šok??? a kdy jindy už měl konečně odejít než tento rok když mu po sezoně končí smlouva?? spíš byla otázka kde odejde než jestli odejdedavidoil píše:Docela sok...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TORONTO MAPLE LEAFS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Včera to byl fakt dobrej zápas s váma, zvlášť ta 3. třetina byla hodně koukatelná. Škoda, že Grabovski nedal ten nájezd, to by to bylo ještě lepší 
Toronto nějak extrémně nesleduju, ale zdá se to jenom mně, nebo se vám probouzí Phaneuf? Docela si dokázal vypracovat dobrý střelecký pozice a ne jako předtím, kdy pálil odkudkoliv kamkoliv přes cokoliv.
Doufám, že vám i přes tuhle prohru podaří dostat do play off. Docela rád bych vás tam viděl. Sice je mi jasný, že hrajete tak dobře jenom proto, aby Boston neměl nějakej vysokej pick
, ale věřím vám.
Toronto nějak extrémně nesleduju, ale zdá se to jenom mně, nebo se vám probouzí Phaneuf? Docela si dokázal vypracovat dobrý střelecký pozice a ne jako předtím, kdy pálil odkudkoliv kamkoliv přes cokoliv.
Doufám, že vám i přes tuhle prohru podaří dostat do play off. Docela rád bych vás tam viděl. Sice je mi jasný, že hrajete tak dobře jenom proto, aby Boston neměl nějakej vysokej pick
Americký obránce John-Michael Liles poprvé v kariéře mění působiště v NHL. Z Colorada, kde měl ještě pro příští rok smlouvu na 4,5 miliónu dolarů, byl vyměněn do Toronta za volbu ve druhém kole draftu 2012. Jedná se o stejnou volbu, kterou Leafs získali od Bostonu při trejdu Tomáše Kaberleho.
Gardiner se udržel v prvním teamu Leafs. V přípravě patřil k nejlepších bekům teamu. Vypadá fakt nadějně. Lashoff waivnutej. Zigomanis si post 4.centra/ 13.útočníka nevybojoval a opět začně na farmě...
Lashoff má imho docela šanci, že ho nějaký team využije na 6./7.beka. Poslední dobou je velmi solidní, zlepšil defenzívu a pro 2.PP stále použitelný.
Lashoff má imho docela šanci, že ho nějaký team využije na 6./7.beka. Poslední dobou je velmi solidní, zlepšil defenzívu a pro 2.PP stále použitelný.
Podla mna nie, supisky su hotove, podla mna ma skor sancu zmenit tim v sezone.kisin píše:Gardiner se udržel v prvním teamu Leafs. V přípravě patřil k nejlepších bekům teamu. Vypadá fakt nadějně. Lashoff waivnutej. Zigomanis si post 4.centra/ 13.útočníka nevybojoval a opět začně na farmě...
Víceméně souhlas, naše nemohoucnost v koncovce je už evergreenem... První třetinu jsme domácí k ničemu nepustili, přesto jsme nedali ani jeden gól a pak nás totálně srazil gól v naší přesilovce - od té doby jsme dělali chyby a vyloženě darovali domácím šance. Nebýt Priceho, který bravurně zlikvidoval několik gólovek, tak mohlo být hotovo už po druhé třetině. Třetí třetina už byla trochu křeč z naší strany, i když šance byly.The Rev píše:Docela šťastná výhra pro Leafs. Habs lepší víceméně po 2/3 zápasu, přesto nedokázali dostat puk za Reimera. Skvěle zahrál samozřejmě Phaneuf 1+1, hodně FW měl Steckel, dost se mi líbil taky Grabovski. Ten u Leafs hrozně strádá.
No, bohužel jsem čekal lepší vstup do sezóny, minimálně bod jsme si měli z Toronta odvézt, ale...
Krasny hit v podani Phaneufa. Vyborne len tak dalej. Koniec zapasu som nevidel , bola to dobra prestrelka.
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 42&catid=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 42&catid=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim