Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

paradna trefa Baffy :good:
arek píše:paradna trefa Baffy :good:
Díky....niekedy aj motyka vystrelí nebo jak to je.... :D Snad to nebyl jen výkřik do tmy a udržíme si to 1.místo i v tomto kole. let's go blue flyers!
no ja som to dnes veľmi šikovne vyvážil, aby sme až tak moc nevyčnievali... :hroza: :D
Baffy klobúk dole parádny plný zásah si dnes urobil. :clap: :oslava: Mám z toho velkú radosť,zaslúžil si si ho gratulujem starký,prajem ti ešte vela takto úspešných dní. :cinka: :respect:
další výhra kluci :clap: ,to by byla velká škoda ztratit teď to 1.místo,takže makáme .... :cinka: :oslava:
veru pekne to vyzerá, nebolo by rozumné si tento náskok premrhať, takže popremýšľame, zataktizujeme a hádam to bude dobré... :smile03:
Máte pekný 20b náskok a zostáva posledných 5 dní, pri vašej forme to udržíte bez problémov... Ale dnes majú vaši súperi celkom dobrú šancu neaký bodík na vás dohnať, lebo vy prehráte :-P .
Ohlund píše:Máte pekný 20b náskok a zostáva posledných 5 dní, pri vašej forme to udržíte bez problémov... Ale dnes majú vaši súperi celkom dobrú šancu neaký bodík na vás dohnať, lebo vy prehráte :-P .
všetko je možné, ale ak to bude napr. 32 - 30, tak to až tak vadiť nebude :D
No netreba mať veľké oči,den D -sobota nas ešte len čaká,tam to bude dôležité aby sme nezhoreli ako fakle,zatial nám soboty nie vždy vychádzali ,ak to zvládneme verím,že by sme to :wink: získať mohli.Ale podme krok po kroku,máme to rozohrané dobre,bola by škoda si to pokaziť. :wink:

Tá dnešná výhra ma veľmi teší,vrátili sme chalanom z DD prehru z úvodu kola ,oba zápasy skončili až po predlžení,Joe nám to trochu usnadnil,,zobral som ho k nám do vinárne,kus sme sa zabavili,dostali ho na starosť 2 kočky z nášho mesta a tak ho pozabávali,že úplne zabudol dojsť na zápas ,vrátili sme im požičané zo zápasu u nich,taktika ktorú sme na nich ušili,klapla dokonale,dostali sme ho na jeho achilovu pätu alkohol :oslava: . :D :lol:
pekne to ide pani, najhorsie je to udrzat ale verim, ze to dame :)
tak páni, dnes je deň D tohto kola, ak si udržíme svoj odstup, tak už by to malo byť dobré, takže zamakať... :cinka:
No tak moja zlá predtucha sa vyplnila,tušil som,ked som videl tie ťažké zápasy ktoré boli na programe,že môžme dosť vyhorieť,čo sa aj stalo, :cry: ale netreba sa tým zas tak zožierať,ešte stále sme na 1 mieste,nejaké bodíky náskoku stále k dobru máme, do konca chýbajú 2 dni,z ktorých dnes sú len 3 zápasy na programe,takže ak to zatipujeme rozumne :wink: nakoniec sa na konci môžme tešiť z úspechu v tomto 4 kole aj tak my. :) :cinka: :wave:
až nejako extra sme nevyhoreli podľa mňa (vzhľadom na tie výsledky a body ostatných) Potrebovali sme sa udržať v rozumnom odstupe od ostatných a to sa podarilo. Teraz je to už len na našej šikovnosti a rozumnom natipovaní v záverečných dvoch dňoch. :smile03:
nedopadlo to az tak zle, mohlo byt horsie

cakam timovy manazment na radu ohladom tipov ;)
Miloooooš! :wave: :poklona2: :oslava:
dnes nas podrzal pan GM Milos :clap:
tak tak, dobré je to, len ja som sa na poslednú chvíľu rozhodol zmeniť 2 na VAN na X a nevyšlo to, aj keď tesne, bral som to skôr ako poistku, že ak by náhodou...
Dnes to už tuším dotiahneme do úspešného konca, prísť o dlhodobé prvenstvo v poslednom kole by bola ostuda, tak v kľude popremýšľať a ide sa na to... :cinka:
Tak jsme to chlapi zmákli celkem s přehledem a znovu vyhráli kolo a to nejen v rámci konference! ...... skvělá práce! :oslava: :juchu:
Musim vam ogari pogratulovat ke skvelemu vykonu v tomhle kole, byli jste nezastavitelni :good: Neni se co divit kdyz jste vsichni 4 skoncili v TOP 15. Jen tak dal pardi :oslava:
Klobúk dolu.. :-O
dakujeme za uznanie :)
Dean a Baffy v All-Stars supiske, gratulacia :wave:
tak som rád, že to vyšlo, v tomto kola sme šli fakt dobre a tak je výsledok nakoniec spravodlivý. Vďaka parťáci za skvelé sekundovanie, toto kolo bola jednoducho veľká paráda... :good:
No chalani toto bola skvelá jazda,aj v individuálke sme skončili všetci 4 v najlepšej 15 a to je parádny výsledok. :clap: Takže po 4 skončených kolách základnej časti sme skončili 2 x na 2 mieste a 2 x na 1 :clap: :good: Len tak dalej chalani. :frajer2: :wave:

Fortune dakujem za gratuláciu,ale ja som tam v podstate aj vdaka vám,že tipujete pravidelne a sme dobre zohratý team,takže vám chcem touto cestou podakovať za dobru robotu ktorú odvádzate,nasadenie a bojovnosť,robíte mi chalani radosť,som rád,že tento team v tomto zložení funguje na 1,nech to dopadne nakoniec akokolvek,rád som súčastou tohto teamu a skvelo si to vdaka vám užívam. :)

Selly dakujeme,ja vám tiež gratulujem ,skvelo si vediete aj vy,tiež ste priebežne na 1 mieste svojej konferencie,mám z vašich výsledkov radosť,nech sa darí aj nadalej takto dobre vám prajem. :clap:
chalani gratulujem a kaslite na nich, vratte sa do normalnej konferencie, tu sa musite citit nudne ked vsetko vyhravate :)
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS