Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No je, ale ja jsem mel spise konkretne na mysli tu zmenu za posledni rok.. To ze mel problemy rychlostne a smerem dozadu, to uz tu precijen (do urcity miry) bylo i loni. Ale to jak napr. dnes resil tu situaci 3 na 1, to jak hroznej je na presilovce, to ze jaksi vubec neumi poradne vystrelit od modry, tak to tu loni urcite nebylo. A to je ten rozdil kterej jsem zde chtel zminit.AndyF píše:Dopredu?? A co dozadu!! Vzdyt kterejkoliv utocnik je 2x rychlejsi!Atlantik píše:Timonen by to mel taky radsi povesit, je az neuveritelne jak za ten rok smerem dopredu vyschnul..
Jinak G se zrejme pomalu ale jiste pripravuje o olympijskou mistenku.. Napr. u takoveho Reada bylo videt i v predchozich zapasech, ze je hodne blizko k tomu aby tu deku odhodil.. ale tady to tak prilis nevypada..
Getzo ftw
Co si myslite (niektori dufate) ze len tak zo dna na den zabudol G hrat? Minula sezona mu nevysla, resp. prve 3/4 a aj tak to bol PPG hrac. Ako pise pan nado mnou, je toho nanho dost. A uz je len na nom, ci sa s tym vysporiada, alebo nie. Ak nie, tak to budu pekne utopenych 8M
edit: tak nie pan nado mnou, ale nad nim
Co si myslite (niektori dufate) ze len tak zo dna na den zabudol G hrat? Minula sezona mu nevysla, resp. prve 3/4 a aj tak to bol PPG hrac. Ako pise pan nado mnou, je toho nanho dost. A uz je len na nom, ci sa s tym vysporiada, alebo nie. Ak nie, tak to budu pekne utopenych 8M
edit: tak nie pan nado mnou, ale nad nim
V ulohe, ktoru mal (nahradit Hartnella) v utoku s Vorackom a Girouxom, obstal lepsie ako Hartnell doteraz. Vcera ale po rozdeleni utokov ho nebolo vobec vidiet. Zacal zapas so Schennom a Vorackom, ale tusim od konca druhej tretiny som tam miesto neho par krat zhliadol Rinalda a Talbota.Captain Crunch píše:A jak mu to šlo? Podľa stats (4 GP, 3+0) vyzeral solídne.Rono píše:McGinn poslanej na farmu. Hartnell zejtra bude proti Isles hrát.
No kto si moze dovolit poslat svojho najlepsieho strelca na farmu? Jedine "flajers"
Plno toho je špatně Skedy už 2 roky nehraje to co hrál s Jágrem. Coburn a to samé a měli bychom se ho zbavit udělal pro nás dost ale asi je čas na změnu. Kimmo letos
Mesz
Talbot nemůže hrát ve 3.brázdě. I ten Gross se mi letos nelíbí ... Simmonds se taky hledá a se Skedym asi největší kandidát na výměnu. G to sedne stačí tomu dát čas není tam kdo by na ně pořádně na ně zařval a rozpumpoval je. A hlavně nedávat vedle něj Skedyho.
Ale je to lepší ta hra aspon o něco málo to půjde
Ale je to lepší ta hra aspon o něco málo to půjde
Sa cudujem, ze Masona tu spomenul len Atlantik
Dovolim si tvrdit, ze bez neho by mozno ani tie dve vyhry neboli...
Mala vzorka je to zatial, ja viem, ale ked berieme do uvahy koniec minulej a zaciatok tejto sezony, Mase ma statistiky:
6-7, 93.7 SV% a 2.03 GAA
Je to mala vzorka, ale takisto v nej mohol mal 89.9% a 3.79GAA... a ked uvazime, ze bol vymeneny za MFL. So far, so good.
Dnes proti potentnym a rozbehnutym Isles by som asi nechal vykupat Emeryho
Mala vzorka je to zatial, ja viem, ale ked berieme do uvahy koniec minulej a zaciatok tejto sezony, Mase ma statistiky:
6-7, 93.7 SV% a 2.03 GAA
Je to mala vzorka, ale takisto v nej mohol mal 89.9% a 3.79GAA... a ked uvazime, ze bol vymeneny za MFL. So far, so good.
Dnes proti potentnym a rozbehnutym Isles by som asi nechal vykupat Emeryho
A nebo je to dumyslny takticky tah a po promrdanym zapase bude k te smlouve vic pristupnykajo píše:Ty si ale odbornik. Od teba sa to da cakatAndyF píše:Myslim, ze k Masonovi jsem se nekolikrat vyjadril dost jasnekajo píše:Sa cudujem, ze Masona tu spomenul len Atlantik
Skoda, ze dnes Mase opat nastupi. Vidim to na 4+ goly
Náš nejlepší zápas sezóny. Už tam byl i nějaký ten systém hry, především rozehrávka nám fungovala daleko lépe, což jde krásně vidět při druhém gólu Vorase. Celkově dost slušnej výkon, každá lajna si dneska odvedla svoje a vyjímečně nemám ani co moc vytíkat obraně.
No a Mason? Ten si odchytal svůj standard.
No a Mason? Ten si odchytal svůj standard.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem