Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:shock:
Tak toto jsem taky nečekal. Ale jak píše Andy, Max vloni ani letos nebyl ani z půlky ten Max ze sezóny 11/12. :ee: Koneckonců je to fakt jen prostě 4th liner a příp. jen záskok do 3. lajny.

Downie je min. směrem dopředu upgrade. :yes: Navíc jsem něco četl v tom smyslu, že na začátku sezóny byl pod Royem nejvytěžovanější? Ale nejsem si vůbec jistej, ani se mi to moc nezdá. :neviem:

A formace druhé PK mě taky zajímá, myslím si, že právě teď tam dostane tu šanci Rinaldo, jak už dřív avizoval Lappy.
Myslim, ze je to jasne, pujde do 1. brazdy. Takze to vypada, ze Voras definitivne 50G neudela :hmm:
Rono píše:Navíc jsem něco četl v tom smyslu, že na začátku sezóny byl pod Royem nejvytěžovanější? Ale nejsem si vůbec jistej, ani se mi to moc nezdá. :neviem:
Napr. v zápase proti nám bol druhý najvyťaženejší útočník Avs (prvým bol Bordeleau -wtf?!). Také typy majú v určitých zápasoch svoje opodstatnenie a sú nenahraditeľní. Po tom zápase som písal, že v našom drese to chcelo Clarksona... Downie bude pre vás dobrý upgrade. Ak Talbot nepookraje a ostane na tom, čo hral tak z neho bude maximálne tak krídlo 4th line.
Downie hral svoj najlepší hokej keď nehral za Flyers. Aby to nedopadlo tak, že Talbot bude Coloradu k ničomu a z Downieho sa zase stane ten punk čo presedí viac času na trestnej ako na lavičke. Stále nerozumiem prečo (z pohľadu Colorada). Z vášho je to jasné.
První brazda mě taky napadla. Ale myslím, že je to blbost, když se tam Vinny, řekl bych, chytl. :yes: Spíš dotaz jestli dokáže Downie zahrát LW? Na RW totiž problém ani nemáme (Simmer, Voras, Read + Vinny).
tak toto je upgrade, downie sa velmi zmenil co od nas odisiel a ani nejak nerozumiem co tymto colorado vlastne sleduje. ale viac som dufal ze sa trejde mesz
Rono, podla mna moze. Downie-G-Vinny :hmm:
kajo, ano přesně to mě napadlo s tím, že Raffl by mohl jít do 4. lajny, byť se ukázalo, že je na puku fakt hodně slušnej, tak body neměl. :neutral:

Když ten trade na závěr tak shrnu, tak bych řekl, že jsme za 4th linera, přinejlepším 3rd linera získali TOP9 wingera. :thumbsup:
No nevím, ale podle mě je 3rd liner to samé co TOP9 winger. :-D
Castecne vysvetleni by mohlo byt v tom, ze Talbot ma nizsi cap hit a narozdil od Downieho neni po sezone UFA. Nicmene s Downiem mate 2 prijatelne moznosti, bud ho podepsat kolem 3M nebo pokud budete nadale suckovat tak ho strelite na TDL klidne i za 1st rounder(Downie muze byt pro contendra na PO hodne zajimavej typ). A to je rozhodne vic nez je aktualni hodnota Talbota.. Proste v tuhle chvili good job Homera..
Downie-Giroux-Lecavalier
Hartnell-B. Schenn-Voracek
Read-Couturier-Simmonds
Raffl-Hall-Rinaldo
Ta třetí je neskutečná. Možná papírově nejlepší v lize tak to kluci snad potvrděj :lol:
Downie bude hrát s devítkou.
Jinak Ovečkin dneska hrát nebude.
Dejte tam bombu a normalne to vyhodte do povetri... :andy:
Doufam, ze Homera najdou vecer s mecem v brise.
Podpis Kimma strasnej fail, megafail
Streit vyhozeny prachy.
Schenni nejsou Sedini, to nejak pomotal, takze sme ztratili JVR, debil.
Berube no-comment..
Hlavne ze Mesz sedi.

Ja koncim tenhle rok...
:klobuk:
to vam teda nezavidim, my tiez od zaciatku sezony nehrame nic a väcsina zapasov je slabych, ale toto co dnes vidim od Flyers, na tejto urovni si taky vykon snad ani nepamätam :eek2:
Ale zas mame nejdrazsi obranu v historii NHL :frajer2:
Three Stars of the Game
1.J.Ward (WSH) 3+0
2.N.Backstrom (WSH) 2+1
3.R.Emery (PHI) 73.3%

Really? :hroza: že im to nie je trápne
Doma s Caps(bez OV) 0:7, to je celkem fajn.. Pamatuji si jak jste nam v playoffs sazeli goly a my si vybijeli frustraci. Vy jste z toho jako fans šíleli.. Ukazuje se ale, ze nejsme zdaleka sami kdo tu prohru neumi unest..
Obrázek
Frank Seravalli ‏@DNFlyers 6m
Holmgren says Downie has a concussion from fight. Lecavalier has a facial injury and will miss time.
Co to je? Bozi mlejny?
Ray Emery: "I basically told him to protect himself. I gave him a chance to protect himself."
:lol2:
Tak tohle je vostry :) no du spat po ty nocni :)
Vseobecna diskusia dostava sancu :-D

http://www.hokejforum.com/emery-vs-holtby-t8434.html" onclick="window.open(this.href);return false;

hodil som to tam, to uz necham na kazdeho, kde to bude pripadne rozoberat, ale tu pritomni fanusikovia Flyers asi budu musiet pocitat s tym, ze sa po tejto divocine bude do nich kopat zo vsetkych stran (predpokladam, ze oni by si rovnako zgustli:) no keby toto previedli nam, mali by po ppci

pred sezonou som predpokladal, ze s PHI to uz horsie byt nemôze, zbavili sa plesniveho ementalu, nakupili na prvy pohlad zaujimave zbozi, osobne som mal jasno, bude to opät stara dobra neprijemna Philadelphia, ktora pôjde hore, ale toto co predvadzaju v tomto rocniku :nechutne:
No tak si to shrňme.
AndyF píše:Dejte tam bombu a normalne to vyhodte do povetri... :andy:
Doufam, ze Homera najdou vecer s mecem v brise.
Podpis Kimma strasnej fail, megafail
Streit vyhozeny prachy.
Schenni nejsou Sedini, to nejak pomotal, takze sme ztratili JVR, debil.
Berube no-comment..
Hlavne ze Mesz sedi.
Takže konečně ti to už došlo? Homer nemusí mít žádný meč. Stačí, když ho pošlou na dlouhodobý léčebný pobyt. Což si přeju asi tak třetím rokem.
U Kimma všichni věděli, že je to moc, ale je to jen na rok. Takže to je jeden z nejmenších omylů feťáka.
U Streita jste tady byli všichni v pohodě z podpisu. Jen já jsem se divil, jak může dostat hráč v 35 letech největší prachy ve své kariéře na tak dlouho.
JVR jste tady všichni do jednoho vyhazovali, tak nebulte, že jsme ho ztratili. My jsme ho totiž neztratili, ale vyhodili.
Nástup Berubeho po třech zápasech je totální amaterismus managmentu. Ale podle většiny z vás cool, že jsme se zbavili Lavyho. Ale jak a kdy jsme se ho zbavili ...
AndyF píše:Ale zas mame nejdrazsi obranu v historii NHL :frajer2:
Opět nic nového. To tady víme snad 5 let a taky říkám, že si ty peníze ta obrana nikdy nezasloužila.

Takže se budu zas příště těšit na ty vaše komentáře, až se zas budeme zbavovat našich opor a vy tady budete slavit, protože vlastně všichni ti, co od nás odcházejí, hrají ho*no, v playoff jsou nuloví a nemaj žádný nasazení.
Já jsem to třeba přeháněl a šil zbytečně do Holmyho při draftech, ale prostě říkám, že největší omyl tohodle týmu je on. A výsledky jeho práce to prostě ukazují. Ten člověk je na úrovni Milburyho nebo Sathera a jediné, co ho drží v týmu (nejen v týmu, ale i v NHL, protože ho čeká stejný osud jako Bryze) je, že Snider nemá do hluboko do kapsy.
dejf píše:největší omyl tohodle týmu je on
done, tim vyskladava GM, my sme kedysi riesili neschopaka v podobe O´Connolla, ktory vyskladaval, preskladaval, riesil jeden zubozeny trejd za druhym (jedine to povytiahnutie Timmyho stalo za to), az ho majitelia nakoniec (konecne!) kopli do riti a priviedli do timu ineho panka
prave vdaka majitelom a "novemu" GM vdacime tomu, ze sme uz roky tam kde sme
toto co sa deje u vas, no ja byt fanusikom Flyers, je*em z vysoka na to
Toho vašeho jsem chtěl přiřadit k těm dvoum zmíněným, ale nemohl jsem vzpomenout na jméno toho šaška.
dejf píše: JVR jste tady všichni do jednoho vyhazovali, tak nebulte, že jsme ho ztratili. My jsme ho totiž neztratili, ale vyhodili.
:nono:
šmecari :lol2: Žeby karma za vysmievanie sa Coloradu ? :dup:

apropo ten Kimmo je fakt márny, mal sa na to radšej vysrať a ísť chytať ryby, však keď nestihol "rýchlika" Chimeru ani len faulovať, to bolo akože moc
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING