No tak si to shrňme.
AndyF píše:Dejte tam bombu a normalne to vyhodte do povetri...

Doufam, ze Homera najdou vecer s mecem v brise.
Podpis Kimma strasnej fail, megafail
Streit vyhozeny prachy.
Schenni nejsou Sedini, to nejak pomotal, takze sme ztratili JVR, debil.
Berube no-comment..
Hlavne ze Mesz sedi.
Takže konečně ti to už došlo? Homer nemusí mít žádný meč. Stačí, když ho pošlou na dlouhodobý léčebný pobyt. Což si přeju asi tak třetím rokem.
U Kimma všichni věděli, že je to moc, ale je to jen na rok. Takže to je jeden z nejmenších omylů feťáka.
U Streita jste tady byli všichni v pohodě z podpisu. Jen já jsem se divil, jak může dostat hráč v 35 letech největší prachy ve své kariéře na tak dlouho.
JVR jste tady všichni do jednoho vyhazovali, tak nebulte, že jsme ho ztratili. My jsme ho totiž neztratili, ale vyhodili.
Nástup Berubeho po třech zápasech je totální amaterismus managmentu. Ale podle většiny z vás cool, že jsme se zbavili Lavyho. Ale jak a kdy jsme se ho zbavili ...
AndyF píše:Ale zas mame nejdrazsi obranu v historii NHL :frajer2:
Opět nic nového. To tady víme snad 5 let a taky říkám, že si ty peníze ta obrana nikdy nezasloužila.
Takže se budu zas příště těšit na ty vaše komentáře, až se zas budeme zbavovat našich opor a vy tady budete slavit, protože vlastně všichni ti, co od nás odcházejí, hrají ho*no, v playoff jsou nuloví a nemaj žádný nasazení.
Já jsem to třeba přeháněl a šil zbytečně do Holmyho při draftech, ale prostě říkám, že největší omyl tohodle týmu je on. A výsledky jeho práce to prostě ukazují. Ten člověk je na úrovni Milburyho nebo Sathera a jediné, co ho drží v týmu (nejen v týmu, ale i v NHL, protože ho čeká stejný osud jako Bryze) je, že Snider nemá do hluboko do kapsy.