Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kajo píše:
Getzo5 píše:Neviem prečo je toto najznámejšia "selfie" fotka Kanea. Oveľa veľavravnejšia je tá, kde má v svojom Cadillacu (alebo GMC/Chevy/whatever) vyšité svoje iniciály na hlavových opierkach. To už je trochu príliš aj na mňa. :rev: :respect: :lol:
Teda ani toto sa ti nebude pacit Obrázek

Pardon za OT
Toto je jediná výnimka. :king:
New Jersey má veľmi zvláštny tím. Pri pohľade na súpisku nepatríte medzi "spodok" ligy, ale ani k tím tým lepším na PO. Jednoducho mi to príde, že Lamoriello "zalepil" diery s tým, čo bolo k dispozícii aby ste neskončili poslední a nevyvolal tak masovú kritiku kvôli draftu, ktorý nemáte. V poslednom zápase s Coloradom to nebola taká katastrofa, ale hrať 15 minút a nechať brankára "kúpať" sa za celý tím, to je na PO málo. Byť fanúšikom Devils, asi by som chcel pri TDL patriť k predávajúcim, snažil sa zbaviť prebytočných hráčov a do konca roka dal priestor mladým, ktorí si zaslúžia priestor. Dôraz by som kládol na draft a systematické doplnenie na FA trhu. Schneids je výborný, v obrane vám vyniká Gelinas, dobre hrá aj Merrill, stavať je na čom. Neviem aký tréner je PDB, v tom zápase s nami na tretiu tretinu prehádzal formácie, čo prinieslo požadované zlepšenie hry a vyrovnávajúci gól.

Je škoda, že ste sa dostali do takejto rozporuplnej situácie ale zrejme je to vrchol každej úspešnej organizácie. Treba začať od piky podobne ako tomu bolo v Colorade, zápasy s vami boli pre mňa vždy veľkým lákadlom. Nedávno som si pozrel na YT naše spoločné finále zo "zlatých" časov. :thumbsup:

PS: Som fanúšik Avs, hlavu mám zarazenú hlboko v... západnej konferencii, takže môj názor je z hľadiska informácii dosť obmedzený. :jn:
Rus píše:PS: Som fanúšik Avs, hlavu mám zarazenú hlboko v... západnej konferencii, takže môj názor je z hľadiska informácii dosť obmedzený. :jn:
:nono: To je chyba.
E.Kane za Larssona? Sněte dál, to ne že byste museli přihodit, to byste museli pořádně přihodit. A nemyslím si, že by jej chtěli Jets měnit, kolem něj to staví.
Od Jets je reálnejší Ladd. Je to výborný hráčik, ale my potrebujeme rýdzeho strelca on by náš problém "s predajom dresov" nevyriešil. Každá prehra je na niečo dobrá a čím viac takýchto prehier tak Lou bude bližšie k tradeu podľa mňa + konkurencia dnes víťazila. Yakupov síce nevie brániť a na oko by sa do našej organizácie nehodil, ale neučili sme brániť "corgoňa" kovyho a nenaučíme to bažanta Naila? :ciga:
:hroza:
Parda » 19 Jan 2014, 00:11 píše:E.Kane za Larssona? Sněte dál, to ne že byste museli přihodit, to byste museli pořádně přihodit. A nemyslím si, že by jej chtěli Jets měnit, kolem něj to staví.
Navyše, Jets Larssona absolútne nepotrebujú, je to pravák a takého už majú a majú v ňom obrovský poklad, vravíme o Jacobovi Troubovi.
via môj kontakt v AHL:
I'll put it this way. When professional hockey players for two rival teams can't understand why Larsson is in the AHL, something is wrong.
:x hlavne, že Merrill je Američan. Apropo Reid "headless chicken" Boucher... prvá profi sezóna a my ho takto ničíme. Nemám na tú maškarádu slov.
Valec :ciga: Prineste Washington :-D
Devils send rookie winger Reid Boucher back to minors. Konečne to tam niekoho napadlo. Bude tam môcť hrať aj cez olymp? Či ako je to s tým pravidlom :neviem: Ináč Larsson sa nám rozohráva na farme stále hej? Well done :hroza: :rofl:
joe whitney(25) v prvom time a prvom utoku.. tesim sa zanho, je celkom mozne ze sa uchyti..teda dufam.. 3 rok vedie bodovanie albany. tychto makacov z univerzit mam rad. na druhej strane to vyzera zle pre josefsona..nech sa deje cokolvek, nech potrebuju kohokolvek, aj tak sa na volne miesto povola niekto iny. po stopach teddyho.. je nahradnik ale vlastne nie je :neviem:
vyhra s washingtonom potesila, vykon vobec.. hokej to bol slabucky..(takto hrame 2 z 3 zapasov od zaciatku sezony).este ze je washington uplne v sr*ckach. schneider bol dnes absolutne bezchybny a opat dokazal vychytat timu vyhru aj ked hraci pred nim odmietli korculovat. dnes to stacilo, v nedelu urcite nebude. whitney nic nepredviedol, pripominal mi teddyho zo zaciatku sezony. velmi chcel, ale stale bol pol metra pozadu, alebo popredu.a ak nahodou na puku, tak ten sa odneho na meter odrazil, alebo mu preskocil hokejku. bol to len 1. zapas, nabuduce predpokladam ze to bude lepsie. a ak nie, supol by som tam neskor jacoba.
dunim píše:. bol to len 1. zapas, nabuduce predpokladam ze to bude lepsie. a ak nie, supol by som tam neskor jacoba.
tve prani budiz vyslyseno :

Josefson with Zajac and Jagr.
Joe Whitney has been returned to Albany.
megaton píše:
dunim píše:Josefson with Zajac and Jagr.
Jsem na něj opravdu zvědav. Tohle je jeho největší šance ukázat všem, jak ho zatracují. Jenom okrajově, on umí hrát křídlo? Já myslel, že je to ryzí centr.
az taky rychly proces s whitneym som necakal. ale suhlas, velka sanca pre josefsona.. dlho nehral, bol aj chory, tak snad s nim bude mat deboer konecne viaczapasovu trpezlivost..(na sh radsej vidim jeho ako giontu-ktory hra posledne zapasy dobre). mozno sa nanho pri jagrovi prilepia aj nejake body :-D kridlo uz par krat hral, urcite je variabilnejsi ako dalsia moznost loktionov(ten je na kridle mimo aj podla vlastych slov).
Videá z dnešného tréningu na Yankee Stadium:

Jágr v šatni :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=j17wQqktpVc
Henrique po tréninu :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=iSAHdLUOR3Y
Clowe po tréningu :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=qAhYT--TSdc
Jágr po tréningu :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=Apd7Ztj9zhQ
Greene po tréningu :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=QKl8ymUnz8g
Gionta po tréningu :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=h8QCp0wKtHk

A potvrdenie toho, že DeBoer je idiot.

Steve Lepore ‏@stevelepore 8m
"I'm not a big statistics guy," says Pete DeBoer. Thinks save percentage between Schneider and Brodeur are "misleading."

:hroza: len tak medzi rečou, Laviolette nás na NHL-N vychválil až zle-nedobre, takže očakávam, že bude jeho nástupca.
Guddy.44 píše:
megaton píše:
dunim píše:Josefson with Zajac and Jagr.
Jsem na něj opravdu zvědav. Tohle je jeho největší šance ukázat všem, jak ho zatracují. Jenom okrajově, on umí hrát křídlo? Já myslel, že je to ryzí centr.
On umí všetko okrem strieľania gólov a vyhýbania sa zraneniam...

Inak ho samozrejme dobre idiotsky (ne)využívame. Narozdiel od Tedenbyho je tu pre neho budúcnosť v tomto tíme, aj keď viac ako Kruger v Chicagu znamenať nebude. Mne to postačí, len nech už ho prestanú trýzniť.
Guddy.44 píše: Jsem na něj opravdu zvědav. Tohle je jeho největší šance ukázat všem, jak ho zatracují. Jenom okrajově, on umí hrát křídlo? Já myslel, že je to ryzí centr.
dostane tam 5 minút pri nich a od 2. tretiny tam bude nastupovať zasa Zubrus :slap:
Getzo5 píše: len tak medzi rečou, Laviolette nás na NHL-N vychválil až zle-nedobre, takže očakávam, že bude jeho nástupca.
nestraššš :cry:
hanba na entu.. tak po prvej tretine som si vravel aky fantasticky hokej, druha uz bolo pre mna utrpenie a tretia sa len dohrala.. naco tam mame toho trenera?? aby pripravil tim? vacsinou sa to nedeje..aby zasiahol ked sa to rozpada? naco. time out az ked je rozhodnute, ked tam mame supnute 3 goly a asi milion precisleni..

marty nic nechytil(asi by to schneider nezmenil, mozno by sme boli v zapase dlhsie, ale tolko precisleni nepustali ani flyers v najlepsej forme. ked k tomu priratame 3 vlastne, jeden od korcule, tak pri nas ani nestalo stastie, spolu s brankarom co nic nechyti je 7 tak akurat obraz toho co sa stalo..

nadavat by sa dalo asi na kadekoho za cokolvek.. ale najviac nasraty som dnes na henriquea(okrem deboera). po tomto zapase by som ho na tyzden posadil a potom ho uz nikdy nenechal hrat centra..ak nemieni byt zodpovedny.. to co dokazoval pri vracani sa nemalo obdobu(a nemyslim len to prepadavanie,aj ked zrovna u vacsiny bol on). od zaciatku zapasu nekorculoval.. ,,odmaka,, to naspet a ked je 2m od supera, tak prestane slapat,vezie sa a šmrtká hokejkou,samozrejme super je nepokryty, nedociahne..to uz je co za lenivost..nepoviem raz ak nevladze,ale nie stale a to neratam tie precislenia, ked sa ako center ani nemal sancu vratit.. korculuje strasne pomaly a nedynamicky( vsimal som si ze nie je taky rychly ako bol, ale vcera mi doslo ze je vlastne strasny).. ak ma zdravotne problemy nech sa lieci, ak kondicne, nech sa s tym robi nieco v time,ak korculiarsketaknech sa spamata a maka, ale takto nemoze hrat.

inak josefson v pohode..to zas deboerove keci(getzo hore napisal tie kraviny co vypustil o percentualnej uspesnosti golmanov, tak k tomu boli dalsie ako potreboval lw a preto jacob sedel a skusali inych). josefson asi o 2 levely vyssie ako vsetci tam skusani dokopy na cele s boucherom..a nech mi nikto nevravi ze na treningu to nebolo vidiet, alebo v kempe, ktory mal josefson paradny.. deboer sa vie len vyhovarat a vypustat jednu perlu za druhou, pritom to vyzera ze nema ani šajnu co robi. a ak nieco robi, tak na to nema ani len normalne dovody a nevie si to ani obhajit..len trapne vyhovorky co nedavaju ziadny zmysel..uroven škôlkara..
Za prvú tretinu sme dali toľko gólov čo nezvykneme dávať ani za celý zápas väčšinou :-D tak si hovorím to sa mi páči, však dnes hráme pre divákov, ale od druhej tretiny sme hrali pre divákov až moc a to bola katastrofa :x Najlepšie sú DeBoerove výrazy po inkasovaných góloch :good:
No nedám si pokoj s tým Larssonom to predsa nie je normálne :bitka3: To naňho zabudli, či čo ešte furt robí na farme? Tomuto sa v NJ hovorí: "Ešte nato nie je pripravený" :hroza: :hroza: :hroza:
Keby ho povolali späť pred repre pauzou, už by ho nemohli poslať do Albany počas nej.

K zápasu s Rangers len krátko, dunim to pekne okomentoval. Vôbec nevyčítam nasadenie Brodeura, ani to, žeby bol on hlavným dôvodom prehry, ale chytiť niečo naviac proste brankár musí. Už prichádzajú komentáre typu (parafráza) "chcem chytať viac", "nikdy som pozíciu dvojky nezastával", "ak nie tu, tak možno inde" (AKA leto pred dvoma rokmi keď sa nahlas hovorilo o záujme Chicaga a podobne). Ak má rozum, skončí. Ak je pripravený na cirka 20-25 zápasov ročne, môže pokračovať. Ak si myslí, že priestor dostane inde ako jednotka, tak MOŽNO na Floride (sú spokojní s Thomasom, otázne je či aj on s nimi), prípadne Calgary (Burke nie je na predaj lístkov a merchandise, navyše skôr potrebujú Khudobina kým im dozrie Ortio/Gillies). A s nimi môže ísť akurát tak na párok. Pokiaľ ide o Henriqueho, on nikdy nebol dynamický korčuliar. Tak ako Oshie, Horvat alebo Daňo je ťažkotonážnik, ktorý dobre šľape keď sa rozbehne. Niekedy ale fakt býva statický a to je v lajne s "rýchlikmi" Ryderom a Cloweom (inak si výborne sadli) fakt na pováženie. Mám pocit, ako keby proste len po podpise zmluvy poľavil. Pre mňa niečo neakceptovateľné, ale viac než za chybu jemu by som to vyčítal trénerom, ktorí sú absolútne neschopní. Tento tím stojí na výbornom systéme a padá na DeBoerovi. Ako asistenta s taktikou by som ho bral, ale ako hlavný je proste otrasný. Či už ide o časový manažment, personálne zmeny v zostave, zaujatosť voči... povedzme si na rovinu, Európanom, ktorí však nemajú veľké zmluvy (lebo Volchenkova nikdy neposadil, keď nehral dobre - btw. jedno z mála pozitív je jeho hra, som prekvapený až šokovaný, pričom samozrejme chyby pred brankárom robí stále tie isté viď. aj včera proti Blues). To isté čo u Henriqueho platí aj u Gelinasa. Neskutočný talent, ale tá obrana. Kristepane. A pritom som presvedčený, že keby doň stále hučali kedy si môže dovoliť riskovať a kedy nie, tak to pochopí. DeBoera (a nielen jeho, prirodzene) by som okamžite vymenil, ponechal systém a možno ho smerom vpred vylepšil. Nemôžem si pomôcť, stále ma máta Wilson...

Včerajší zápasom som nepozeral a podľa výsledku ani nemienim.
Matt Loughlin suggests that Andy Greene recreates Petyon Manning’s “Omaha” call on the ice.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Bez Jágra by tá sezóna bola fakticky na ho*no. Apropo Jarda... už po niekoľký raz nepriamo nakydal na DeBoera, keď povedal, že "Josefson hral výborne. Je to lepší hráč, než si "ľudia" myslia." Ľudia :giggle: DeBoerov komentár k Josefsonovmu výkonu radšej ani nevyťahujem, len extrakt "keď ste platený hráč NHL, musíte vedieť do takej situácie naskočiť." :hroza: Chlapec nehral od decembra, čo si budeme hovoriť. Je to jednoducho idiot na n-tú. Už fakt neviem čo robiť, aby som sa z toho nezcvokol. Toto nám za Eichela nestojí, veď nám kompletne rozserie budúcnosť ešte pred jeho príchodom...
podle me PO udelame :ciga:
megaton píše:podle me PO udelame :ciga:
ale musí prísť nejaká posila do útoku, nemôžme to mať celé postavené na jardovi, či pattym :scare:
Gionta v druhej lajne s Eliášom a vďaka Harroldovi 7D. Gratulujem DeBoer, ty vy*ebaná merda. :lol2: Ja sa na to môžem...
:rofl: PDB aneb i vystudovaný právník může být retardovaný
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE