paulem Rangerem.

Obrázek
Jason Chimera právě vstřelil vítězný gól utkání.

SCORING SUMMARY

1st Period
Obrázek 11:29 David Výborný (Rick Nash, Kris Russell)
Obrázek 14:14 Jeff Halpern (Mathieu Darche, Michel Ouellet)
Obrázek 19:18 Derek MacKenzie (Gilbert Brule, Dan Fritsche)

2nd Period
Obrázek 11:29 Michael Peca (Nikolaj Žerděv)
Obrázek 16:35 Martin St. Louis (Jeff Halpern)
Obrázek 17:37 Vincent Lecavalier

3rd Period
Obrázek 16:16 Jason Chimera (Nikolaj Žerděv, Dick Tarnström)
Obrázek 19:00 Jiří Novotný (Manny Malhotra, Rick Nash)
hehe :D nespamuje tady někdo??? :D Nee, tak napiš zprávu jen do pár topiců, to se chytí......
Pre mňa je Jiří Novotný ideálnym hráčom do tretieho útoku.

Je pre mňa zarážajúce, prečo dostávajú Brulé a Fritsche tak málo priestoru na ľade. Pritom s nimi (a najmä s Brulém) Hitchock experimentuje. Čo tým chce dosiahnuť?
Co to citam, odrazu zmena retoriky! Niekto by inak velmi dobreho Novotneho pred casom vyobcoval na okraj Slnecnej Sustavy a teraz ho v kadri chce! OMG! Zasa som mal pravdu, nuz, prehlad v hokeji sa prejavuje aj takto.
A na to si prišiel ako? Jediné, čo som napísala je to, že je to dobrý hráč do tretieho útoku. Ale napr. taký Danny Fritsche je od neho lepší, o Brassardovi a Brulém ani nehovoriac. Okrem toho nám s ofenzívou absolútne nepomohol. Pritom dostáva vysoký ice-time, hráva v presilovkách (a oslabeniach), s dobrými spoluhráčmi. Trvám na svojom názore - Novotný bol pre Columbus absolútne zbytočnou investíciou. Dúfam, že na budúci rok dostanú príleźitosť Brassard, Brulé a Fritsche na poste centrov a a s dobrými spoluhráčmi.
Ach jo, cital som tu stale: naco je nam Novotny. Novotny je na nic. Novotny je nepouzitelny... Ach jo, takto to vyzera, ked niekto meni nazory podla sily vetra a nie podla kvality hraca. Ano, mylil som sa napriklad v Langovi, ale nie zas az tolko. Ale Novotny?! Hned som vedel, ze je pre CBJ vyborna posila! A nie len hrac do poctu, ako trebars Brule....
chorche píše:Ach jo, cital som tu stale: naco je nam Novotny. Novotny je na nic. Novotny je nepouzitelny... Ach jo, takto to vyzera, ked niekto meni nazory podla sily vetra a nie podla kvality hraca. Ano, mylil som sa napriklad v Langovi, ale nie zas az tolko. Ale Novotny?! Hned som vedel, ze je pre CBJ vyborna posila! A nie len hrac do poctu, ako trebars Brule....
Nechám to bejt. Říkej si co chceš chorche :thumbsdown: :lol2:
Brulé a do počtu... :D . Chorche, ty sa prekonávaš. A len tak na okraj, ako Novotný pozdvihol našu ofenzívu? Nijako! Skôr sa napĺňajú moje slová, bohužiaľ.
Mám horkou zprávu z Columbusu. Je znám nový kapitán
Stává se jím :poklona2: Rick Nash :poklona2:
Přeji Ti Ricku hodně štěstí a mnoho úspěchů individuálně, ale i s celým týmem.
mt-svk: Neurazaj ludi, co sa do hokeja aspon trochu vyznaju. Vidis, Novotny je oki, kym brule a jemu podobni sa stale nevedia zdvihnut z prachu. No, dobry mozno je, ak by hral pravidelne s Lecavalierom a Majom Hossom....
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS