Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kanter píše:Scott Niedermayer odohral 1200. zápas v NHL :frajer2: . Stal sa 28. obrancom, ktorému sa to podarilo :good: .
a ako to vyzerá z jeho možným odchodom z Ducks..?

Sám Niedermayer pripustil, že by sa v najbližšom čase mohol stať predmetom hráčskej výmeny. "Myslím si, že aj to je možnosť," odpovedal na otázku, či po štyroch sezónach neopustí organizáciu Anaheimu. Takáto alternatíva prichádza do úvahy aj z toho dôvodu, že S. Niedermayer nemá v zmluve "no-trade" klauzulu, podľa ktorej by mohol odmietnuť transfer. (hokejportal.sk)
Zdarec ogari, takze postupne :)

Baffy taky to dnes asi neuvidim, kamos slavi 30 + svatek, takze asi nebudu schopen. Taky me to mrzi, bude to urcite supr hokej. Wings se ted dost zvedli, Ducks zatim zadna slava, ale proti Kridlum se snad chlapci vyhecuji k top vykonu :good:

Dawe chtel jsem se divat, ale nasel jsem jen 1 link a ten nesel spustit. Cekal jsem asi do 1.15 jestli nenabehne jiny, ale ani tuk. Zbytecne se mi nechtelo cekat a cucet do kompu jak suva pac jsem mel dneska dost prace a byt zbytecne nevyspany kvuli nicemu... ne dekuji

Ivane ja fakt nevim, ale taky me to zajima co ten nas GM vymysli. Byt na me, Scotta bych menil pouze pred TDL pokud bychom nemeli zadnou sanci na PO a pokud by se vyjadril ze po sezone konci ( at uz uplne ci u Ducks ). Treba pujde zase za Robem a vrati se kDablum, myslim ze by se jim urcite hodil.
ty vole 4-7 :-O z hajlajtu to vypadalo ze hrajem bez obrany + Hiller total marny :thumbsdown: To je vse jsem dost unaven
Za stavu 3-0 to z highlits vypadalo jakoby jsme chteli smest Blesky z ledu. Pak prisla nekoncentrovanost ( samozrejme ne prvni letos :x ) bylo to v mziku 3-2 a chudak Carlyle si musel vzit TO. Ve 3.tretine TB vyrovnala a nakonec mohla i vyhrat. Nastesti zapas dospel do prodlouzeni, ve kterem v PP vstrelil vitezny gol Scottie :) Nejlepsi dnes byli Selanne a Getzlaf, oba 1+2 :thumbsup:
Hahaha hahaha

Holt maji Scotika u nas radi :) Ve Phoenixu by se to asi nestalo :roll:
debil píše:Hahaha hahaha
osobne mi to prislo :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: som si stale myslel, ze ze za velkou mlakou sa len sedi, riesi trapna cola, popcorn a hla :-O vypatlanci su proste po celom svete :yes:
Kings - Flames 2-5

V LA nemají odpoledení termíny rádi, ani nepamatuju, kdy Kings někdy v tomto herním čase vyhráli...

Flames měli perfektní vstupu do zápasu, kdy se Ignilovi podařilo skórovat po 13 vteřinách! Puk byl pravděpodobně ještě tečován. Kings se z toho těžko vzpamatovávali, ale postupně se jim dařilo hru vyrovnat.

Obrat přišel ve druhé třetině, kdy Kings dali rychlé 2 góly, nejprve ranou od modré Doughty a o 38 vteřin později zblízka Frolov po další Doughtyho střele. Kings hráli hodně nedisciplinovaně a Iginla využil přesilovku 5-3 a vyrovnal.

A to bylo všechno, co jsem viděl na vlastní oči, protože se mi podařilo v druhé přestávce usnout. Kings dostali v poslední třetině 3 góly, nedokázali se prosadit v přesilovce, naopak při vlastní početní převaze dostali gól...
Sidney asi po bidnem vykonu Kralu z LA hodil report sem, protoze si asi myslel ze bidne vykony tu patri :lol:

Proc jsi to Todde nezasunul do prazdne brany, mohli jsme mit body, tak mame zas prd :bitka3:
Jesus :-O Jak tohle se mi povedlo? :ja_neviem:
Me klepne, nechame si dat gola 18 sekund pred koncem zapasu, to uz neni pravda :bitka3: Calgary nas sice ve 3.tretine prestrilelo, ale i my jsme meli dost sanci na to rozhodnout, bohuzel nestalo se. Nakonec jsme vyhrali na najezdy kdy jedinym uspesnym strelcem byl Teemu Selanne, ktery ranou o brevno nedal Kipperovi sanci :frajer2: Skoda ale ze jsme nevyhrali po 60ti minutach, dost by mi to pomohlo i v KTL :-(
Nemohl jsem si nevsimnout, ze za DUcks zacal hrat byvaly utocnik LA Kyle Calder. Pred sezonou to zkousel v kempu, ale smlouvu nedostal. Patrne bidne vykony naseho muzstva vedly Murrayho k tomu aby jej podepsal. Naopak uz peknou serii zapasu sedi Erik Christensen a Sheldon Brookbank, na posledni 2 zapasy se k nim pridal i Jeffrey Lupul :shock: Co jsem si tak stacil vsimnout tak v dnesnim zapase se na lede po boku finske dvojky nejvic vyskytoval Artyukhin, zrejme se Carlyle snazi pridat 2.utoku trochu na tvrdosti.
Nakonec je udajne Lupul zraneny, potom nechapu proc byl psany jako healthy scratch :idea:
Dnes paradni vykon celeho tymu na cele s Jiggym, rozjete Chicago nemelo sanci. Dale bych vyzvedl vykon Getzlafa, ten byl neuveritelny na obou stranach kluziste :good:, obranci hrali naprosto spolehlive a bez chyb. Teemu klasicke 2 presilovkove goly, dalsi pridal Boynton, celkove dnes nase specialni formace hraly prim, PP 3/5 a v oslabeni jsme mohli dat klidne Hawks ty 3 fiky co dali SJ. Perry prodlouzil svou bodovou snuru na 17 zapasu, kouc BH Queneville si tak musi na 500. vitezstvi jeste pockat.
Dnesni vykon Anaheimu bych se nebal oznacit jako nejlepsi v sezone :yes:
Pekny vysledok dat chicago na nulu. Anaheim sa tymto uz chyti a pojde nad ciaru v dalsich zapasoch.
To bych byl velice rad, ale uz by to chtelo nejakou serii dobrych vysledku, ne jen nejake vykriky do tmy.
Dnes letosni prvni derby s LA, rad bych byl v noci u toho. Po par neplodnych letech jsou ted Kings tim lepsim tymem, ja ale verim ze doma vyhrajem :povzbudzovanie:
Posledni zapas nasi domaci 7-zapasove snury jsme prohrali s Kings 3-4. Zapas jsem videl zhruba od poloviny za stavu 1-3 pro LA. Whitneymu se podarilo v PP snizit a do 3. tr. se slo za stavu 2-3. V te vyrovnal Marchant, kdy potrestal chybu Quicka. 2 minuty pred koncem ale vypalil Johnson a Richardson teci nedal jinak dobre chytajicimu Hillerovi sanci. Po tom golu jako by nasi zapli na vyssi obratky a pred brankou Quicka nastalo peklo, ktere vyvrcholilo vyloucenim hostujiciho beka ( tusim Doughtyho :sad2: ). Vyrovnani viselo ve vzduchu, palili jsme ze vsech pozic, ale golman hosti se prekonaval. Kdyz uz ve 2 pripadech zivala na nase hrace poloprazdna brana svezl se nam puk po cepeli :-( Neda se nic delat, snad jen pogratulovat hostum k vyhre.
Ze 7 zapasu si nakonec pripisujeme 9 bodu coz neni nejhorsi, ale pred dnesnim zapasem jsem doufal v 11. Ted nas cekaji tezke tydny, z nasledujicich 30ti zapasu hrajeme 21 venku :?
shled jsem jenom sestřih ale poslední 2 minuty to byl trochu zámek....škoda pro Any že se žádná střela nechytila
Dnes jsem ocekaval prohru, na Dallas nam to proste nejde, ale kdyz jsem videl highlits tak jsem myslel ze me omejou :x Po 2 tretinach vedeme 1-0 a co se pak zaclo dit, to bylo neco neuveritelneho. Pomale nahozeni od Neala hodil Jiggy Wisnowi do brusle od niz sel puk pekne do branky. Za 2 minuty nahazoval z nuloveho uhlu Ott, J.S. puk neudrzel a ten se dosoural do branky :bitka3: Perry mohl vyrovnat, ale neprekonal leziciho Turca a tak prerusil svoji 19ti bodovou snuru :-( Posledni gol potom padl do prazdne brany.
Kdo mate 5 minut cas navic urcite se podivejte na highlits, stoji opravdu za to :bitka3: :bitka3:
:D :D Selly tak ted už chápu tvoje rozčarování :D Žigy podržel :D :D
Selly8 píše:Dnes jsem ocekaval prohru, na Dallas nam to proste nejde, ale kdyz jsem videl highlits tak jsem myslel ze me omejou :x Po 2 tretinach vedeme 1-0 a co se pak zaclo dit, to bylo neco neuveritelneho. Pomale nahozeni od Neala hodil Jiggy Wisnowi do brusle od niz sel puk pekne do branky. Za 2 minuty nahazoval z nuloveho uhlu Ott, J.S. puk neudrzel a ten se dosoural do branky :bitka3: Perry mohl vyrovnat, ale neprekonal leziciho Turca a tak prerusil svoji 19ti bodovou snuru :-( Posledni gol potom padl do prazdne brany.
Kdo mate 5 minut cas navic urcite se podivejte na highlits, stoji opravdu za to :bitka3: :bitka3:
Tak som ťa poslúchol a to video som si pozrel. Normálne som sa musel na vašou hrou zasmiať lebo takéto góly sa nevidia často a do dvakrát po sebe :lol2: . Taktiež Perry netrafí prázdnu bránu za nepriaznivého stavu 1:2. To ma dosť prekvapilo ale inak ste nehrali zle. Chcelo to nedostať tie góly :)
DALLAS. Hokejový Anaheim Ducks pravdepodobne na dlhší čas prišiel o krídelníka Teemu Selänneho. Fín si vo štvrtkovom zápase NHL zlomil kosť v ľavej ruke a v tretej tretine už do hry nezasiahol.
Bližšie informácie o dĺžke absencie budú známe až neskôr. Selänne pritom proti Dallasu takmer ani nenastúpil, keďže sa uňho objavili príznaky chrípky. "Bol som blízko k tomu, aby som povedal, že nemôžem hrať. Chcel som sa však cez to dostať a nastúpil som," poznamenal Selänne.
Selänne v tejto sezóne odohral za Anaheim 27 stretnutí, v ktorých strelil 14 gólov a pridal 7 asistencií.

No citelna strata pre Ducks,ked stratili svojho tretieho najproduktivnejsieho hraca.Dalsí fín Saku Koivu je premna zatial miernym sklamaním ked nazbieral "len" 11 bodov i ked minuly zapas proti Stars skoroval.

Ale zranenie Selänne-ho mi az tak neprekaza ked uz dnes zavítaju Ducks do Minnesoty :) .
Jsem psal panove ze to stoji za shlednuti :cool: :bitka3:

No to snad neeeee! Bez Teema bude presilovka polovicni, ve hre 5 na 5 uz moc golu nedava, ale stale je to velice platny hrac. Uz se nam ta marodka neprijemne zvetsuje... Lupul, Selanne, Calder a Carter. Hlavne absence prvnich 2 bude urcite znat, ted mame pouze jeden produktivni utok. Dnes v MIN asi prohrajem, ale stejne jsem dal v KTL 2 :roll:
Ne, ne a ne, my jsme letos snad prokleti nebo co!!! 5 minut pred koncem vedeme 4-2 a jeste to proserem v najezdech :bitka3: Letos play-off nebude ani omylem, dost tymu ze zapadu se letos hodne zlepsilo a ty co hraji prd jak my alespon ziskavaji casteji body. Potesil me navrat Lupula, ktery hned 2x skoroval, bohuzel na vyhru to nestacilo :-(
Stal se zazrak, porazili jsme Dallas :oslava: :oslava: :oslava: A to jsme jeste prohravali 0-3, konecne jsme i my dokazali otocit nepriznivy vysledek. Hvezdou zapasu se stal 22-lety Sexton, ktery ve svem 3. zapase kariery 2x skoroval a poslal zapas do prodlouzeni. V nem skoroval Koivu, kdyz vyuzil precisleni 3 na jednoho. Oba golmani by se ale meli cervenat za treti goly souperu ve sve siti.
Pohľad na tabuľky Východnej aj Západnej konferencie poskytuje niekoľko zaujímavých informácií. Colorado takmer nikto nečakal tak vysoko, Detroit tak nízko, no predovšetkým, nikto asi nepredpokladala, že po 30 zápasoch zákaldnej časti budú na posledných miestach Carolina Hurricanes a Anaheim Ducks. Kluby, ktoré mali papierovo určite na to, aby si pohodlne zabezpečili prvú osmičky v ich konferenciách.

Nízka efektivita v premieňaní šancí70 gólov Caroliny Hurricanes je s polu so St. Louis Blues najhorší výkon zo všetkých 30 tímov. Znamená to, že priemerne za zápas strelia hráči tohto klubu 2,31 gólu. Káčeri sú na tom o niečo lepšie, no aj oni by sa určite chceli v tomto zlepšiť. 86 gólov nie je až také zlé, v Západnej konferencii je lepších už iba 8 tímov.

Vysoký počet inkasovaných gólov105 (Hurricanes) a 99 (Ducks) inkasovaných gólov radí tieto kluby na posledné priečky v tejto štatistike. Pritom, čo sa týka počtu striel, ktoré smerujú na brankára, v tom je Carolina priemerná. 871 striel nie je nič výnimočné. Anaheim na druhej strane už naznačuje, že defenzívne činnosti si jeho hráči neplnia tak ako by mali. 986 inkasovaných striel je 4. najväčší počet v NHL.

PresilovkyTo platí ale iba u klubu zo Severnej Karolíny. Anaheim patrí vo využívaní presiloviek medzi najlepšie tímy, s 23,4 % úspešnosťou im patrí 3. miesto. Carolina je však v tomto oveľa horšia. Zo 131 príležitostí (2. najväčší počet v NHL) dokázali vyťažiť iba 18 gólov, čo je mizerná 13,7 % úspešnosť.

Hra vo vlastnom oslabení – opäť to platí predovšetkým u jedného z tejto dvojice a to je tentokrát Anaheim Ducks. 77,8 % je 5. najhorší výkon. Ak to porovnáme napríklad so sezónou, kedy sa stali víťazmi Stanley Cupu, vtedy boli v tejto hernej činnosti 5. najlepší (85,1 %). Oba tímy však hrajú vo vlastnom oslabení až príliš často. Anaheim ponúkol túto šancu svojim súperom 135 krát (horšie je na tom už iba Colorado) a Carolina 130 krát.

Brankári – Giguere na prvý pohľad nemá zlé štatistiky. Veď 91,3 % úspešnosť zásahov je údaj, ktorý by mu mohli ďalší gólmani závidieť. Horšie však je, že výborné výkony strieda častokrát s tými slabšími. Jeden, dva zápasy s mu podarí odohrať dobré stretnutie, no tie ďalšie dva sú už horšie. A ani Jonas Hiller nie je takou oporou, ako bol koncom predošlej sezóny.

Neproduktívne hviezdyopäť prípad najmä Caroliny Hurricanes. Eric Staal, Rod Brind'Amour, Ray Whitney, Tuomo Ruutu, Eric Cole mali byť nositeľmi produktivity, oni mali byť tými, kto bude rozhodovať zápasy. Ani jeden z nich však nemá momentálne na konte viac ako 8 gólov a viac ako 20 bodov. Prekvapuje najmä Eric Staal, 40 gólový strelec z predchádzajúcej sezóny. V tohtosezónnych 19 zápasoch má na konte zatiaľ iba 3 presné zásahy. Toto však v prípade Anaheimu neplatí, tí sa na svoje hviezdy môžu spoľahnúť. Corey Perry a Ryan Getzlaf majú na konte po 36 bodov a patria tak medzi najproduktívnejších útočníkov v súťaži. Getzlaf ich však má väčšinou za prihrávky, doteraz strelil iba 6 gólov. A To je aj na jeho pomery veľmi málo. Fínsky Blesk Teemu Selläne zatiaľ nejaví známky staroby, 14 gólov v 27 zápasoch je výborný výkon. Oveľa viac sa však čakal od ďalšieho fínskeho veterána. Saku Koivu je určite sklamaním, veď 13 bodov za 4 góly a 9 asistencií je aj vzhľadom na jeho plat (3,250 milióna dolárov) málo. (hokejportal.sk)
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG