Akoze v poriadku, ale pomer striel je 22:19 pre Flames. To by malo znamenat vyrovnanejsi zapas. Gol dal aj ten hnusak Phaneauf! Dalsou vecou je, ze Hawks by mali vyuzit zostavajucich 23 sekund presilovky ked na trestnej lavici sedi Eriksson. Byfuglien hra zasa vynikajuci zapas, ked ostreluje branu ako moze, ale zatial neefektivne.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No, moc vám ta útočná taktika nevyšla!!!debil píše:no dobre, tak teraz pre zmenu vyhrame utocnou taktikou.MartinFC píše:Další vzájemný zápas se opět blíží a tentokrát vyhrajeme my! Ta ten shotout s děsně obrannou taktikou vás musíme potrestat.
Byli jssme jasně lepším týmem a tentokrát jsme vám my vrátili porážku i s úroky!!! Blue Jackets
Flames
ty smrad prestan tu provokovat a pis si do vasej temy aj tak ste na ho*no tim dnes sme mali slabsi den a vy sa aj tak nedostanete do play off
ale to je jedno chlapi teraz nas cakaju zapasy so supermi z divizie takze do toho plamene a zaciname doma tak verim ze to budu vitazne zapasy go FLAMES go
Zigy co to ako ma byt? Osobne urazky sa pouzivaju ked nemas co povedat alebo nemas argumenty. Plus pisat si tu moze kto chce, takze ziadne take ze pis do svojej temy. Prave naopak.
Zapas som videl 2 tretiny, nepacilo sa mi ako sme hrali uplne pasivne bez nejakeho napadu, furt len nahadzovanie za branu. Columbus bol o nieco lepsi a vyhru si zasluzil, ale ze by nas bil tak o tom nic neviem to som pozeral asi iny zapas.
Zapas coloradom je dolezity, ako vlastne kazdy zapas teraz. Mne bude kludne postacovat ked vyhra ten kto bude ozaj lepsi, nie ako v prvej polovici sezony.
Zapas som videl 2 tretiny, nepacilo sa mi ako sme hrali uplne pasivne bez nejakeho napadu, furt len nahadzovanie za branu. Columbus bol o nieco lepsi a vyhru si zasluzil, ale ze by nas bil tak o tom nic neviem to som pozeral asi iny zapas.
Zapas coloradom je dolezity, ako vlastne kazdy zapas teraz. Mne bude kludne postacovat ked vyhra ten kto bude ozaj lepsi, nie ako v prvej polovici sezony.
Copak naštvaný naštvaný? No jo nemůžu za to, že jsme vás jasně přehráliZigy píše:ty smrad prestan tu provokovat a pis si do vasej temy aj tak ste na ho*no tim dnes sme mali slabsi den a vy sa aj tak nedostanete do play offale to je jedno chlapi teraz nas cakaju zapasy so supermi z divizie takze do toho plamene a zaciname doma tak verim ze to budu vitazne zapasy go FLAMES go
nic jineho nez vyhru si necekal?hm....borec...
calgary nebylo lepsi nez avs....rozhodli presilovky...nic vic...pristi zapas to bude zase jine...jeste neni vsem dnum konec....prohru vam doma vratime a neni vylouceno ze po dalsich odehranych 4-5 zapasech muze byt vse jinak a poradi prehozeno.....a bude se rozhodovat v poslednich 2-3 zapasech...je to nhl a tam neda nikdo nikomu nic zadarmo....takze par vyher nas vrati zase dohry o divizni titul...
ty si sa zblaznil? boli sme lepsi ako vy aj sam jose theodore to povedal po zapase ze ste na nas nestihali a hovori o tom aj pocet striel vyslali ste na kippera ubohych 16 striel obrana zahrala superprimaprema píše:nic jineho nez vyhru si necekal?hm....borec...calgary nebylo lepsi nez avs....rozhodli presilovky...nic vic...pristi zapas to bude zase jine...jeste neni vsem dnum konec....prohru vam doma vratime a neni vylouceno ze po dalsich odehranych 4-5 zapasech muze byt vse jinak a poradi prehozeno.....a bude se rozhodovat v poslednich 2-3 zapasech...je to nhl a tam neda nikdo nikomu nic zadarmo....takze par vyher nas vrati zase dohry o divizni titul...
mozna o prsa vietnamske zavodnice jste byly lepsi..o nic vic...
...jak rikam rozhodly presilovky!my jsme hraly 4 (tragicky jako temer vzdy)a vy jste hraly 4 a 2 jste promenili..ten pomer strel zkresluje...kdyz odectu streli v presilovkach(avs 4 presilovky 2 strely-flames 4 presilovky minimalne 8 strel)tak je to na strely 14:20 pro flames..coz zase takovy rozdil neni...a nasi hraci se shodli na tom ze o vítezstvi flames rozhodly presilovky a dobre branene stredni pasmo....ale i my jse hrali dobre v obranne hre....moc vylozenych sanci flames taky nemeli...takze percentualni prevahu Flames vyjadrim takto:55%-45% pro flames...spokojen zigy?
VYhrajete, to zase v klidu. Minnesotu určitě přejedet, ta bude unavená z náročného zápasu s Vancouverem.debil píše:Dovolim si povedat ze ak by sme dnes vyhrali, tak sme v playoff. Osem bodov naskok na deviaty tim je uz postacujuci. Ak ale prehrame tak to bude huste.
3.00 CET,Flames-Wild
ba praveze Minneosta v tejto sezone zvlada tento program (2 zapasy po sebe) celkom dobre, raz bol o tom niekde tusim aj clanok, s Rolstonom a navyse vcera vyhrali, takze to im doda urcite este viac silMartinFC píše:VYhrajete, to zase v klidu. Minnesotu určitě přejedet, ta bude unavená z náročného zápasu s Vancouverem.debil píše:Dovolim si povedat ze ak by sme dnes vyhrali, tak sme v playoff. Osem bodov naskok na deviaty tim je uz postacujuci. Ak ale prehrame tak to bude huste.
3.00 CET,Flames-Wild
"Vyzerá to tak, ako keby všetky puky, ktorých sa Iggy dotkne, smerujú do bránky, tak som posielal prihrávky len naňho," vyjadril sa dvorný asistent Alex Tangay.
Beznádejne zaplnený Pengrowth Saddledome (19 289 divákov) po hetrikovom zásahu svojho kapitána zahádzal ľad šiltovkami a hlasito kričal "MVP, MVP". "Toto sú play-off zápasy. My síce nedávame vždy veľa gólov, ale sú aj také stretnutia, že vám to tam padá, teraz už musíme len vyhrávať," konštatoval Iginla.
Beznádejne zaplnený Pengrowth Saddledome (19 289 divákov) po hetrikovom zásahu svojho kapitána zahádzal ľad šiltovkami a hlasito kričal "MVP, MVP". "Toto sú play-off zápasy. My síce nedávame vždy veľa gólov, ale sú aj také stretnutia, že vám to tam padá, teraz už musíme len vyhrávať," konštatoval Iginla.
keby sa tam nezrazia ti dvaja divosi, tak sa do tej sance asi nedostane, ale zvladol ju skutocne skvele, jednou rukou
trosku kruta prehra pre divochov, hrali dobre, zasluzili si bodovat, Kipper pochytal mnozstvo tutoviek
ale absolutorium patri Iginlovi
prave vcera som o nom cital clanok v casopise ProHockey a do bodky sa naplnilo, to co tam o nom bolo pisane
niekto tusim v topicu casopisov o hokeji spominal, ze v tych clankoch len vychvalia hracov ako su dobri alebo nieco v tom zmysle, tak ale co uz, je to pravda :ja_neviem: v Iginlovom pripade urcite, do bodky, MVP
inak aj tie bitky boli
cela minnesotska mafia sa bila, Simon
Boogaard
a Fedoruk
hlavne ta Simonova bola
inak na neho su fakt dost zasadnuti rozhodcovia
snad vam tu prehru divosi doma vratia...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé