Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Khudobin za 800 000 na rok! Tak myslim ze s tymto GM zavahal. Lepsieho nahradnika za tieto peniaze nenajdeme... este aj neskuseny Svedberg ma vyssi cap hit.
GM opat nesklamal! Iginla za 6 mil ALE LEN 1,8 mil. zakladny plat cize ak bonusy prekrocia salary cap posunie sa to do buducej sezony. Tento "trik" som cakal s Jagrom no Iginla je este lepsi ulovok: Lucic-Krejci-Iginla, Marchand-Bergeron-Erikson, Kelly-Soderberg-Caron/Knight/Spooner, a tradicna Merlot line.
Včera som cathy zo srandy napísal že Iggy ide k Bruins a čo sa nedozviem ráno :giggle: , teraz to bude pre fanúšikov Ruins skvelá posila aj ked pár týždňov dozadu mali na neho iný názor a pekne sa bavili :roll: , každopádne ked to mení takýmto "Hossa" štýlom tak mu ten cup už priať nemôžem, zvlášť ked si vybral zrovna ruins :hroza: :thumbsdown: . Kiež by ich teraz vyradili Pens, bola by sranda :pray:
cepi píše:Obrázek
:taptap:

Chia nesklamal :klobuk: Iggyho tah s 1,8 zakladnym platom + bonusmi, ktore sa daju bez problemov poriesit, great
tak predsa sme sa ho dockali, parada
Ohlund » 06 Júl 2013, 04:03 píše:aj ked pár týždňov dozadu mali na neho iný názor a pekne sa bavili
tak je, ale toto bola v jeho pripade trefa mimo, v Pens sice toho vela nepredviedol, no bol tam strateny, doslova zabity rok u tucniakov, nutene riesil lave kridelko, u nas dostane podstatne viac priestoru, nas system hry mu bude pasovat viac, presunie sa na svoj tradicny post praveho kridla a ku Davidovi a Milanovi zapadne ako rit na serbel (nie je vlylucena ani spolupraca s Marchym a Bargym); diera po Hortym dokonale zaplatana

mi bolo spatne z tych reci, ako sa nam rozpadava :cup: kader, plackovanie; ked niekedy clovek cita reakcie poniektorych, dajme tomu aj Bruins fanusikov, ma dost......to boli tak naivni, ze si mysleli, ze ten kader zostane pokope x,y rokov??

Horton - potreboval zmenu, chcel zmenit prostredie, v Columbuse sa mu bude dychat volnejsie

Seguin - ako spomenul Kower, v Bostone sa iste veci netoleruju, Chia to oznacil ako "nevyspělost a špatný přístup k hokeji"
akurat si spominam, ako vyfasoval pokutu za oneskoreny prichod na ranne rozkorculovanie....zrejme to nebola nahoda.....chalanisko potencial ma, no uz fakt, ze sa v PO objavoval v 3 lajne.......luxusna pozicia na hraca, ktory si v najblizsich rocnikoch pride na slusne $

Peverley - ako som spominal, 3,375 na hraca 4.lajny......Pevs do 4.lajny urcite nepatri, u nas ideal v 3, kde vsak mame dostatok hracikov a za ine $

Ference - u nas nepotrebny, zadakov mame skusenych, nadejnych, idealny mix
cepi » 04 Júl 2013, 20:49 píše:Khudobin je ako 2jka super. ale aj jeho odchod sa pomaly ale isto blizi, v zalohe mame najlepsieho brankara uplynulej sezony AHL - Svedberga, takze finsko-svedske kombo je jasne
tych 8000 000 za Dobbyho je pre Carolinu vyborny tah, plackovat netreba, na farme Svedberg (M.Subban), Rask je tutovka a maximalna istota (triesla vydrzali), cim skôr sa do hry zapoji najlepsi brankar uplynuleho roccnika AHL Svedberg, tym lepsie.....nebolo by zle, ak by sa na farme isty cas vyhral, prechod do NHL môze no nemusi dopadnut podla nasich prestav, ale severske kombo do buducna beriem
pre istotu sme sigli Chada Johnsona, od Dobbyho ma sice daleko, ale brankarske 2jky sa najdu vzdy, prioritny je post 1tky (som opät velmi zvedavy ako to dopadne u Flyers s Emerym a Masonom...)
predlzenie s Raskom je otazkou najblizsich hodin

zhrnute, podciarknute, netreba plackovat nad odchodmi, ale vytesovat sa z prichodov Iginla - Eriksson :thumbsup2:

Obrázek

Obrázek

tak co, budeme o poznanie hratelnejsi? :wink2:
1) S tema bonusama + LTIR Savarda se to tak v pohode poresit neda, na to si musite dat bacha protoze penalizace po jejich zapocitani na dalsi sezonu muze byt prave v tomhle pripade drsna.. (s tim predpokladanym prodlouzenim Raska proste prekrocite salary cap) Vic tady: http://www.capgeek.com/faq/how-can-LTIR ... s-overages" onclick="window.open(this.href);return false;
2) Iginla je bohuzel(nebo ted dikybohu ?!) "sexy jmeno" uz jen na papire..
3) Ano, to ze u nas byly k nemu vyhrady je i vina Bylsmy, ktery ho stavel az na druhou PP a navic na leve kridlo
4) Jenomze byly i zapasy ktere hral na RW (pri concussion Neala) a nebylo jich malo, efekt stejnej

Secteno a podtrzeno - Iginla uz neni ten difference maker, ktery byval. Not even close. V lete bude muset PORADNE zamakat a jestli to bude stacit?? U nas prohraval u mantinelu vsechny (ano, vsechny) souboje, par bodu mu sice naskocilo, ale z mych prispevku v ty dobe muzete poznat ze pocit z jeho herniho projevu nebyl vubec dobrej.. Ma VELMI DOBROU strelu na PP, to muzete vyuzivat, ale 5 na 5 pusobil kompletne bezradne a ztracene.. Pomalej jak sra*ka a neduraznej, az to bylo smutny.. Psat o nem jako o velmi dobre nahrade Hortona je proste (momentalne) hodne mimo.

Nemam nic proti nemu, nam nic spatne neudelal a bucet se na nej u nas nebude (naopak, jeho rozhovory byly gold, true gentleman), akorat je ted za solidniho idiota napric ligou.. Nejenze ted dela neco ve stylu Hossy, ale navic je to do teamu ktery uz jednou "zradil" a kde se na nej nechutne plivalo a bucelo..

Vsichni vime co jsme udelali Hossovi, let´s do it again!
s tym "capom" to bude na hrane ale predpokladam, ze Chia ma vsetko spocitane, prepocitane na 3x, nie je analfabet
mozno uz nie je Iggy tym co byval, ale do stareho zeleza nepatri, po x rokoch stravenych v Calgary, naskocil do noveho timu, kolektivu, systemu hry, nevyslo to ani podla jeho predstav, ani podla predstav fanusikov a vedenia, tak sa vracia tam, kam mal zavitat uz davno :jn:
nas system hry je o niecom inom, takyto typ hraca svojou muskulaturou k nam uricte zapadne, ma cele leto, aby na sebe zamakal a vzil sa s timom a jeho hernym prejavom, u Pens na to nebol casovy priestor
pokial zapadne tak ako dufame, fanusikovia mu velmi rychlo odpustia; ja osobne som nanho nebol nahnevany, skôr sklamany, lebo tohto borca som chcel mat proste v time za "kazdu cenu", je tam

po odchode Hortona sme nasli idealnu nahradu, mozno nie dlhodobu, ale zijeme pritomnostou a novym prerozdelenim konferencii, ktore prinesu inu dramu.....
o dvojici Iginla - Eriksson som nesnival ani v naznakoch, u mna :oslava:
Iginla... :hmm: Noo, nevím, nevím jestli bude až takovým přínosem jak očekáváte. :neviem:

Přeci jen ponechat si Jágra by byla lepší varianta. :wink2: Dle mého určitě užitečnější než Iginla.
Jardo je mäkkys na osobne suboje a my sme Big Bad Bruins :frajer2:
no a ktohovie kolko by pytal Jardo, 4,5 by sme mu nedali ani nahodou, preto som velmi zvedavy u koho podpise za ake $
ja som sa jeho zotrvaniu nebranil, ale tato 2volba je pre nas v momentalnej situacii idealnym riesenim

Horton - Iginla
Seguin - Eriksson

beriem vsetkymi 10timi

chyba uz len Rask a jede jede masinka :cinka:
este jedna vec, poniektori sa pozastavaju nad tym, co bude s nasim capom a pod.; ze toto nie je najstastnejsie riesenie a pod.
staci mi, aby som navstivil fandov Caps v ich topicu a som maximalne pokojny, spokojny :)
Chia sa dokazal vylizat z nejednej prekernej situacie, takze :ciga:
cepi » 06 črc 2013, 09:26 píše:
Jardo je mäkkys na osobne suboje a my sme Big Bad Bruins :D (preto je v tomto smere Iggy jasnym a ani zhodenim rukavic nema problem :box: Looch - Iggy :cool: )
no a ktohovie kolko by pytal Jardo, 4,5 by sme mu nedali ani nahodou, preto som velmi zvedavy u koho podpise za ake $
ja som sa jeho zotrvaniu nebranil, ale tato 2volba je pre nas v momentalnej situacii idealnym riesenim

Horton - Iginla
Seguin - Eriksson

beriem vsetkymi 10timi

chyba uz len Rask (Bergy) a jede jede masinka :cinka:
Samozřejmě záleželo by na Jardovo chamtivosti :) Ale nevěřím tomu, že by chtěl moc. On kdyby viděl ze strany Bruins zájem tak by polevil. V Bostonu se mu líbilo a Stanley Cup tu na dosah taky má. Takže nevím jestli to nebyla chyba ho nezkusit podepsat.

Ale když vám na to tak koukám a pokud Iginla dosáhne na ty bonusy...budete mít vcelku obstojný problém do budoucna. :jn:
cepi » Sob Júl 06, 2013 10:26 am píše:Jardo je mäkkys na osobne suboje a my sme Big Bad Bruins :frajer2:
:lol2: Jagr je btw v osobnich soubojich na tom minimalne stejne nez Iginla..

Riskovat dosahnuti jeho bonusu (velmi pravdepodobne, vzhledem na to jake podminky k nim ma stanoveny - pocet odehranych zapasu splni easily) navic prilis nemuzete, protoze ty penale by byly znacny. Ocekavam, ze nekdo bude muset odejit (Kelly?!). Komplikuje vam to Savard..
ja som poukazoval ohladom Iggyho aj na to, ze nema problem zhodit rukavice, nie je to podstatne, ale prirovnavat Jagra k Iginlovi to asi nie, skôr slo o zaplatu po Hortonovi, to sa podarilo
Savard to komplikuje, ale ako som spominal, Chia nie je analfabet a ma dobre spocitane 2 kroky napred
Dawe4 » Sob Júl 06, 2013 10:38 am píše:[
Samozřejmě záleželo by na Jardovo chamtivosti :)
Aká chamtivosť, potrebuje prachy, aby Kladno fungovalo.

Ale ako nechápem ten podpis, čo ho vedenie Bruins nevidelo v PO? Jedine, čo mi napadá, že ho fakt na ľade nevideli :ninja: Meno síce obrovské, legenda NHL, ale už mi to pripadá, že žije len z minulosti, Jarda toho odohrá viacej a je platnejší pre tím, I think
Chia neni analfabet a proto nebude riskovat naplneni Iggyho bonusu.. Tak kdo se bude pakovat kvuli cap space?

A jeste jednou prosim, srovnavat Iginlu a Hortona (predevsim co se tyce hry 5 na 5) je nebe a dudy.. Ten rozdil je mnohem vetsi nez by se podle jmen zdalo. Iginla je pomalej a marnej v osobnich soubojich, cekat s nim tradicni dominanci 5 na 5 jakou jste meli s Hortonem je jako cekat na Godota..

Za vsechno mluvi fakt, ze u nas v zaveru PO byl Iggy dokonce prerazenej do 3.utoku a do 2.utoku sel Cooke (nahoda, Bylsmova debilita nebo to melo duvody?? - vyberte si..). Vy jste sli nejdrive po Alfovi, pak po Ryderovi a az kdyz jste vysli s neporizenou, tak jste resili Iginlu. To taky nebude nahoda.. Sam Chia vi, ze to je tak trochu z nouze cnost..
Joe S. » 06 črc 2013, 09:53 píše:
Dawe4 » Sob Júl 06, 2013 10:38 am píše:[
Samozřejmě záleželo by na Jardovo chamtivosti :)
Aká chamtivosť, potrebuje prachy, aby Kladno fungovalo.

Ale ako nechápem ten podpis, čo ho vedenie Bruins nevidelo v PO? Jedine, čo mi napadá, že ho fakt na ľade nevideli :ninja: Meno síce obrovské, legenda NHL, ale už mi to pripadá, že žije len z minulosti, Jarda toho odohrá viacej a je platnejší pre tím, I think
S tou chamtivostí jsem to tak nemyslel. Zapomněl jsem ji hodit do uvozovek. :wink:

Přesně má slova. :good: To, že si ho Bruins neponechali je dle mého chyba a Iginla bude jen jeho stínem a jeho výkony oproti Jardovy budou poloviční. A jak sám říkáš. Především vůdcovství a platnost pro tým budou hodně chybět.
Zkrátka absolutní souhlas Joe. :yes:
samozrejme, ze to bola do iste miery z nudze cnost.....Alfieho by som bral asi najviac, Ryder :hmm: tak logicky, ak to nevyslo s touto 2jicou musel Chia hladat inde....by som chcel vidiet, ako by sa tu vypisovalo, ak by sme neziskali aspon toho Iginlu....tiez by som z toho nebol 2x nadseny Eriksson by mi zdaleka nestacil a ano boli by sme daleko, daleko, hratelnejsi

mame ho, netreba vynasa sudy predtym, nez sa rozbehne sezona a Iggy ukaze co v nom (nie)je; to ze bol u Pens strateny, zatrateny, to neznamena ze uz nema v sebe ten obavany potencial, resp. by sa u nas nedokazal presadit, sezona ukaze

ja to beriem proste tak, bolo urgentne a nevyhnutne zaplatat miesto po spominanych odchodoch "za kazdu cenu" a ja som s touto "zaplatou" spokojny :yes:
cepi » Sob Júl 06, 2013 11:25 am píše:
mame ho, netreba vynasa sudy predtym, nez sa rozbehne sezona a Iggy ukaze co v nom (nie)je; to ze bol u Pens strateny, zatrateny, to neznamena ze uz nema v sebe ten obavany potencial, resp. by sa u nas nedokazal presadit, sezona ukaze
nechcem ti moc oponovať because of, ale Ak sa Iginla nechytil pri najlepších dvoch centroch na svete, tak už ide fakt o hráča do počtu a netreba od neho veľa čakať. Aby ste neboli v Bostone sklamaní

Ibaže by bol počas pôsobenia v Pittsburghu tak šokovaný, že má vedľa seba normálneho centra, že úplne zabudol, čo má robiť :sarcasm:
Pri sledovani serie proti Pens som bol osobne rad, ze sme Iginlu nakoniec nepodpisali. Jeho vykonnost sa ani nahodou neblizila k 6 mega dolarov. Keby sme ho ziskali do styroch, este by som si povedal, ze takto mnoho neriskujeme. Typologicky ano, da sa brat ako nahrada za Hortyho, avsak mam pocit, ze jeho kariera sa blizi ku koncu, uz to nie je ten silovy pravak, ktory bol dlhe roky vzorovym kapitanom a snom kazdeho teamu, ci dokonca mojim oblubenym hracom.

Na papieri to vyzera fajn, nechajme sa teda prekvapit pocas sezony.

Este teda potrebujeme jedneho hittera (ja si s tym Mattom Martinom nedam pokoja). Jagra nepodpisovat.
Ku cap space: Vzhladom k dobrej $ situacii NHL sa caka v buducej sezone vyraznejsi narast cize pripadnych 1-3 mil. v bonus overage sa bude dat zvladnut.

Kritizujete Iginlu ale u nas bude zrejme hrat vedla Lucica ktory mu vytvori kopec priestoru (v Pens takeho hraca ani nemate) a s najlepsim ofenzivnym centrom NHL (treba nastudovat PO statistiky za posledne 3 roky, najma 2011,2013). Pri tychto hracoch bude mat idealnu situaciu zaziarit.
Kower » Sob Júl 06, 2013 12:52 pm píše:
Kritizujete Iginlu ale u nas bude zrejme hrat vedla Lucica ktory mu vytvori kopec priestoru (v Pens takeho hraca ani nemate) a s najlepsim ofenzivnym centrom NHL (treba nastudovat PO statistiky za posledne 3 roky, najma 2011,2013). Pri tychto hracoch bude mat idealnu situaciu zaziarit.

Nenazval by som to kritikou, skor sa poukazuje na to, ze netreba hlasit hop kym nepreskocime. Ja som pri ocakavaniach voci "Velkemu Stromu" velmi opatrny. Aj tak sa da vyhnut pripadnemu sklamaniu. :)
Kower » Sob Júl 06, 2013 1:52 pm píše:Ku cap space: Vzhladom k dobrej $ situacii NHL sa caka v buducej sezone vyraznejsi narast cize pripadnych 1-3 mil. v bonus overage sa bude dat zvladnut.

Pokud Krejci dokaze tak produkovat i po rozbiti toho famozniho utoku za pripadu ze se tam dosadi Iginla a ne Eriksson, tak klobouk dolu.. Ale ja tomu po odsledovani Iginlu neverim ani za mak.

Spise cekam Iginlu nekde na fleku Jagra a myslim ze se tam bude motat podobne jak Jarda (cili neco udela, ale pri pohledu na to jmeno na dresu a na jeho plat 6M budete celkove v rozpacich).

Co se tyce cap space, jeste musite pocitat i s raisem Bergerona+Seidenberga a nemyslim si ze Chiarelli bude chtit podstupovat takove riziko, ze by sel do dalsi sezony s minusama a pokutama co se tyce cap space.. Spise si myslim, ze nekoho dumpne ted, ale muzu se mylit. Je to konec-koncu vase maslo..
Kower » Sob Júl 06, 2013 1:52 pm píše:Ku cap space: Vzhladom k dobrej $ situacii NHL sa caka v buducej sezone vyraznejsi narast cize pripadnych 1-3 mil. v bonus overage sa bude dat zvladnut.

Pokud Krejci dokaze tak produkovat i po rozbiti toho famozniho utoku za pripadu ze se tam dosadi Iginla a ne Eriksson, tak klobouk dolu.. Ale ja tomu po odsledovani Iginlu neverim ani za mak.

Spise cekam Iginlu nekde na fleku Jagra a myslim ze se tam bude motat podobne jak Jarda (cili neco udela, ale pri pohledu na to jmeno na dresu budete v rozpacich).

Co se tyce cap space, jeste musite pocitat i s raisem Bergerona+Seidenberga a nemyslim si ze Chiarelli bude chtit podstupovat takove riziko, ze by sel do dalsi sezony s minusama a pokutama co se tyce cap space.. Spise si myslim, ze nekoho dumpne ted, ale muzu se mylit. Je to konec-koncu vase maslo..
Jarome Iginla bude hrat celu sezonu v bostone. Iginla ma pomalsie starty to je proste overeny fakt. 13 zapasov zakladnej casti v picburu nebolo dostatocne na zohratie. Atlantik na zaklade par zapasov kde sa jarome neukazal v svojej spickovej forme (a nazbieral len chabych 23 bodov v 28 zapasoch) robi prilis velke zavery. Iginla bude v bostone sediet lesie ako v picburgu a bude mat cas zohrat sa s timom pred plejof.
mitch » Sob Júl 06, 2013 2:46 pm píše:Jarome Iginla bude hrat celu sezonu v bostone. Iginla ma pomalsie starty to je proste overeny fakt. 13 zapasov zakladnej casti v picburu nebolo dostatocne na zohratie. Atlantik na zaklade par zapasov kde sa jarome neukazal v svojej spickovej forme (a nazbieral len chabych 23 bodov v 28 zapasoch) robi prilis velke zavery. Iginla bude v bostone sediet lesie ako v picburgu a bude mat cas zohrat sa s timom pred plejof.
Kdyby ten pocet bodu odpovidal tomu co predvadel na lede, tak drzim hubu.. Ale spousta bodu byla za nic a breptali jsme i kdyz bodoval.. At uz se s nim bude zachazet jak to jen jde, jeho deficit v mizerne hre pri mantinelech a ve slabe rychlosti se projevi vzdycky, protoze je zrejmej. Ted uz jen jde o to NAKOLIK se projevi.. V tomhle smeru jsme my dobrej job neudelali a Iginla opravdu nemel optimalni podminky.

Ted opravdu nechci Jaromovi nejak krivdit, to ze je to perfektni charakter bylo videt i u nas a nemam proti nemu vubec nic. Nam nic spatneho neudelal, nakonec zajem nebyl z nasi strany, ne z jeho.. Jen vam vykresluji realitu, taky jsem na to cumel ze co se to na tom lede deje, tak aby jste nebyli v šoku i vy... Ale muzete se tesit na jeho nadherne uprimne rozhovory a nakazlivej usmev po zapasech, kdyz se mu neco podari. Kdyby Boston ten SC vyhral, on bude pro me jedinym pozitivem, akorat necekejte zazraky..
Ja ti tvrdim ze je to par zapasov. toto sme uz videli x krat kde mal iginla na uvod sezony slaby start a vypadalo to ze uz je stary a potom to rozbehol.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS