Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Konečne niekto k De Haanovi. Asi najpripravenejší obranca na drafte. :thumbsup:
Tak máte Višňu, ale jestli za vás někdy nastoupí je dost nejisté. Já si myslím, že odejde do KHL.
DiPietro byl odepsán z listiny zraněných hráčů.. No jsem zvědav, na jak dlouho..
New York Islanders se stěhují!

Nikoliv do jiného města, pouze do jiné části New Yorku. Vedení Islanders pochopilo, že nemá cenu přestavovat současnou zastaralou halu Nassau Coliseum a proto dnes podepsal pětadvacetiroční smlouvu na propůjčení haly Barclays Center v Brooklynu. Ano, přesně tak, Ostrovani se od sezóny 2015/16 přestěhují z Long Islandu do Brooklynu. Nikdo by se proto vůbec nedivil, kdyby potom změnili svůj název.

Moderní hala byla otevřena teprve letos 21. září. Kapacita diváků na lední hokej je 14 500.

Obrázek
Trošku zaujímavejších fotiek, prečo Barclays konštrukčne vyzerá ako vyzerá (nedostatok miesta, stavba ako koncertná resp. basketbalová aréna) a prečo bude štvrtina haly dočasne len zakrytá závesom ako to býva u tímov AHL, ktoré pravidelne nedokážu svoju spravidla kapacitne väčšiu (než je potrebné) halu vypredať. Ak sa pýtate prečo, je to z dôvodu zlého výhľadu z daných miest (že potom kapacita haly nepresiahne resp. nedosiahne 15000 je už dnes manažmentu NHL asi jedno, čo im v minulosti nebolo a častokrát tým argumentovali v neprospech možných záujemcov o klub NHL). Ľad by sa však po nejakých úpravách mal ešte posunúť a tým sa viditeľnosť zlepšiť. Uvidíme. Je ešte potrebné pripomenúť, že skyboxov, resp. luxusných lóží má s veľkým náskokom Barclays najviac. Je ich tam vyše 100. Ak sa teda nájde dobre platiaca klientela, dokážu sa isté straty na týchto nepredajných miestach vynahradiť z vlastných zdrojov. Podstatné je, že Isles sa už nemusia o budúcnosť strachovať. Z toho čo som počul je nájom zaistený na 25 rokov (čo je podľa mňa až neštandardne dlhá doba) a v zmluve nie je žiadna klauzula o možnom presune tímu inam. Až na tie dispozičné nedostatky sa v podstate dajú na tomto celom nájsť len pozitíva.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Názov (a hádam ani nič iné okrem samotného pôsobiska) sa meniť nebude. Brooklyn je súčasťou Long Islandu.

Neviem prečo, ale mám taký pocit, že keď Tavares podpisoval svoj long-term deal, už približne vedeli ako sa situácia vyvinie.
Predevsim doufam, ze budou moci byt lepe umistene kamery, nez tomu bylo ve stare hale, protoze tam to bylo k uzoufani..
AndyF píše:Predevsim doufam, ze budou moci byt lepe umistene kamery, nez tomu bylo ve stare hale, protoze tam to bylo k uzoufani..
No zhruba ako sedenie, to tomu zodpovedalo. Od 13 radu to vraj bolo asi tak blbé ako uhol tej kamery. :yes:
DiPietro also admitted injuries, losing and fan hatred over the past 3 years made him think about killing himself at one point.

:sok: ani vsechny penize sveta ti pohodu nekoupi...

mel by se na to vysrat a jit do duchodu, resp. pokud ho bavi hokej nekam do evropy
mal odist uz skor...az mi je ho luto
kedysi som o nom vytvoril zaujimavu tabulku
cepi píše:Najlepsie plateny brankar vsetkych cias
[table][tr][th=1][/th][th=1]2008-09[/th][th=1]2009-10[/th][th=1]2010-11[/th][th=1]2011-12[/th][/tr]
[tr][th=1]Zmluva na 15 rokov v hodnote $67,5 000.000[/th][td=1]
$4,500,000
[/td][td=1]
$4,500,000
[/td][td=1]
$4,500,000
[/td][td=1]
$4,500,000
[/td][/tr]
[tr][th=1]Odchytane zapasy[/th][td=1]
5
$900,000 za 1 zapas
[/td][td=1]
8
$563,000 za 1 zapas
[/td][td=1]
26
$173,000 za 1 zapas
[/td][td=1]
8
$563,00 za 1 zapas[/td][/tr]
[tr][th=1]Zakroky[/th][td=1]
124 (37,000 za 1)
[/td][td=1]
181 (25,000 za 1)
[/td][td=1]
685 (7,000 za 1
[/td][td=1]
155 (29,000 za 1
[/td][/tr]
[tr][th=1]Vitazstva[/th][td=1]
1 (4,500,000 za 1)
[/td][td=1]
2 (2,25 000,000 za 1)
[/td]
[td=1]
8 (563,000 za 1)
[/td][td=1]
3 (1,500 000 za 1)
[/td][/tr]
[tr][th=1]Minutaz[/th][td=1]
256 (18,000 za 1)
[/td][td=1]
462 (10,000 za 1
[/td][td=1]
1533(3,000 za 1)
[/td][td=1]
354 (13,000 za 1
[/td][/tr]
[th=1]Zranenia[/th][td=1]
49 v kariere....
[/td](nhl.cz)[/table]
[li]problemy s dychacimi cestami / dlhodobe chripky /bolesti hlavy / otras mozgu / mnohonasobne zranenia kolien / slabin / krku / tvare / bedier[/li][/size][/color]
Obrázek
silene :rozlucka:
dnes výhra na ľade Philky a zrazu sú adeptom na PO... :good:
:pray: postup do play off na úkor trápnych Suckers :pray:
Švýcarský reprezentační útočník Nino Niederreiter se odmítl zúčastnit letního kempu mladých hráčů New York Islanders, kde už působil tři sezóny. Letošní vicemistr světa ovšem sehrál v NHL dosud jen devět utkání, letos na jaře požádal vedení Ostrovanů o výměnu do jiného klubu s tím, že v Islanders už pokračovat nechce.
Nevím co na to říct. Asi jen :shock:
Rono » 21 čer 2013, 14:52 píše:
Švýcarský reprezentační útočník Nino Niederreiter se odmítl zúčastnit letního kempu mladých hráčů New York Islanders, kde už působil tři sezóny. Letošní vicemistr světa ovšem sehrál v NHL dosud jen devět utkání, letos na jaře požádal vedení Ostrovanů o výměnu do jiného klubu s tím, že v Islanders už pokračovat nechce.
Tallinder + 5 kolo 2023
megaton » Ned Jún 23, 2013 2:40 pm píše:
Rono » 21 čer 2013, 14:52 píše:
Tallinder + 5 kolo 2023
ja soglaseň :D
Obrázek
ChrisBottaNHL 5m
Brett Yormark: reaction of #Isles fans on Twitter changed his thinking on drastically changing primary jersey. #sbjsms

Brett Yormark: #Isles new 3rd jersey in Brooklyn will be black and white.

Brett Yormark: #Isles sold more than 3,000 new season tickets for 2013-14.

Brett Yormark: 25 percent of fans at Isles preseason game at Barclays last month reside in Brooklyn
Aspoň, že tak. Aj tak je to idiot, že nad tým vôbec rozmýšľal.
Prvy Grabnerov gol :slintac: ...videla smo iba prvu tretinu a toto bol blesk z jasneho neba....proste Brodeur tam mal dalsie chybicky skoda, ze uz vtedy neboli vyuzite ale fakt cool gol.... :cool:
Já toho Grabnera prostě mám rád.. :moj: :wub:
Jak tahle squadra ted vlastne hraje? Letos jsem je jeste nevidel..
Grabner klasika 2-3 brejky za zápas, Regin Boyesa zatiaľ nenahradil, Streit im veľmi nechýba, inak všetko po starom. Ale videl som ich okrem nášho zápasu len raz. Zdajú sa byť menej nebezpeční, ale na začiatku roka je na hodnotenia priskoro.
AndyF píše:Jak tahle squadra ted vlastne hraje? Letos jsem je jeste nevidel..
Nejsou v takovem tranzu jako loni, prozatim.. Nejlepsi hrac Grabner, chce to jeste uzdraveni se Clutterbucka. Posledne mi doma s Buffalem voddrbali solidni balik, zapnu to 3 minuty pred koncem za stavu 3:2 a Sabres samozrejme vyrovnali... A prisaham ze tu "squadru" tu vidim poprve az ted, pouzil jsem ten vyraz temer paralelne v jinym topicu zcela nezavisle :giggle:
Atlantik píše:A prisaham ze tu "squadru" tu vidim poprve az ted, pouzil jsem ten vyraz temer paralelne v jinym topicu zcela nezavisle
Jsme na sebe napojeni! A mou nicivou silu dnes pocitis!
#ISLES TRANSACTION: Islanders sign defenseman Radek Martinek to 1-year contract.
:hmm:
Nic prekvapive, Visna ma concussion
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES