Díky....niekedy aj motyka vystrelí nebo jak to je....arek píše:paradna trefa Baffy
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No netreba mať veľké oči,den D -sobota nas ešte len čaká,tam to bude dôležité aby sme nezhoreli ako fakle,zatial nám soboty nie vždy vychádzali ,ak to zvládneme verím,že by sme to
získať mohli.Ale podme krok po kroku,máme to rozohrané dobre,bola by škoda si to pokaziť.
Tá dnešná výhra ma veľmi teší,vrátili sme chalanom z DD prehru z úvodu kola ,oba zápasy skončili až po predlžení,Joe nám to trochu usnadnil,,zobral som ho k nám do vinárne,kus sme sa zabavili,dostali ho na starosť 2 kočky z nášho mesta a tak ho pozabávali,že úplne zabudol dojsť na zápas ,vrátili sme im požičané zo zápasu u nich,taktika ktorú sme na nich ušili,klapla dokonale,dostali sme ho na jeho achilovu pätu alkohol
.
Tá dnešná výhra ma veľmi teší,vrátili sme chalanom z DD prehru z úvodu kola ,oba zápasy skončili až po predlžení,Joe nám to trochu usnadnil,,zobral som ho k nám do vinárne,kus sme sa zabavili,dostali ho na starosť 2 kočky z nášho mesta a tak ho pozabávali,že úplne zabudol dojsť na zápas ,vrátili sme im požičané zo zápasu u nich,taktika ktorú sme na nich ušili,klapla dokonale,dostali sme ho na jeho achilovu pätu alkohol
No tak moja zlá predtucha sa vyplnila,tušil som,ked som videl tie ťažké zápasy ktoré boli na programe,že môžme dosť vyhorieť,čo sa aj stalo,
ale netreba sa tým zas tak zožierať,ešte stále sme na 1 mieste,nejaké bodíky náskoku stále k dobru máme, do konca chýbajú 2 dni,z ktorých dnes sú len 3 zápasy na programe,takže ak to zatipujeme rozumne
nakoniec sa na konci môžme tešiť z úspechu v tomto 4 kole aj tak my.
tak tak, dobré je to, len ja som sa na poslednú chvíľu rozhodol zmeniť 2 na VAN na X a nevyšlo to, aj keď tesne, bral som to skôr ako poistku, že ak by náhodou...
Dnes to už tuším dotiahneme do úspešného konca, prísť o dlhodobé prvenstvo v poslednom kole by bola ostuda, tak v kľude popremýšľať a ide sa na to...
Dnes to už tuším dotiahneme do úspešného konca, prísť o dlhodobé prvenstvo v poslednom kole by bola ostuda, tak v kľude popremýšľať a ide sa na to...
No chalani toto bola skvelá jazda,aj v individuálke sme skončili všetci 4 v najlepšej 15 a to je parádny výsledok.
Takže po 4 skončených kolách základnej časti sme skončili 2 x na 2 mieste a 2 x na 1
Len tak dalej chalani. :frajer2:
Fortune dakujem za gratuláciu,ale ja som tam v podstate aj vdaka vám,že tipujete pravidelne a sme dobre zohratý team,takže vám chcem touto cestou podakovať za dobru robotu ktorú odvádzate,nasadenie a bojovnosť,robíte mi chalani radosť,som rád,že tento team v tomto zložení funguje na 1,nech to dopadne nakoniec akokolvek,rád som súčastou tohto teamu a skvelo si to vdaka vám užívam.
Selly dakujeme,ja vám tiež gratulujem ,skvelo si vediete aj vy,tiež ste priebežne na 1 mieste svojej konferencie,mám z vašich výsledkov radosť,nech sa darí aj nadalej takto dobre vám prajem.
Fortune dakujem za gratuláciu,ale ja som tam v podstate aj vdaka vám,že tipujete pravidelne a sme dobre zohratý team,takže vám chcem touto cestou podakovať za dobru robotu ktorú odvádzate,nasadenie a bojovnosť,robíte mi chalani radosť,som rád,že tento team v tomto zložení funguje na 1,nech to dopadne nakoniec akokolvek,rád som súčastou tohto teamu a skvelo si to vdaka vám užívam.
Selly dakujeme,ja vám tiež gratulujem ,skvelo si vediete aj vy,tiež ste priebežne na 1 mieste svojej konferencie,mám z vašich výsledkov radosť,nech sa darí aj nadalej takto dobre vám prajem.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé