Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes sa nám s derrylom zadarilo :roll: no nevadí, ideme ďalej, hlavne, že tímovo držíme stále prvý flek :)

som samozrejme sklamanĂ­ s dnesneho vykonu, Janci ma pravdu, Ĺľe po tom skvelom zaciatku, sa mi prestava nejako dariĹĄ, ale ked zas vidim ako dopadli aj ostatni a kolko bolo nul, ciĹľe ja to pripisujem sprostym vysledkom :D a nie mojou dnesnou nekvalitou, pretoĹľe tie vysledky to bol des :x
Preto aj NHLku už vobec netipujem, teraz myslim na ostro za bubáky.

Derryl píše:som samozrejme sklamanĂ­ s dnesneho vykonu, Janci ma pravdu, Ĺľe po tom skvelom zaciatku, sa mi prestava nejako dariĹĄ, ale ked zas vidim ako dopadli aj ostatni a kolko bolo nul, ciĹľe ja to pripisujem sprostym vysledkom :D a nie mojou dnesnou nekvalitou, pretoĹľe tie vysledky to bol des :x
Preto aj NHLku už vobec netipujem, teraz myslim na ostro za bubáky.
kazdy si to vysvetluje po svojom , niekto blbymi vysledkami a niekto blbym tiperom :lol: :lol: vysledky boli na nic ale niekedy s troskou stastia sa da aj to uhadnut no ANA s LAK by som v zivote nedal 2 :roll:

este je jedna moznost , ked som zverejnil ze mate len 3M tak sa vam prestalo darit a to najme tebe derryl tak ma nestvi a nebud taky materialista :!: a tipuj lebo nam este budes platit ze s nami mozes tipovat :P :lol:

janik píše:este je jedna moznost , ked som zverejnil ze mate len 3M tak sa vam prestalo darit a to najme tebe derryl tak ma nestvi a nebud taky materialista :!: a tipuj lebo nam este budes platit ze s nami mozes tipovat :P :lol:
Este v DD som zarabal 11 mil. Euro bubakov :lol: a tu len 3, ako platá tak aj tipujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja som v minulej sezóne zarábal 4,5 milióna (v AM som mal 6 miliónov) a teraz aj mne chceš znížiť? :x

ach...budte radi za to, co mate...ved pozrite, cim plati cepi mne... 8)

j0man píše:ja som v minulej sezĂłne zarábal 4,5 miliĂłna (v AM som mal 6 miliĂłnov) a teraz aj mne chceš znĂ­ĹľiĹĄ? :x
vsetci mame 3 M zakladny plat takze ziadne vynimky, ak vyhrame o prachy nepridete o to sa neboj ale ked vam dam teraz vysoke platy tak ziadnu motivaciu mat nebudete 8) dnes super vykon kajco :cool: zial BB sa uz dostalo pred nas o bod a tak vedenie .... teda ja som pristupil ku kroku ktory tu uz raz bol a to ze na dnesny zapas pridu vasi rodicia a ak sa nebude darit tak potom aj vasa teta sesternica a tak dalej a nakoniec aj na svokru dojde :!: :lol: takze vela stastia dnes lebo ja mam z dnesnych zapasov zly pocit tak ako aj vcera :?

BigChief píše:ach...budte radi za to, co mate...ved pozrite, cim plati cepi mne... 8)
Ale musis sa na to divať z ineho súdka :lol: Ja, cil nevravim o jOmcovi :D som hviezda prvej kategorie :D a hviezdy zarábaju obrovske bubaky :D

janik píše:
j0man píše:ja som v minulej sezĂłne zarábal 4,5 miliĂłna (v AM som mal 6 miliĂłnov) a teraz aj mne chceš znĂ­ĹľiĹĄ? :x
vsetci mame 3 M zakladny plat takze ziadne vynimky, ak vyhrame o prachy nepridete o to sa neboj ale ked vam dam teraz vysoke platy tak ziadnu motivaciu mat nebudete 8) dnes super vykon kajco :cool: zial BB sa uz dostalo pred nas o bod a tak vedenie .... teda ja som pristupil ku kroku ktory tu uz raz bol a to ze na dnesny zapas pridu vasi rodicia a ak sa nebude darit tak potom aj vasa teta sesternica a tak dalej a nakoniec aj na svokru dojde :!: :lol: takze vela stastia dnes lebo ja mam z dnesnych zapasov zly pocit tak ako aj vcera :?
Majitel je žgrlavý :lol: asi sa mu nepodarilo vybaviť silneho sponzora a čil si to musime vytrpieť mi tipujuci :lol: teda hlavne Ja a jOmco, Janci neni na penáze :D a Kajčo tusim tiež nieje :D
To som vcera pocul senzacny vtip. že aky je rozdiel medzi palacinkou a svokrou? Palacinka je dobra tepla a zatočená a svokra studená a vystretá!

Derryl píše:
janik píše:
Majitel je žgrlavý :lol: asi sa mu nepodarilo vybaviť silneho sponzora a čil si to musime vytrpieť mi tipujuci :lol: teda hlavne Ja a jOmco, Janci neni na penáze :D a Kajčo tusim tiež nieje :D
To som vcera pocul senzacny vtip. že aky je rozdiel medzi palacinkou a svokrou? Palacinka je dobra tepla a zatočená a svokra studená a vystretá!
niekto pozeral susedov :D

Derryl píše:cil nevravim o jOmcovi :D som hviezda prvej kategorie
čo si tým chcel povedať? :bitka2: :D

tak len sa pobite :D aj to patri k PO :lol: :lol:

Matejko píše:Majitela do toho netahaj, ja som dal rozpocet komplet do ruk Janikovi ako GM, on je zodpovedny za platy a nakolko je Generalny sponzor Google, tak si celkom neviem predstavit ako moze byt najsilnejsia internetova spolocnost slaby partner.
Ale ĹľgrlavĂ˝ sĂş :D ved mame jedny z najslabsich platov, co stu modernu multidimenzionalnu halu postaviĹĄ, ked cil si to odnasaju ty najvaic do toho zainteresovani :D
Canesman:presne tak, je to total coolova zabava, niekedy lepsie ako futbal a to je uĹľ co povedaĹĄ!
jOmco: že jOmco, este nedorastol na hviezdu pár excelent typu Derryl :D ale nie jOmco, zasluzis si viac, šak Artmedia bude stavať novy stadion, tak im budeš chcieť prispieť :lol:
Janci: veru tak, napate vstahy su vzdy zabavou pre nezainteresovanych fanusikov a robia KTLku este vynimocnejsou, sak zas spravia fandovia vyjazd do mesta vtákov :lol:

no okej okej teraz sa sustrednme uz na dnesnu noc aby sme bodovali naplno treba sa snazit vyhravat co najcastejsie a nerozptilujme sa len zabavou :)

derryl: tak sorry šéfko, čo máš 2. aj 3. miesto, ja mám len jedno prvé :cry: :wink:

tak tak konecne top vykon na aky tento tim bol skladany :) vidim aspon ze derrylovi a kajovi zalezi najviac aby sa ukazali pred rodinnymi prislusnikmi .... alebo sa najviac boja tej svokry :lol: :lol: mate pochvalu a som rad ze kajo chytil stabilnu formu a postupne pridava k tomu este aj tu kvalitu ktoru on ma. ja somdnes bol sedy priemer ale tusil som to proste mi tie zapasy nesadli. j0man v pohode vykon ale na tych dvoch sme dnes proste nestacili ale myslim ze nebudes sklamany lebo tim si urobil uz naozaj viditelny rozdiel tak by sme ho mohli este vsetci spolocnymi silami zveladit. GOOOOOOOOOOO Fire Birds

j0man píše:derryl: tak sorry šéfko, ÄŤo máš 2. aj 3. miesto, ja mám len jedno prvĂ© :cry: :wink:
Nic si s toho nerob jOmco :lol: ty sa polepsis :D ty ale mas pravdu, v poslednej dobe som sa umiestnoval v KTLke v rozmedzi 2 aĹľ 10 miesta, ale urcite mam kopu prvenstiev, na ktore ty nepamatas, pretoĹľe si prisiel neskor.
Pamatnici ti povedia. :cool:

Dneska som zahviezdil, a veru som spokojni, ved som ziskal maximum bodov a pomohol som tĂ­mu k zasluĹľenemu prvenstvu, tam kde od jeho zaciatku tejto sezony jednoznacne patri, Kajco podal tieĹľ skvely vykon a Janci predsa v poslednych dnoch podrzal tim a dostal sa na prve miesto individual, stale sa to predsa neda no a jOmco, to je tieĹľ skuseni borec, ten ked chyti svoj den, tak protivnici sa maju na co tesiĹĄ.
Go Fire Birds Go

neutešuj ma, bolo to slabučké :evil:

j0man píše:neutešuj ma, bolo to slabuÄŤkĂ© :evil:
tak dobre teda jOmco si skratka najslabsi clanok nasho timu :lol:

musime drzat spolu a snazit sa aby stale nejaka dvojicka zabrala poriadne, nieje dolezite aby sme v jeden den vsetci kolo vyhrali a druhy den budeme podpriemer ale jasne ze ked sa vsetkym bude darit stale tak nebudem proti :)

no derryl dnes parada.skoda,ze si to netipol aj v stavkovej :? :D :)
to by bol krasny vysledny kurzik :cool:
hlavne je,ze sme konecne prvi,s naskokom nejakych 8bodov,neviem presne,co ale pri novom hodnoteni takmer nic neznamena.tak len treba ten naskok zveladovat.j0man,nevsimaj si derryla,on sa len citi prilis "pri moci" teraz,ked sa mu dari.ale bola by sranda,ak by si ho predbehol :lol: :lol:

kajo píše:no derryl dnes parada.skoda,ze si to netipol aj v stavkovej :? :D :)
to by bol krasny vysledny kurzik :cool:
hlavne je,ze sme konecne prvi,s naskokom nejakych 8bodov,neviem presne,co ale pri novom hodnoteni takmer nic neznamena.tak len treba ten naskok zveladovat.j0man,nevsimaj si derryla,on sa len citi prilis "pri moci" teraz,ked sa mu dari.ale bola by sranda,ak by si ho predbehol :lol: :lol:
myslim ze to by derryl neuniesol keby bol az stvrty v time :lol: :lol: :lol:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES