Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

D§M píše:A toho hráča čo vám vyhral zápas za 15min na ľade ani nespomenieš? :bee:
Myslím, že to ani není třeba. :klobuk:
Rono píše:a vyjímečně nemám ani co moc vytíkat obraně
Mne sa dokonca lubil aj Coburn :scare:

Lecavalier :slintac: to je warrior

Konecne zapas co ma bavil a ta hra mala hlavu a patu. A ked uz nam mason chyta ako chyta tak by som vytiahol znovu temu Bryz a potrolil jeho zastancov, ktorych nebudem menovat (rono, andy)
Tak koukam, ze zapas jim vyhral Couts. Udelal nadherne Macdonalda pro PP a z ni sme skorovali a pak uz se to vezlo..
AndyF píše:Tak koukam, ze zapas jim vyhral Couts.
no jo, a možno to že sa dneska menil čas.
Dnes hra Mesz miesto Gusta
No mame sa na co tesit. Mesz tam bude zas horiet :nervozny:

Skoda, ako dopadol. Ked si pomyslim, ze dva roky dozadu bol nas najlepsi obranca..
Ale furt je realitvně mladej, aby mohl zase začít hrát to, co hrál, měli jsme ho prostě vyměnit, resp. do TDL bychom měli..
Koneckonců když na to dojde, tak v létě odejde sám.
Steve Mason gets the start.
Takže neprohrajem v regularu. :ciga:
kajo píše:No mame sa na co tesit. Mesz tam bude zas horiet :nervozny:

Skoda, ako dopadol. Ked si pomyslim, ze dva roky dozadu bol nas najlepsi obranca..
Neni mozne aby bol mesaros tak spatny, treba mu dat sancu, slabsia forma sa stava.
Tam ide o to, ze posledne dva roky ho uplne decimovali zranenia. To nestastne rameno ma snad uz na kasu. Ale tak sancu dostane dnes, ale ja som skepticky.

In his entire nine-year career, Meszaros said only once was he ever a healthy scratch. And that lasted just one game in Tampa Bay.
“It was tough for me,” he said of his Flyers experience. “This was five games. It was hard. I worked hard in practice and tried to stay in shape. Just have to wait for my opportunity and prove to everybody that I can play.”

Takze motivaciu zda sa ma :hmm:
Tak Berube se vyjádřil, že s výkonem Gusty proti Isles nebyl spokojenej, proto dá šanci Meszovi. Já to fakt nechápu. Gusta za 5 zápasů tři body, když je na ledě, tak daleko víc útočíme (díky jeho dobré rozehrávce) a v obraně kiksy nedělá, aspoň jsem si žádného nevšiml.
A tak mě napadá vůbec otázka, jak byl spokojenej Berube s výkony Coburna v prvních sedmi zápasech? Očividně byl.. :hroza:

Jinak mám pocit, že s Ducks to bude krásnej hokej nahoru dolů. V minulým vzájemným utkání padlo sedm gólů, tekli jsme navíc 3:0 a otočili na 4:3pp. :slintac:

Pak také na náš led naposledy vyjede Selänne, doufám, že se najde i nějakej okamžik a fanoušci mu zatleskají, přeci jenom toho v NHL odehrál fakt hodně a odejde další velký hráč (za předpokladu, že v létě už pověsí brusle na hřebík, což očekávám).
První třetina za námi a já se ptám: Is this REAL LIFE? :sok:

Toto je úplně jinej tým než na začátku sezóny. :jupi: Konečně začala fungovat o ofenzíva, no, tato třetina byla jasně nejlepší v této sezóně, chvilkama jsem jen zíral s otevřenou pusou. :thumbsup:

Jen v tom pokračovat.

A abych jako správnej homer dodal. :sarcasm: Hell of a pass from G. :slintac:
Jedno se očividně nezměnilo. Když po 2. třetině vedem, tak na co bysme dál útočili. Necháme Ducks zastřílet si a samozřejmě tím přišlo i otočení zápasu. :slap: 16:3 na střely pro Ducks do našeho EmptyNetteru ve 3. třetině. Jednoduše krása. :hroza:
Nicmene si myslim ze to bylo predevsim hodne dano OBROVSKOU KVALITOU Ducks v posledni tretine. Fantastickej hokej, momentalne je na ne radost koukat.. Mason delal co mohl, ale to proste neslo vydrzet.
Furt neumime branit. Motame se za kasou a pred ni to nikdo nehlida.. Je to kazdej zapas x-krat

Jo mimochodem, dneska uz jsem na Ducks nevsadil... Jak rikam, nemuzu jim to zarizovat kazdej zapas..
Co s Hartnellem? Je tam jeste na 6 let za 4.75M per.. Je ofenzivne naprosto sterilni, pricemz by to mela byt jeho domena. Ostatni herni cinnosti nikdy nemel tak solidni aby tohle mohl necim alespon castecne kompenzovat..

Mimochodem ja jsem na Ducks (2.50) vsadil, ted jeste Blues a muze to byt dobrej plus i pres kolaps NYI.

EDIT: ted jeste Blues a muze to byt dobrej plus --- thriller :cinka:
Atlantik píše:Co s Hartnellem? Je tam jeste na 6 let za 4.75M per..
Nic, proste tam bude. Kdyztak bude prodavat parky na tribune a pokud bude s*at i to, navlecou ho do kostymu a bude delat maskota. To mu de stejne nejlip.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak Hartnell uz vazne nacvicuje :hmm:
The Flyers have traded Max Talbot to Colorado and re-acquired Steve Downie.

No popravde, ani jsem si nejak posledni dobou nevsiml, ze by za nas hral.. :-/
No tenhle idiot mi vážně chyběl. :hroza:
Ja som spokojny
Takže Sherman ešte stále má nejaké právomoci. :hmm:
Necakane :sok: Max mi bude chybat, dost som si ho oblubil, lebo to bol true flyer :sarcasm: Ale myslim, ze Downie je upgrade.

Len ma zaujima teraz, kto bude hrat PK. Read-Couts a ? Uz v poslednych zapasoch bez Halla tam bol Giroux a Talbot. Ono, uz len ten Giroux na PK nie je dobry napad a vidim ako bude zas hrat 22 min na zapas :hroza:
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES