Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ja si musim spravit prehlad vo vysledkoch a tabulkach, mam v tom hokej, a cuduj sa, to nie je dobre :D bral by som nejake rozohratie sa na farme, skoda, ze ziadnu nemame :D
Joe tak jsem na tvoji radu dal a včera jsem si k večeři vypil jen jedno pivko a šel poté nahodit tipy a koukej jak to dopadlo. :) Krásné 2, slovy dva bodíky. :D Takže dnes myslím zůstanu při staré klasice. :wink:

Každopdáně včera jsme se postavili nováčkům soutěže a potrápili jsme se k výhře. Musíme se zlepšit. 2. kolo je zápasové a nezapočítávají se tam nahrané body, takže pohoda, jahoda a třeba i malina. :D Body do tabulky máme, ale 14 bodů je takový dnešní průměr a proto doufám, že se ještě zlepšíme! Chci Knights na vrcholu!!! :wave:

WildCelt: Jsem na tom podobně. Včera jsem se koukal hodně podrobně jak si týmy vedou a po pravdě nevěřím svým očím. Ale jak vidíš tak i přes podrobný rozbor jsem vyhořel. :D Jinak si včera netipoval a to jsem rozesílal i zprávy!!! Doufám, že se to nebude opakovat. :nono: :D
Dawe4 píše:Joe tak jsem na tvoji radu dal a včera jsem si k večeři vypil jen jedno pivko a šel poté nahodit tipy a koukej jak to dopadlo. :) Krásné 2, slovy dva bodíky. :D Takže dnes myslím zůstanu při staré klasice. :wink:
Finlandia pomáha na slabé výkony, odskúšané :good:
Dobrý vstup do 2. kola máme. Takže jen tak dále. Jen doufám, že já se co nejdřív chytím a začnu taky trochu přispívat. Zatím to taháte chlapi hlavně vy...proto musím dát :good:
Dnes se hrálo hodně zápasů a tak se zadařilo :) Sice se tak nějak furt hledám, ale hlavně, že ty výhry máme :thumbsup: Otázka pár dnů/týdnů kdy se rozjedem a nikdo nás jen tak nezastaví :yes:
zabojujme o to prve miesto :waa:
dnes hrame o prve miesto a tu mrtvo, pre toto som skoncil v IC :tired: mame dobry tim, ale ...
mali by ste zrobiť žúrky :oslava:
Obrázek
WildCelt vím, že tu aktivita není žádná, ale tak co mám dělat? Mám vás nutit k diskuzi? :)

K tomu všemu jsem šťastně zamilován a tak přítelkyně plně zabírá můj čas. :)

Jinak vám moc děkuji...taháte Rytíře skvěle...já neprožívám nějak extra sezónu a stále se nemůžu chytit.
Škoda posledního duelu ve 2. kole. Mohli jsme být první, ale 4. místo v takto natřískané konkurenci není špatné. Pokud budeme pokračovat ve výkonech, které jsme nasadili v minulém kole tak věřím, že budeme v TOP3 pravidelně!
stačí, keď sem každý z tímu občas napíše, nie? :hmm:
no, tiez si myslim, ze jeden prispevok za 1-2 dni nikomu tolko casu nezaberie :hmm:
Chlapi tak výborný vstup do 3. kola :good: Snad nás forma neopustí a budeme takto pokračovat i nadále.

Ale o tom jsem psát ani nechtěl, ale rád bych se zeptal jestli vám neukradli klávesnici nebo tak. :D FLYERS FAN sem od vstupu do týmu nenapsal ani písmenko...ostatní členové týmu také nic moc...samozřejmě do toho počítám i sebe. :D

Takže někdo nějaké téma, aby se tu ta diskuze trochu rozproudila? :)
sex, chlast, futbal? to je vďačná téma vždy a všade :lol2:
Dnes od všech vynikající výkon...přesně takhle bych si to představoval. Jeden tipér to vždy pořádně popotáhne a druhý se k němu přidá nadrpůměrným výkonem. :yes: :D FLYERS FAN velká pochvala :thumbsup:

Jen mi prostě štve, že diskuzi ignorujete. Takhle prostě nikdy nemůže vzniknout nějaká týmová chemie a dobrá nálada v kabině. :D

Čtvrtek je v NHL volný a tak si užijme pauzu, ale nepřežeňte to moc! :oslava: Zítra v devět ráno na tréninku a večer znovu skvělé vystoupení Rytířů! :wave:
Omg :hroza: Od dneška asi začínám při větším počtu zápasů tipovat samý remízy. Napadlo mě to odpoledne, že bych to tam mohl naklikat, ale nakonec mi moje tipy (co sem nechal) vynesly jenom 8 bodů :slap:
PainKiller píše:Omg :hroza: Od dneška asi začínám při větším počtu zápasů tipovat samý remízy. Napadlo mě to odpoledne, že bych to tam mohl naklikat, ale nakonec mi moje tipy (co sem nechal) vynesly jenom 8 bodů :slap:
Štěstí nic víc. :D Tolik remíz najednou se sejde jednou...maximálně dvakrát do sezóny. Takže já si myslím, že je úplně zbytečné tipovat samé nerozhodně výsledky.
Zkrátka hlavně všechno v klidu. Daří se nám chlapi a tak nic nevymejšlejme. :wink2:

A ty Divoký koně zkrotíme...já bych se toho nebál...oni se dlouho na výsluní vyhřívat nebudou...tam totiž patří Rytíři! :D :wave:
pekny den vdakyvzdania, ja dakujem za tych 33 bodov :giggle:

piatok by to chcelo podobnu nadielku :cinka:
:nono: Tie dni ked sa hraju 3-4 zapasy a treba tipovat by som zrusil
Tak jak jsme dobře začali 3. kolo tak momentálně to moc nejde a taháme za horší provaz. Nějak jsem to zakřikl, ale po dnešku máme za sebou teprve polovinu a 5. místo není vůbec špatné. Tabulka je jak už jsme zvyklí nadupaná a tak v klidu můžeme přemýšlet o 1. fleku. :jn:

Takže chlapi jedeme na plné obrátky ať konečně ukážem kdo je v KTL nejlepším týmem. :wave:
My sa len tak ľahko nedáme :frajer2:
Pojďme hoši, dneska suverénní výhra 17:4, poskočili sme na třetí místo v konferenci :thumbsup: Konečně se začíná dařit :) Už nejsem tragickej, postoupil sem do průměru :D
Painkiller za toto beries kolo :nono:
Kua do psí prdele vždyť sem včera natipoval :shock: :nervy2: Co s tim je kua drát, tvl zas*anej KTL systém.
Kluci, chlapi konečněěě....vyhráli jsme, ubojovali jsme to sice až v prodloužení a s odřenými uši, ale máme to zatracané vítězství. :)
Jsem si už říkal - Kdy to už končeně prolomíme. Ale myslím, že to přišlo v nejlepší možný okamžík. Pět hracích dní do konce třetího kola a my jsme uhnízděni na sedmém nelichotivém místě. Tohle se mi vůbec nelíbí a doufám, že v tom finiši se ještě pokusíme a zabojujeme vyšplhat alespoň o první polovinu. Takže pojďme, pojďme...máme na to. :wave:

Možná sice blbá otázka, ale abych trochu shodil ten stres a napětí ze vzduchu :) tak se zeptám...Co Mikuláš? Přinesl něco hezkého? :D :D
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO