Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ze prej Kunitze za Jagra (kdyz to hodne zjednodusim) Nevim jak moc je to realny, ve smyslu ze by Kunitz skoncil v NJD ale je mozny ho nekam poslat za picky a jeden z nich pak za Jagra. co vy na to?
megaton píše:ze prej Kunitze za Jagra...
Fanoušci Pens už zapálili Jágrovy dresy a kupovat nové kvůli prvnímu kolu PO se jim nevyplatí..
Ja síce Jágra nemám rada, ale uznávam ho a celkom by bolo zaujímavé si ho zase pozrieť u nás. Aspoň čisto z fanúšikovského hľadiska.
Ja nevim.. Jagra bych mel v teamu radsi nez momentalniho Kunitze a udelal bych to, totiz ciste z duvodu zbaveni se Kunitze. Nicmene na druhy strane, uz nechci prilis obetovat dalsi futures za rental hrace, kdyz stejne velmi pravdepodobne koncime v 1.kole. Tohle suckovani neni o kvalite kadru, my muzem mit asi v sestave kohokoliv a Johnston stejne nedostane z tech hracu 100%, bude je stavet mimo oblibene pozice, bude mit chaos ve formacich a Sill a Adams stejne hrat budou. Ale aspon by tu nebyl Kunitz do dalsich let a byl by odstranen dalsi pozustatek lazy kultury.

Kdyz uz, radsi bych se pokusil ziskat za Kunitze nejakej draft pick, pripadne mladeho forwarda ale jsem ve stavu ze bych momentalne akceptoval temer cokoliv. V NJ by Kunitz kazdopadne dobre zapadl. Old & slow, to celkem sedi - mimochodem, myslim to vazne.. aspon by tam nikoho nebrzdil a je to jeden z mala systemu kde by jeste mohl byt Kunitz efektivni.
megaton píše:ze prej Kunitze za Jagra
:nono: ani náhodou, Kunitza nechceme, ďalší dedo :bee: taký Sutter to už je o inom :-P
ale kto by nechcel vidieť v jednom útoku crosbyho s jágrom, po prípade v jednej presilovke crosby, malkin a džégr to by bolo :slintac:
Beau Bennett asi zneuctil Johnstonovi dceru. Jinak nevim...

KUNITZ-Crosby-Perron
ARCOBELLO-Malkin-Hornqvist
Spaling-Sutter-Downie
SILL-Lapierre-ADAMS

Same old shit :hroza:
no a jak by si to inak poskladal? :D
To vidim tak ze to vsetko co je ako tak pouzitelne by si napchal do top six a do bottom six by si napchal ten odpad. Ale aj ta bottom six musi na lad a to co by bol za horor nasledne.
Permanentne kazdu sezonu nemate hlbku lebo 4-5 klacikov pobera snad 60% platu a potom mavate kazdorocne nulovych nahradnikov (v utoku) a jednu z najhorsich bottom six v lige.
K tomu pripocitat kazdorocne obrovske mnozstvo zraneni a je hotovo. A tie zranenia nejak musia vyplyvat zo systemu hry co hrajete inak to nie je mozne snad.
Finch182 píše:no a jak by si to inak poskladal? :D
To vidim tak ze to vsetko co je ako tak pouzitelne by si napchal do top six a do bottom six by si napchal ten odpad. Ale aj ta bottom six musi na lad a to co by bol za horor nasledne.
Permanentne kazdu sezonu nemate hlbku lebo 4-5 klacikov pobera snad 60% platu a potom mavate kazdorocne nulovych nahradnikov (v utoku) a jednu z najhorsich bottom six v lige.
K tomu pripocitat kazdorocne obrovske mnozstvo zraneni a je hotovo. A tie zranenia nejak musia vyplyvat zo systemu hry co hrajete inak to nie je mozne snad.
Vubec tam neni tolik odpadu co predtim.. Kdyz se vrati Comeau (coz bude brzy) tak:

Kunitz-Crosby-Perron
Comeau-Malkin-Hornqvist
Spaling-Sutter-Bennett
Downie-Lapierre-Adams

nebo

Perron-Crosby-Hornqvist
Comeau-Malkin-Bennett
Kunitz-Sutter-Downie
Spaling-Lapierre-Adams

ted mi rekni kdo na ktere konkretni pozici je "ODPAD"

Jiste, kdyz bude stavet Arcobella vedle Malkina, Silla misto Bennetta, tak je to jiny.. Ale neni to tak ze by to neslo jinak!
Takze comeau regular top six player?

A nikdy nerataj s full zostavou, to tu nema skoro nikto a kor nie vy. Len inde pokial ide o 2-3 hracov tak to vedia este zalepit. U vas je strata jedneho pohroma
Finch182 píše:Takze comeau regular top six player?

A nikdy nerataj s full zostavou, to tu nema skoro nikto a kor nie vy. Len inde pokial ide o 2-3 hracov tak to vedia este zalepit. U vas je strata jedneho pohroma
Malkin je v tomhle specifickej, kdyz si s nekym sedne a veri mu, tak budiz. Viz Sykora, Talbot, Malone, Fedotenko. Comeau byl zatim vedle Malkina vybornej, samozrejme je otazka jak to bude ted po zraneni, ale potencial tam je. Full sestava se rysuje, Comeau uz trenuje. Kazdopadne, ja se jen podivuji nad tim jak muze takhle zachazet s Bennettem, to je vse, nerikal jsem nic o tom jestli je to jinak idealni nebo ne.. Jednoduse neexistuje aby hral Arcobella, Silla a Adamse misto neho, to je proste nonsens.
Je toho celkem plnej twitter. Evander Kane by byl urcite zajimavej, i kdyz je otazka jak je na tom zdravotne. Prej hraje celou sezonu s nejakym zranenim :neviem:
No len to nie :-O Nie len, že ide o môjho 2. najobľúbenejšieho hráča (po Parisem, ano vidite dobre :-D ), ale ešte k tomu aby posilnil pens tak to teda nie. To by bola pre vás posila ako hrom. A čo/kto za neho?
Už vidím jak sa jets nechajú oje*ať a vy im tam pošlete Suttera plus nejaký smiešny pick a oni to vezmú :hroza:
Davvy píše:No len to nie :-O Nie len, že ide o môjho 2. najobľúbenejšieho hráča (po Parisem, ano vidite dobre :-D ), ale ešte k tomu aby posilnil pens tak to teda nie. To by bola pre vás posila ako hrom. A čo/kto za neho?
Už vidím jak sa jets nechajú oje*ať a vy im tam pošlete Suttera plus nejaký smiešny pick a oni to vezmú :hroza:
Ja spekulovat na tohle tema nebudu, pockam si co se stane.. Urcite by sel minimalne jeden z dua Sutter/Kunitz (jinak by to neslo s capspacem), mozna i oba.. ale zbytek odhadovat nechci. Podle toho co se spekuluje tak Kaneho cena poklesla kvuli moralce a kvuli tem zdravotnim problemum, ale zajemcu je samozrejme vic, nejen my.

Btw tady je clanek o tom, zminuje se Kunitz + Bennett + Dumoulin :neviem:
No, jako já jsem si pořád říkal, jestli ten Bennet nesedí, aby enbyl zraněnej na trade, no..:) Uvdíme, pokud by šel Kunitz/Sutter, tak bych to bral.. ale oba asi ne.
Starý dobrý Northwest , ja som písal v chate ako to dopadne... a zatial ste ani gol nedostali :grc: , a pri tej streleckej superforme Canucks to ešte neakú tú tretinu asi vydrží... Hráte síce b2b ale to hralo aj SJ naposledy a naložili nám oddýchnutým 5-1 :giggle: .
Dúfam že som to jinxol a prehráte už, vôbec ma to nebaví už ako si celá liga chodí na severozápad po 6b :x
Ohlund píše:Starý dobrý Northwest , ja som písal v chate ako to dopadne... a zatial ste ani gol nedostali :grc: , a pri tej streleckej superforme Canucks to ešte neakú tú tretinu asi vydrží... Hráte síce b2b ale to hralo aj SJ naposledy a naložili nám oddýchnutým 5-1 :giggle: .
Dúfam že som to jinxol a prehráte už, vôbec ma to nebaví už ako si celá liga chodí na severozápad po 6b :x
jeste mi nerikej ze jako fandovi Nucks ti vadi ze jsme ztrapnili Calgary, tedy vaseho primeho konkurenta do PO :scare:

Kazdopadne nase hra proti Metrodivizi a proti zbytku ligy, to je noc a den, jen skoda ze to neni v opacnem garde. Dnes 1.lajna fantazie, dokonce i Kunitz. Perron je zlatej, to byl bozskej kauf.
Pred niekolkými rokmi tam aj bola rivalita a neznášal som ich, ale posledné roky sú EDM aj CGY tak tragické a zápasy boli už len nudné a povinné 2 body, rivalita úplne zmizla a ako hokejových miest mi ich je až lúto a chýbajú mi tie časy ked v tých zápasoch o niečo išlo a neznášal som ich :-D , chcem aby sa vyšvihli všetky 3 tímy a tie zápasy by mali znovu náboj , kopanie do mrtvych koní ťa nemôže baviť 8 rokov vkuse :roll: .
Atlantik píše: Perron je zlatej, to byl bozskej kauf.
Tie trejdy (pokial ide o kridla do prvych 2 utokov) pre Vas vyzeraju vzdy lepsie, ako v skutocnosti su :!:
XruC píše:Tie trejdy (pokial ide o kridla do prvych 2 utokov) pre Vas vyzeraju vzdy lepsie, ako v skutocnosti su :!:
Mozna to tak nakonec dopadne, ale zatim je hrozne nefer Perrona takhle degradovat (pokud ho tedy chces oznacit za "produkt Crosbyho"). Crosby a Malkin nejsou tak dominantni jak byvalo zvykem, matchupy jsou jedna vec, soustavny interference, grabbing a obstrukce tomu taky nepomahaj. Perron si zaslouzil kazdej jeden ze svych golu, dominoval i v zapase kde nehral Crosby, pravidelne se prosazuje v individualnich soubojich 1 na 1 a proste tvori. Jiny pripad nez Kunitz, Neal, Jokinen, Dupuis, mnozi dalsi.. nebo svym zpusobem i Hornqvist. Pokud mu ta hra vydrzi, tak posledni winger co tu takhle tvoril a necekal na to co udela Crosby/Malkin byl pujcenej Hossa v r. 2008.

Jinak co se tyce vybuchu ve Vancouveru, bylo to spatny ale cert to vem. B2B a 3. zapas za 4 dny s cestovanim, s dnes suckujicim Greissem, navic sudi sehrali hodne vyraznou roli a pak jsme se na to uz celkem pochopitelne vybodli.. Jedna z proher kterou bych tak vazne nebral.
Perron hra dobre, ale takto v EDM nehraval (aspon co som ja videl) Nehovorim ze je zrovna produktom Crosbyho, ale ten priestor a cas z ktorych profituje by hladal inde len velmi tazko.

A ked si spomenul Hossu, tak ten sa takej dominancii aku vytvoril s Crosby uz nikdy ani len nepriblizil. A to hraval s centrami ako Dacjuk ci Toews. Ved za Pitt: 20z PO 26B? To co je? A o rok v Det: 23z PO 15B A velmi podobne bol na tom bodovo aj v Chicagu.

Nie..Crosby robi vsetkych lepsich, aj Perrona aj Hossu.

To sa im hra, ked su vsetky oci na 87

https://www.youtube.com/watch?v=Ezu0dxHHRwk" onclick="window.open(this.href);return false; :-D
Crosby robi z priemerneho lempla solidneho wingera o tom bez debaty. Ale zase Hossa bol fakt jediny player ktory sa mu sice nevyrovnal ale aspon nezaostaval vyrazne a pomahal mu
Nehovorim ze to bolo drevo ktore Crosby cely cas tahal. Oni si neskutocne sadli..stylom. Ta ich hra bola miestami ako absolutna dominancia. A to sa Hossovi potom uz v takej miere nikdy nepodarilo.
XruC píše:Perron hra dobre, ale takto v EDM nehraval (aspon co som ja videl) Nehovorim ze je zrovna produktom Crosbyho, ale ten priestor a cas z ktorych profituje by hladal inde len velmi tazko.

A ked si spomenul Hossu, tak ten sa takej dominancii aku vytvoril s Crosby uz nikdy ani len nepriblizil. A to hraval s centrami ako Dacjuk ci Toews. Ved za Pitt: 20z PO 26B? To co je? A o rok v Det: 23z PO 15B A velmi podobne bol na tom bodovo aj v Chicagu.

Nie..Crosby robi vsetkych lepsich, aj Perrona aj Hossu.

To sa im hra, ked su vsetky oci na 87

https://www.youtube.com/watch?v=Ezu0dxHHRwk" onclick="window.open(this.href);return false; :-D
Bez debat, nakonec mne je celkem jedno jestli to bude fungovat kvuli Crosbymu nebo kvuli Perronovi, jen at to funguje. Takoveho hrace jsme potrebovali jako sul. A mimochodem, co treba lonska sezona Perrona v EDM? Hral tam vyborne. Jde o to aby souperi nemohli jit vsichni po Crosbym a zbytek formace nepredstavoval hrozbu.. Perron ma dostatek skillu na to aby ten prostor dokazal vyuzit, pripadne ho vytvorit pro Crosbyho. Jen mi jde o to, ze tvrzeni ze vedle Crosbyho muze byt kdokoliv a bude to fungovat je MYTUS, vubec to neni pravda. Viz treba olympiadu, kdy se vedle neho stridali Tavares, Benn, Bergeron a zadna dominance to nebyla. Jedna vec je hrat s Crosbym, ale obnasi to i hru proti nejlepsim defenzivnim parum a formacim soupere.

A navic, ten level co dosahoval Crosby pred otresem uz bohuzel nedosahuje.. V tu sezonu byl neskutecnej, ale od navratu se k ty hre nepriblizil. Furt je asi nejlepsi v lize, ale je to close. Tehdy byl o parnik pred vsema.
Jsme healthy, tudiz Jogobello zpet na waivru :tada: Bylo by fajn kdyby ho nikdo nevzal, do AHL by byl luxusni.
Blake ****ing Comeau! Co udela navrat jednoho hrace s celou druhou formaci.. 20 zapasu nehral, ted za 15 minut hned 1+1 a takhle dominantne Malkinova lajna vazne nehrala od doby co se Comeau zranil.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS