Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak ze Kaberle opousti po 13 letech Toronto a by vymenen do Bostonu....Docela sok...
davidoil píše:Docela sok...
šok??? a kdy jindy už měl konečně odejít než tento rok když mu po sezoně končí smlouva?? spíš byla otázka kde odejde než jestli odejde
Včera to byl fakt dobrej zápas s váma, zvlášť ta 3. třetina byla hodně koukatelná. Škoda, že Grabovski nedal ten nájezd, to by to bylo ještě lepší :)

Toronto nějak extrémně nesleduju, ale zdá se to jenom mně, nebo se vám probouzí Phaneuf? Docela si dokázal vypracovat dobrý střelecký pozice a ne jako předtím, kdy pálil odkudkoliv kamkoliv přes cokoliv.

Doufám, že vám i přes tuhle prohru podaří dostat do play off. Docela rád bych vás tam viděl. Sice je mi jasný, že hrajete tak dobře jenom proto, aby Boston neměl nějakej vysokej pick :good: , ale věřím vám.
Obrázek

Obrázek

Pre Atlantika :giggle:

Stoji za pozretie, narazil som na to pri prezerani jedneho fora.
Scott Gordon joins TML staff as ASS coach to Wilson.
Dobrý krok. Burkeho typická rodinka (Vancouver 2010). :good: S navýšením platového stropu by sa Richards/Stamkos a Dubinsky mohli podariť. Len či budú chcieť...
richards bude ku......ky preplateny. jediny poriadny center na trhu a zvyseny capo.
mitch píše:richards bude ku......ky preplateny. jediny poriadny center na trhu a zvyseny capo.
Na preplácanie je výborný Sather :D
Americký obránce John-Michael Liles poprvé v kariéře mění působiště v NHL. Z Colorada, kde měl ještě pro příští rok smlouvu na 4,5 miliónu dolarů, byl vyměněn do Toronta za volbu ve druhém kole draftu 2012. Jedná se o stejnou volbu, kterou Leafs získali od Bostonu při trejdu Tomáše Kaberleho.
Posielam staršie Inside Hockey HNIC, každému do príslušného topicu.

osobne sa na Toronto tesim, ich tim sa mi celkom paci..
Bude zrejme tento tim i tento rok hrat o PO az do konca sutaze.
guillaume píše:osobne sa na Toronto tesim, ich tim sa mi celkom paci..
Bude zrejme tento tim i tento rok hrat o PO az do konca sutaze.
z toho posledných 20 zápasov bude takých, že Burke nepochopí, že už je koniec tak ako tomu bolo v poslednej sezóne :sarcasm:
Tak čo Listy, bude play-off ? :)
OndroNR píše:Tak čo Listy, bude play-off ? :)
:ee:
OndroNR píše:Tak čo Listy, bude play-off ? :)

Obrázek

a toronto môže len snívať :sarcasm:
Gardiner se udržel v prvním teamu Leafs. V přípravě patřil k nejlepších bekům teamu. Vypadá fakt nadějně. Lashoff waivnutej. Zigomanis si post 4.centra/ 13.útočníka nevybojoval a opět začně na farmě...
Lashoff má imho docela šanci, že ho nějaký team využije na 6./7.beka. Poslední dobou je velmi solidní, zlepšil defenzívu a pro 2.PP stále použitelný.
Real_ESPNLeBrun Pierre LeBrun
From Ron Wilson: RT @coachrw63: Steckel immediately improves our PK. Size is a huge bonus. Faceoffs are going to help bigtime in all areas. Can also help on the wing!
10 minutes ago

:hehe: to určite coach...
Do 4.linky a na buly mohli v pohodě využít Zigomanise :hroza:
kisin píše:Gardiner se udržel v prvním teamu Leafs. V přípravě patřil k nejlepších bekům teamu. Vypadá fakt nadějně. Lashoff waivnutej. Zigomanis si post 4.centra/ 13.útočníka nevybojoval a opět začně na farmě...
Lashoff má imho docela šanci, že ho nějaký team využije na 6./7.beka. Poslední dobou je velmi solidní, zlepšil defenzívu a pro 2.PP stále použitelný.
Podla mna nie, supisky su hotove, podla mna ma skor sancu zmenit tim v sezone.
Tim Connoly zapsan na listine zranenych hracu :) jestli to neni naka spatna sprava tak ololol bohuzel porcelanovy hrac a to jsem doufam ze Torontu pomuze se zvednout.
Docela šťastná výhra pro Leafs. Habs lepší víceméně po 2/3 zápasu, přesto nedokázali dostat puk za Reimera. Skvěle zahrál samozřejmě Phaneuf 1+1, hodně FW měl Steckel, dost se mi líbil taky Grabovski. Ten u Leafs hrozně strádá.
Obrázek

Dion gets angrier every year. :lol2:
The Rev píše:Docela šťastná výhra pro Leafs. Habs lepší víceméně po 2/3 zápasu, přesto nedokázali dostat puk za Reimera. Skvěle zahrál samozřejmě Phaneuf 1+1, hodně FW měl Steckel, dost se mi líbil taky Grabovski. Ten u Leafs hrozně strádá.
Víceméně souhlas, naše nemohoucnost v koncovce je už evergreenem... První třetinu jsme domácí k ničemu nepustili, přesto jsme nedali ani jeden gól a pak nás totálně srazil gól v naší přesilovce - od té doby jsme dělali chyby a vyloženě darovali domácím šance. Nebýt Priceho, který bravurně zlikvidoval několik gólovek, tak mohlo být hotovo už po druhé třetině. Třetí třetina už byla trochu křeč z naší strany, i když šance byly.
No, bohužel jsem čekal lepší vstup do sezóny, minimálně bod jsme si měli z Toronta odvézt, ale... :?
Vyborne Phaneuf, teraz pokracovat a v kazdom zapase bodovat ako tomu bolo zvykom.
Krasny hit v podani Phaneufa. Vyborne len tak dalej. Koniec zapasu som nevidel , bola to dobra prestrelka.

http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 42&catid=2" onclick="window.open(this.href);return false;
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE