Preto aj NHLku už vobec netipujem, teraz myslim na ostro za bubáky.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
som samozrejme sklamanĂ s dnesneho vykonu, Janci ma pravdu, Ĺľe po tom skvelom zaciatku, sa mi prestava nejako dariĹĄ, ale ked zas vidim ako dopadli aj ostatni a kolko bolo nul, ciĹľe ja to pripisujem sprostym vysledkom
a nie mojou dnesnou nekvalitou, pretoĹľe tie vysledky to bol des
kazdy si to vysvetluje po svojom , niekto blbymi vysledkami a niekto blbym tiperomDerryl píše:som samozrejme sklamanĂ s dnesneho vykonu, Janci ma pravdu, Ĺľe po tom skvelom zaciatku, sa mi prestava nejako dariĹĄ, ale ked zas vidim ako dopadli aj ostatni a kolko bolo nul, ciĹľe ja to pripisujem sprostym vysledkoma nie mojou dnesnou nekvalitou, pretoĹľe tie vysledky to bol des
![]()
Este v DD som zarabal 11 mil. Euro bubakovjanik píše:este je jedna moznost , ked som zverejnil ze mate len 3M tak sa vam prestalo darit a to najme tebe derryl tak ma nestvi a nebud taky materialistaa tipuj lebo nam este budes platit ze s nami mozes tipovat
![]()
vsetci mame 3 M zakladny plat takze ziadne vynimky, ak vyhrame o prachy nepridete o to sa neboj ale ked vam dam teraz vysoke platy tak ziadnu motivaciu mat nebudetej0man píše:ja som v minulej sezĂłne zarábal 4,5 miliĂłna (v AM som mal 6 miliĂłnov) a teraz aj mne chceš znĂĹľiĹĄ?
Majitel je ĹľgrlavĂ˝janik píše:vsetci mame 3 M zakladny plat takze ziadne vynimky, ak vyhrame o prachy nepridete o to sa neboj ale ked vam dam teraz vysoke platy tak ziadnu motivaciu mat nebudetej0man píše:ja som v minulej sezĂłne zarábal 4,5 miliĂłna (v AM som mal 6 miliĂłnov) a teraz aj mne chceš znĂĹľiĹĄ?dnes super vykon kajco
zial BB sa uz dostalo pred nas o bod a tak vedenie .... teda ja som pristupil ku kroku ktory tu uz raz bol a to ze na dnesny zapas pridu vasi rodicia a ak sa nebude darit tak potom aj vasa teta sesternica a tak dalej a nakoniec aj na svokru dojde
![]()
takze vela stastia dnes lebo ja mam z dnesnych zapasov zly pocit tak ako aj vcera
To som vcera pocul senzacny vtip. že aky je rozdiel medzi palacinkou a svokrou? Palacinka je dobra tepla a zatočená a svokra studená a vystretá!
niekto pozeral susedovDerryl píše:Majitel je ĹľgrlavĂ˝janik píše:vsetci mame 3 M zakladny plat takze ziadne vynimky, ak vyhrame o prachy nepridete o to sa neboj ale ked vam dam teraz vysoke platy tak ziadnu motivaciu mat nebudetej0man píše:ja som v minulej sezĂłne zarábal 4,5 miliĂłna (v AM som mal 6 miliĂłnov) a teraz aj mne chceš znĂĹľiĹĄ?dnes super vykon kajco
zial BB sa uz dostalo pred nas o bod a tak vedenie .... teda ja som pristupil ku kroku ktory tu uz raz bol a to ze na dnesny zapas pridu vasi rodicia a ak sa nebude darit tak potom aj vasa teta sesternica a tak dalej a nakoniec aj na svokru dojde
![]()
takze vela stastia dnes lebo ja mam z dnesnych zapasov zly pocit tak ako aj vcera
asi sa mu nepodarilo vybaviĹĄ silneho sponzora a ÄŤil si to musime vytrpieĹĄ mi tipujuci
teda hlavne Ja a jOmco, Janci neni na penáze
a KajÄŤo tusim tieĹľ nieje
![]()
To som vcera pocul senzacny vtip. že aky je rozdiel medzi palacinkou a svokrou? Palacinka je dobra tepla a zatočená a svokra studená a vystretá!
Ale ĹľgrlavĂ˝ sĂşMatejko píše:Majitela do toho netahaj, ja som dal rozpocet komplet do ruk Janikovi ako GM, on je zodpovedny za platy a nakolko je Generalny sponzor Google, tak si celkom neviem predstavit ako moze byt najsilnejsia internetova spolocnost slaby partner.
Canesman:presne tak, je to total coolova zabava, niekedy lepsie ako futbal a to je uĹľ co povedaĹĄ!
jOmco: že jOmco, este nedorastol na hviezdu pár excelent typu Derryl
Janci: veru tak, napate vstahy su vzdy zabavou pre nezainteresovanych fanusikov a robia KTLku este vynimocnejsou, sak zas spravia fandovia vyjazd do mesta vtákov
tak tak konecne top vykon na aky tento tim bol skladany
vidim aspon ze derrylovi a kajovi zalezi najviac aby sa ukazali pred rodinnymi prislusnikmi .... alebo sa najviac boja tej svokry
mate pochvalu a som rad ze kajo chytil stabilnu formu a postupne pridava k tomu este aj tu kvalitu ktoru on ma. ja somdnes bol sedy priemer ale tusil som to proste mi tie zapasy nesadli. j0man v pohode vykon ale na tych dvoch sme dnes proste nestacili ale myslim ze nebudes sklamany lebo tim si urobil uz naozaj viditelny rozdiel tak by sme ho mohli este vsetci spolocnymi silami zveladit. GOOOOOOOOOOO Fire Birds
Nic si s toho nerob jOmcoj0man píše:derryl: tak sorry šéfko, ÄŤo máš 2. aj 3. miesto, ja mám len jedno prvĂ©![]()
Pamatnici ti povedia.
Dneska som zahviezdil, a veru som spokojni, ved som ziskal maximum bodov a pomohol som tĂmu k zasluĹľenemu prvenstvu, tam kde od jeho zaciatku tejto sezony jednoznacne patri, Kajco podal tieĹľ skvely vykon a Janci predsa v poslednych dnoch podrzal tim a dostal sa na prve miesto individual, stale sa to predsa neda no a jOmco, to je tieĹľ skuseni borec, ten ked chyti svoj den, tak protivnici sa maju na co tesiĹĄ.
Go Fire Birds Go
Go Fire Birds Go
no derryl dnes parada.skoda,ze si to netipol aj v stavkovej
to by bol krasny vysledny kurzik
hlavne je,ze sme konecne prvi,s naskokom nejakych 8bodov,neviem presne,co ale pri novom hodnoteni takmer nic neznamena.tak len treba ten naskok zveladovat.j0man,nevsimaj si derryla,on sa len citi prilis "pri moci" teraz,ked sa mu dari.ale bola by sranda,ak by si ho predbehol
to by bol krasny vysledny kurzik
hlavne je,ze sme konecne prvi,s naskokom nejakych 8bodov,neviem presne,co ale pri novom hodnoteni takmer nic neznamena.tak len treba ten naskok zveladovat.j0man,nevsimaj si derryla,on sa len citi prilis "pri moci" teraz,ked sa mu dari.ale bola by sranda,ak by si ho predbehol
myslim ze to by derryl neuniesol keby bol az stvrty v timekajo píše:no derryl dnes parada.skoda,ze si to netipol aj v stavkovej![]()
![]()
![]()
to by bol krasny vysledny kurzik![]()
hlavne je,ze sme konecne prvi,s naskokom nejakych 8bodov,neviem presne,co ale pri novom hodnoteni takmer nic neznamena.tak len treba ten naskok zveladovat.j0man,nevsimaj si derryla,on sa len citi prilis "pri moci" teraz,ked sa mu dari.ale bola by sranda,ak by si ho predbehol![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé